mis
|
Lep pozdrav! Za nami lep, normalen dan, večer pa čist razturan. Jaz ne vem, al je naša Tina tako zahtevna al pa jaz kaj narobe delam. Jasno, skoz bi bila na rokah, pa da se okrog nje nekaj dogaja, npr. da plešem, sesam, to še zdrži. Drugač pa cvili, stoka, vriska tako pritožujoče... jaz ne vem. Dejte povedat punce prosim, a je to normalno? Resno. Jaz ne vem več kaj naj. Pride večer, ko jo dam v posteljo, duddo ji držim in zaspi. Pride večer ko malo pojokca, dam dudo, se umiri, zaspi. Zadnji večeri so pa taki, da dobesedno tuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Je skopana, previta, nafutrana... jo dam v žakelj tako kot vedno, v posteljo, jasno tuljenje, dude noče, maha z glavo (to me najbolj nervira ), jokaaaaaaaaaaa, tuliiiiiiiiiiiiiiiiiii... Ne morem več, jo mal pustim da joka, dam dudo, zagrabi, jo mal vleče, joooooooooook, to ponavljava nekje pol ure. Jo dvignem ven, se malo umiri, spet hud jok. Jo dam na zizo, se umiri, v posteljo, joka, dudo, zaspi. S tem da sem ji šla že 3x dudo notr dat, ker jo vrže ven, pol pa tuli. Ne vem. A je lahko tako razvajena? Sej vem, boste rekle da je bila preveč utrujena. Ob 18h se je zbudila iz zadnje runde, ob pol sedmih je že tečkala. ob sedmih sem jo hotla dat še za ene pol urce počivat, pa ne in ne. Pol kopanje, futranje, spanje... Groza. Kaj naj? Tudi čez dan bi bila skoz na rokah. Ne morem več....
|