lucika
|
hej! sem mela neko noro upanje, da bom pa jaz prva. haha, za take zadeve se je pa treba mal prej vstat, ne? clody, vceraj sem samo slikce urejala. no, saj slikala sem tudi, to kar usput naredim. sam tistih se nimam na racunalniku. kengurujcek je ta, ki sem jih gledala. a so super tele zadevice prek hrbta, boli kaj manj zaradi tega? aidan je se v postelji. sit in buden. jaz sem pa sla zakurit (beri pred stanovanjem sem rocko obrnila). pa hit mal sem, saj ne bo opazil:) amazona, joooooj, tako spanje. samo vem, da nic ne mors. mi smo vceraj bli v dnevni skor do 11. ponoci je sicer pol spal, ampak do takrat bi mu pa lahko glavo dol tiscal, pa oci skup..pa ne bi spal za nic na svetu. kaj pa ce jo pustis, naj se pogovarja in smeji, ti pa dremas zraven? al se to fiksno vstanete, pa jo nosite, pa luc prizgete in to? ker nasega, ko dam na tla, se fuuul pogovarja z mano. sem pa opazla, da je zadovoljen tudi sam s sabo in kako omaro. mu sploh ni panike, samo da se mu dogaja:) upam, da bo ta dan za vas boljsi. no, vsaj noc. sama pa ne upam pogledat ven, ce gre dez..ker je takrat pa nas dan bolj svoh:(
|