Maxica
|
Pikabu, sem ti zadnjič pozabila odgovorit - Slavko po vsej verjetnosti ne bo krstil Lana, saj dvomim, da bi naš župnik pustil. Je pa moj bratranec tudi župnik, in sicer kaplan v Bovcu, on je Maxov boter, pa če bo privolil, tudi Lanov, tako da upam, da bomo nekak tako speljali, da on verjetno tako zgodaj ne bo mogel priti k nam, ker ima tudi maše ob nedeljah. Tako da bomo probal župnika prepričati, da bi mi imeli krst popoldne. Slavko ima pa itak tolk svojih obveznosti, da ga niti nočem moriti še z nami. Amazona, joj, ne vem ti svetovati, te pa razumem. Tako se je Lan pri nas prvi mesec zbujal, na ene dve uri. Groza, lih se mi zdi, da se sem ulegla, pa preden sem zaspala, pa smo bili spet pokonci. Pa ja, kr neki. Enkrat jest, drugič bruhat, pol prdet, itd. Samo potem se je pa kar sam začel popravljat. Kar sam je začel podaljševati spanec, najprej do štirih, pa potem do petih, pol šestih, tudi do šestih. V glavnem, prvi kos spanca ima zihr vsaj šest ur, kar mi je super. Čeprav se potem zbudi že ob osmih, ampak vseeno, važno da je vsaj en kos spanca dovolj dolg. Tolk poglej, da se ti res naje pred spanjem, pa da kupčka podere in če ne gre drugače, jo daj k sebi. Jaz sem to tudi že od začetka pazila, da ima tisto posteljico, v kateri spi ponoči, res samo za spanje ponoči, ne čez dan, da mi loči, kdaj je dnevni spanec, kdaj pa nočni. Slabo mi ve Gorenjke rihtate vreme za v soboto. Baje bo snežilo med 400 in 700 metri. V takem verjetno res ne bomo hodili, ker če bodo slabe ceste, bomo Muki lih za pet minut ujeli v Kr.Gori. Škoda, ker sem moža že prepričala za ene 90%. No, še zmeraj je upanje, tako da... Danes je pa dež, ne vem, kaj bomo počeli. Lenarili, kaj pa drugega. Kaj boste kuhale? Jaz računam, da bo Max jedel grahovo juho (jaz je ne upam zaradi napenjanja, mož pa itak ne je kaj takega), pa še hrenovke v testu bodo, pa bo.