|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.2.2007 18:46:00   
muki1
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
11.2.2007 18:47:48   
tasha23
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
11.2.2007 18:48:30   
muki1
Ah, pa še nekaj razmišljam, dajte mi povedat, če so moje ideje uresničljive.
Z našo mačko Zlatko, sva se zadnjič pogovarjali, da bi imele JOGO ZA MAČKE.
Ona bi bila voditeljica, jaz bi pa bolj organizator....kaj mislite, bi lahko obogateli?

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
11.2.2007 18:49:04   
muki1
Ah, tasha...bemti user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
11.2.2007 19:00:38   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

saj sem še pred nekaj tedni imela fiksno idejo, da bom letos vitka....

user posted image  Nekatere želje se nikoli ne uresničijo

Muki pa kaj ti modruješ, pa ti sploh nisi debela, nehaj že enkrat s tem!!!! Če se te jaz prav spomnim in po slikicah sodeč zgledaš superuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
11.2.2007 19:01:46   
štorkljica
FRRRR & JAŠA ČESTITKE!!!user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
11.2.2007 19:05:30   
štorkljica
Ej punce samo mimogrede, jutri ali pa pojutrišnjem dobimo novo čveko ki sem jo odkrila na forumu in ne boste verjele prekmurka je!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se nas ne bo ustrašila še preden se nam bo sploh pridružila, ko bo videla koliko strani nam je uspelo naklamfati.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5157
11.2.2007 19:08:09   
štorkljica
Pa to ni res spet ko sem se jaz pojavil nikogar ni na forumuuser posted image
Samo da na kratko opišem dan, super sprehod, potem meli obisk babice in dedija, tako da sem komaj zdaj uspela prilezti sem in na hitro preleteti kaj ste napisale, zdaj pa gremo maliko kopat!
Maxica o čem pa bo ta oddaja ko bo Evik nastopala? Nevem če si že to napisala, nisem uspela najti.

Neposredna povezava do sporočila: 5158
11.2.2007 19:09:05   
štorkljica
Nekaj moram napisati samo zato da bom mela 400 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5159
11.2.2007 19:12:19   
tasha23
Prvo, da vam povem, da sem včeraj tako lep in dolg post napisala pa sem ga pomotoma izbrisala in samo potrdila seznamuser posted image
Potem, pa se ,i mi dalo več pisat... tako da danes kaj več napišem:
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa dobila je neko vrsto novega joka.. takega trmastega, kot da mora biti vse po njeno in to takoj user posted image

To mi je pa tako znano...user posted image user posted image user posted image

tu se tudi jaz podpišem. Gael je prav dobra trma postal.user posted image
Amazona, mislim, da si ti spraševala koliko časa so papice dobre potem ko jih odpreš, mislim, da nekje 3 dni ampak v hladilniku.

Kranjsla Gora: je mamice no, ste pa res frajerke user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Gael zelo pridno je banano - zmiksano mu damo z žličko in jo prav rad poje.

ČESTITKE:
altati & JAŠI
vavi & LUKI
@lini & MATJAŽU
amazoni & AJDI
frrrr & JAŠI
za
4. mesece
user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
11.2.2007 19:14:45   
tasha23
Ja kaj sva z amazono dogovorjene da imamo samogovore in sva prisotni ko ni nobene druge na pogled user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
11.2.2007 19:19:19   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ja kaj sva z amazono dogovorjene da imamo samogovore in sva prisotni ko ni nobene druge na pogled user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno takouser posted image user posted image

Sem pa že ugotovila in res je rok trajanja tri dni v hladilniku stvari od HIPPa, Frutek pa samo en dan.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
11.2.2007 19:20:49   
štorkljica
Sem hotel še samo povedati, da je Ajda danes prvič gobila GH in sicer je vsega skupaj pojedla eno žlico kašice iz korenčka in jabolke od HiPPauser posted image  Pol je pa pri naslednjem dojenju kakala kakec z vonjem po korenčkuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5163
11.2.2007 19:22:05   
muki1
Uau Amazona...to mi delaj user posted image  user posted image . Prekmurko dobimo, oktobrko? Super, ŽE VNAPREJ IZREKAM DOBRODOŠLICO. Daj načmigni malo, odkod je? Potem pa me tudi lahko začnemo fantazirati o kakšnem srečanju prekmurk, a? A?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
11.2.2007 19:34:55   
tasha23
Amazona, gaelu sem danes poskusila dati korenček pa ga ni hotel user posted image , banane pa poje kar polovico bananeuser posted image  in malo kasneje velikooooo mleka - nisem še zamenjala obroka le pokušamo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
11.2.2007 19:37:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Amazona, gaelu sem danes poskusila dati korenček pa ga ni hotel user posted image , banane pa poje kar polovico bananeuser posted image  in malo kasneje velikooooo mleka - nisem še zamenjala obroka le pokušamo

Tasha, pol banane za starost tvojega otroka je absolutno preveč...Mislim, da pretiravaš...poskupanje je da mu daš žličko, maksimalno dve za polizat.....Daj se malo ustavi, saj je še dovolj časa....da ti ne bo žal!  Saj Gael še niti 4 mesece ni star...punca, pri tej starosti je vsak dan pomemben! Ne prehitevaj!

< Sporočilo je popravil altati -- 11.2.2007 19:38:04 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
11.2.2007 19:39:41   
altati
muki- ti boš pa res pomukala celo stranuser posted image ...kar tako naprej! Iva je pa carica! Bo kalu primerna za Jaša! Da bosta skupaj sama zaspalauser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
11.2.2007 19:40:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Sem hotel še samo povedati, da je Ajda danes prvič gobila GH in sicer je vsega skupaj pojedla eno žlico kašice iz korenčka in jabolke od HiPPauser posted image  Pol je pa pri naslednjem dojenju kakala kakec z vonjem po korenčkuuser posted image user posted image user posted image

Počakaj da poskusi meso....to bo smrdelouser posted image user posted image ...vonj po korenčku je še prava milina....meso da najhujše vonjave....

Neposredna povezava do sporočila: 5168
11.2.2007 19:48:49   
altati

saj sem še pred nekaj tedni imela fiksno idejo, da bom letos vitka....

user posted image  Nekatere želje se nikoli ne uresničijo

ja, se strinjam...jaz imam to idejo že nekaj let...user posted image ampak je nekako samo idejauser posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
11.2.2007 20:22:53   
mtina
Kulk ste pa ve pridne!?  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
11.2.2007 20:53:28   
muki1
A zdaj pa vse gledate Erin Brockowich?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
11.2.2007 20:56:25   
muki1
Tasha, ustavi konje. Da ne bo Gael kakšne alergije fasal. Verjetno nam res z razlogom tupijo, da je do 6 meseca dovolj mamino mleko. Če dodajaš, okej, da poskuša pri štirih mesecih GH. Ampak pri še ne štirih že pol banane.....user posted image , saj veš, da samo dobro želim, mar ne?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
11.2.2007 20:59:07   
altati

A zdaj pa vse gledate Erin Brockowich?

kje se nam pa da......je že videna...in zato dolgočasna.....čakam, da možek poje sladoled, da nanj skočim....user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
11.2.2007 21:01:23   
mis
Lep pozdrav!

Za nami lep, normalen dan, večer pa čist razturan. Jaz ne vem, al je naša Tina tako zahtevna al pa jaz kaj narobe delam. Jasno, skoz bi bila na rokah, pa da se okrog nje nekaj dogaja, npr. da plešem, sesam, to še zdrži. Drugač pa cvili, stoka, vriska tako pritožujoče... jaz ne vem. Dejte povedat punce prosim, a je to normalno? Resno.
Jaz ne vem več kaj naj. Pride večer, ko jo dam v posteljo, duddo ji držim in zaspi. Pride večer ko malo pojokca, dam dudo, se umiri, zaspi. Zadnji večeri so pa taki, da dobesedno tuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Je skopana, previta, nafutrana... jo dam v žakelj tako kot vedno, v posteljo, jasno tuljenje, dude noče, maha z glavo (to me najbolj nervirauser posted image ), jokaaaaaaaaaaa, tuliiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ne morem več, jo mal pustim da joka, dam dudo, zagrabi, jo mal vleče, joooooooooook, to ponavljava nekje pol ure. Jo dvignem ven, se malo umiri, spet hud jok. Jo dam na zizo, se umiri, v posteljo, joka, dudo, zaspi. S tem da sem ji šla že 3x dudo notr dat, ker jo vrže ven, pol pa tuli. Ne vem. A je lahko tako razvajena? Sej vem, boste rekle da je bila preveč utrujena. Ob 18h se je zbudila iz zadnje runde, ob pol sedmih je že tečkala. ob sedmih sem jo hotla dat še za ene pol urce počivat, pa ne in ne. Pol kopanje, futranje, spanje... Groza. Kaj naj? Tudi čez dan bi bila skoz na rokah. Ne morem več....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
11.2.2007 21:06:05   
moci
jaz gledam erin, sam zdej so reklameuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?