Maxica
|
Ojoj, pri treh mesecih že dajate piškote... Jaz pa to res ne bi reskirala, no. Saj je še čas za vse to, kam se vam mudi? Ma, saj rajši ne komentiram no, ampak res upam, da ne bo kakšnih alergij. Jaz bom vsekakor začela s sadjem in zelenjavo, pa četudi bom šla skozi vso kalvarijo z uvajanjem goste hrane, kot pri Maxu... Pikabu, zakaj kupujete original risanke? Mi kar z interneta potegujemo, no, Nemota imamo original, ker je meni res zakon risanka, pa par Nodijev, ker jih je Max dobil za Miklavža od starih staršev, pa Ledeno dobo. Ostalo je pa vse "na črno". Povej, če kaj rabiš, pa ti mož presname, da ne boste kupovali, no. Kako ste se potem za točno zmenile za soboto? Kakšna je ura srečanja? Mi bi bili okvirno tam pred enajsto gor, če bo vreme seveda. Mi pa danes dobimo zvečer obiske, pridejo bivše sodelavke na obisk. Bog ve, kdaj bom lahko spet kaj posesala stanovanje. Lan hoče biti samo na rokah. Mtina, fajn opravi. Mislim nate. Naja, večkrat si vzemi čas za nas, no. Saj vem, da so Lančki zahtevni, pa vendar. Clody, upam, da Max lih zlo kmal ne bo imel še otrok, no. Altati, tašča vem, da bom , kaj čem. Saj moja dva bosta imela pa fajn taščo, a ne, Muki, da jih ne boš tepla? Sicer pa, moževa stara mama bo letos 94 let, star ata pa 85, torej sta razlike 9 let, tako da - morda tudi Tia pride v poštev. Če se z Nežo ne bo izšlo. Nič, moram končat. Lana mi bo razneslo od ihte v naročju. Čav.