muki1
|
Hojla smotke, na 203 strani smo???!!!! Srečanje . Res sem vesela, da nam je uspelo. Priznam, da sem imela kar tremo, ker za računalnikom sem bolj sproščena, v resnici rabim malo več časa, da se vklopim, zato mi je srček kar pospešeno utripal, ko sem dobila sporočilo od Altati, da so že parkirali. Kot prvo sem torej spoznala njeno družino, ki je zelo simpatična, kaj drugega itak nisem pričakovala. Altati je takšna kot tukaj, direktna in skulirana. Pa še ful luštna. Sicer je rekla, da ima velko rit, ampak se laže, ker to ni res. Jaša je smeškec in prav pridno je ležal v vozičku, se mi je zdelo, da ga že poznam, ker sem že veliko njegovih slikic videla in je tudi v živo tak prisrčen. Tudi lepotica v pravem pomenu besede-Tia, je prišla zraven. Še moj mož je bil očaran, mi je v avtu rekel, kak je pa ta mala lepa . Mož od Altati je izredno simpatičen, tak zelo prijazen in zgovoren. Potem je prišla Pikabu z Maksom. Maks je tudi tak kot na slikicah in kot opisuje mamica. Pravi mali zvedavi možiček, pa priden fantek. Mi je en taaaak širok nasmešek podaril. Pa take radovedne očke ima. Pikabu je pravi srček. Tudi v resnici, ne samo na netu je zelo zgovorna in je bilo absolutno premalo časa, da bi na brzino zdrdrali vse kar si imamo za povedat. Sem imela občutek, da se poznava že 100 let. Takšna fejst punca si, res. Pa sladkarije si komot lahko privoščiš, ne samo ob nedeljah. Gaya in njena klapa so prišli zadnji in tudi oni so prave face. Mala Gaja je tak črnook dojenček, da česa takega še nisem videla. Ful je podobna očiju, ki je en tak fejst dedec, pa baje, da je Dedek Mraz. To smo izvedeli tak bolj izven zapisnika . Gaya, prisrčna, mlada, vedra....kar poka od energije. Pa Neži so bili zanimivi njeni piercingi. Priženjeni punčki pa pridni, kot da ju ni, pa tudi zelo simpatični in ateku podobni. Gaja pa je Ivi nekaj po gorenjsko naložila, pa se je Iva kar razjokala...ne vem, če ji je kaj takega rekla, ali pa je Iva ni razumela . No, potem smo spoznali še možeka od Pikabu in Emo. Končno. Bi Neža bila prav razočarana, če je ne bi videla. Taka luškana bejbika, pa saj to že res vse veste. Pa lepo vzgojena, mi je kar v roko segla . Možek pa ful postaven možak, simpatičen, žal se razen predstavljanja nismo imeli časa pogovarjati, ker smo takrat že odhajali. To je to, babnce. Ful lepo vas je bilo spoznati, meni je bilo absolutno premalo časa, bi kar ene 4 ure rabile, da se vsaj za silo naklepetamo. Mogoče sem malo osladno napisala vse skupaj, ampak res sem vesela, da smo to speljale. Pa seveda ogromno je bilo poslinjenih prstkov, brezzobih nasmehov, prdcev in pokakanih ritk . Naši oktbrčki so carji in vesela sem, da sem na njihov račun spoznala te punce, ostale pa....se vidimo spomladi. Zdaj pa grem malo brat, če bo ratalo...... da vidim, če ste me kaj obirale, ko me ni bilo. P.S. A MOJ NAGLAS JE HUD? Ker jaz sem se ful trudila, da bi ga skrila , res....moram malo več po svetu hodit.