|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.2.2007 23:12:46   
@lina
Danes se pa pozna praznično mrtvilo, a ne?user posted image

Maxica, meni tudi nobeno od tvojih prejšnjih gesel ne prime...sem pa firbec!user posted image

Mis, jaz sem pred nosečnostjo hodila na aerobiko k Loreni - verjetno poznaš? mi je bilo fajn, hodila sem 1x na teden, če mi je ratalo tudi 2x...ob torkih vem da je imela dve skupini, prva ob 19.30, druga 20.30... zame so zaenkrat obe prezgodaj... se pa gotovo vrnem septembra!

Lucika, prav luštna pupika, res! Vidim da kupujete v HM, a ne?user posted image  Mi smo imeli ravno tako črtasto jopico s kapuco (1. mesec), pa se mi zdi da imamo tudi tako modro jopico (to smo sicer dobili za darilo, ampak je ravno tako HM)

Kar se user posted image  tiče... dva meseca sem jo imela na 3 tedne (pa ne prav zares, bolj izcedek, ko kaj drugega, sem prav ugibala če je to to...), sedaj pa že 38. dan nič?user posted image  

Amazona, čestitke za loto! Mi smo pa kar odnehali od tega - dalj od štiric nismo prišli...user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.2.2007 23:15:29   
lucika
alina, kdo je lusna pupika? a jaz? ja, hvala no, res nisem slaba:) če pa misliš na mojega sina, ti pa povem ,da ima med nogami...eh, raj ne bom povedla, ampak dokaz, ima, da je pravi ded:)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.2.2007 23:17:49   
lucika
kupujem v h&m ja. sicer bolj po redko, pa takrat pol trgovine vun nesem:)
so mi pa smotane tele jopce. 62 stevilka; in ko se bodo lahko spet oblekle, sumim, da bo ze premalo vse skupaj. koomaj cakam, da se resimo zimskih kombinezonckov. meni imajo v h&m prav fajn cotkice. so pa ful fajne tud one, ki jih dobim od kolegic. pa ne glede na znamko:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.2.2007 23:43:51   
@lina
o šit, lucika, zdej mi je pa tako nerodno! Kaj naj ti rečem? Bo sorry dovolj? Ampak učke so me čist zavedle in angelski obrazek, sploh nisem razmišljala! ah, kaj, zdej bi se najraje v zemljo pogreznila...

< Sporočilo je popravil @lina -- 8.2.2007 23:48:05 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.2.2007 23:49:24   
Arabela
Dober večer!

Mi smo pa imeli danes čudovit sončen "pomladni" dan.. no malo je dopoldne pihalo, pa je ponehalo..
Zjutraj sva se z malo odpravili na pokopališče na grob mojega dedeka in babice... pa sva šli kar v kengurujčku.. nato pa v trgovino... je bila ful pridna nato pa je začela sredi nakupa malce jokati, no cmerkati, sem hotela z njo ven, pa preden sem prišla iz trgovine je mala zaspala.. v kenguruju.. je spala nato na poti domov in k staršem na kosilo cca. 1uro... vam jutri pokažem slike, kako je bila srčkana..  nato pa sva se tudi peš napotili s kosila domov... sva se šetali kar slabo uro... spet v kenguruju... naša mala ga obožuje.. in dejstvo da je zaspala v njem kaže da se v njem tudi dobro počuti...

So nas pa začeli matrati zobki... najprej je pupa vesela in se smejčka.. nato pa jok in tlačenje rokic in pleničke v usta in si s tem drgne dlani.. ji dam tudi igračke, vendar si tlači noter le rokice... Uboga moja pupa.. vendar pa je po kopanju le zaspala in spi še sedaj... verjetno bo spet imela hranjenje ob 1ih..

LAhko noč pa eno bolho za pomoč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.2.2007 23:54:13   
lucika
daj arabela, kako slikco tega kengurujcka. pa se povej, kaj je treba gledat.. gledam na ebayu te babybjorne, pa mislim, da so razlicni modeli. da se ne za*

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.2.2007 23:55:10   
lucika
alina, nic bat:) kaj sem grdi odgovcor napisala...? neeeee, saj v bistvu je to kompliment, da je tak ko pupika:) no, jaz sem ze tak vzela.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
9.2.2007 0:28:44   
Arabela
http://www.soncek.si/si/page/detail/gitm/3863/BabyBjorn_Kengurujcek_Active_Sporty_crno_rdeca/-/

Evo jaz imam točno tega....

P.S. ne morem verjeti da sem prva....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
9.2.2007 6:53:25   
altati
Arabela, nisi prvauser posted image ....Nočne ptičke se ne štejete!!!
Prva sem!!! Dan se začne zjutraj in ne ponočiuser posted image ...Jaša spi, jaz pa tu strašim!
Danes prideta punci domov! Popoldne! Komaj čakam!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
9.2.2007 6:53:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

http://www.soncek.si/si/page/detail/gitm/3863/BabyBjorn_Kengurujcek_Active_Sporty_crno_rdeca/-/

Evo jaz imam točno tega....

Jaz tud!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
9.2.2007 7:07:11   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Prva sem!!! Dan se začne zjutraj in ne ponočiuser posted image ...Jaša spi, jaz pa tu strašim!

Altati pa kaj si spet glavnauser posted image user posted image user posted image  Pa naj ti bo no, čestitam, jaz sem pa druga!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
9.2.2007 7:09:21   
štorkljica
Tak samo mimogrede, glede (ne)spanja, Ajda je danes vstala že ob 4.30 in midva seveda z njo, potem jo je atiju uspelo uspavati še ob 6.00 in je spala še točno eno uro in sedaj smo že vsi ouf...punce očitno mi niste pesti držale, da se ponoči naspimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
9.2.2007 7:10:45   
Clody
Jutro babnce!!

Lucika, luštne fotkice! Si mela pa včeraj dan za slikanje, ti nam pa nakladaš kako si pospravljala!user posted image user posted image

Amazona, ne zapravljaz Ajdinega denarja. Ti igraj svoj loto!!!

Arabela tole pa ni bla medalja. Žal si diskvalificirana!!

Altati nazaj spat!! Če bi Nejc še spal bi z nasmeškom poležavala!! Najbrž ne morš spat, ker princeski prideta  nazaj!!

Amazona, kako je blo s spanjem?? Sta jo pustila dret??

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
9.2.2007 7:11:02   
štorkljica
ČESTITKE:

BEKI24 & TINKARA

ALTATI & JAŠA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4839
9.2.2007 7:12:49   
altati
lucika, prav cotkani steuser posted image ....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
9.2.2007 7:15:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Amazona, ne zapravljaz Ajdinega denarja. Ti igraj svoj loto!!!

Amazona, kako je blo s spanjem?? Sta jo pustila dret??

Saj sem rekla, da ji bova pa plenice kupilauser posted image

Nisva jo pustila dret, ker glede zbujanja sploh ni bla grozna, ampak je grozno to, da se je kar ob 4.30 zbudila in ni več hotla spat. Jaz sem jo dala na joško, malo je pojedla, se odstavila in se začela z mano pogovarjat, potem se je posrala, potem jo je ati hotel uspavat, pa ni uspelo, potem jo je previl, potem mu jo je uspelo uspavati komaj ob 6.00, samo kaj ko je ob 7.00 že spregledala...meni je dost, jaz hočem vstat...  Jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.2.2007 7:16:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Altati pa kaj si spet glavnauser posted image user posted image user posted image  Pa naj ti bo no, čestitam, jaz sem pa druga!

hello Amazona....če pa hočem bit prvauser posted image ...potem pa najdem tu tiste nočne ptičkeuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.2.2007 7:18:10   
štorkljica
Lucika jaz tudi pogledala slikice, super ste, najbolj pa Aidan seveda, pa naj bo no ti si tudi cotkanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.2.2007 7:19:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati nazaj spat!! Če bi Nejc še spal bi z nasmeškom poležavala!! Najbrž ne morš spat, ker princeski prideta  nazaj!!

ne morem!!!! sem čisto na speedu...punce čakam-prideta pa proti večeruuser posted image ...možičku sem zajtrk pripravila in kavico skuhača preden je šel v službo, zdaj mi je pa dolgčas, saj generalno sem imela že včerajuser posted image ....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.2.2007 7:20:15   
štorkljica

hello Amazona....če pa hočem bit prvauser posted image ...potem pa najdem tu tiste nočne ptičkeuser posted image .....

Hello nazaj...dan se res začne zjutraj, samo če te pa policija ustavi po polnoči pa ti g. policaj vedno reče dobro jutrouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.2.2007 7:21:30   
altati

Hello nazaj...dan se res začne zjutraj, samo če te pa policija ustavi po polnoči pa ti g. policaj vedno reče dobro jutrouser posted image

teh izkušenj pa hvala bogu nimamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.2.2007 7:21:51   
štorkljica
Kaj Arabela pa spet spi ali kaj?
Arabeeeeeeeeelaaa vstaniiiiiiii!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.2.2007 7:23:58   
altati
Arabela, wake up! it's morning! dobro jutro! čakamo te....

Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.2.2007 7:30:25   
altati
zdaj pa je na radiu komad, ki me vedno spravi v jok:Ko mene več ne bo...in našel se bo kdo, ki te bo še poznal...morda te vpraša zame, kje hodim zadnje čase....bo vse še vedno isto, vse hiše in dvorišča, ko mene več ne bo....user posted image
a ga poznate? mislim da poje Slavko Ivančič...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
9.2.2007 7:36:18   
lucika
hej!
sem mela neko noro upanje, da bom pa jaz prva. haha, za take zadeve se je pa treba mal prej vstat, ne?

clody, vceraj sem samo slikce urejala. no, saj slikala sem tudi, to kar usput naredim. sam tistih se nimam na racunalniku.

kengurujcek je ta, ki sem jih gledala. a so super tele zadevice prek hrbta, boli kaj manj zaradi tega?

aidan je se v postelji. sit in buden. jaz sem pa sla zakurit (beri pred stanovanjem sem rocko obrnila). pa hit mal sem, saj ne bo opazil:)

amazona, joooooj, tako spanje. samo vem, da nic ne mors. mi smo vceraj bli v dnevni skor do 11. ponoci je sicer pol spal, ampak do takrat bi mu pa lahko glavo dol tiscal, pa oci skup..pa ne bi spal za nic na svetu. kaj pa ce jo pustis, naj se pogovarja in smeji, ti pa dremas zraven? al se to fiksno vstanete, pa jo nosite, pa luc prizgete in to? ker nasega, ko dam na tla, se fuuul pogovarja z mano. sem pa opazla, da je zadovoljen tudi sam s sabo in kako omaro. mu sploh ni panike, samo da se mu dogaja:) upam, da bo ta dan za vas boljsi. no, vsaj noc. sama pa ne upam pogledat ven, ce gre dez..ker je takrat pa nas dan bolj svoh:(

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?