gaya
|
Jutrooooo najprej žive naj vse oktoberke in oktobrčki z mamicami in atiji . Men dogaja, seveda je čist prezgodnja ura, ampak Gajč ma naspano rito in mami se nima kaj bunit. Ker ona zdaj prepeva v ležalniku . Ej mis a veš da sem že pozabla, kako je blo ko smo čvekale čist na začetku in bom šl zdaj prav brat. Vem pa da si bla ti računalniška frikica prva gor . Jst pa ne daleč za tabo . Jst se velikokrat spomnim na skip. Vem da je mela en dan težave eno špikanje, pol jo pa ni blo več na spregled . Skip če bereš te vrstice, oglasi se nam kaj, da zvemo kako je s tabo. mamica81 daj nam napiši kaj, ne se nas vstrašit, res da smo svetovne kilometerske goflje , ampak obljubim, da nam boš lahko sledila Pikabu na pravi naslov si poslala, ker uni s seznama mi ponavadi kakih velikih mailov ne sprejme Tko obdelala sem vse. , Za nami je prespana noč, smo se kar navadili na en ritem ki vsem trem ustreza. Od 19-1 spi v svoji postlici. Vmes se mal zbudi, jo grem pobožat, popravit dudo in spi naprej. Od 1 naprej pa se stiskava skupaj. S tem da ma svoj kovtrček pr nama v postli in je pokrita z njim, jst s svojim in lubi s svojim. In tko spimo ponavadi do 6 zjutraj. Tko da zdaj tko prakticiramo in je kul. Kako že pravjo temu, povezano starševstvo . kaj se danes vse ne spomnijo. Jst to prakticiram, brez da bio vedla kaj to pomeni. Sem zadnjič mal brala, pa sem se smejala, za kake stvari se kregajo No danes je tole verjetno moje prvo in zadnje javljanje. K odspimo drugo rundo greva z Gajo k babici, ati se gre potepat v Postojno(se začenja motoristična sezona pa je treba opremo kupit ), pol gremo k tašči na kosilo k ma rojstni dan, pol bo pa že čas za spat. Saj verjetno se bom javila še zvečer, je treba potrebam zadostit Punce moje, lepo preživite praznični dan v krogu najbližjih in uživajte