|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 21:32:32   
mis
Altati hvala za nasvet. Bom jutri probala. Zdaj Tina že spi, je ne bi budila.user posted image Pa jutri poročam.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
6.2.2007 21:33:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, pri teh ,,letih,, bi se pa že lahko naučila sprejemati komplimente user posted image .

Res jeuser posted image ...Hvala Muki1, zlata si...meni pa kar perje poganjauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
6.2.2007 21:34:24   
gaya

Sem ravn mojga zasliševala kje. Ker se mi niti sanja ne, kje je hotel Kompas, je najboljš da se dobimo pod smučiščem. Ker pol se gredo atiji in starejši otroci smučat in sankat.

< Sporočilo je popravil gaya -- 6.2.2007 21:41:24 >

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
6.2.2007 21:39:16   
altati
Kranjska Gora-jaz sem zato, da se dobimo pri tem hotelu, ki ima spredaj drsališče. V centru Kranjske Gore, pa še prijetna kavarna je v njem in parkirišče zraven. Pa ne morem se spomniti ime hotela...Na parkirišču zraven njega-na desni, je tista turistično informacijska hišica...daj, pomagajte mi spomniti se ime....a je Larix?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
6.2.2007 21:40:46   
gaya

Moj pravi, da je to Larix, če mu je za verjet pa ne vem user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
6.2.2007 21:41:03   
altati
Gaya, jaz se ne smem kopat!!!! Saj veš, mehur itd...Pa prosim, prosim lepo, popravi zgornji post!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
6.2.2007 21:48:51   
Maxica
Ja, Larix je lušten.user posted image  Sem lih zdej mojga pripravljala na "kruto resnico", da moramo nujno iti in pika, pa je rekel, da me bo sam do Vršiča zapeljal, na sanke dal in fajn porinil, pa bo.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
6.2.2007 21:51:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, Larix je lušten.user posted image  Sem lih zdej mojga pripravljala na "kruto resnico", da moramo nujno iti in pika, pa je rekel, da me bo sam do Vršiča zapeljal, na sanke dal in fajn porinil, pa bo.user posted image user posted image

in Muki in Pikabu in Gaya in moja malenkost bomo združile moči in te ujele v naš široki objem sredi Kranjske Gore....Ni user posted image , da ne ustavimo sank z Maxicouser posted image ....a ne punce? Kar naj te spusti iz Vršiča, kar naj če upauser posted image ....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
6.2.2007 21:59:45   
Pikabu
Maxica, ti ga kar prepričaj.

Jaz tam nič ne poznam, Larix vem, kje je. Za smučišče pa ne vem. Upam, da možek vse obvlada. Pa resno, kaj če bo dež? Kje bomo potem? V tisti kavarni, ki jo je altati omenjala?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
6.2.2007 22:04:07   
gaya

Ej če bo pa dež pa jaz predlagam da se dobimo v Kranju v Mercatorju user posted image . Itak ima muki to ob poti proti domu, pa še fajn majo igralnico zraven, da se ta velki otročki lahk igrajo. Edin maxici je mal kruto, da se sam na kavo vozi v Kranj, se bo pa naša muki se v Ljubljani ustavila na kavici, itak je treba več postankov zarad Ive naredit user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
6.2.2007 22:05:11   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

in Muki in Pikabu in Gaya in moja malenkost bomo združile moči in te ujele v naš široki objem sredi Kranjske Gore....Ni user posted image , da ne ustavimo sank z Maxicouser posted image ....a ne punce? Kar naj te spusti iz Vršiča, kar naj če upauser posted image ....

smo same fejst babe, te bomo že prestregle user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
6.2.2007 22:06:17   
Pikabu
Gaya, meni bi bilo čisto všeč, ampak za Kranj pa za Mekator pa jaz mojega sigurno ne prepričam. Za KG še, za v Merkator pa zagotovo ne. Edino Jesenice, ker lahko sama peš pridem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
6.2.2007 22:08:52   
muki1
Larix približno se ga še spomnim, mislim, da je zraven našega hotela.
Pa kakšen dež, pa saj nam je vreme že celo zimo naklonjeno, menda pa ne bo dežja.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
6.2.2007 22:09:16   
gaya

U Pikabu a misliš da res ne. Sej načeloma je meni vseeno tud če gremo na Jesenice, bo pa altati prišla spet mal v naš konec. user posted image  Sam igralnico mamo tko za krajem, da ne vidiš otročkov. No saj ni panike, če bo dež se bomo pa vsi v kavarno nažokal, sam upam, da je dost velka za vse vozkeuser posted image

Zdaj pa jst zapuščam debat in grem počasi mal k možeku na kavč

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
6.2.2007 22:10:15   
mis
Punce, kolikor jaz poznam Kr. Goro je tisto res hotel Larix. Pa vhod v Kazino je zraven, pa vhod v bazen in savne... Spredaj je parkirišče z rampo. Parkirišče je za plačat, če greste pa v kazino pa dobite zastonj žeton za parkiriščeuser posted image . Je pša res tam zraven tudi kavarna, čajnica ali karkoli že. Tak prijeten prostor.

Ja, glede kil ste govorile ko me ni bilo. 12 sem jih dobila med nosečnostjo, dol dala ene 13. Pa še kakšna gre lahko. Brez škode. Ker spomladi začnem s športom, pa je mišična masa težja kot špeh.

Pa še eno vprašanje: mogoče je preveč osebno, bom pa vesela če katera odgovori. A vas pri slončkanju tudi kaj boli? mene v bistvu mislim da tam ko sem bla rezana boli, tako na dotik. Tako pekoče, skeleče. Pa ne vem če je to normalno, pa kolk časa to boli. Ni isto kot je bilo prej. Čudno. Kakšna izkušnja?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
6.2.2007 22:17:48   
Pikabu
Gaya, saj se mora altati tako do KG pripeljat. Je pa res, da na Jesenicah ni dobra igralnica, ampak če znese za KG, ni panike. Sicer pa res, kakšen dež, posebej za nas bom naročila sonce in lepo vreme.

Mis, mene je pri Emi tudi bolelo na predelu, kjer sem bila rezana. Zdaj sem bila približno na istem mestu, pa me ne boli. Pri Emi me je tudi nožnica zelo pekla, sva kar nekaj časa uporabljala multi gyn, zdaj sem ga pa kupila, pa nikoli uporabila, ker je bilo v redu. Se pa ne spomnim, koliko časa je bolelo. Meni je rekla G, da mora zdaj mož narediti svoje, da se približno povrne v prejšnje stanje, tako da potem sploh nisem bila pozorna. Je pa pri meni zelo odvisno od položaja. V nekaterih me je bolelo (oz me boli, zdaj me boli na drugi strani, kjer sploh nič ni bilo, ne vem, zakaj). Če me boli, pač spremeniva položaj, pa je boljše.

Zdaj bo pa počasi čas, da grem tudi jaz mojega možička pogledat, da mi ne zaspi pred TV.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
6.2.2007 22:18:05   
muki1
Mis, pri slončkanju je čudno, ja..... vse je drugače, sem že slišala, da mora mož tam, kjer je brazgotina ,,dol zbrusit,, user posted image . Ampak mine, preverjeno user posted image .

Sicer pa, če smo že tam spodaj user posted image , mene še, ko se vreme meša, brazgotina fajn pika....res se šliši, kot bi ena stara mama to pisala, ampak prav čutim vremenske spremembe user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
6.2.2007 22:24:18   
muki1
user posted image  frrr, ravno sem hotela vprašati, kje pa ti frrrrčiš danes, pa te vidim med prijavljenimi.
Telepatija....daj se pridrckaj na srečanje user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
6.2.2007 22:33:00   
frrrr
mis - bravo za uspešno mini potovanje user posted image
moj mož igra kitaro... bobni so pa njegova želja... od DMP mi je pa full dober komad Ti si vse... si ga verjetno že veliiiiikokrat slišala user posted image
glede obračanja na hrbet in trebuh pa ne js ne vem... Jašo sm dans dala kravice past na postelji (ponavadi ga na kavču, ker je trša podlaga in se nima kam obrnit), pa se je kr zasukal okol... pol sm pa možu hotla pokazat, se je pa v drugo smer

za otroški bend sm pa za... js sicer ne igram nič, mož kitaro, pa klavir se je učil, pa flavto (kot vsi), pa pr moškem pevskem zboru Vres je pel... mali bo zihr mel kaj po njem... razen, če ni v trebuhu preveč mame poslušal kk je fušasto pela user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
6.2.2007 22:38:46   
muki1

Sem lih zdej mojga pripravljala na "kruto resnico", da moramo nujno iti in pika, pa je rekel, da me bo sam do Vršiča zapeljal, na sanke dal in fajn porinil, pa bo.user posted image user posted image

Kak bi te pa zvečer iskal po bližnjih prepadih user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
6.2.2007 22:39:14   
mis
haj frrrr!

No, te pozdravljam, ampak grem počasi v flike. Naša Tina se tudi zbuja nekje med 7. in 8. uro. Pa še takrat se že bolj mučiva kot ne.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
6.2.2007 22:48:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image  frrr, ravno sem hotela vprašati, kje pa ti frrrrčiš danes, pa te vidim med prijavljenimi.
Telepatija....daj se pridrckaj na srečanje user posted image

ne morem... že 2 vikenda smo bli v Lj, babice že norijo, ker malega že skor 3 tedne niso videle... gremo že ju3 na Koroško, ker je mož v petek dopust vzel

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
6.2.2007 22:53:02   
frrrr
aja, muki... sej te bom enkrat pomladi prišla kaj pogledat v tvoje kraje...
sej Arabelo bom pa verjetno že v ponedeljek vidla... upam, da se mož dost nauči, da bo šel na izpit, js pa klepetat user posted image

mis, lepo pančkaj!
mene nč ne boli pr slončkanju, ker mi nč niso delali tam spodaj user posted image me okrog mehurja boli pri hitri hoji (sm že altati spraševala, če je možno tut pr men kak mehur na pohodu), pa zaenkrat še ni panike...

pa vse ostale tut lepo noč! sladke sanje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
6.2.2007 22:55:56   
frrrr
šit, na popu je nek film... sm glih za trenutek pogledala... mamica v trgovini dala eni ženski otročka in jo prosila, če ga mau popazi, da po robčke skoči in ji ga je kr pustila user posted image eh, texas ranger je... no, sam me je kr stisnilo... takega ljubkega otročka je pustila user posted image  user posted image  user posted image
js našemu Jaši tut vsak dan 100x povem kolk ga imamo radi, kolk nam je polepšal življenje, kak srček je... pa četudi je tečkan user posted image upam, da ne bo nikoli dvomil v najino ljubezen do njega...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
6.2.2007 22:58:24   
frrrr
kaj, a zdej bom pa spet kr sama user posted image

no... jutri gremo zutr od doma... pol morm pa pakirat za podaljšan vikend, ker greva z Jašo kr po moža v službo in pičimo... mogoče vas jutr ne bom brala... bom v četrtek nadomestila vse... vam sporočim, da ne boste mislile kje sm se zgubla user posted image user posted image

Arabela, tebi pa v nedeljo fiksno sporočim... bom še tvojo telefonsko spravla, da lahk po smsju sporočim, če bo prepozno za RR user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?