Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya smo lepo izklesane mamice Gaya, hvala za tole, se popolnoma strinjam. Jaz se sedaj spet manj obremenjujem s tem. Če kaj pride, nam vsaka zaloga pride prav. Se bom trudila, da še kaj zgubim, ampak ne bom se več sekirala zaradi tega. Muki, super, da sta punci tako lepo spali, pa res škoda, da je bilo na roj. dnevu tako. Imajo punce prav, malo bi morali še na Gorenjskem ostati. Ampak kaj, ko ne veš vnaprej, kako in kaj bo. Gaja in Altati sta si pa res privoščili, krasni sta. Moci, saj jaz si tudi lase raje čez dan umivam, ampak danes ni zneslo, zdaj bom pa pred računalnikom toliko časa sedela, da se približno posušijo, pa z brisačo bom šla spat. Jaz si jih tudi ne mara fenat in od kar sem si jih nehala, so še bolj močne, pa manj se mi cepijo. Maxica, samo pogumno, saj bo šlo. Če imaš voljo, boš kmalu obvladala. Kaj pa če je "tršica" videla, da si najbolj zagnana in te je zato popravljala, ker tudi bo kaj od tega, če te popravlja? Ti samo uživaj. IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabu, kako je s tabo, si bolje? Hvala za skrb, danes sem bolje. Sem bila že včeraj zvečer, tisti čvek mi je res koristil, danes sem si pa tudi malo glavo preluftala, pa je takoj lažje. Pa zelo se nazaj držim, da ne klikam več na Mihov blog. Hej, frrrr, kje ti hodiš? Jaz te pogrešam.... IZVIRNO SPOROČILO: moci o medene hruške, zakaj me pa ne marate zdej ste pa vse zbežale. že prav a smrdim, sej sem se prejšnji teden stuširala... Moci, jaz sem tukaj, ampak če prav slišim spodaj, se možek pripravlja, da pride gor, pomeni, da tudi jaz odhajam. Danes sva oba malo bolj spočita, se bo še kaj lepega zgodilo.... A čmo enega narest? Je ravno primeren čas... Ne, ne. Saj ga ne bomo, ne še. Jes, možek je res prišel gor. Danes ne bo nič s čvekom. Uživajte, se slišimo jutri...