|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.2.2007 8:26:45   
Pikabu
Punce, pri nas je sonce, vse v Kranjsko Goro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam Maksa v naročju, smo že v nizkem štartu. Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
10.2.2007 8:52:08   
Arabela
Pri nas pa se je pooblačilo.. neko čudno je..user posted image  
upam da bo vreme vsaj dopoldne vzdržalo..

Lep vikend vam želim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
10.2.2007 9:14:22   
moci
dobro jutro,
kaj ste mi dale dela, nočne čveke, pa ugotovim, da se mi več kot polovice ni splačal bratuser posted image user posted image user posted image
moj user posted image je končno doma. kaj mi zdej to podčrtavauser posted image
ježeš kaj sem pa zdej nardila.
naju je moja mami merkala da naju niso nočni strahci ukradli.

uživajte v kranjski in pozdravite mukiuser posted image

user posted image user posted image user posted image heheheheh

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
10.2.2007 9:36:10   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa dobila je neko vrsto novega joka.. takega trmastega, kot da mora biti vse po njeno in to takoj user posted image

To mi je pa tako znano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
10.2.2007 9:38:34   
@lina
danes sem to odkrila - mogoče ste že - numerološki izračun za naše otročke:

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
10.2.2007 9:45:31   
Maxica
Čestitke za štiri mesece
Matjažu in @liniuser posted image user posted image user posted image
Luki in Vavi.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
10.2.2007 9:46:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce, pri nas je sonce, vse v Kranjsko Goro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam Maksa v naročju, smo že v nizkem štartu. Lep dan vsem.

O Pikabu, superca. Ma zdaj mi je pa še toliko bolj žal, ker nam ne znese...user posted image  Ve se pa imejte superca. Ma, saj gotovo se boste, ker boste same super punce na kupu.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
10.2.2007 9:57:07   
moci
se odpravljamo na sončka. mi lahko kakšna gorenjka pove do kam moram? a je v kranju že? preddvor?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
10.2.2007 11:10:48   
Anonimen
a jih kj nosite v kengurujčku????

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5059
10.2.2007 13:36:07   
beki24
Čestitke za štiri mesece:

user posted image @lini in Matjažu user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image vavi in Luku user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5060
10.2.2007 14:35:51   
Pikabu
o, altati, a ste že doma? Saj smo mi skoraj ravnokar prišli.

Ne morem kaj več pisat, imam Maksa v naročju. Samo to lahko rečem: SUPER JE BILO!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
10.2.2007 14:44:16   
altati
Pikabu-ravnokar prispeli....in res je-bilo je super! hočem fotke!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
10.2.2007 15:05:58   
moci
čakam fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vam malo fovš. jaz sem bila v kr. pa ni blo sončkauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
10.2.2007 15:07:11   
Maxica
Jaaaa, čakamo fotke in podrobno poročilo iz srečanja.user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
10.2.2007 16:44:24   
moci
kaj se pa dons nič ne dogaja, ponoči boste pa spet romane pisaleuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
10.2.2007 17:35:27   
altati
Podroben opis srečanja prepuščamo Pikabu, ki to najbolje obvlada.....
Prva v Kr. Gori sem bila jazuser posted image , Muki1  mi je že mahala, me je takoj spoznala....jaz sem pa hotla mal špijonirat, pa se mi ni izšlouser posted image ....Možiček pravi, da se Jaša odloča med Gayo in Ivo, dopadeta se mu obeuser posted image ......Neža, je Neža...takšna na slikah kot v resnici, Muki1 je Muki1, ampak jaz sem mislila da je malo bolj blond (v lase mislim, da ne bo pomoteuser posted image ). Njen možiček je fletkan, Iva pa takšna mala, vitka frajlica....
Gaya je zamudila skoraj debelo uro....so ji otroci in mož nagajali......Danes sem imela čast spoznati še njene 'tapriženjene' otroke. Gaya skomandira vse po vrsti, brez problema..jaz in njen možiček si bova pa privoščila solo kavo, brez nje in mojega moža (to vam samo prišepnem, Gaya tega ne sme vedetiuser posted image )....si imava velikoooo za povedat! Da o tem kako se je Gaya slekla sredi hotela Prislank sploh ne govorim...cel striptiz je bil...doječe mama smo se pa kar izmenjavale v avli hotela....in vlekle joške ven, pa otroke previjale, tam po ta usnjenih kavčih.....o začudenih pogledih mimoidočih raje ne bi....
Pa skupinsko slikanje je bilo tudi zabavno-več o tem prepuščam Pikabu in Gayi....
to je samo malo na kratko, za skomine.....sliko naj dodelata Gaya, Muki1 in Pikabu...jaz bom pa potem samo še pokomentirala ali popravila njihova poročilauser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
10.2.2007 18:13:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Podroben opis srečanja prepuščamo Pikabu, ki to najbolje obvlada.....

Saj ne vem, kaj naj še dodam. Bom pisala, dokler se bo Maks sam igral, potem bom pa morala iti.

No, kot je že altati napisala, je bila ona prva tam in ko smo prišli mi, so njena družina in Mukijina družina že veselo kofetkali. Moj možek in Ema sta se šla najprej sankat, tako da sem jaz prišla do kraja našega srečanja sama. Res je bilo luštno, smo veselo klepetali, Jaša je pridno spal, Iva je prava mala cortktica, to bo še enkrat misica, boste videli. Neža je bila najprej malo razočarana, ker ni bilo Eme. Ko je prišla še Gaya, se je klepet nadaljeval, celo Jaša se je prebudil in sta z Maksom udarila eno moško in se kar samedva menila, katera je od katerega. Pa pojma nimam, kako sta se zmenila. Vmes smo se previjali, dojili, potem pa počasi odšli ven. V tem času se je Ema nasankala in ugotovila, da je lačna, tako sta z atijem prišla do nas in je Neža prišla na svoj račun in je spoznala še Emo. Aja, pozabila naspisat, da je Neža tudi prava lepotička. Zunaj smo se še malo poslikali, potem so pa nekateri odšli na sankanje, smučanje in na sprehod, mi pa počasi proti avtu in do Kitajske restavracije, kjer se je res izkazalo, da je Ema zelo lačna, ker je tako pridno vse pojedla. Tudi Maks je prišel tam na svoj račun in dobil svojo porcijo mleka, vmes je bil pa tudi dokaj priden v lupnici, tako da smo se še tam luštno imeli. Ko pa smo prišli domov, smo vsi malo zalegli, atija in mami je zmanjkalo, otroka sta pa veselo čebljala, počivala pa tudi. Slike so že na računalniku, v album jih bom pa dala zvečer, Maks se že pritožuje. Sem še kaj pozabila? Prav lepo je bilo spzonati še Muki in njeno družinico. Simaptično narečje govori, pa jaz sem jo čisto vse razumela, tako da sploh ni panike. Kar se pa kil tiče, se pa samo skrijem ped tabo, Muki. Res mi je bilo všeč, ker smo bili vsi s celimi družinami, so še malo naši možički prišli na svoj račun. Moj je bil sicer malo slabe volje zaradi parkiranja, ko smo prišli do avta, smo bili res usrani, skoraj do vratu, pa je že pozabil. Mu že cel dan govorim, da je najbolj zlat mož.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
10.2.2007 18:36:31   
Pikabu
Slike urejene, grem poslati še geslo, če katero pozabim, naj mi prosim oprosti in me opozori, ga bom poslala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
10.2.2007 18:52:38   
Arabela
Tudi mi smo preživeli lep dan.. čeprav sem se bala da bo deževalo so se oblaki skrili in sijalo je sonce... smo šli na dolg sprehod, mala je sicer malce protestirala v vozičku nato pa zaspala... doma smo se vsi skupaj cartali, nato pa odšli na rojstni dan.. vendar je bila mala ful tečka in smo bili tam kakšno uro in pol zdaj pa smo že doma... mala je v avtu seveda zaspala in še zdaj spi v lupinici, midva z atijem pa pred tv....

Aki mi dosti kengurujčkamo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
10.2.2007 18:57:14   
štorkljica
Pogledala slikice, super ste bliuser posted image   Prava parada vozičkov in RR-jevk. Pikabu tebe pa ni blo za videtuser posted image
Mi pa dan preživeli super, bili na sprehodu in ko smo prišli domov, je Ajda še kar eno uro potegnila v vozičku, medtem ko sva se midva sprehajala po sadovnjaku in uživala v spomladanskem sončku.
Zdaj pa se pripravljamo na kopanje in pančanje, zvečer pa še kaki dober film pade.
A ve kdo če je danes kaj zanimivega na kerem kanalu?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
10.2.2007 18:57:58   
psaša
Vas malo berem, čakam, da se mali zbudi, da se gremo kopat.
Pri nas je bilo danes cel dan megleno, hvala bogu da mali ni bil tečen, ker nism bili nič na sprehodu. Se kar ne upam iti ven, ko je megla.
Malo sem posravljala, malo smo se igrali, pa kosilo sem skuhala. Počivala nisem nič, to še pride.
Mogoče se še kaj oglasim.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
10.2.2007 18:58:31   
štorkljica
Mi dosti nič ne kengurujčkamo, ker ga Ajda ne mara, jo pa probava počasi navaditi, da se bo tudi tak nosila.

Neposredna povezava do sporočila: 5072
10.2.2007 19:04:09   
moci
pikabu, hvala za geslouser posted image ste faconi. pa kakšno vreme... pa snegec... muki, kaj se pa pritožuješ čez sebeuser posted image sem mislila, da se bo ena res privalila v kg. prav fino zgledašuser posted image
amazona, naš teve je pokvarjen in kaže samo pop lepo pa enko pogojnouser posted image ostalo je črno belouser posted image
za novega trenutno ni dnarčkov, smo kupli računalnikuser posted image drugač je pa tale stran fina za programe pregledat:
http://tv.si21.com/

pa lep večer in ne spet naklamfat 5 strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5073
10.2.2007 19:08:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Pikabu tebe pa ni blo za videt

Upam, da sem na kakšni sliki od koga drugega, pri teh slikah sem v glavnem jaz stala za fotoaparatom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 5074
10.2.2007 19:12:42   
gaya

Čer.

Še jst se javim. Smo ravn tko prišli domov okol 15. Bilo je fenomenalno super. In ja priznam, kriva. Sem zamudila celih 45 min user posted image . Ampak mi smo uzjutraj predolgo spali, pol se je naši ta srednji punci sanjalo pri zajtrkuuser posted image , pol je Gaja zaspala, pa je nisem hotla budit, k je tečna kouser posted image  (po mami) če jo kdo zbudi), in pol se nam je le uspelo ob 10 spakirati od doma. user posted image

Naša muki1 je fajn punca. Sicer sem klepetala z njo kratek čas, ampak je fajn. možiček je bil bl tiho, verjetno se je ustrašil kilometerskih gofeljuser posted image , sicer pa je bil tud moj možiček bolj tihouser posted image . Altati je bla itak v elementu kot vedno, Pikabu je pa cukr kot zmeraj. Ema se je sankala in nas je na koncu prišla pogledat. Neža je pa neža. Se je clo odločila, da se bo z mano mal pogovarjala, če že tko težim in skoz neki sprašujem.

No moj striptis je bil bl tak. Mam eno poletno majčko brez rokavov, ampak je tko na preklop spredi in jo mam ful rada gor, ker z njo najlažje dojim. Ker sem mela čez velur mi je blo pa vroče in sem se slekla. In valda sredi zime v kafiču v majici brez rokavov. GLAVNA ATRAKCIJAuser posted image .

Pol smo se šli moja familiy in altatina familiy smučat, pa sankat. Mal sva še krosirali da sta najmlajša člana zaspala v vozku in midve sva se spuščali s sankam, otroci so naju pa gledaluser posted image . Če altati dovoli pripopam slikeuser posted image .

S sreanja sem pa ugotovila da mam samo vozke in noske k vn gledajo slikane. Pa mal Pikabu. To je pa vse. Muki se mi je skrila za rit, k sem slikalauser posted image . No zdaj grem jih dat v album pod srečanje, geslo pa bo isto kot je bilo prej.

Še čestitke

LUKU IN MATJAŽU user posted image  IN SEVEDA MAMICAMuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?