|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 15:55:11   
moci
no prov pol nej ma pa gaya jašo od altati, zoja pa od frrr, ker on ful lepš pojeuser posted image user posted image

a ve boste res iz dojenčkov maškare delale? kako pa to? mazale jih menda ne boste?? jaz sem gledala v merkatorju, če bi sam kakšna ušesa kupila, pa ni takih stvari al pa nisem najdla

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.2.2007 15:55:27   
altati
Punce, kam se vam vsem tako mudi z GH? Meni se zdi še popolnoma prekmalu. A veste da bodo celo življenje jedli GH? Dojijo pa se samo teh nekaj mesecev....Dajte jih dojit, GH lahko čaka vse do 6.meseca....res....Saj mogoče vam je zdaj zanimivo, ko jim dajete poskušat, ampak jaz bi čakala....Ne potrebujejo še GH. Razen tiste, ki ne dojite....

Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.2.2007 15:55:54   
moci
uf kakšna gneča na temiuser posted image user posted image user posted image user posted image
lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.2.2007 16:03:05   
Pikabu
Sem tukaj, pišem in verjetno bo trajalo, da vse napišem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.2.2007 16:08:19   
moci
altati, jaz bi samo rada, da vsaj do 2h ponoči spi user posted image user posted image

pa, a ni tako, da se zdaj lažje navadijo na okuse? da potem ne bo tako izbirčna kot mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.2.2007 16:08:37   
altati
Pikabu, vzemi si čas, me te čakamo.....Ti kar piši, samo da si nazajuser posted image .....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.2.2007 16:11:27   
Evik
no altati hvala bogu, da praviš to o gh, ker drugač me spet vse prehitevate, samo jaz hočem vztrajat do 6 mesecev - z dojenjem, če pa ne bo šlo pa še z dodatki...
a ma katera pediatra v škofji loki  - kakšni so?

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.2.2007 16:15:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce, kam se vam vsem tako mudi z GH? Meni se zdi še popolnoma prekmalu. A veste da bodo celo življenje jedli GH? Dojijo pa se samo teh nekaj mesecev....Dajte jih dojit, GH lahko čaka vse do 6.meseca....res....Saj mogoče vam je zdaj zanimivo, ko jim dajete poskušat, ampak jaz bi čakala....Ne potrebujejo še GH. Razen tiste, ki ne dojite....

Tudi jaz se pridružujem. Mi bomo prvo GH okušali šele v aprilu, do takrat pa joška in antibiotik user posted image
Dajte nas izkušene user posted image  malo upoštevat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.2.2007 16:15:54   
@lina
Mi se danes spet nismo cepili. Prejšnji teden, ko sem ji dopovedovala da kašlja, da se skoraj davi, ko kašlja, je rekla da nič ne sliši in da ni nič videt. Ok, cepljeni takrat nismo bili, ker je hotela preveriti bilirubin.
Danes greva, bilirubin čist ok oz. skoraj na nuli, kašlja pravzaprav niti ne več...pa gleda izvid, pravi da so levkociti povišani (izvid od prejšnjega tedna, ko sem ji jaz tako dopovedovala, da ni zdrav) pa da se malo sliši, da mu malo piska v pljučih...

Sem vesela, ker ga ni cepila, ker je očitno bolan (čeprav je zdaj čisto pravi, veseljak, ni razlike v obnašanju, celo spimo spet normalno, ni kašlja ponoči), ampak zakaj ni ukrepala že prejšnji teden, ko sem ji govorila, da ta kašelj ni v redu? Zdaj se bo vnetje (ali pa se je že) razširilo user posted image  Pa res je tudi, da se nam bo zdaj vsa shema cepljenja malo zamaknila... pa še v petek se morava it pokazat, da spet posluša pljuča, kar pomeni iti v čakalnico polno bolnih otrok user posted image

mal sem jezna in žalostna...pa še dan je tak turoben...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.2.2007 16:18:09   
muki1
Amazona;
lani smo bili na pustnem rajanju na pustni torek v Moravcih v hotelu Vivat. Je bilo kar fajn.
Drugače pa imajo po nakupovalnih centrih ob sobotah ponavadi tudi pustna rajanja....bom še malo pošnofala...ti javim, če kaj izvem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.2.2007 16:20:48   
muki1
@lina, tudi Ivi ni zdravnica popolnoma nič slišala. Trikrat nič. Ampak ji je vseeno predpisala antibiotik, ker se ji je zadeva vlekla 10 dni.
Pa sprosi se, da te dajo v izolirno sobo, če boš z zdravim otrokom šla na pregled. Saj morajo imeti neko sobico za zdrave. Ali pa počakajta vsaj na hodniku.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.2.2007 16:22:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, jaz bi samo rada, da vsaj do 2h ponoči spi user posted image user posted image

pa, a ni tako, da se zdaj lažje navadijo na okuse? da potem ne bo tako izbirčna kot mamiuser posted image user posted image

nisem altati se pa pridružujem njenemu mnenju... ni nujno da ti bo tudi ob GH do 2h zjutraj spala - a ni to že mtina pisala, da kljub dodani GH zvečer njen user posted image  ni nič dlje spal?

Kar se izbirčnežev tiče - naš je pri enem letu jedel vse sadje, kar sem mu ponudila (z gosto hrano sva začela pri 7. mesecu), to je trajalo kar lep čas...potem pa kar nenadoma ne - sedaj laufajo samo banane, hruške in jabolka... otroci veliko stvari poberejo v vrtcu, tudi takih ki jih ne bi rabili... in če en reče da tega ne bo, potem se zna zgoditi da tudi drugi nočejo - pol smo pa tam!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
6.2.2007 16:25:25   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

@lina, tudi Ivi ni zdravnica popolnoma nič slišala. Trikrat nič. Ampak ji je vseeno predpisala antibiotik, ker se ji je zadeva vlekla 10 dni.
Pa sprosi se, da te dajo v izolirno sobo, če boš z zdravim otrokom šla na pregled. Saj morajo imeti neko sobico za zdrave. Ali pa počakajta vsaj na hodniku.....

imamo čakalnico za zdrave in za bolne otroke... samo ne vem, če me bodo pustili v čakalnico za zdrave, ker bomo prišli na kontrolo bolezniuser posted image  po moje bom tako naredila, da bom šla malo pred 13h uro, preden zaključi šiht, z upanjem da bo čakalnica takrat bolj prazna...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
6.2.2007 16:27:25   
Pikabu
Da vidimo, če mi uspe danes napisati kaj daljšega. Maks spi, Ema se je že zbudila, ampak se igra sama v sobi. Zjutraj meni nikakor ne uspe kaj pisati, ker je tudi naš Maks jutranji ptiček, ko sta pa enkrat oba zbujena, pa tako ali tako ne znese kaj drugega. Zvečer sem pa že povedala, sem možkova in on je moj.

Kje naj začnem? Še vedno imam en čuden občutek, da me stiska v prsih, da me nekaj mori, da boli. Čutim praznino, na trenutke otopelost, še vedno ne morem dojeti in verjeti, da se je res tako zgodilo. Prej sem ves čas imela občutek, da Mihu se pa kaj takega že ne more zgoditi in zdaj težko dojemam, da se vendarle je.

Dnevi od smrti do pogreba so minili v čudnem ozračju. Bala sem se, da mi bo zmanjkalo mleka, ena noč je bila res porazna, ko zjutraj sploh nisem vedela, če sem kaj spala in kolikokrat je Maks jedel. Naslednji večer sem se odločila, da Maksu poskušamo dodati še aptamil, da bi ponoči spal. Ko sva se podojila, mu je mož dal dodatek in ga je popil le ene 15 ml. Torej sem imela vseeno dovolj mleka. Ponoči je tudi Maks lepo spal in mislim, da sva se samo dvakrat dojila. Naslednji večer sem tudi še poskusila z dodatkom, pa sploh ni nič hotel, torej je z mojim mlekom vse v redu. Se je pa Maks ta čas zelo razvadil. Vsak dan smo bili pri moževih doma in ga je njegov ata ves čas nosil gor in dol. Na ta način je lažje prenašal vse skupaj, to mu je bilo v tolažbo. Na dan pogreba sta ju pazila moja starša in je Maks tudi preživel večino budnega časa v naročju, je pa vmes lepo dve dolgi rundi spal, tako da kar se Maksa tiče je tisti dan šel lepo čez. Zdaj je pa kriza, ker ga nihče ne nosi, imamo histerične napade joka, če ga odložim. No, saj ni tako hudo. Za malo časa se tudi sam vseeno še lepo zamoti, saj se bo navadil nazaj, da ga jaz pač ves čas ne morem imeti v naročju. V soboto sva tudi midva poskusila malo jabolka. Pa ne mislim nič uvajat, nič zamenjevati obroka, ga imam namen lepo dojiti naprej. Ampak mož je jedel jabolko in je Maks kar lezel vanj, tako da mu ga je dal malo za lizat in se je malemu čisto utrgalo. Tako se mu po žlički dala še malo nastrganega soka. Bolj gre za občutek, za okus, pa opazila sem, da ne ve, kako z jezičkom delat. Mu je zelo všeč, ampak je najprej z jezikom ven porival. Danes je pa gledal Emo, ko je jedla in ji je skoraj v krožnik zlezel, pa sem še njemu šla malo soka dati, je pa že lepo znal z jezikom potisniti nazaj. Sem se pa tudi jaz vprašala, kam hitite? No, saj verjetno meni ne bi bilo treba tega, ampak dlje od tega ne gremo, dokler ne bo star pet mesecev in pol. Drugače pa mislim, pa upam, da se ne poslabša, če malo pohvalim, da se je tudi spanje malo uredilo. Zdaj sva se dve noči spet lepo samo enkrat dojila, sicer se zjutraj že ob šestih drugič, ampak to je zame že zjutraj, mož takrat že vstane, tako da ni panike. Potem pa zaspi nazaj še do najdlje pol osmih, pa morava vstati.

Ravno na dan Mihove smrti je bilo tudi točno eno leto, kar je bil pozitiven test. Sem že en teden prej se spominjala, ker M bi morala že prej dobiti, pa nisem upala delati testa, ker sem imela občutek, da se mi še ni M uredila po Eminem porodu. Sem se že pripravljala, kako bom čisto nostalgična tisti dan, pa je potem zaradi vse žalosti kar šlo mimo mene. Sem se spomnila, pa nisem mogla kaj dosti razmišljati o tem. Tisti dan je prišla tudi patronažna. Če se ne motim, naj bi kaj o GH povedala, pa ni čisto nič Je bila ista kot pri Emi. Nazadnje je bila pri nas, ko je imela Ema 9 mesecev in si jo je zelo dobro zapomnila, ker je Ema takrat ogromno stvari obvladala in že znala, tako sva se večino pogovarjali o Emi, za spremembo tudi Ema ni bila nič sramežljiva in ji je spet pokazala, kaj vse zna, tako da je bila čisto navdušena nad njo. Maks je pa spal, tako da ga niti ni videla in je rekla, da ga ni treba buditi, nekaj malega sva se tudi o njem pogovarjali, kot sem rekla o GH pa nič. Malo sem jo spraševala glede drže, Maks se namreč že kar hoče dvigovati v sedeč položaj in z na pol ležečega se čisto lepo potegne, sam od sebe. Če mu pa kaj ni prav, se pa zvije nazaj, v bistvu rit spodnaša. To me je skrbelo, pa je rekla, da ni panike, bom pa še pediatrinji omenila. Se je pa v tem času tudi obrnil še na levo stran, sicer se pa nič kaj rad ne obrača. Kakšen dan se, potem pa pridejo dnevi, ko se noče in tuli, dokler ga sama ne obrnem.

To je na hitro to, kar se je dogajalo. Če sem pa kaj pozabila, pa napišem kasneje.

Ne zamerite mi, če bom še malo bolj zamorjena. Vem, da moramo živeti naprej, vem, da nič ne bo pomagalo in da Miha ne bo prišel nazaj, pa vseeno, v srcu ostaja velika bolečina, vprašanje ZAKAJ?, misel, da to ni fer in velika praznina. Ne morem še vsega zbrisati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
6.2.2007 16:36:35   
gaya

Ej altati jst se čist srinjam s tabo. Jst jo bom še vedno dojila, polno, ampak mi je fajno ko okušava nove okuse in tudi njej, ker lepo sodeluje in tud sm vidla pri prijateljici k ma 8 mesecev starejšo hčerko, sta začeli tud tko okušat pri 4 mesecih in sta se lepo dojili zdaj do 1 leta in mala tud vse od kraja je.

Jst ji zvečer ne bom dajala nič GH, ker se mi zdi da je to prehudo za njen želodček, vem pa da ne bo nič dalj spala. Tolk o mojem odgovoru zakaj ji dajem GHuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
6.2.2007 16:53:30   
muki1
Pikabu, samo čas rabite, ki vam bo vsaj vsaj malo zacelil rane, drugo nič. Žalujte, jokajte, imejte se radi in bodite povezani.... mislim na vas vsak dan.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 6.2.2007 16:54:01 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
6.2.2007 16:59:23   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

sej po mojem ne potrebujejo niti tistim ki so na adaptiranem mleku. Sicer pa, recimo moja prijateljica je tudi začela dodajati že po 4 mesecu, pa je hčerko še vseeno dojila do 15 meseca starosti, tak, da po mojem ni panike. Tudi jaz mislim Ajdo dojiti še naprej kak dolgo bo ona le hotela, za dodajanje pa sem se pdločila ker me to ne moti, če pa bom videla, da Ajdi še ne paše, pa bom logično prenehala in še malo počakala.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
6.2.2007 17:03:42   
štorkljica
Tašča za RD ni ponudila niti kave niti torte ko smo ji darilo daliuser posted image user posted image user posted image  pa še tako lepo čestitko sem ji napisala kao da ji je Ajda, pol pa jo je blo malo sram, pa je za popoldne nas povabila na kavo in pecivo, ki ga je nahitro naredila. Mah vsaj to!
Grem zdaj gledat Beverly hils, a še kera gledauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4568
6.2.2007 17:08:50   
moci
kam pa otroke daste ko tv gledate? jaz kar ne vem kaj naj s tamalo. cel dan se tud ne morem z njo igrat. sama se pa prav malo časauser posted image
mi gre na jetra da sva kar naprej samiuser posted image dons še ven ne moreva. tok pada da pada....user posted image mi nimamo prevleke za dež, pol bi ziher v voz padalo

Neposredna povezava do sporočila: 4569
6.2.2007 17:09:53   
moci
sej jaz tud ne bom nehala dojit. mal pač probavava. res čist mal. pol žličke...

amazona, uživaj na pecivu in kaviuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
6.2.2007 17:16:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa si prepričana da boš z GH to dosegla? Lahko da se ti bo potem zbujala še pogosteje....zaradi žeje....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
6.2.2007 17:22:02   
altati
Pikabu - ti kar počasi...čas celi rane...zato, vzemi si čas.....Saj veš, me te pa poslušamo...vedno!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
6.2.2007 17:23:39   
Pikabu
Zdaj pa poskusim odgovoriti še na kaj drugega. Ne da se mi več brati vsega za nazaj, bom tisto, kar se bom spomnila.

Krst: za mene mislim, da veste, kaj je pri nas s tem, oz. ste lahko že ugotovile. Oba z možem imava vse zakramente, sva tudi cerkveno poročena in bova svoja otroka tudi vzgajala v tem, oba sta tudi že krščena. Mož je do birme hodil redno v cerkev, potem ne. Ko sva začela skupaj hodit, je sam od sebe prišel ob nedeljah k nam k maši, ker sem igrala na orgle in sva potem skupaj šla kam na izlet. Res mu nisem nikoli rekla, da mora priti, nikoli ga nisem v nič silila, sam od sebe je začel hoditi z menoj. Sva se pa vseeno pred poroko zmenila (sem se jaz želela), da bova po poroki hodila skupaj k maši, tudi z otroci. Z Emo smo šli prvič v cerkev, ko je bila stara mesec in pol, z Maksom pri enem mesecu. Od takrat naprej sta načleoma oba vsako nedeljo z nama pri maši. Mož je po poroki začel tudi prepevati v zboru, kar ga je zelo potegnilo, tako ima on Emo pri sebi na koru, Maksa imam jaz spodaj. Ema že sama izrazi željo, da gre v cerkev, ko gremo mimo nje na sprehodu, vedno reče, da je to njen bim bim bam. Nikoli je v nič ne siliva. Pred kosilom tudi moliva, Ema včasih noče in navadno že prej začne jesti. Jo opozoriva, ampak pustiva. Danes se je pred spanjem sama od sebe spomnila, da bo za strica Miha zmolila angelčka. Lahko rečem, da sem zelo verna, če ne bi bila, bi te trenutke in te stvari, ki so nas zdaj doletele prenašala še bistveno težje. Nikomur, ampak res nikomur pa tega ne vsiljujem, ne pridigam, kaj bi morali in kako bi morali živeti, družim se z vsemi enako. Imam namreč prijateljico, ki pa še celo za moje pojme pretirava v tem, mogoče bi lahko rekli, da je že kar fanatik. Imam občutek, da se ona s kakšnimi nevernimi sploh ne bi družila. Pri otroku pazi, da se ne druži z nevernimi otroci, do kdaj bo lahko to preprečevala. Se včasih z možem hecava, da je naša EMa že preveč posvetna, da bi bila primerna za njeno družbo. Tega pa ne maram, mislim, da se gremo pri nas nekaj v zmernih mejah. Žal mi je za vse tiste, ki ste imele slabe izkušnje. Jah, na žalost, so tudi duhovniki samo ljudje. Moram reči, da sem v glavnem imela same lepe izkušnje, vem pa, da se najde tudi kaj drugega. Jaz ne hodim v cerkev in ne verujem zaradi duhovnikov, ampak zaradi same sebe in ne pustim, da me take stvari vržejo iz tira. Priznam, trenutni župnik pri nas mi ni najbolj všeč, me moti več stvari. Tudi ravno toliko sem sodelovala lani, da sem videla, da upošteva mnenja samo določenih ljudi in me to moti, ampak kaj naj. Kot sem rekla, ne hodim tja zaradi njega. Tudi sem doživela en zelo hladen tuš od osebe, ki uči verouk. Pa se sprašujem, kako lahko taka oseba uči voeruk in se dela tako hinavsko, ko pridejo moji otroci do tja, ne bom več tiho. Boli me to, ker vidim, da taki ljudje mečejo slabo luč tudi na tiste, ki s(m)o čisto v redu. Priznam, res se najdejo taki, ki so vsak dan v cerkvi, na drugi strani so pa največji hinavci in opravljivci in še kaj, ampak nismo vsi taki. Malo sem zašla, se vrnem nazaj h krstu. Punce, ki ste se odločile, da otroka ne daste krstiti, jaz se z vami čisto strinjam in vam dam prav. Občudujem vse tiste, ki se lahko uprete temu, kaj bodo pa ljudje rekli. Moti me, da dajejo otroke krstiti zato, ker je pač lep obred in priložnost za žurko, zraven pa vprašajo, koliko moram dati v kuverto, da župnik ne bo kompliciral. Ja, halo, zakaj pa daješ otroka h krstu? Podpiram vse, ki imate željo, da so vaši otroci krščeni in podpiram vse, ki ste se odločile, da tega ne naredite. Starši imate vso pravico odločati o svojem otroku in ne imejte slabe vesti zaradi drugih ljudi, ki vas opravljajo zaradi tega. Upam, da ste razumele, kaj sem hotela povedati. Bistveno se mi zdi, da si vsak starš odgovori, zakaj si želi krsta. Če je zaradi drugih, potem res nima smisla.

Srečanje: v soboto v Kranjski gori. Če se ne motim, smo se zmenile za ob desetih. Kje točno se pa dobimo? Kaj pa če bo slabo vreme? Kje se potem? Muki, jaz bom imela tvoj telefon shranjen, če nikamor ne bomo šli, te pokličem, če boš imela čas in se lahko že prej kaj dobimo. Nič se še nisva z možem pogovarjala, kako bo, sproti bova verjetno videla.

Maškare: Emo bom v nekaj napravila, pa še ne vem, v kaj. Mogoče bo mama kaj naredila, sicer bom pa poskusila na hitro kaj kupit. Maksa pa ne bomo nič. Ima kombinezon medvedka, pa bomo kar rekli, da je medvedek.

Evik,
res lepo napisano tisto o luni. Tudi meni si zvabila solze v oči. Res neverjeten in lep občutek.

altati, za roke sem tudi jaz veliko fantov držala, pa sem poročena le z enim od njih... user posted image To še nič ne pomeni. Maks je prvi imel Gajo.

Tasha, ne mi delat luštov z nosečnostjo (ne dejalo smeški)...

Hujšanje: punce, zelo pomaga, če se odpoveste kruhu. Meni sicer kakšen dan ne uspeva, ampak se res pozna, Pa sokovi so bili meni odsvetovani. Bi se nekaj pohvalila, pa počakam do četrtka, da vidim, kako je. Čestitke pa vsem, ki vam jih je uspelo lepo spraviti dol, jaz bi jih tudi rada 10.

Aja, altati mene pa zdaj skrbi zate. Upam, da se tole z roko čim prej uredi, pojdi k zdravniku, da boš vsaj vedela, pri čem si, to se ni za hecat. A je pa samo roka, a se ti kam širi ta občutek?

Frrr, naš se tudi že obrača, ko omenimo lučko, pomojem že kar malo razumejo. Na ime pa še ne trza kaj dosti, včasih se že obrne, če ga pokličemo, ne pa vedno.

Toliko se spomnim. Če pa katera kaj eksta želi, da še odgovorim, pa naj še enkrat napiše.

Mi smo danes bili dopoldne še na sprehodu, zdaj pa tudi pri nas pada dež. Ema se je pa naveličala in si zelo želi, da grem z njo barvat, tako da bom počasi zaključila. Sem dovolj nadoknadila?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
6.2.2007 17:26:43   
Pikabu
Še čestitke za štiri mesece:

user posted image borovnicki in Tjašu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
6.2.2007 17:30:24   
Pikabu
Saj res, pa hvala vsem za podporo. Res ste čudovite, tudi zaradi vas je lažje vse prenašati.Hvala vsem, ki ste mi poslale na mobitel sožalje, predvsem @lini, ki je zapisala čudovito misel. Zbiram za mamo, kaj vso so na internetu napisali Mihu v slovo, pa ji bom to misel napisala zraven. Saj sem vas brala ves čas, se tudi smejala zraven, samo zaradi vse žalosti se nisem počutila za pisanje. Saj tiste, ki smo imele stike preko ZS-ja, veste. Res vam hvala za vse. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?