mis
|
Ja, tako. Tudi mi smo nazaj. Povsod je lepo, a doma je najlepše. No na kratko opišem kako smo se imeli. Šli smo v soboto. Ja, sobota je bila dopoldan kar grozna in si ne želim več take. Mož je v petek prišel ob treh ponoči domov, ker je žural. Jaz sem bila z malo, pa celo noč se je neki zbujala, jaz koma, ob sedmih pa ona že auf. Sem možu rekla, če jo poskusi uspavat. Je vstal, jo dvignil in dal k meni v posteljo . Sem znorela in vstala z njo. Ob osmih je zaspala in jaz tud. Ob devetih se zbudi, upam da bo ati vstal. Nič. Ob desetih je bila pa tako tečna, da sva šli za dve uri ven. Skratka, potem smo se spokali in šli. Prva postaja je bila Kranjska Gora pri mojih starših v apartmaju. Mož je šel na nočno smuko. Tam sva prespala in dopoldan v nedeljo smo šli proti Nemčiji. Ustavili smo se pri Chiemsee in se odločili, da gremo v ponedeljek na ogled gradu. Tako smo prespali tam in dopoldan v ponedeljek šli z ladjico na otok, si ogledali grad (edini gostje; ja kdo pa hodi po gradovih februarja v ponedeljek dopoldan ), se vrnili nazaj v avtodom in šli do Munchna. Na sejem, ati je mel poslovni sestanek, midve sva pa šarmirale okrog. mala v kenguruju, vsi so se ji smehljali, mali je dogajalo, ko je po eni uri začela cmevkat pa hop v voziček, dva kroga po hali in je spala. Res super. Zvečer pa smo se odpravili nazaj proti domu. Vozili smo se od 21h do 23h (prijetno s koristnim, smo še Tino uspavali zraven). Spali smo na enem postajališču. Ob 7h je ati vstal in peljal naprej, midve sva pa še do 8h spali. Prišli smo nazaj danes ob 12h. Malo sem pospravila, dala prat, šla ven... Skratka hitro je minilo. Bilo je lepo, še lepše pa je biti doma v lastni postelji, na previjalni, na blazini...
|