lucika
|
amazona...mislim, da si tile nasi otrocki sami delajo ritem. po njihovo, ne po nase. nas mali nas je prav razvadil, ob pol sedmih skopan in sit, v pojstlo in je zaspal,vsaj do dvaNAjstih, ce ne do dveh. uvav, midva sva si v tem casu spocila, kaj naredila, tv pogledala, pa se malo naspala. in potem si en dan gospodic namisli, da bi se pa ob sedmih zacel smejat v pojstli. jeeeej, prvi dan sva ga celo snemala, tak je blo hecno. seveda pol ni spal do desetih. midva navajena prejsnjega ritma, pa cist adijo zraven. snemala ga nisma vec, ker ni blo vec tak ful hecno vso tisto smejanje po kinderpetu. trajalo par dni, vceraj pa spet zaspal ob sedmih in se zbudil ob treh! tak da mislim da mali delajo po svoje. ce se cez dan naspi, lahko ponoci spi, lahko pa da je prevec naspan. ce ne spi, lahko ponoci spi, ker je zaspan, ali ne spi, ker je prevec utrujen. nismo dovolj pametni za to. edino menda pomaga, da se ne sekiramo:) in ker je mamica danes tak ful naspana, je poslala svoja moska k babici...da gre naredit rahlo brzinsko generalko (beri sesanje in brisanje po tleh, pa mogoce se mal praheca, ce bo ekstra volja). jaz to rada sama in v miru delam...pa mam danes glih tak dan. pa da se zrecitiram kak sonetni venec vmes:))) joj, jaz tud obujam spomine. vceraj sem brala lanska sporocila na zs, ko sva eno cakali na crtice. pa imava zdaj ze obe otrocke:) ce bi clovek vedel, kak bi slo skoz, bi se kar enega naredli. (to so prebliski v teh dneh, ko sem naspana in mali priden ko angelcek). lep dan vam zelim:)
|