|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.2.2007 19:17:26   
muki1
Hojla smotke, na 203 strani smo???!!!!

Srečanje user posted image .
Res sem vesela, da nam je uspelo. Priznam, da sem imela kar tremo, ker za računalnikom sem bolj sproščena, v resnici rabim malo več časa, da se vklopim, zato mi je srček kar pospešeno utripal, ko sem dobila sporočilo od Altati, da so že parkirali.
Kot prvo sem torej spoznala njeno družino, ki je zelo simpatična, kaj drugega itak nisem pričakovala. Altati je takšna kot tukaj, direktna in skulirana. Pa še ful luštna. Sicer je rekla, da ima velko rit, ampak se laže, ker to ni res. Jaša je smeškec in prav pridno je ležal v vozičku, se mi je zdelo, da ga že poznam, ker sem že veliko njegovih slikic videla in je tudi v živo tak prisrčen. Tudi lepotica v pravem pomenu besede-Tia, je prišla zraven. Še moj mož je bil očaran, mi je v avtu rekel, kak je pa ta mala lepa user posted image . Mož od Altati je izredno simpatičen, tak zelo prijazen in zgovoren.
Potem je prišla Pikabu z Maksom. Maks je tudi tak kot na slikicah in kot opisuje mamica. Pravi mali zvedavi možiček, pa priden fantek. Mi je en taaaak širok nasmešek podaril. Pa take radovedne očke ima. Pikabu je pravi srček. Tudi v resnici, ne samo na netu je zelo zgovorna in je bilo absolutno premalo časa, da bi na brzino zdrdrali vse kar si imamo za povedat. Sem imela občutek, da se poznava že 100 let. Takšna fejst punca si, res. Pa sladkarije si komot lahko privoščiš, ne samo ob nedeljah.
Gaya in njena klapa so prišli zadnji in tudi oni so prave face. Mala Gaja je tak črnook dojenček, da česa takega še nisem videla. Ful je podobna očiju, ki je en tak fejst dedec, pa baje, da je Dedek Mraz. To smo izvedeli tak bolj izven zapisnika user posted image . Gaya, prisrčna, mlada, vedra....kar poka od energije. Pa Neži so bili zanimivi njeni piercingi. Priženjeni punčki pa pridni, kot da ju ni, pa tudi zelo simpatični in ateku podobni. Gaja pa je Ivi nekaj po gorenjsko naložila, pa se je Iva kar razjokala...ne vem, če ji je kaj takega rekla, ali pa je Iva ni razumela user posted image .
No, potem smo spoznali še možeka od Pikabu in Emo. Končno. Bi Neža bila prav razočarana, če je ne bi videla. Taka luškana bejbika, pa saj to že res vse veste. Pa lepo vzgojena, mi je kar v roko segla user posted image . Možek pa ful postaven možak, simpatičen, žal se razen predstavljanja nismo imeli časa pogovarjati, ker smo takrat že odhajali.

To je to, babnce. Ful lepo vas je bilo spoznati, meni je bilo absolutno premalo časa, bi kar ene 4 ure rabile, da se vsaj za silo naklepetamo. Mogoče sem malo osladno napisala vse skupaj, ampak res sem vesela, da smo to speljale.
Pa seveda ogromno je bilo poslinjenih prstkov, brezzobih nasmehov, prdcev in pokakanih ritk user posted image . Naši oktbrčki so carji in vesela sem, da sem na njihov račun spoznala te punce, ostale pa....se vidimo spomladi.

Zdaj pa grem malo brat, če bo ratalo...... da vidim, če ste me kaj obirale, ko me ni bilo.

P.S. A MOJ NAGLAS JE HUD? Ker jaz sem se ful trudila, da bi ga skrila user posted image , res....moram malo več po svetu hodit.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
10.2.2007 19:22:31   
Pikabu
O, muki, kako si pa tole lepo napisala. Sem se skoraj user posted image , pa še user posted image zraven. Ej, ful si faca, kakšna trema neki, kaj je že to?

Aja, pa to sem pozabila napisat, da je Gaja zapeljevala s svojimi lepimi očkami, mamica Gaya pa s striptisom, no, to že veste, ampak mroam še enkrat napsiat.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 10.2.2007 19:23:05 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
10.2.2007 19:27:30   
muki1
Ja Gayčki sta taki brez zavor..... user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
10.2.2007 19:27:49   
altati
A je Gaya rekla, da je fotke v album dala? Al sam naklada al pa sem jaz slepauser posted image user posted image ?

Gaya, kaj je zdaj to????? Čakam.....user posted image
Muki1 - Tii ne bom povedala kaj si napisala, ker je njen ego kar se videza tiče že tako prevelik, a prav? Aja, pa sam to: a sam Gaya je mlada, me smo pa stare kokoši al kaj? Je iz nas samo še juha dobrauser posted image user posted image user posted image ????
kako ste potovali?
Jaša se še odloča med Gajo In Ivo....pred kopanjem je govoril ga,ga,ga pa sem rekla možum da najbrž se je odločil za Gajo, možek je pa rekel da to govori ga,gamga ker račko gleda.....user posted image user posted image   malo še počakajmo, a orav? Tista termalna voda in njiva v Prekmurju ga kar vlečeta.....sicer, če bi bila nafta bi bilo bolje, ampka tudi to bo nekaj...Gaya, kakšna je vaša dota?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
10.2.2007 19:30:13   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Sem imela občutek, da se poznava že 100 let.

To sem imela pa tudi jaz tak občutek.

Pa sladkarije si komot lahko privoščiš, ne samo ob nedeljah.

O tem bi se pa dalo debatirat.... user posted image user posted image user posted image

ostale pa....se vidimo spomladi.

VSEKAKOR, OBVEZNO!!!!!!user posted image

Zdaj pa grem malo brat, če bo ratalo...... da vidim, če ste me kaj obirale, ko me ni bilo.

P.S. A MOJ NAGLAS JE HUD?

Sploh ne, meni je ful všeč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
10.2.2007 19:30:18   
altati

P.S. A MOJ NAGLAS JE HUD? Ker jaz sem se ful trudila, da bi ga skrila user posted image res....moram malo več po svetu hodit.

meni se pa sploh ni zdelo da imaš kaj veliko naglasa...si kar pravilno slovensko tolkla....lepo si se trudila...pa možek tudi! A je vedno tako tih in umirjen? Moj je bil tudi ko sem ga spoznala, pa sem ga do zdaj že kar fino zdivjalauser posted image user posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
10.2.2007 19:31:08   
altati

Ja Gayčki sta taki brez zavor..... user posted image

jah, res je, striptiz je bil kar hud!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
10.2.2007 19:32:12   
Pikabu
A pride katera kasneje na klepet? Jaz moram iti zdaj otroke uštimat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
10.2.2007 19:34:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pol smo se šli moja familiy in altatina familiy smučat, pa sankat. Mal sva še krosirali da sta najmlajša člana zaspala v vozku in midve sva se spuščali s sankam, otroci so naju pa gledaluser posted image . Če altati dovoli pripopam slikeuser posted image .

Dovoli! Samo ne povedat da ni nikamor šlo, ker so se sanke kar sesedle pod najino težouser posted image user posted image user posted image

S sreanja sem pa ugotovila da mam samo vozke in noske k vn gledajo slikane. Pa mal Pikabu.
Potlej nam pa vsaj malo Pikabu pokaži...prosimo!
To je pa vse. Muki se mi je skrila za rit, k sem slikalauser posted image .
Toliko o tem kako ima Muki1 veliko rit....Za Pikabu jo je lahko skrila.....pa Pikabu nima velike, verjemite!
No zdaj grem jih dat v album pod srečanje, geslo pa bo isto kot je bilo prej.
In kje naj jaz to najdem? Iščem, iščem, pa ne najdem.....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
10.2.2007 19:40:46   
gaya

altati  jst tio bl počas delam. Slike maš zdaj v albumu, tistih celih pet. Najino sankanje pa še čakam, da mi daš zelemno luč user posted image .
Ej mene pa skoz po zobeh vlačite, najprej z ritjo v luftuuser posted image , zdaj pa s striptizomuser posted image . Jah kaj čmo, če mi je pa vročeuser posted image .

Muki1, hvala za prekrasen opis, za naslov od dedka mraza pa kr rečte pozimi, ni panike, bova vsem odpisala user posted image .

Zdaj pa tkole. Da nobene ne slišim več o kakih kilah govort. K ste čist vse ok. Nismo ravno za med anoreksične bejbe, ampak smo lepo izklesane mamice user posted image user posted image . Vse od prve do zadnje. No jst bom sam še ma dala dol, da mi bo kostim prav.

Pa že cel cajt se sekiram ker sem altati pozabla dat kremo za njeno roko user posted image user posted image user posted image . In zdaj ni hudič da ti kmal ne pritežim v kranj, boš mela pa za drugič.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
10.2.2007 19:43:05   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

To je pa vse. Muki se mi je skrila za rit, k sem slikalauser posted image .
Toliko o tem kako ima Muki1 veliko rit....Za Pikabu jo je lahko skrila.....pa Pikabu nima velike, verjemite!
Čak mal Muki je bla za mojo ritjo, Pikabu pa pred mojij fotoaparatom user posted image
No zdaj grem jih dat v album pod srečanje, geslo pa bo isto kot je bilo prej.
In kje naj jaz to najdem? Iščem, iščem, pa ne najdem.....Imaš pod srečanje oktobrk

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
10.2.2007 19:45:03   
altati

altati  jst tio bl počas delam. Slike maš zdaj v albumu, tistih celih pet. Najino sankanje pa še čakam, da mi daš zelemno luč user posted image .

tu imapš zeleno luč!!!!
Ej mene pa skoz po zobeh vlačite, najprej z ritjo v luftuuser posted image , zdaj pa s striptizomuser posted image . Jah kaj čmo, če mi je pa vročeuser posted image .
saj nisi jezna,a  ne?
Muki1, hvala za prekrasen opis, za naslov od dedka mraza pa kr rečte pozimi, ni panike, bova vsem odpisala user posted image .
jaz ne bi pismo, jaz bi darila..nov avto bi! samo zame!a lahko pišem?????

Zdaj pa tkole. Da nobene ne slišim več o kakih kilah govort. K ste čist vse ok. Nismo ravno za med anoreksične bejbe, ampak smo lepo izklesane mamice user posted image user posted image . Vse od prve do zadnje. No jst bom sam še ma dala dol, da mi bo kostim prav.
jaz moram dat še 4 kg dol, definitivno! vsaj tja do maja!
Pa že cel cajt se sekiram ker sem altati pozabla dat kremo za njeno roko user posted image user posted image user posted image . In zdaj ni hudič da ti kmal ne pritežim v kranj, boš mela pa za drugič.
ta teden bo lepo vreme, pa pridi pa gremo peš do mullerja in pikapolonice, ok?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
10.2.2007 19:56:21   
muki1
Gaya...dobro si napisala...izklesane mamice. Samo ti si res med vsemi najbolj izklesana....sicer pa smo, kar smo. Ženske, doječe mamice, vsaka s svojim viškom...ali naši južni brača pravijo, da OD VIŠKA GLAVA NE BOLI user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
10.2.2007 19:58:04   
muki1
Jaz moram do julija ko bom 30, dat vsaj 5 kil dol....da bodo rekli...u, 30 je stara, 2 otroka ma, pa še kar zgleda user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
10.2.2007 20:03:56   
gaya
Slike od sankanje so v svojem albumu. Za geslo mi pišite ker ne vem če sem ga vsem poslala.

altati  velja za drug teden, sam ne vem še ker dan. user posted image

Muki bova midve skup hujšali, ker moram jst tud tolk dol dat. Dejva se spodbujat user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
10.2.2007 20:05:37   
muki1
Aja, pa sam to: a sam Gaya je mlada, me smo pa stare kokoši al kaj? Je iz nas samo še juha dobrauser posted image user posted image user posted image ????

Bom tak rekla... zgolj za juho bi te bilo škoda user posted image

kako ste potovali?
potovali smo super. Obe punci sta vso pot spali, 3 ure in pol smo bili v MS. To je odlično. Ker sta mali spali, se nismo nič ustavljali.
Je pa bilo na rojstnem dnevu, na katerega se nam je tako mudilo, bolj slabo. Mala gostiteljica se je namreč odločila, da ne bo marala Neže. Drugače sta ful prijateljici, danes pa je bila prav zlobna do nje. Ničesar se ni smela dotaknit, nič ji ni pustila, samo obregala se je nad njo...Neža pa je samo žalostno gledala z velikimi očkami. Ma prav srce me je bolelo. Nisem se hotela vmešavati v otročje fajte, ampak se Neža sploh ni zavzela zase user posted image .
Zgleda, da sem se narobe odločila, bi še komot eno sankanje dali skozi, pa šli zvečer domov....user posted image
Zdaj je, kar je.

Jaša se še odloča med Gajo In Ivo....pred kopanjem je govoril ga,ga,ga pa sem rekla možum da najbrž se je odločil za Gajo, možek je pa rekel da to govori ga,gamga ker račko gleda.....user posted image user posted image   malo še počakajmo, a orav?

Ja, počakali boste, dokler ne najdejo nafte na našem gruntu...... user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.2.2007 20:06:08 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
10.2.2007 20:06:26   
Anonimen
evo me spet nazaj kaj sm zamudila????????

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5092
10.2.2007 20:11:07   
gaya

saj nisi jezna,a  ne? le kako naj bom na tebe jezna user posted image
jaz ne bi pismo, jaz bi darila..nov avto bi! samo zame!a lahko pišem?????poskusit ni greh, sam moraš dedku mrazu pisat, da ne bo pozabu kaj naročuješuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
10.2.2007 20:25:32   
Anonimen
ewo spet jz tukj sama gor pa nikjer nobene....user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5094
10.2.2007 20:29:02   
gaya

kaj sem pa jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
10.2.2007 20:36:34   
Anonimen
hoj sem te nenamerno zgrešila..upsssss...
user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5096
10.2.2007 20:42:38   
moci
gaya, geslouser posted image user posted image user posted image
vidmim da ste uživale. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
10.2.2007 20:45:04   
altati

Aja, pa sam to: a sam Gaya je mlada, me smo pa stare kokoši al kaj? Je iz nas samo še juha dobrauser posted image user posted image user posted image ????

Bom tak rekla... zgolj za juho bi te bilo škoda user posted image
Ja imš prav, še nekaj špeha in ocvirkov ostane...škoda bi bilo stran vreči...

kako ste potovali?
potovali smo super. Obe punci sta vso pot spali, 3 ure in pol smo bili v MS. To je odlično. Ker sta mali spali, se nismo nič ustavljali.
Pridni Neža in Iva! Sigurno vpliv gorenjskega zraka...
Je pa bilo na rojstnem dnevu, na katerega se nam je tako mudilo, bolj slabo. Mala gostiteljica se je namreč odločila, da ne bo marala Neže. Drugače sta ful prijateljici, danes pa je bila prav zlobna do nje. Ničesar se ni smela dotaknit, nič ji ni pustila, samo obregala se je nad njo...Neža pa je samo žalostno gledala z velikimi očkami. Ma prav srce me je bolelo. Nisem se hotela vmešavati v otročje fajte, ampak se Neža sploh ni zavzela zase user posted image .
Zgleda, da sem se narobe odločila, bi še komot eno sankanje dali skozi, pa šli zvečer domov....user posted image
Zdaj je, kar je.

uboga Neža, tudi jaz sem to že doživljala pri Tii. Nikoli se ni znala postaviti zase, zdaj je pa bolje....hvala bogu! res bi se imeli bolje na sankanju...Lekcija za drugič! Ne hiti domov, ostani z Gorenjkami!

Jaša se še odloča med Gajo In Ivo....pred kopanjem je govoril ga,ga,ga pa sem rekla možum da najbrž se je odločil za Gajo, možek je pa rekel da to govori ga,gamga ker račko gleda.....user posted image user posted image   malo še počakajmo, a orav?

Ja, počakali boste, dokler ne najdejo nafte na našem gruntu...... user posted image
kako si vedela????????zdaj mi je pa nerodno, ko si nas razkrinkalauser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 10.2.2007 20:46:28 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
10.2.2007 20:49:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

evo me spet nazaj kaj sm zamudila????????

Kranjska Gora ti je ušla....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
10.2.2007 20:50:39   
Anonimen
u madonca...zdj sm vsa žalostna k sm prebrala zgodbo na čvekanju v tri dni...user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?