|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.2.2007 7:28:07   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo, pa se ne boste samo na gorenjskem koncu dobivale... tut na štajerskem se kaj dogaja...
mogoče še naserjemo muki, da k nam pride user posted image pa amazona z njo... iz celjskega območja pa še lucika in mtina (sej sta od tam nekje???)

Dajmo se enkrat babe dobit tko na štajerskem koncu, pol nas bo še več, pa še vse ostale nas bote spoznale. Jaz bi vas tudi rada vse v živo spoznala, pa mi je zarado tega se na kavo v LJ peljat malo predaleč, da o Kranju in KG sploh ne govorim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
7.2.2007 7:28:26   
@lina
Dobro jutro!

Evo, sem rekla, da imam sedaj vse možnosti da bi bila včeraj zadnja in danes prva... Pa vidim, da so me ponoči še premagale in jutranje so me premagale...user posted image user posted image

Mi smo danes tudi že pokonci, sta bila oči in starejši bratec preglasna, ko sta s v vrtec odpravljala...pa nekdo se je še fino fino pokakal... Zdaj je tolk vesel, da tam kar operne arije izvaja...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
7.2.2007 7:30:00   
štorkljica
@lina prvo mesto je že davno zasedeno, ker so zdaj po novem vsi nekaj začeli zgodaj vstajatuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
7.2.2007 7:40:59   
@lina

@lina, zakaj pa ti nimaš avatarja?

nimam pojma...nikoli še nisem šla sploh raziskovat, kako se ga da gor...user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
7.2.2007 7:43:27   
štorkljica
No da še na kratko pojamram kako nenaspana semuser posted image user posted image  spet ponoči ni blo bogvekaj mira. Pa nevem kaj ma to Ajda po novem za neke fine, da joka ali ob 22h ali ob 23h. Ve, da pa ni lačna, saj spi ponavadi tam od 20.30 in je sita, sploh pa včeraj ko se je zvečer tak napapcala, da je pri kupčku še malo bruhnila viška.
Ja sem napisala, da vam povem kaj je blo s krstom. No torej predvčerajšnjim mi moj na sprehodu pove, da bo krst v nedeljo 18.2...HALOOO jaz popolnoma zaprepadena, saj me sploh ni vprašal ampak se je kar nekaj odločil in sva se skregala, sem mu povedala, da je to nepošteno, da me sploh ne upošteva in v glavnem nekam sili kjer mu sploh ni mesto. On pa kar da pa to je treba narediti in kdaj so že vse krstili otroke v njihovi vasi (tiste ki se se rodili ob podobnem času kot Ajda)user posted image user posted image  No potem v glavnem predvčerajšnjim nisva več doti govorila in včeraj zjutraj on meni da pa je zdaj to konec debateda pa bo krst 18user posted image user posted image user posted image  Mislim, jaz pa valda ne bom mu ostala dolžna in sem rekla, vredu pa jo krstite samo mene ne čakajte zraven!! Mene tam ne bo! Pa če te kdo kaj vpraša me prav nič ne briga kaj boš poveda kje sem!!! Konec debate do sprehoda kje pa sva se dokončno skregala in mi je povedal par res grdih stvari tak da sem pol sprehoda jokala in hotela kar domov oditi. No po določenem cajtu pa se je končno k sei spravi in mu je blo žal, potem pa mi je še povedal zakaj je delal tako paniko in silo glede krsta. Zaradi botra in botre, ker boter kao odhaja v začetku marca na misijo na Kosovo in ga pol leta ne bouser posted image user posted image user posted image  Mislim a je tu kje logika???!!!??? Pa sem mu potem rekla, da tadva če se mala že kdaj krsti ZIHER NE BOSTA BOTRA in da se lahko otroka krsti celo življenje in ne nujo v prvih mesecih življenja. No potem pa mu je proti večreu blo že res ful hudo za vse grde stvari, ki mi jih je povedal, pa sem mu rekla, da naj si zapomni, ker jaz ko sem kaj ful huda na njega in bi mu kaj grdega povedala, si vedno misli, kaj pa če ga enkrat več ne bo in mi bo še kako žal za grde stvari ki sem mu jih povedala in za lepe ki mu jih nisem. Zdaj vsaj ziher vem, da bo malo razmišljl drugič preden bo kaj zinil!

Neposredna povezava do sporočila: 4680
7.2.2007 7:43:55   
Clody
ja @lina, se boš pa mogla balo bolj potrudit za 1. mesto al pa vsaj za medaljo!!user posted image user posted image

No, sm prečesaa vse za nazaj, pa še slike sem šla pogledat od Maxice in Frrr. Maxica, max bo res pevec, pa tud otroke bo imel najbrž že zlooo zgodaj, ko pa tkole vozička!

Frrr, kdo pa je vam uredil tako fajn internetno stran. Res super, pa miljon lepih slikic.

Mis, tud mene sm pa ke še špikne ta kjer sem bla rezana. Me je zelo dolgo neki šponal.Zdej uporabljava še zmeraj  neke gele. Je pa tud res, da sem ponavadi zvečer zelooo sesuta. NO, vsaj glava me ne boli!!user posted image user posted image user posted image

PIkabu WC, vidm da si že v formi!user posted image

Dons pa Nejc kar  spi. Prou smešno se mi zdi kako ga en večer lomi in morm vstat miljonkrat, včeri sva se pa recmo dojila samo 1 krat pa še kr spi. Me že mal skrbi, bom šla mal pogledat.
Vstala sem pa samo zato, ker mi je prišel drgai lubčka dat ko je šou pa podn tko škriplje, da je noro. Včasih so pod luminat dajal lesn podn.

GH tud jest še ne bom dodajala, mu pa dam sem in tja za lizat košček jabolka, ker je tolk smešn ga gledat. Z jezikom tako vneto liže kot liziko.

Babe uživajte v KG. Midva pa šibava na Pokluko, če ne bo snežil. Mi je oblubil da bo mal Nejca popazu, da jest letos mal na bord skočim, pa kakšn skokec nardim, čeprou bo mal težje, ker sem fizično čist na psu. Ampak morm jt. Vsako leto prebordam še pa še in se mi cufa.

Zdej pa šibam pogledat. Joško mam pa tud že tko trdo, da mi jo bo samo še razgnal!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 4681
7.2.2007 8:34:36   
moci
dobro jutro
ma ste pa zgodnje. in pozneuser posted image
jaz pa nekam povprečna. no zoja zjutraj pač ne spi pa konec.
frrrr in arabela, uživajta na srečanju. pa fotke, prosimuser posted image user posted image user posted image
no naše dete spet nekaj novega zna. ne morem je več pustit v lupinici, ker se ven iz nje mečeuser posted image odžene se z nogami in s hrbtom in potem skoči ven. bi me kmal kap. v razvojni so pa rekli naj bo čimveč v lupini in da se ne sme z nogami odrivat.user posted image
zdej pa neki smrdi...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
7.2.2007 8:35:20   
moci
mi smo se šli pa frizerje:
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
7.2.2007 8:36:57   
moci
zdej pa še prosim za link do kakšnega programa, v katerem si bom lahko sliko zmanjšala. so mi acd see naložli, pa se mi zdi da on tega ne zna, al pa mu jaz ne znam ukazatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
7.2.2007 8:40:50   
Clody

Amazona, sam da ste pobotala. Tile kregi znajo še kako prizadet. Je pa res, da ponavadi izrečemo grde stvari, ki jih nekak  ne mislimo, samo v tistem momentu hočmo pač prizadet partnerja in nam je tko in tko vedno žal.

Lepo se objemčkejta in se zmenita za naprej kako pa kaj.

Si bla pa pridna, da nisi popustila, ker se morata o takih stvareh res oba skupaj odločit!!

Aja, punce!!
Kdaj se pokaže kakšne barve učkov bodo meli naši malčki.

Jooj pa odvadit se moram teh pomanjševalnic. (učkov, papcat, spančakt,...)user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
7.2.2007 9:00:20   
naja78
živ.
kaj je moje čveke.
jaz totalno nisem in nisem pridna da bi hodila na rr.delno je kriv oddaljen računalnik v štuku višjeuser posted image user posted image ,prenest se pa ne da,ker je tko vezanna štrom....user posted image

mi smo ok.rastejo zobki,po pasti iz milerja je mal bolš.
zgleda da bomo dal kr hitro vse težavice skozi kar po vrsti.user posted image user posted image user posted image
krčki so minili...smo se pa grozno razvadili nošenja po rokah.....user posted image a  ste ve tudi popustljive....jaz se trudim pa mi kaj preveč ne uspeva..
voziček je še problem...zdrži pol urce,....v sedečem položaju,da v ležečem ne govorim.user posted image
avto...zdržimo 10 min......user posted image
sem pa velik optimist in mislim da nam bo uspelo.....user posted image

zanimive so ratale knjigice iz blaga,noro....

vse nosimo vusta se slinimo kot polži,ležALNIKA SKOR NE BOMO MOGLI VEČ UPORABLJAT...FANT SE SKOR PRIME ZA ROČAJ IN  potegne gor.....user posted image

dojimo se ne več...spimo pa od 10 ore zvečer pa do 7 zjutri,1x jemo ponoč in takoj ajamo.

brala vse za nazaj ne bom vem da ste prave čveke in da vas itak ne bi dohitela....

lepo se imejte mislim na vas...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
7.2.2007 9:11:34   
mtina
DOBRO JUTRO!

Ja, ja tudi mene boli in špika med slončkanjem. Pa kaj čmo, zdaj je vse nekaj drugače.

Ej punce, grem na operacijo žolčnih kamnov (16. 2.) in zgoščenega žolča - me je strah.  user posted image   A je že katera bila?

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
7.2.2007 9:15:25   
moci
mtina, boga. drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
7.2.2007 9:41:26   
Maxica
Dobro jutro. Zaenkrat sam tolk.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
7.2.2007 10:21:15   
beki24

joj, kaka sm... kr samogovore imam... bo imela beki kaj zjutraj za delat user posted image  user posted image

JA, ŽE POL URE BEREMuser posted image user posted image user posted image - NISEM ŠE NA KONCU

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
7.2.2007 10:30:31   
beki24
prebralauser posted image

Mtina-boga, čimprej se pozdravi! Na operaciji je bila pa moja kolegica, so tolk časa čakali, da je bila op potem kar urgentno izvedena! Zdaj končno nima več težav- je pa rekla, da ni panike!!

pišem potem naprej, ker sem zdajle prav grda mama in se mora Rinkara sama igrati v dnevniuser posted image - pliši so postali zanimivi in jih premetava gor in dol!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
7.2.2007 10:42:55   
moci
beki, rinkarauser posted image user posted image user posted image

zoja pa spiiiiuser posted image
zdej pa jaz lahko tuki visim, čeprav mam polno dela, ker moj otrok se noče več sam s sabo igrat. če jo dam ležat se obrne na trebuh in potem jokauser posted image , če jo dam v lupinico pa ven skačeuser posted image
noro.
moj-spet smajliji ne delajo- srček ima jutri rd. mu moram kaj pripravit...
dons mam pa še faksuser posted image da nisem jaz tega prej spackala...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
7.2.2007 11:05:18   
Pikabu
Danes se pa lahko malo prej oglasim, ker ne gremo na sprehod. Maks spi v vozičku, Ema je ravno strgala ovitek od Nodija in zato ne sme gledati riasnke. A sem grozna? Je pa ati včeraj prinesel risanko Nemota in ga bova šli zdaj skupaj gledat. Bi morala likat, pa se mi še ne da, mogoče popoldne. Zdaj se mi TV gleda. Pa ata od moža je bil na obisku, sem spet žalostna. Težko bo tole še vse skupaj.

Amazona, dobro si mu povedala. A veš, da sem prav pri sebi rekla, ko sem brala, da bi mu pa jaz rekla, da me ne bo na krst, malo kasneje pa točno to preberem. Oba sta starša in oba se morata strinjati in mora te upoštavti, pa jeziki gor ali dol. Pa tudi glede izbire botrov se morata oba strinjati. Če bo Ajda želela, bo kasneje vse lahko nadoknadila.

Če se ne motim altati danes še nič ni bilo. Upam, da je šla k zdravniku in da bo vse v redu.

Grem zdaj slikce uredit, končno, pa jih bom dala v album, da jih boste lahko videle.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
7.2.2007 11:09:02   
Pikabu
Nič ne bo s slikami, ker mi ne odpre CD-ja. Mogoče zvečer, če bo čas, da možek uredi. Greva pa zdaj z Emo Nemota gledat. Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
7.2.2007 11:20:16   
tasha23
Jutro, skoraj dober dan... Jaz sem še vedno bolna in ne morem kaj veliko pojesti, UPAM, DA NE BOM IZGUBILA MLEKO.

Pikabu, tudi jaz mislim na tebe in tvojo družino. Upam, da ste malo bolje

mtina sržise in bodi pogumna, boš vidla da bo vse se lepo rešilo.
moci tvoja Zoja Katerina pa je prava manekenka v miniaturi, pa kako dolge laske ima user posted image user posted image user posted image

Gael pa obožuje Plasmon piškote:

user posted image user posted image

in ima rad rožice:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
7.2.2007 11:21:48   
moci
tasha, a že lahko je piškotke?
a to ne more prevelikega kosa pogoltnit? user posted image spet nič ne vem...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
7.2.2007 11:22:34   
gaya

Altati pa danes vandra po Sloveniji, zato je še nič ni blo, da nas nau skrbelo user posted image . Sem jo jest včer hotla rezervirat za danes, da ji še kremco poturit za roko, pa me je šefica prestavla na petek user posted image . Mislim pa, da do zdravnika ne misli it pred drugim tednom, če ne bo bolje. Punce kaj če bi jo mal skregale, k pride nazaj in se oglasi.user posted image  Madona more bit pa ja zdrava.

Dajte mi pomagat motivacijo dobit, da se lotim pospravljanja, ker Gaja se je naspala in se zdaj igra. Jaz pa kje drugje kot na RR. Grozna mama.

Nč bom z vami zdaj eno virtualno kavo spila.

Aja pobiram ideje za kosilo.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.2.2007 11:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tasha, a že lahko je piškotke?
a to ne more prevelikega kosa pogoltnit? user posted image spet nič ne vem...

no to tud mene zanima ali lahko že je tak piškot al se samo igra..kaj pa vem al niso še mal premajhni???!!

poučite meuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.2.2007 11:26:03   
tasha23
moci te piškoti se hitro topijo - so prav za dojenčke... Gaelu pa paše ker si tako masira dlesni - ima raje to kot banano user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.2.2007 11:31:15   
Anonimen
jz pa vidm da to teli piškotki podobni kot uni baby piškoti----k jih lahk daš za tiramisu---a une se lahko daje recmo...al je treba pomoje kj počakat za alergijo??? gluten pa te fore....user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?