|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 20:34:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Saj res, kaj pa če bo dež? Jst tud ne vem kako bom mojga prepričala, če bo dež. Hitr se neki spomnimo.

Mislim...hallo!!! Babe!!! Kaj spomnit???? A je lahko kaj pomembnejšega kot spoznati MUKI1? Jaz sem mojemu povedala da gremo, da hočem videti Muki1, In da bo tam še kup bab, ki so čveke in ubogih dedcev, ki jih bodo s seboj privlekle in da bo že našel nekoga, da se bo lahko z njim menil o tem, akko smo zmešane....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
6.2.2007 20:36:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Mogoče je le v moji glavi, a to umetno mleko je ves čas istega okusa, pri dojenju je pa le odvisno kaj ve jeste. Pa meni se ne da le samo za sebe kuhat.

To se pa strinjam Tina! In za  tiste, ki ne dojijo,se strinjam da začnejo uvahati GH pri tej starosti. Vsekakor!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
6.2.2007 20:39:40   
frrrr
Maxica - full ste lepa družina user posted image pa veliiiiko snega ste imeli... nism vedla, da ga je v Slo blo tolk

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
6.2.2007 20:40:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mislim...hallo!!! Babe!!! Kaj spomnit???? A je lahko kaj pomembnejšega kot spoznati MUKI1? Jaz sem mojemu povedala da gremo, da hočem videti Muki1, In da bo tam še kup bab, ki so čveke in ubogih dedcev, ki jih bodo s seboj privlekle in da bo že našel nekoga, da se bo lahko z njim menil o tem, akko smo zmešane....

user posted image bodo možje ustanovili klub dedcev norih žena user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
6.2.2007 20:42:00   
altati
Da o tem kako me je mož pogledal, ko sem mu rekla da hočem it gledat MUKI (poudarek je na imenu MUKI) niti ne govorimuser posted image user posted image ...jaz mislim, da še en malo, pa me bo poslal v Begunje kampirat...sam da Jaša odstavimo...trenutno me še gleda, ker otrok na joških zaspi (ja, mi se skoraj gremo AP-povezano starševstvo, ampak ne na mojo željo, na Jaševo, kateremu je jok skoraj tako kot morfij)....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
6.2.2007 20:43:47   
altati
Maxica - jaz sem tud vaše fotke gledala...pa če bi bil vaš Max malo starejši, bi ga s Tio poročila....sam, hm, pomoje znaš biti ti kar zaj..... tašča...(skoraj tako kot jazuser posted image user posted image user posted image ). Pa saj veš kaj mislim, a ne????user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
6.2.2007 21:08:34   
muki1
Ej, da se ne bi Muki še zrušila pod težo vaših pričakovanj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
6.2.2007 21:09:43   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Da o tem kako me je mož pogledal, ko sem mu rekla da hočem it gledat MUKI (poudarek je na imenu MUKI) niti ne govorimuser posted image user posted image ...jaz mislim, da še en malo, pa me bo poslal v Begunje kampirat...

user posted image  ej tlele nekje se pa tud jaz najdem. Sem ravnokar mojmu prebrala tele vrstice je sam rekel, vidiš boš mela družbo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
6.2.2007 21:11:29   
mis
Ja, tako. Tudi mi smo nazaj. Povsod je lepo, a doma je najlepše.user posted image  No na kratko opišem kako smo se imeli.

Šli smo v soboto. Ja, sobota je bila dopoldan kar grozna in si ne želim več take. Mož je v petek prišel ob treh ponoči domov, ker je žural. Jaz sem bila z malo, pa celo noč se je neki zbujala, jaz koma, ob sedmih pa ona že auf. Sem možu rekla, če jo poskusi uspavat. Je vstal, jo dvignil in dal k meni v posteljouser posted image . Sem znorela in vstala z njo. Ob osmih je zaspala in jaz tud. Ob devetih se zbudi, upam da bo ati vstal. Nič. Ob desetih je bila pa tako tečna, da sva šli za dve uri ven. Skratka, potem smo se spokali in šli. Prva postaja je bila Kranjska Gora pri mojih starših v apartmaju. Mož je šel na nočno smuko. Tam sva prespala in dopoldan v nedeljo smo šli proti Nemčiji. Ustavili smo se pri Chiemsee in se odločili, da gremo v ponedeljek na ogled gradu. Tako smo prespali tam in dopoldan v ponedeljek šli z ladjico na otok, si ogledali grad (edini gostje; ja kdo pa hodi po gradovih februarja v ponedeljek dopoldanuser posted image ), se vrnili nazaj v avtodom in šli do Munchna. Na sejem, ati je mel poslovni sestanek, midve sva pa šarmirale okrog. mala v kenguruju, vsi so se ji smehljali, mali je dogajalo, ko je po eni uri začela cmevkat pa hop v voziček, dva kroga po hali in je spala. Res super. Zvečer pa smo se odpravili nazaj proti domu. Vozili smo se od 21h do 23h (prijetno s koristnim, smo še Tino uspavali zraven). Spali smo na enem postajališču. Ob 7h je ati vstal in peljal naprej, midve sva pa še do 8h spali. Prišli smo nazaj danes ob 12h. Malo sem pospravila, dala prat, šla ven... Skratka hitro je minilo. Bilo je lepo, še lepše pa je biti doma v lastni postelji, na previjalni, na blazini...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
6.2.2007 21:11:42   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ej, da se ne bi Muki še zrušila pod težo vaših pričakovanj.

Ti naša muki daleč od tega, nč se nauš zrušila, si močna deklina user posted image

Drgač pa sej veš, mormo izkoristit priliko da te končno uhvatimo, pa če kuj ušpičćene prekle dol letijo. Moj me je ravnokar vprašal, kaj če počet gor če bo dež. Pa sem rekla da se bo zgovarjal z ostalimi, ki ravn tko ne vejo kaj početi in si bodo dobra družba, pa še otroke bodo pazliuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
6.2.2007 21:11:42   
muki1
Sicer pa, slike ste že videle, ni kaj preveč za pričakovati user posted image , razumele me itak ne boste nič, ko bom svoj prekmurski naglas šaltala user posted image , se pa vseeno veselim.
P.S. Jaz sem možu kar po imenih naštela, če bi nicke govorila, bi me tudi poslal tabosit....sicer pa, Altati, imam trosobni šotor, te vzamem v eno sobo....pa še skupni prostor bi imele, tako mičkeno dnevno sobo, za računalnike user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
6.2.2007 21:14:55   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Ti naša muki daleč od tega, nč se nauš zrušila, si močna deklina user posted image  

To pa to......

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
6.2.2007 21:16:56   
altati

Sicer pa, slike ste že videle, ni kaj preveč za pričakovati user posted image , razumele me itak ne boste nič, ko bom svoj prekmurski naglas šaltala user posted image , se pa vseeno veselim.
P.S. Jaz sem možu kar po imenih naštela, če bi nicke govorila, bi me tudi poslal tabosit....sicer pa, Altati, imam trosobni šotor, te vzamem v eno sobo....pa še skupni prostor bi imele, tako mičkeno dnevno sobo, za računalnike user posted image .

ampak Muki, jaz še nisem videla tvoje slike....pojma nimam kakšna si....pomoje blonduser posted image  (tako kot jaz), pa majhna (tako kot jaz), pa malo okrogla (tako kot jaz), pa gobezdava (tako kot jaz)....no temu bi se reklo-Muki1 je takšna kot jazuser posted image user posted image user posted image

šotor pa kar pripravi, jaz pa notebook-e priskrbim, da se ne bomo teple, drzgače ne pridemo ven....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
6.2.2007 21:22:22   
mis
No zdej pa kar se spomnim za nazaj:

sem mela kar enih 10 strani za prebrat. Pa sem vse prebrala. me je mož vprašal kaj bom počela danes. Sem rekla da bi se rada umirila, pa mal pospravila... pa je rekel pa če bom šla na forum pogledat... itak to spada zraven. Mu raj ne povem kolk časa sem danes gor. Skoz mam prižgano, pa ko mam kaj časa preberem.user posted image

Gledse krsta: Oba z možem imava vse zakramente. Ob nedeljah hodiva redno k maši, skupaj s Tino. Tina je že krščena (takrat kot Maks od Pikabuuser posted image ). Podpiram pa vse odločitve. Tudi jaz mislim bolje ne krstiti kot nekaj na silo. Če ni iskreno kar tam rečeš je brez veze. Kako boš vzgajal otroka v veri, če ne misliš tako?user posted image

@lina, vidim, da je naša Tina že oddana. Sem se pa res nasmejala. Cel vikend ste naše otročke parčkale. Kam to peljeuser posted image . Pa Matjažek naj se pozdravi, da bomo kej vozičkale popoldanske variante.

Bobni: berem da možički nekaj bobne špilajo. Moj je tudi bobnar. mislim da igra že ene 15 let pri DMP. Kaj pa vaši?

Gosta hrana: nič še nisem dala Tini drugega kot mleko (moje) in ko jo je zvijalo nekaj požirkov čaja. Zdaj pa še tega ne dajem. samo dojim. Začela bom po 6. mesecu. Če bo le mleko... Zaenkrat še vedno kar šprica venuser posted image

Gaya, pozdravi se!. Čuvajte zdravje. Zdaj je res tako nezimsko vreme, da noben virus ni pocrkal.

Evik, res si lepo napisala. jaz sem Tino danes položila zvečer v posteljico. Pa je bila tako mirna, pa sem ji šepetala kako jo imava rada, pa da ima vse, toplo ji je, sita je, suha... skratka, kar gledala me je in poslušala, se smehljala, tako nežno... solze sreče...

Pikabu, dobrodošla nazaj. Ti kar povej, nič nas ne moriš.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
6.2.2007 21:23:05   
Pikabu
Klepetulje...

Danes še jaz tukaj strašim. Maksa sem uspavala, Ema pa še vedno nekje po hiši luta. Baje gleda pink panterja. Je bil možek v Big bengu, pa si je dal duška z risankami, mala pa čisto navdušena.

Jaz sem mojemu tudi povedala, zakaj gremo v KG. Če mu kaj ne bo prav, me mora peljati gor, gre vmes lahko domov in potem pride nazaj po nas.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
6.2.2007 21:24:04   
muki1
user posted image , ja, mala debela....pa ful glasna

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
6.2.2007 21:25:36   
mis
Ja, še to. Naša Tina se je pri dveh mesecih obrnila iz trebuha na hrbet. 3x zapored. Potem pa nikoli več. Tud zdaj nič ne poskuša. Se je pa zadnjič ko je bila na boku pri meni kar na trebuh hotla dat. Se je na pol obrnila na trebuh. se morajo vsi valit na hrbet?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
6.2.2007 21:26:14   
altati
Muki1-saj sem rekla, tako kot jaz...samo ti si mlajšauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
6.2.2007 21:26:42   
muki1
Ampak dobra po srcu user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
6.2.2007 21:27:47   
muki1
Altati, jaz sem mlajša, ti pa pametnejša.....ampak fora je, da bom jaz tudi ,,stara,, user posted image  postala, pametna pa ne bom nikoli user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
6.2.2007 21:28:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ja, še to. Naša Tina se je pri dveh mesecih obrnila iz trebuha na hrbet. 3x zapored. Potem pa nikoli več. Tud zdaj nič ne poskuša. Se je pa zadnjič ko je bila na boku pri meni kar na trebuh hotla dat. Se je na pol obrnila na trebuh. se morajo vsi valit na hrbet?

Poglej si knjigico Igre z dojenčkom....jaz sem jo dobila na CSD ali pa v porodnišnici...ne vem točno..ta piše kako spodbujati otroka da se obrne. npr. če želiš da se obrne iz trebuha na hrbet na desno stran, ga daš rahlo na desni bok, mu iztegneš desno rokico naprej in pokrčiš levi kolenček...in se mora nato sam obrniti! Poskusi! Preverjeno deluje....in kmalu se ti bo sama....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
6.2.2007 21:30:14   
altati

Altati, jaz sem mlajša, ti pa pametnejša.....ampak fora je, da bom jaz tudi ,,stara,, user posted image  postala, pametna pa ne bom nikoli user posted image

In od kje tebi ideja, da sem jaz pametnejša????? Ne ga srat....jaz se nikakor nimam za pametno.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
6.2.2007 21:30:43   
muki1
Ja, pametnjakovičke, zdaj pa je treba še samo stuhtat, KJE?
Poznate kaj Kranjsko Goro? Jaz bom v hotelu Kompas. Kje se lahko zmenimo? Dajte predlagat, mi se lahko tudi kam zapeljemo...dajte se zmenit, meni je čisto vseeno, samo da bo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
6.2.2007 21:31:51   
Pikabu
A bomo kakšen bend naredile z našimi otročki? Maksa trenutno klavir zanima, ampak mu le tega kažemo. Ema se je pa odločila, da bo igrala trobento. Ima že obljubljeno od enega učitelja trobente tako začetniško.

Hvala vsem za dobrodošlico. Ne, ne bom vam morila preveč žalostno je. Ko je stara mama umrla, je bil isti beden filing, ko sploh nisem mogla dojeti, da je res ni, amapk s časoma je minilo in čeprav še vedno velikokrat pomislim nanjo, ne boli več tako, pa verjamem, da pazi z nebes dol na nas, ampak pri Mihu je pa drugače. Ko pogledam njegova dva otročka... ni besed... user posted image Takole sem se pa počutila ob vseh vaših lepih besedah: user posted image Hvala vam.

Evo, mis, si napisala glede krsta točno to, kar sem sama mislila, pa na dolgo dolgovezila. Lepo, da ste uživali, ste pa res pravi popotniki. Super, da si lahko takole privoščite.

Gaya, da ne boš mislila, da te ignoriram. Je bilo tolikos tvari za napisat, pozdravi se čim prej, do sobote moraš biti dobra.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
6.2.2007 21:32:12   
muki1
Altati, pri teh ,,letih,, bi se pa že lahko naučila sprejemati komplimente user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?