|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.2.2007 12:29:46   
Maxica
Če še katera želi obujati spomine na nosečnost-
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=796202&mpage=1&key=oktoberke

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.2.2007 13:03:34   
Evik
jaz sem koj šla gor ...in spustila solzico ob sporočilu da sem rodila danes pred 16 tedni.
drugač pa zgleda da bojo zobki, včeraj je tko jokal pomiril se je šele ko je dobil moj prst v usta in ga začel grizti...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.2.2007 13:10:23   
lucika
amazona...mislim, da si tile nasi otrocki sami delajo ritem. po njihovo, ne po nase. nas mali nas je prav razvadil, ob pol sedmih skopan in sit, v pojstlo in je zaspal,vsaj do dvaNAjstih, ce ne do dveh. uvav, midva sva si v tem casu spocila, kaj naredila, tv pogledala, pa se malo naspala. in potem si en dan gospodic namisli, da bi se pa ob sedmih zacel smejat v pojstli. jeeeej, prvi dan sva ga celo snemala, tak je blo hecno. seveda pol ni spal do desetih. midva navajena prejsnjega ritma, pa cist adijo zraven. snemala ga nisma vec, ker ni blo vec tak ful hecno vso tisto smejanje po kinderpetu. trajalo par dni, vceraj pa spet zaspal ob sedmih in se zbudil ob treh! tak da mislim da mali delajo po svoje.
ce se cez dan naspi, lahko ponoci spi, lahko pa da je prevec naspan. ce ne spi, lahko ponoci spi, ker je zaspan, ali ne spi, ker je prevec utrujen. nismo dovolj pametni za to. edino menda pomaga, da se ne sekiramo:)

in ker je mamica danes tak ful naspana, je poslala svoja moska k babici...da gre naredit rahlo brzinsko generalko (beri sesanje in brisanje po tleh, pa mogoce se mal praheca, ce bo ekstra volja). jaz to rada sama in v miru delam...pa mam danes glih tak dan. pa da se zrecitiram kak sonetni venec vmes:)))

joj, jaz tud obujam spomine. vceraj sem brala lanska sporocila na zs, ko sva  eno cakali na crtice. pa imava zdaj ze obe otrocke:) ce bi clovek vedel, kak bi slo skoz, bi se kar enega naredli. (to so prebliski v teh dneh, ko sem naspana in mali priden ko angelcek).

lep dan vam zelim:)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.2.2007 13:13:16   
Evik
moci jaz sem jo tud dons dobila- sam men se zdi pa fino ko spet čutim maternico pa ko se telo vrača v prvotno stanje pa bo spet pripravljeno...
sem bla pa včeraj nemogoča in sem se pošalila da mam mogoče pmsuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.2.2007 13:35:18   
lucika
moja greneralka po stanovanju vsebuje tudi redne skoke na rr:) tak da poteka bolj na easy.
mi je pravkar odneslo tepih, sem ga mal dala na okno, da se mal prelufta. pa ga naenkrat ni blo vec. pa gledam in iscem, pa sem ze sklepala, da se je enmu ocitno dopadu, da si ga je vzel. pol ga pa najdem cist na drugi strani bloka. no, ocitno ze ni tak lep, da bi ga kdo zlastninil.
evo, se bedarije pisem, sam da pucat ni treba:)
ja, mam se spalnico za posesat, pa je sesanje koncano:) naprej se bom pa pol hvalila, ce mi bo se kaj drugega uspelo:)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.2.2007 15:48:49   
moci
lucika, jaz mam enako delo. je ati tamalo ven peljal. sam meni se pa ne dauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.2.2007 15:49:21   
moci
evik, potem sva pa obe že nared za naslednjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neeee, jaz moram še mal počakatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.2.2007 17:50:13   
štorkljica
Ja kje pa ste vsi? Delate kaj kulturnega?
Jaz sem probala Ajdo uspavati, pa mi ni uspelo, zdaj pa sem jo dala pod most in šla malo počekirat kaj tukaj dogaja...očitno tudi nič.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.2.2007 17:53:04   
štorkljica
Sem čisto pozabila povedati, da je Ajda včeraj zadela svoj prvi zadetek na lotu!! No sicer ni sedmica, je štirica ampak tudi to je nekaj. Kar tako naprej pa bo nekega dne tudi sedmicauser posted image , upam da čimprej, da kupimo neko stanovanje in odidemo končno od tu kje smo!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.2.2007 19:06:52   
Maxica
Čestitke, Amazona. user posted image Jaz sem tudi rekla, da bom spet začela nazaj igrati, smo kar ene parkrat imeli malo sreče, tudi par petic je že padlo.
Mi danes lenarimo, sto na uro, jaz sem ful zaspana in komaj čakam, da grem spat. Rada bi malo sončka, jaz v takem vremenu ne morem funkcionirati. Samo nekaj bi poležavala in jedla. user posted image Sem pa ful vesela, me je prej ena klicala, da se s soboto začenja spet telovadba v našem kraju, tako da komaj čakam, da začnem. Bo pa mal aerobike, mal vaj za moč, tako da sem res prav vesela.user posted image
Imejte se lepo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.2.2007 19:21:20   
štorkljica
Maxica kaj igraš, mi sistem. Je malo dražji, sam dobitki so pa večji. Vav, petico...super, jaz sem tudi enkrat petico zadela, samo je bla na navadnem lističu pa ni bil nevemkaki dobitek. Me prav zanima koliko je Ajda pokasirala s to štirico na sistemuuser posted image  Sem rekla, da ji bova pa plenice kupila če za nič drugo ne bo. Pa moj doda, da si je hitro začela za življenje služituser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.2.2007 19:24:12   
štorkljica
Glede spanja sva se pa z mojim zmenila, da bova to noč postopala tako, da jo bom pač pustila jokati, 2x jo bom nahranila kot ponavadi (nekje od polnoči do ene ure in potem spet okoli pol četrte) ostalo pa jo pustiva, pa me prav zanima kako bo. Ker mogoče se je pa samo malo preveč navadila, da ponoči skačem okoli nje. Dala sva si pa cajt, recimo, da je ne bova pustila jokati več kot 10min.
Poročam zjutraj kako je bilo!! DRŽTE PESTI!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.2.2007 19:25:29   
štorkljica
Ej vidim, da vas je nekaj gor, na žalost ne morem počvekati, gremo mišiko kopat pa spat dajat. Mogoče še kasneje kaj pokukam.

Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.2.2007 19:28:24   
mtina
AMAZONA ISTI PLAN IMAVA MIDVA DANES - naš se zadnje večere ni zbujal za jest, potem pa nekaj večerov le za cartat -  torej hrane ne potrebuje - danes dobi le dudo. Bomo videli kako bo, sem pa že sedaj 100% da ga dolgo ne bom pustila jokat.  user posted image   Danes ponoči je z dudo zdržal od včeraj 19.30 - 6.15; se mi zdi, da bi še dalj, sam sva se midva odločla, da bi mu lahko dala za jest. user posted image

Lepe sanje, Tina

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.2.2007 19:30:06   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
jaz sem ful zaspana in komaj čakam, da grem spat. Rada bi malo sončka, jaz v takem vremenu ne morem funkcionirati.

Hvala enako!

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.2.2007 19:40:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

morm se pa mau pohvalit - že cel teden mi ratuje dojenje leže... mi ni blo jasno kk to ve prakticirate, ker men sploh ni šlo... no, zdej nama pa gre... ga uporabljava za dnevno uspavanje (če ni vozička) in se še mau pocrkljava... vem, da ni to dobro in bova tut to ukinila.... je pa dobro nadomestilo za spanje na meni... prej ni zaspal drugače... no, zdej laufa to in celo v sobi (prej samo v dnevni)... če je pa preveč zaspan pa drveča mami voziček po stanovanju user posted image

Zakaj ne bi bilo dobro?! Moji malecki tako paše pa še zaspiva lahko skupaj popoldne če res ne greva ven....

ker bi rada, da zna Jaša tut brez mamicine joške zaspat... v primeru, da bom odsotna kako urco, dve, Jaša pa zaspan in bo tulil od utrujenosti dokler se ne tolk zmatra, da pade user posted image to se mi ne zdi glih prava pot... je pa velik napredek, da v sobi zaspi...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.2.2007 20:02:03   
frrrr
moci, sočustvujem za user posted image upam, da je pr men še daleeeeč... pa čestitke tvojemu dragemu za rd!

mis, čestitke za kilograme user posted image

Pikabu, Ema in Maks sta res ena vesela cukrčka user posted image

amazona, mi smo tut meli sonček dans... pravo pomladno vreme je... no, bolj proti poletju že gre, mi pa drug teden smučat user posted image

js spet odzadi... ne vem kaj je to povezano starševstvo... kaka mama sem, jej jej jej...
skupno spanje - mi ga včasih prakticiramo, ni pa pravilo... je pa full luštno, čeprav včasih paše spat sam raztegnjen in ne pazit na tamaučka, da ga pomendraš
duda - je nimamo...
še kaj?

Evik, čestitke za 16 tednov user posted image pa čestitke za user posted image user posted image upam, da je pri meni še daleeeeeč user posted image

lucika, si me fajn nasmejala... še posebej z unim nasvetom za nočno zbujanje naših malih... bom upoštevala in se ne bom sekirala user posted image

amazona, čestitke Ajdi Izi za loto zadetek user posted image

naš dan - mau pr moževih starših, pol na kosilo k mojim staršem, zdej pa spet pr moževi, kjer smo se skopali in naš mali že spi. zdej grem pa še js na generalko v kopalnico user posted image pol pa še ne vem a- pred tv al pa na moža user posted image
lep večer!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.2.2007 20:42:28   
lucika
da porocam: mi je uspelo zastavljeno pucanje. koooncno, je bilo ze potrebno. malo po malo, je skor tak kot nic; zdaj ko je bilo pa vec skupaj, pa se ze pozna.

malo sem brala na AP, pa sem si zazelela kengurujcka:) imam nekega mini iz evrospina, pa ima samo naramnice, nic cez hrbet. pa ni ok. kaksne imate ve? baby bjorn? sem si prav zapomnila, arabela? no, dajte mi mal svetovat. ne vem, ce se ne bom spustila v ta cudoviti svet ebaya, pa da vidimo ta cudez:) to mam take prebliske, ko MORAM imet, pa saj niti ne vem, ce bomo hodli s tem okoli, ko pa imamop vozek:)

delam album; ko bo gotovo, vam posredujem link.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.2.2007 20:55:32   
moci
lucika pridna. pri nas je blo tud pospravljeno. zdej so pa obiski šli...
pa ne grem zdej posode pomivatuser posted image

zoja je bla ful pridna gostiteljica samo potem ko so jo po jedi premetavali kot vrečo krompirja se je pa cela 5x pobruhala. sva jo morala skopat...
moj dragi gre pa ponoči službeno na pag. in potem cel dan fizično delat pa ponoči spet nazajuser posted image me ful skrbi, je že večkrat zaspal za volanom. pa še sami bova morali spat. a je še kero strah samo ponoči? mene je blo že prej, po porodu je pa še hujeuser posted image a sem čudna...

amazona, čestitam za loto, bo pa naslednjič sedmica user posted image user posted image
držimo pestiuser posted image user posted image

frrr, hvala za čestitke, dragi je vesel.user posted image   vi ste pa face, kar drugje se zrihtate. mi bi mel dela...

lucika, jaz nimam kengurujčka. razvojna... do 6. meseca nič pokonci...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.2.2007 21:03:36   
lucika
frrr, kak bi si jaz prisla do one tvoje galerije?
vcasih ponujate gesla in slikce in podobno, pa si mislim, da pa prvi tanajhujsi firbec pa res ne morem bit vedno jaz. pa pride za mano, ne morem iz svoje koze:)
ja, pa pikabu, ti tudi. pa maxica. vsa gesla ki jih imam od vaju, nekak ne primejo. ojej. mene pa kar boli od samega firbca:(

moci, mene je bilo ful strah fizioterapij in podobnega, ko smo sli v razvojno. pa je bilo vse ok. na sreco, ker ne vem, kak bi malemu trazlozla, kaj je gor in kaj je dol, in kaj od tega se ne sme. ker njemu je cist gladko kaj je kaj, samo da ima vse pod kontrolo. pa da se hodi zraven, ne sedi, ne stoji:)
lump, pa to ze zdaj,...no, zdaj trenutno spet gleda tv. mu ni za spat. baje ne ve, kaj je to spat in noc in take besede. bu? jaz sem sele tli mesce stal, cist nic te ne zastopim, kaj mi pravis. zdajle bi tv gledal z atijem. ja bi. ja bi. uveeeee, sem ze prejle rekel da bi. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bom. no, zdaj gleda.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.2.2007 21:20:05   
mis
možek je šel na badminton, jaz pa s krožnikom domačega višnjevega štrudla na RRuser posted image . Zdej še lohk, ko dojim. Kile kar grejo. Kaj pa pol?

Maxica, jaz bi tudi aerobiko. Pa je to Novo mesto tako zabačeno zgleda. Premoremo eno aerobiko, pa še tista je ob 19h ali 20h. Takrat tamalo spat spravljam. Kaj pa vem. Zvečer je kar zahtevna. Jaz pa tako pogrešam šport. @lina ti veš za kaj pametnega tu pri nas?

Punce, naša Tina se obrača iz trebuha na hrbet. Altati, tisto kar si napisala sem zdejle ene dva dni po 2x na dan naredila in evo danes, 2x na blazini, 2x na previjalni...Juhu!!!! Bravo Tina. In to v obe smeri. Sej vem da sem zmešana da se tako veselim ene malenkosti, ampak sem res vesela. Pa Tina se je začela tako lepo na glas smejat, pa ful se odziva, opazuje, ful je bolj dobrovoljček... Spet samo šepetam. Psssssst!user posted image Jaz tudi danes ponoči z dudo probavam, če bom kakšno rundo podaljšala. Sej prvo ma 5-6 ur. Pol pa kratke naprej.

Amazona čestitke za loto!

Nočko... no še mal vas bom verjetno brala...user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.2.2007 21:26:14   
lucika
http://luckica.moj-album.com/

evo nas...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.2.2007 21:37:53   
mis
Lucika lušni ste!user posted image

Evo, jaz sem še potelovadila (100 trebušnjakov, 50x na vsako stran za rit, 10 hrbtnjakov, malo raztegovanja in to jeto). joj mi manjka šport!!!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.2.2007 21:39:17   
Maxica
user posted image Lucika, kva ste luštni.user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.2.2007 22:05:37   
beki24
Kako so luštne tele naše "pikice"- jim pravim zato, ker smo jih tako imenovale 1 leto nazajuser posted image - sem ravno lanski forum brala ( začetek- je bil bolj žalosten,kar nekaj se jih je poslovilo, veliko pa nas je prišlo do konca in zdaj imamo že prave korenjake/injeuser posted image !)

Lucika- luštni ste!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?