|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 9:40:18   
tasha23
punce, jaz bi tako spalaaaaa, pa ne morem, ker sem sama doma user posted image , pa tako me zvija.... Kako pa ste ostale?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
6.2.2007 9:49:37   
Maxica
Dobro jutro. Sam na brzino, ker šibamo po opravkih -
Čestitke Borovnicki in user posted image  za 4 mesece.user posted image user posted image user posted image
Gaya, pozdravi se čimprej.user posted image
Evik, Matjaž je pa pravi cortek.user posted image
Aki, Lan je bil tudi cepljen, mislim, da res samo Matjaž in Iva nista bila, če imam prav v spominu. Pa vidva?
V album Oktober 06- Januar 07 sem dodala nekaj novih slikic, če katero zanima, lahko pogleda. Geslo je pa kar moj nick. Ta nove slikice so pa bolj proti koncu.user posted image
Zdej me pa že priganjajo, pa pa.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
6.2.2007 9:51:25   
muki1
Hej, kaj me obravnavate? user posted image
Ja, res je,Iva še ni bila cepljena. Do jutri smo še na Hiconcilu, potem pa bi morali v petek, ampak ker nas ni, bomo pikani v ponedeljek.
A veste, da mi je hudo, ker je prva stvar, ki jo je Iva dobila v usta razen maminega mlekeca ta user posted image  antibiotik user posted image . Sem kar malo žalostna. Pri treh mesecih pozna okus mleka in Hiconcila.

Evik, fantastične slikice. Tisto o lunci je pa res tak pravljično napisano, kdor zna zna user posted image .
Frrr, ja, mi smo spečani z Maxicinimi. Tu ni več kaj za diskutirat user posted image
Arabela, bravo za kile user posted image .

Vava, Altati....jaz se vama pridružujem. Na srečo mi nismo v velikem kraju doma, pa še v vrtcu ni tak čutiti materialistične naravnanosti otrok, ampak kaj mi sestrična govori, to ni za verjeti. Že v vrtcu se punčke zgrupirajo po skupinah in se nočejo z enimi igrati, ker so kao...grdo oblečeni, ....za zjokat. Ampak seveda smo starši tisti, ki vlečemo nitke in jaz sem res prepričana, da Nežo zaenkrat vzgajam v pravo smer.... ( pa čeprav sem ji zadnjič nabavila najkice user posted image ). Upam.
Amazona, ne žri se za kile, saj bodo šle dol. Jaz začnem z aprilom hujšati, ko bom začela Ivi dodajat GH. Nič prej, ene pač imajo srečo, da se jim raztopijo kilogrami prej, druge pa pač moramo malo trpeti zraven in se odrekati hrani....sicer pa Arabela, maš pa res hud tempo( plavanje, ples..... dobra si, meni bi verjetno tudi prej šlo dol...na kavču bolj težko shujšaš....).

Se vam - upam pridružim kaj zvečer. Bi se morale počasi zmenit za srečanje, kaj? Jaz sem samo še jutri on line user posted image . Pa glede na to, da moram pakirati.......

< Sporočilo je popravil muki1 -- 6.2.2007 9:55:42 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
6.2.2007 9:55:24   
muki1
Čestitke Borovnički in user posted image .
Gaya, pocajtaj se do sobote križ božji, zdaj mi ne zataji. Pa Altati, upam, da tudi ti prideš, pa naj bo roka še tako deformirana user posted image .
Pikabu, pogrešam te ( res bi zdaj rabila on smajli, ki objema).

Tasha23, upam, da si zadovoljna s potekom dogodkov. Saj je še časa na pretek, da naredita drugo user posted image .

Lucika, kako si se pa kaj ti odločila glede službe? Jaz bi verjetno kar sprejela.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
6.2.2007 9:58:31   
piskot
Jutro.

Zjutraj laufam za racunalnik, da bom nabavila avtosedez na babycenter. In so samo isofix modeli znizani user posted image . Ker mamo pa staro kripo, pa nimamo kej pocet s takim sedezem. Sicer pa zdej imamo 6kg, do 9 je se nekaj mesecev, bo verjetno se kaksno znizanje vmes.

Sem klicala patronazno, tiste pikice so glivice. Zdaj moram v lekarno in zmesat skupaj bepanten, daktarin kremo in navadno cinkovo kremo. Ce v par dneh ne bo boljse, pa k pediatru po recept za eno kremo. Pol pa mislis da so vsi problemi reseni, ce imas nemske pamperske ... banda.

Danes smo podrli rekord.  user posted image  Jedli smo ob 22h, ob 3h in ob 6:30. Yupiiii!

Gaya, hitro se pozdravi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
6.2.2007 10:02:43   
tasha23
Muki1, kaj pa vem, če sem happy za izid... z ljubim si želiva 2 user posted image  in to v krajšem razmiku, sam nisva še odločila kdaj user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
6.2.2007 10:18:18   
gaya

Tele mame so zlate. Prišla, porihtala Gajo, porihtala stanovanje, mi v usta stišala domačo lekarno in zdj sem že skoraj kot novauser posted image . Zlata moja stara mama.

Ej Arabela, daj zaupaj kateri rižek si kupila, ker jst gledam tele škatle, pa se kr ne morem odločit. Uni k se pa z vodo delajo so pa baje ogabniuser posted image .

Grem še mal počivat, ampak do sobote bom definitivno taprava, muki sam zate. Pa če me kuj prnesejo v Kr. Goro user posted image

ČESTITKE BOROVNICKA IN TJAŠ

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.2.2007 10:42:34   
@lina
Prav imate... midva se ravnokar odpravljava po pikico, bomo videli če jo bomo dobili...

Čestitke Tjašu in borovnicki!user posted image user posted image

Ne vem, al čem bit user posted image , ker Matjaževih fotk nobena ni opazila? No, je pa tudi res da on ni v bitki za gorenjske, štajerske, prekmurske ali ljubljanske frajliceuser posted image user posted image user posted image  On se je s Tino zmenil že ko sta v trebuhih skupaj čakala v čakalnici pri ginekologuuser posted image user posted image user posted image

Tasha, ne bit preveč žalostna... vse je za nekaj dobro...Gael bo dobil bratca ali sestrico ravno ob pravem času!

zdej pa šibava, da ne zamudiva...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.2.2007 11:11:34   
Arabela
Midve sva že s plavanja, mala spi v lupinici, mami pa na RR... Se prav pozna da je mala zadnje tedne ojačala, ker se ful lepo že drži v obročku...
Frrr... glede plavanja sem ti še to pozabila povedati... Naj ti JAšo lepo podložijo v obročku, ker mali radi dol zlezejo in potem "papca" obroč... vsaj pri moji je bilo tako danes pa je bilo ok...

Gaya, na škatlici piše Baby riž firma Hipp... pa sem ga probala pa ni nič ogaben... prav sladek...pa mala tudi ni nič protestirala... se mi zdi da je bolj enostavno z vodo kot z mlekom... Je pa mama že mene s Hippovimi kašicami futrala pa sem pač  njihova privrženka ... zaenkrat..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.2.2007 11:19:18   
Arabela
Pri nas je še vedno user posted image ....
Moram izkoristiti.. ko se mala zbudi greva na en giro.... tokrat s taščico... ker sva se malo spičili user posted image , pa se morava pomirit  .user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.2.2007 11:20:41   
frrrr
piskot - bravo za spanje user posted image

tasha - pocajtaj se!

@lina - potem se pa naš Jaša zato na srečanju ni kaj preveč s Tino smukal, ker mu je zgleda že takoj povedla, da ima fanta user posted image
glede slikic pa sorry... videli smo kako pase kravice, očku krade jabolko, kako se igra... je res luštkan fant... in upam, da je tolk zdrav, da danes dobi pikico!

naš Jaša se je pa danes prevrnil iz trebuščka na hrbet user posted image prej sm ga vedno na sedežni dajala kravice past in se ni imel kam obrnit... dans sm ga pa na postelji postavla in šla po fotkiča, ker se mi je full smejal... in pridem nazaj, mali pa na hrbtu čist mau od roba... me je skor kap... pol sm pa hitr mogla posnet in sva še 2x ponovila, da ne pozabi user posted image

vprašanje
: je možno, da taki malčki palčki že razumejo naše besede in se nanje odzivajo? ok, ko mu rečem da se greva previt, hitr še kaj pr ritki spusti. ampak zdej je že 2x po 2 ponovitvi na vprašanje kje je lučka obrnil glavo proti luči - prvič ga je prababica vprašala, drugič sm pa možu razlagala in ga on vpraša in spet user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.2.2007 11:22:39   
frrrr
hvala Arabela, bom upoštevala... na žalost jutri
pa fajn se pomirita s taščo! pri nas cel dan oblačno, pa mau dežuje.... Jaša se pa po vremenu obrača in je sitkan... brez mamice nič ne more user posted image morm šibnit, ker stoka...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.2.2007 11:36:10   
Arabela
Ko smo na obisku pri babici vpraša babica Katarino, kje so rožice? (kjer so tegli z rožicami) in ona vedno tja pogleda... jaz misilm da si je to zapomnila...

Naša ima pa novo finto... ko jo primeš za rokico ti prime prst in si ga potisne v usta user posted image user posted image user posted image ... prstožderka..

Se pa obrača s hrbta v levo stran.. še malo pa bo na trebuščku..

Mala še spi, mami gre kuhat.. bolonjska omaka s špageti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.2.2007 11:51:04   
beki24
na maile sem vam KONČNO poslala slikice s srečanja!

Tinkara se tudi že skoraj obrne s hrbta na trebuh- samo glava je še malo pretežka"!!user posted image

grem naprej kuhat, da se mi ne prismodiuser posted image

Danes sem že 2x vodo grela za aptamil, pa se je 2x ohladilauser posted image user posted image

Jst sm kupila riž od Milupe(brez dodanega sladkorja)- se meša z vodo ali mlekom- kakor želiš!
Koliko gosto pa naj bi to bilo??

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.2.2007 12:29:16   
Anonimen
ali kj veste za TBC ali so pri rojstvu cepljeni ali ne?????

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.2.2007 12:33:37   
gaya

AKI baje pri rojstvu niso več cepljeni proti TBC. Sej na Jesenicah te je verjetno un pediater vprašal, če ste v družini imeli TBC, če bi blo povečano tveganje, bi ti ga cepili. Vsaj mene so vprašali.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.2.2007 12:36:02   
Anonimen
niso nč vprašal....ali so user posted image  poj cepili??

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.2.2007 12:45:32   
Anonimen
ja najdla..cepijo za tbc samo dojenčke katerih mame so meduser posted image  ali prej prebolele ali imele tbc in pa vse dojenčke katerih mame so priseljene in držav kjer je visoka stopnja obolvnosti za tbc..evo vem---user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.2.2007 14:08:19   
moci
sem porabla 2 uri da sem se prebila skoz vse tol pisanje
zdej bo pa tamalo minilo potrpljenjeuser posted image
no a veste kaj, se vse za katarino pa gajo tepete, kaj pa zoja???? povejte ve svojim fantom da ma od zoje ati motor. trajkauser posted image potem bomo pa vidli kera bo zmagala. aja pa zoja se tud zna že nekaj časa na trebuh obrnit, pa jih lahko naučiuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugač je danes pri nas eno sranje od vremena in tamale ne morem prepričat da bo treba zaspat brez sprehoda. sploh ni spala. samo v avtu ko smo šli v merkator pa nazaj. user posted image
mi smo včeraj probali rižolino, pa sploh ne zna jestuser posted image se je kar neki davla in več je ven prišlo kot sem noter dala. bomo danes redkejšega poskusli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.2.2007 14:10:18   
moci
čestitke vsem praznovalcem in mamicam, sem mal iz ritma. se opravičujem. se bom poboljšalauser posted image
no jaz sem se včeraj uspešno znebila še 1 seminarja, tako da še 2...

arabela, a tebe nikol ni na msn-ju al sem napačen naslov shranila?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.2.2007 15:15:56   
Evik
oj, utrujena, drugač pa za nami pregled kolkov, mali je bil neverjetno priden in nasmejan, očitno ima tud on piko na našo pediatrinjo, ker tu pa ni blo problemov. kolki 1 a, pa še stehtala sem ga, da vidim a dost dojim in ima 5935, prejšnji tedenpa 5820, torej se je zredil 1oo g. v enem tednu, kar verjetno ustreza. v glavnem pediatrinjo pa že iščem novo v škofji loki, sem se odločila, da nič več ne ostanem pri tej.
vsem pozdravčke, laufam

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.2.2007 15:31:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, pocajtaj se do sobote križ božji, zdaj mi ne zataji. Pa Altati, upam, da tudi ti prideš, pa naj bo roka še tako deformirana user posted image .
.

Pridem, pa če bom brez roke, verjemiuser posted image  Tega ne zamudim...moram te videti....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.2.2007 15:38:39   
gaya

A tko, a od zoje ati ma motor trika, no od Gaje ati ma pa cestni motor Szuki 1000 user posted image user posted image user posted image .

Gaja je vse ponosna k ma tolk snubcev, ampak za enkrat se ji res dopade Jaša od altati ostale več al manj ignorirauser posted image , no za Maksa še ne vem, jih še mormo bl skupaj postavituser posted image .

Drugače sem pa jst danes besna ko user posted image , pa ne bi o detajlih, sam u tolk, da mi je moj spet pritisk nabil user posted image , ah le kaj bi jst brez mojga, k mi vsake tolk časa ventile prepuca.

Jst sem pa zdaj rižolino kupla od kolinske. Bomo probali, bom pa naredila ful tekoče, pa še cel podvig bo, k bom mogla mleko spumpatuser posted image . Ampak to šele jutri. Danes sva še mal skutke od marelice probale, pa je mala cel jedec, me je nakregala k ji nisem hotla več dat. Ampak ne upam preveč. Bo že potrpela bolj počasi.

Ji bom pa jst dajala 3 dni isto, pa pol neki novga, pa spet z novo stvarjo 3 dni. A je tko prav? Ampak teh novitet je tko malo. Ni za eno celo malo žličko. Pomoje ene pol male hippove žličke pojeva.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.2.2007 15:39:06   
štorkljica
Mi s sprehoda, začelo se je oblačiti, mala nahranjena, ati jo previja.
Prejle sem ji na prstu ponudila pikico banane, najprej ni vedela kaj sploh naj s to gosto sladko zadevo naredi, pa je samo čudno gledala in se nasmihala, potem pa mi je pri naslednjih poskusih začela prst sesatuser posted image  Upam, da je vsaj okus začutila in mogoče malo konsistence.
No nismo se šli slikat danes, se nam ni dalo in gremo jutri, ko bomo šli še v špar in kupili fruteke pa kake rižolinote in te zadeve.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.2.2007 15:40:56   
štorkljica
Aja a že vsi veste kaj bodo sončki za pusta? Ajda bo miška, sem ji en tak lep kompletek v šparu kupila.
Muki a mogoče veš kje bo v MS kako pustovanje na pustno soboto ali pa v torek na pusta??

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?