|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.2.2007 7:12:39   
Arabela
Dobro jutro!!!

Je dragi včeraj nekaj po računalniku šaral, pa me je odjavil z RR, sem morala novo geslo dobit, pa slikice mi ne delajo...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
8.2.2007 7:18:56   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

morm se pa mau pohvalit - že cel teden mi ratuje dojenje leže... mi ni blo jasno kk to ve prakticirate, ker men sploh ni šlo... no, zdej nama pa gre... ga uporabljava za dnevno uspavanje (če ni vozička) in se še mau pocrkljava... vem, da ni to dobro in bova tut to ukinila.... je pa dobro nadomestilo za spanje na meni... prej ni zaspal drugače... no, zdej laufa to in celo v sobi (prej samo v dnevni)... če je pa preveč zaspan pa drveča mami voziček po stanovanju user posted image

Zakaj ne bi bilo dobro?! Moji malecki tako paše pa še zaspiva lahko skupaj popoldne če res ne greva ven....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
8.2.2007 7:23:11   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Mogoče katera ve kako bo vreme v prihodnjih dneh, se lahko nadejam kaj sonca??

Sončka ravno ne, vendar mislim da pri nas v vzhodni Sloveniji ne bo dežja... danes naj bi bilo 9st... to je pa tudi nekaj ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.2.2007 7:25:27   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Ej kaj je s tem taborjenjem na Begunjah, kje je to in zakaj je tam aktualno taboriti???? Ne se smejat, če sem v meglo brcnila!

Itak da se ti ne bom smejala, bom te pa razsvetlila. Begunje na Gorenjskem imajo tako fajno ustanovo v katero te pošljejo na dopust. če se ti v glavi kaj premakne user posted image . Po domače povedano norišnico. Tko k Lj. Polje. Sam da mamo gorenjke Begunje bližje user posted image , ne vem kaj mate pa v vašem koncuuser posted image

user posted image user posted image user posted image  mi pa mamo Ormož ali pa lahko tudi Pohorski dvor user posted image

user posted image user posted image user posted image  Amazona tebiše bližje je HRastnik user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4779
8.2.2007 7:39:13   
Arabela
No pa sem vse prebrala in sedaj sledijo moji monologi..

Monica99 DOBRODOŠLA... ti se nam kar pridruži...

Amazona... ti samo do Mb pridi, pa bova skupaj do Lj pičile ko bo srečanje v Zoo-ju enkrat spomladi... VeLJA?!

Pri nas je pa včeraj le zjutraj deževalo, nato je bilo oblačno.. ampak jaz sem bila ko koma... na plesanju sem skoraj zaspala, vse me je bolelo... prišla domov ob 13ih, z malecko na kavč pa sva že spali do 15ih... nato sem ju po dolgem času (atija in malecko) pustila sama in odšla po nakupih daril za nečaka (seveda je Katarina spet dobila svoj del user posted image ).. in je bilo vse ok.. mala je sicer malce jokala ampak ni bilo panike...
Ponoči pa se zadnje noči zbuja ob 1ih in ob 4ih... pa jo nazadnje kar v mojo posteljo položim in jo cartam, cartam, cartam...

Sedaj ko je svakinja doma z maleckim (star je 11dni) me večkrat pokliče in kaj vpraša... in se mi zdi da so boleče bradavice, krčeki, široko povijanje tako tako tako daleč stran.. joj kako je minilo...

GH.. se strinjam z Gayo... naša niti lizati ne zna, ampak tisti babyriž je pa brez glutena od Hippa, pa ga je tudi le malo lizala...

Danes je dragi doma, pa se bomo malce skupaj potepali... kosilo je pri mojih tako da danes lahko le uživam...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
8.2.2007 7:41:25   
Arabela
user posted image user posted image user posted image JUPI, SEM DOBILA ŠE ENO ZVEZDICO user posted image user posted image user posted image

Kako sem pridna..... ali pa porednauser posted image  ko tolko čvekam....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
8.2.2007 7:44:46   
gaya

Tolk o tem kako se jst ne bom več javilauser posted image . Kaj morem če je mala nazaj zaspala, ati tud še smrči, jst pa ne morem več. Bom pa šla mal pospravlat, če verjamete je pa res user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
8.2.2007 7:48:21   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

user posted image user posted image user posted image JUPI, SEM DOBILA ŠE ENO ZVEZDICO user posted image user posted image user posted image

Kako sem pridna..... ali pa porednauser posted image  ko tolko čvekam....

BRAVO ZA ZVEZDICO. TO JE PRIZNANJE ZA PRIDNO ČVEKANJE user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
8.2.2007 8:19:32   
Arabela
Pri nas pa sije sonček... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
8.2.2007 8:20:45   
Arabela
Se vidi da ste vse praznično razpoložene in samo jaz strašim tu gor..

Lep dan vam želim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
8.2.2007 8:45:27   
Clody
Jutrooo,

Sam, na hitro, ker em dragega uspela prepričat, da gremo na izlet k eni kolegom, ki imajo 10 mesec staro punčko. Nazadnje sem jo vilda ko je bla stara 2 mesca in se prav spomnim kako sem bila takrat trda z njo. Vsa neizkušena. So mi jo dal v roke, pa sem bla kot robot, nič se nisem premaknila.user posted image user posted image user posted image   Revca je hipotona in se pri 10 niti ne plazi še.

Mi imamo še eno neuspešno noč. Gre prav takole, ena uspešma, druga neuspešna, tretja uspešna,...
Potem pa komej čakam jutro pa nasmeške.

Sem mislila, da bomo včerej kej slončkal, pa sva šla pred TV, pol pa zehat, da sva se skorej požrla, se strinjala, da sva čist preč in šla v mižale.

Midva se tud dojiva leže in je prou neroden ker sploh ne znam sede, še sploh ker je mali tolk velik. Sem nerodna ko hudič, pa še teli nastavki so tko nerodni.

Gaya sem premišljevala glede plavanja, pa kr nevem. Tehtnica gre enkrat levo drugič desno. Mal zrd dnarja, mal se mi zdi premejhn, kaj pa vem!!!!

Zdej me pa dragi podi iz rač.

pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
8.2.2007 8:56:26   
moci
dobro jutro, me veseli, da nisem imela ful za bratuser posted image

moram pojamrat - jaz sem pa user posted image dobila. sem jezna.... pa še sitnauser posted image

mis, kje si ti brala naš nosečniški forum? jaz bi ga tud... sem se vam bolj pozno pridržla, ker sem prej razgrajala po enem drugem forumu, pa sem bila vseeno kar nekaj časa gor.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
8.2.2007 9:35:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Zdaj so še s srečanja na Jesenicah slike v zadnjem albumu, geslo je isto.

Gaya in altati ali vama po mailu pošljem vse slike, a samo tiste, kjer sta vidve gor? Jutri verjetno ne bom nič pošiljala, ker nas spet cel dan ne bo doma.

jaz bi vse slikice, prosim!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
8.2.2007 9:52:20   
mis
moci, za forum pejt na nosečnost, pa mislim da je na 6. strani al tam nekje naša tema. Pa pejt na prvo, drugo stran. Smeha polna vreča!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
8.2.2007 9:55:46   
mis
Ja, mi pa eno tako čudno noč za seboj. Sploh ne vem kdaj se je zbudila. Vem da je bilo ob pol dveh, pa treh, pa petih, ampak vmes pa ne vem. Sem jo ob treh k sebi vzela, pol ob petih spet nazaj dala, pa je čez 20 min bil jok, pa spet k sebi... Zjutraj sem bila čisto zadeta, tako da je ob 8h možek z njo vstal, bil 1 uro doma, potem pa sta šla peš k njegovim. Jaz pa malo na RR, pa zajtrkujem zraven, zdej grem pa za njima.

Ja, še to me je razveselilo zjutraj. Stopim na vago in 2kg manj kot pred nosečnostjo.Jupi!!!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
8.2.2007 9:58:31   
moci
mis. nosečnost pa čvekanje v pričakovanju, ane? samtam ni več oktobra 06user posted image kam pol. sori, k spet nič ne vemuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.2.2007 10:08:46   
Maxica
Dobro jutro. Včeraj smo imeli obiske, do polponoči, tako da smo šli pozno spat. Še dobro, da je danes praznik, da si bomo odpočili.user posted image
Vam sam sporočam, da se mi je Mamica 81 oglasila. Ima probleme s internetno povezavo, tako da težko pride do interneta, ker jo kar vmes vrže ven. Vas pa lepo pozdravlja.user posted image  Upam, da kmalu uredijo.
Borovnicka, fajn opravite.user posted image
Monica99, dobrodošla med nami.user posted image
Pikabu, juhuhu, kako fino je gledat tvoja dva sončka. Pa kako sta si podobna, vedno bolj, ali se samo meni zdi?!user posted image
Nič, šibam, se kasneje še oglasim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.2.2007 10:41:12   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Amazona... ti samo do Mb pridi, pa bova skupaj do Lj pičile ko bo srečanje v Zoo-ju enkrat spomladi... VeLJA?!

OK, štima, pa pičive proti LJ, samo nebi bilo slabo, da bi vse tiste gorenjke, ljubljančanke in še katere malo na štajersko prišle.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.2.2007 10:47:52   
štorkljica
Danes bi bla pa spet prva, pa mi je modem odpovedal pa se nisem mogla na internet prijavit, kriza, sem takoj klicala na pomoč uporabnikom in sva pol z unim na drugi strani zrihtala, da lahko spet klepetam.
Ati pa zdaj Ajdo uspava, da ne bom niti dolgovezila kaka usrana noč je za manouser posted image user posted image  Ajda se je od 20.30 pa do 8h zbudila 7X!!!!! 7x, pa kaj je to normalno?? Na uro pa pol se je budila, enkrat duda, drugič papcanje, tretjič prdec, pa jovo na novo...PROSIM DAJTE MI POMAGAT, KAJ NAJ NAREDIM???? JAZ ŽE KOMAJ ŽIVIM! PROSIM, VSAKEGA NASVETA BOM VESELA, KER JAZ ENOSTAVNO VEČ NE VEM KAJ NAJ DELAM. Pa ne da bi se sama sebi smilia, samo nevem kako jo naj pripravim, da bo spala v kosu vsaj 4 ure. Zvečer se ful napapca in gre sita spat, edino zdaj če je v tem problem, da sem jo navadila z dudico zaspati, samo nevem zakaj se pol zbuja na uro in pol če jo ma še vedno v ustih?

Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.2.2007 10:49:56   
štorkljica
BTW, danes je pri nas super vreme, toplo, sonček, malo mogoče vetrček pihlja, Ampak zunaj je prava pomladuser posted image user posted image  Včeraj ko sta mojadva prišla s sprehoda sta mi prinesla zvončke, sem bla tko vesela, mi je kar srček zapel.
Lep dan vam želim vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.2.2007 11:07:28   
moci
amazona, pri nas je pa dež user posted image
škoda, da nimam časa priti do vas. ima dragi danes rd in pride tašča na obiskuser posted image . potem verjetno veste kaj počnem. trenutno čakam, da se speče rolada, potem moram še pospravit pa v trgovino, pa na kosilo gremo, ker da bi še kuhala mi ne znese...

amazona, jaz sem ugotovila, da zoja bolj pridno spi ponoči, če se naspi tudi čez dan. včeraj je recimo spala od pol 6h do 7h in potem je zaspala malo pred 10 (ni zaspala, dokler ni ati domov prišel, potem pa takoj ko ji je rekel lahko nočuser posted image ) in je spala do 2h. pa do 5h in potem še do 7.30.
mislim, da je ful pomembno tudi, da ji ni vroče, da je udobno oblečena in pokrita. jaz ji dajem dudo in ko dobro zapi jo pljune ven. včasih se zbudi in jo dam nazaj pa potem spet spi. aja, pa zdaj ji dam zvečer kar kaplice proti krčem, ker se je nekajkrat zbudila, ker jo je zvijalo.
matr sem pametna,ane? vprašaj raje tiste, ki spijo celo noč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4796
8.2.2007 11:18:24   
Pikabu
Mi smo še doma. Mož je šel peč zaukurit, potem se bomo pa počasi začeli rihtati, da gremo na kosilo k mojim staršem. Danes bomo cel dan tam. Ema se že zelo veseli, ker ima moj brat presenečenje zanjo. Ji je kupil pustni kostum, ampak ona tega še ne ve. Je že včeraj zvečer me spraševala, če gremo res na Vir, pa če ima stric Matjaž presenečenje zanjo. Upam, da bosta oba s punco doma, ker je Ema čisto nora nanju.

Mis, tudi jaz grem večkrat brati začetke našega pisanja. Jaz sem vas na začetku samo brala, ker sem si obljubila, da se do prvega pregleda sploh ne oglasim, po prvem pregledu pa do NS sem pa anonimno pisala. Joj, kje je že to. Takle čas, eno leto nazaj. Res je bilo lepo, tudi jaz upam, da bom lahko vsaj še enkrat to izkušnjo ponovila.

Sem že sama tudi hotela komentirati tole povezano staršestvo, pa tisti forum. Meni se tudi zelo neumno zdi, kako se kregajo. Jaz se v enih stvareh najdem, v drugih ne. Delam pač tako, kot mislim, da je za moja otroka najboljše. Spanje skupaj mi ne ustreza, ker sem potem sama zelo polomljena in neprespana, če pa pride kakšen tak dan, da se pogosto zbuja, ga imam pa tudi pri sebi. Če Emo kaj mora tlači, če je kaj narobe z njo ponoči, tudi spi pri nama. Ni pa to pravilo. Jo vidim, da tudi ona rabi svoj prostor, ko je nazadnje spala pri nama, je proti jutru sama rekla, da gre nazaj v svojo posteljico. Glede dude smo pa itak ta veliki odvisneži z Maksom, z Emo je pa šlo dobro čez.

Blagor vsem za lepo vreme. Pri nas je pusto, oblačno, glede mraza še ne vem. Upam, da bo pri mojih starših kaj lepše.

amazona, če bi vedela kakšen pameten nasvet, bi ti ga dala. Pri nas je bilo to kakšnih 14 dni nazaj, zdaj pa spet lepo spi vsaj 4 ure v kosu. Več pa ne. Jaz bi ga zdaj rada navadila, da bi še malo dlje spal. Pomojem so si otroci preveč različni. Ema vem, da je tak čas spala, Maks pa ne. Mogoče poskusiš, da spi pri tebi. Jaz sem to naredila bolj zaradi sebe, da mi ni bilo potrebno vstajati in sem bolj v spanju mu dala dudo, ga priklopila, pa je bilo vsaj malo boljše.

Zdaj se grem pa počasi pripravit. Lep praznični dan, pa uživjate s svojimi najdražjimi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
8.2.2007 11:22:48   
Maxica
Pikabu, sem ti zadnjič pozabila odgovorit - Slavko po vsej verjetnosti ne bo krstil Lana, saj dvomim, da bi naš župnik pustil. Je pa moj bratranec tudi župnik, in sicer kaplan v Bovcu, on je Maxov boter, pa če bo privolil, tudi Lanov, tako da upam, da bomo nekak tako speljali, da on verjetno tako zgodaj ne bo mogel priti k nam, ker ima tudi maše ob nedeljah. Tako da bomo probal župnika prepričati, da bi mi imeli krst popoldne. Slavko ima pa itak tolk svojih obveznosti, da ga niti nočem moriti še z nami.user posted image
Amazona, joj, ne vem ti svetovati, te pa razumem. Tako se je Lan pri nas prvi mesec zbujal, na ene dve uri. Groza, lih se mi zdi, da se sem ulegla, pa preden sem zaspala, pa smo bili spet pokonci. Pa ja, kr neki. Enkrat jest, drugič bruhat, pol prdet, itd. Samo potem se je pa kar sam začel popravljat. Kar sam je začel podaljševati spanec, najprej do štirih, pa potem do petih, pol šestih, tudi do šestih. V glavnem, prvi kos spanca ima zihr vsaj šest ur, kar mi je super. Čeprav se potem zbudi že ob osmih, ampak vseeno, važno da je vsaj en kos spanca dovolj dolg. Tolk poglej, da se ti res naje pred spanjem, pa da kupčka podere in če ne gre drugače, jo daj k sebi. Jaz sem to tudi že od začetka pazila, da ima tisto posteljico, v kateri spi ponoči, res samo za spanje ponoči, ne čez dan, da mi loči, kdaj je dnevni spanec, kdaj pa nočni.
Slabo mi ve Gorenjke rihtate vreme za v soboto. Baje bo snežilo med 400 in 700 metri. V takem verjetno res ne bomo hodili, ker če bodo slabe ceste, bomo Muki lih za pet minut ujeli v Kr.Gori. Škoda, ker sem moža že prepričala za ene 90%. No, še zmeraj je upanje, tako da...
Danes je pa dež, ne vem, kaj bomo počeli. Lenarili, kaj pa drugega.user posted image  Kaj boste kuhale? Jaz računam, da bo Max jedel grahovo juho (jaz je ne upam zaradi napenjanja, mož pa itak ne je kaj takega), pa še hrenovke v testu bodo, pa bo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
8.2.2007 11:24:55   
moci
naj mi, prosim ena da link od naših začetkov. prosim, prosiiiimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
8.2.2007 11:43:07   
moci
najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem dala najdi in potem šele dobila. pa še pozabila sem kako se je tema imenovalauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?