|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.2.2007 11:38:02   
beki24
Sem ravno reklamo od DM-a videla, tam se dobijo ti Plasmon piškoti in piše, da so od 4. meseca dalje. Drugače pa so tisti drugi Bebi piškoti, mislim, da šele tam od 7,8. meseca dalje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.2.2007 11:38:07   
tasha23
Končno mi je uspelo ga uspavat: ponavadi mi po jutranjem dojenju zaspi za 1-2 urice, danes,ki je tata doma pa je spal samo pol urce in se nato igral z nama, imel vmes malico (150 ml dodatka) in še naprej ustrajal user posted image .

Jaz pa še vedno s prebavnimi motnjami user posted image , včeraj popoldne je že bilo bolje, pa spet sem šla prej kot ponavadi, zjutraj pa kot včeraj dopoldne... upam, da kmalu mine.

V glavnem te piškote se ponavadi razopi v mleku (ali maminem ali umetnem) in se jim da v flaški - Gael tega noče pit je pa bogi tako lačno gledal atija ki je jedel piškot in ta mu je ponudil, da poskusi ... rezultat pa ste vse vidle user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.2.2007 11:38:43   
Anonimen
no djte mi še neki povedat...berem tm mal na GH kaj vse dajejo že pri 3 mesecih ene sokove pa ne vem kaj že vse..al se morm al kako...meni se pa vseen zdi še mal počakat,,kaj pa vem...recmo da bi jz dala mojemu že za piti sveže iztisnjen sok kaj pa vem...pa se mi zdi da je še zmer bolje dojenje..če lahko....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.2.2007 11:38:57   
moci
gaya, uživaj v kavi. se ti pridružijem s čajem.
na kosilo sem se jaz povabila k mami, ker sem spet sama user posted image user posted image user posted image user posted image bojo palačinke.

men se tud ne da pospravljat. pa jutr pride inšpekcija. taščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
7.2.2007 11:40:59   
moci
aki, če bi bla alatati tuki bi ti že pokazala gosto hrano!!!!!!!!! dojit pa konc. tok kmal pa splohuser posted image user posted image
tasha, pozdravi se, no. da boš polna energije ko mi pridemo na morjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
7.2.2007 11:41:15   
Anonimen
no fajn pol če se raztopi je pa super...se vsaj naje otrok...da ni lačn..user posted image user posted image

bom jz tud to kmal probala....če bo šlo......no do 4 meseca sm tolk samo dojit mislnla...no bomo vidli!?...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
7.2.2007 11:41:24   
tasha23
Mi smo te piškote dobili v šparu, so bili v akciji  4590g za 1,6 €, Gael sicer ne poje celega, recimo, da malo več kot četrtino pškota pa pocuca user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
7.2.2007 11:41:46   
moci
sem pozabla gayi povedat:če nauš pospravla, bom jz taščo še k tebi poslala. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.2.2007 11:41:58   
Anonimen
khm vidl da brcam v temo....ok...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.2.2007 11:43:35   
moci
ej, gaya. a ti mogoče veš - jaz sem mela pircing v nosu, pa sem vzela ven, ker se je uhan že mal zakrivil, zdej pa bi mela nazaj sam nebi še 1 lukno, pa pojma nimam če se da v isto, glede na to, da je v bistvu zaraščenauser posted image tko za medkofedkarsko debatouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.2.2007 11:44:31   
moci
aki, pejt mal nazaj pogledat, men se zdi da je bla včer debata o gh, pa so ble drugorodke hude k že o tem razmišljamouser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.2.2007 11:47:14   
moci
a veste kaj je smešno - da jaz sama sebi odgovarjamuser posted image

se mi zdi, da bom tud jz v begunjah taborila. prov kmal. no, sej tam je lepouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.2.2007 11:53:52   
Maxica
Ojoj, pri treh mesecih že dajate piškote...user posted image  Jaz pa to res ne bi reskirala, no. Saj je še čas za vse to, kam se vam mudi? Ma, saj rajši ne komentiram no, ampak res upam, da ne bo kakšnih alergij. Jaz bom vsekakor začela s sadjem in zelenjavo, pa četudi bom šla skozi vso kalvarijo z uvajanjem goste hrane, kot pri Maxu...
Pikabu, zakaj kupujete original risanke? Mi kar z interneta potegujemo, no, Nemota imamo original, ker je meni res zakon risanka, pa par Nodijev, ker jih je Max dobil za Miklavža od starih staršev, pa Ledeno dobo. Ostalo je pa vse "na črno". Povej, če kaj rabiš, pa ti mož presname, da ne boste kupovali, no.
Kako ste se potem za točno zmenile za soboto? Kakšna je ura srečanja? Mi bi bili okvirno tam pred enajsto gor, če bo vreme seveda.
Mi pa danes dobimo zvečer obiske, pridejo bivše sodelavke na obisk. Bog ve, kdaj bom lahko spet kaj posesala stanovanje. Lan hoče biti samo na rokah.user posted image
Mtina, fajn opravi. Mislim nate.
Naja, večkrat si vzemi čas za nas, no. Saj vem, da so Lančki zahtevni, pa vendar.user posted image
Clody, upam, da Max lih zlo kmal ne bo imel še otrok, no.user posted image
Altati, tašča vem, da bom user posted image user posted image user posted image , kaj čem. Saj moja dva bosta imela pa fajn taščo, a ne, Muki, da jih ne boš tepla?user posted image  Sicer pa, moževa stara mama bo letos 94 let, star ata pa 85, torej sta razlike 9 let, tako da - morda tudi Tia pride v poštev.user posted image  Če se z Nežo ne bo izšlo.
Nič, moram končat. Lana mi bo razneslo od ihte v naročju. Čav.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.2.2007 11:53:52   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ej, gaya. a ti mogoče veš - jaz sem mela pircing v nosu, pa sem vzela ven, ker se je uhan že mal zakrivil, zdej pa bi mela nazaj sam nebi še 1 lukno, pa pojma nimam če se da v isto, glede na to, da je v bistvu zaraščenauser posted image tko za medkofedkarsko debatouser posted image

jst sem mela tud piercing v nosu, pa se mi je z notranje strani zarastel hrustanec. In zdaj ni šans da ga še spravim nazaj not, brez da grem še enkjrat luknjo delat. Drgač pa poskusi, saj boš začutla če je ornk zaraščen te bo bolel. Jst sem ga v popek vtaknila nazaj takoj k sem prišla iz bolniceuser posted image , pa vmes sem ga tud dajala not, da se ja ni luknja zarastla. Sej veste sem mahnjena na piercinge.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.2.2007 11:54:27   
Maxica
Gaya, poglej si ti to - isto sekundo sva oddali post, a sva al nisva, a?!user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.2.2007 11:55:16   
moci
ne, jz sama ga ne dobim več not. po mojem bom morala it še 1x luknjo delat, sam ne vem, če mi bo lahko na isto mesto še enkrat nardila.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.2.2007 11:56:21   
moci
piercing ... se mi je zdel da ne znam več pisatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.2.2007 11:57:08   
gaya

aki meni se zdi pri treh mesecih prezgodaj za GH. Midve sva bli stari celih 4 in 1 teden. Pa še vedno samo oblizujeva žličko. Vsak dan mal. Ni šans da ji zamenjam obrok, al pa da ji dam tolk, da bi se manj podojila. Še vedno se polno dojiva in se bova do 6 meseca, ko pa bova en obrok zamenjlai. Tko je nama svetoval najin pediater. Z oblizovanjem žličke sva pa začeli že sedaj, da se počasi navadi, ker ne moreš kar naenkrat vzet en obrok joške in nažokat v revčka cel obrok GH. To je samo moje mnjenje. Vsaka mamica pa dela tako kot misli, da je najbolje za svojga piščančka. Zdaj pa teh tem o Gh ne bom več komentirala, ker ma vsaka svoje mnjenje in prav je tako. user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.2.2007 11:59:40   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kako ste se potem za točno zmenile za soboto? Kakšna je ura srečanja? Mi bi bili okvirno tam pred enajsto gor, če bo vreme seveda.

Če sem jst prav dojela včeraj je ob cca 10 pred lariksom. Upam da je tko.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.2.2007 12:00:38   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Gaya, poglej si ti to - isto sekundo sva oddali post, a sva al nisva, a?!user posted image

Itak da sva, a si kdo upa dvomit user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.2.2007 12:04:12   
Anonimen
aki meni se zdi pri treh mesecih prezgodaj za GH.

pa ja sj to tud jz pravm...user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.2.2007 12:05:23   
tasha23
ja punce sam kregate me, user posted image  kaj morem, če mu je tako všeč user posted image

nič tudi jaz se pripisujem k tistim, ki si boste ponovno delale piercing v nosu... ko sem zanosila se mi je vnela luknja in sem ga snela, zdaj pa čakam na spomlad...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.2.2007 12:05:55   
Maxica
Frrrr, kam hodita vidva plavat? Ker mi smo z Maxom hodili v Sočo (rehabilitacijski center, tam ima plavanje za user posted image  čez eno društvo Nova Drulovka). Ampak tam je bilo samo ob sobotah, zdaj bi pa lahko tudi med tednom hodili, ampak bi pa rada videla, da bi hodil tudi Max zraven. Zato me zanima, kako je tam, kjer sta vidva. Pa še cena me zanima. Tam je 20000 sit (pojma nimam, kolk € bi bilo zdaj to, jaz sem še čisto zgubljena) za 10x.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.2.2007 12:08:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

ja punce sam kregate me, user posted image  kaj morem, če mu je tako všeč user posted image

Ne kregamo, samo svoje mnenje povemo, da s svojimi user posted image  še ne bi tako zgodaj začele. Gaelu verjetno paše grickati karkoli, glede na to, da mu zobek rine ven, ampak morda bi bilo bolje, da bi mu dala kakšen tisti utrjevalec dlesni, no, kot piškot. Mah, ne bom več pisala, da ne boš dobila narobe občutka, da te obsojam. user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.2.2007 12:27:32   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

pa ja sj to tud jz pravm...user posted image user posted image

saj to vem, sam mogla sem ti odgovort, če si pa sprašvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?