Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati Podroben opis srečanja prepuščamo Pikabu, ki to najbolje obvlada..... Saj ne vem, kaj naj še dodam. Bom pisala, dokler se bo Maks sam igral, potem bom pa morala iti. No, kot je že altati napisala, je bila ona prva tam in ko smo prišli mi, so njena družina in Mukijina družina že veselo kofetkali. Moj možek in Ema sta se šla najprej sankat, tako da sem jaz prišla do kraja našega srečanja sama. Res je bilo luštno, smo veselo klepetali, Jaša je pridno spal, Iva je prava mala cortktica, to bo še enkrat misica, boste videli. Neža je bila najprej malo razočarana, ker ni bilo Eme. Ko je prišla še Gaya, se je klepet nadaljeval, celo Jaša se je prebudil in sta z Maksom udarila eno moško in se kar samedva menila, katera je od katerega. Pa pojma nimam, kako sta se zmenila. Vmes smo se previjali, dojili, potem pa počasi odšli ven. V tem času se je Ema nasankala in ugotovila, da je lačna, tako sta z atijem prišla do nas in je Neža prišla na svoj račun in je spoznala še Emo. Aja, pozabila naspisat, da je Neža tudi prava lepotička. Zunaj smo se še malo poslikali, potem so pa nekateri odšli na sankanje, smučanje in na sprehod, mi pa počasi proti avtu in do Kitajske restavracije, kjer se je res izkazalo, da je Ema zelo lačna, ker je tako pridno vse pojedla. Tudi Maks je prišel tam na svoj račun in dobil svojo porcijo mleka, vmes je bil pa tudi dokaj priden v lupnici, tako da smo se še tam luštno imeli. Ko pa smo prišli domov, smo vsi malo zalegli, atija in mami je zmanjkalo, otroka sta pa veselo čebljala, počivala pa tudi. Slike so že na računalniku, v album jih bom pa dala zvečer, Maks se že pritožuje. Sem še kaj pozabila? Prav lepo je bilo spzonati še Muki in njeno družinico. Simaptično narečje govori, pa jaz sem jo čisto vse razumela, tako da sploh ni panike. Kar se pa kil tiče, se pa samo skrijem ped tabo, Muki. Res mi je bilo všeč, ker smo bili vsi s celimi družinami, so še malo naši možički prišli na svoj račun. Moj je bil sicer malo slabe volje zaradi parkiranja, ko smo prišli do avta, smo bili res usrani, skoraj do vratu, pa je že pozabil. Mu že cel dan govorim, da je najbolj zlat mož.