lucika
|
helou bejbe! pa to ni res, grem spat sredi noci...pa zjutraj pridem, pa so spet dodatne tri strani. ja, vam pa ponoči ni dplgcas:) aidanu je uspelo zaspat nazaj; mene so pa sosedje prevec motili, tako letanje je spet bilo. pa se je mamica lepo vstala, in sla na zajtrk.joj, upam, da bo sreca in ko mali shodi, ne bomo vec v bloku (lepe zelje, ne?)...ce pa se bomo...mater jim vrnem za vse h 5 let nazaj. saj vem, ko pol pravijo, da otrok ne mores privezat...samo vzgajas jih pa lahko! in po moje ni normalno, da se nori ob sewdmih zjutraj in to tako, da se cuje 4 stuke visje. eno je igra, drugo pa tako norenje da se cuje cez cel blok. mogoce sem samo jaz malo cudna, ampak mene to moti, pa mislim, da ce otroku pase norenje, se lahko znorijo tudi zunaj.... tud za spanje smo se pogovarjali. sicer itak me zacne dusit, ce se mali joce, in ga ima kdo drug v rokah.grrr. ampak ze v teoriji, ne bi mogla pustit malega, da se dere pol noci; ze zarad sosedov ne. ce bi teoreticno ga ze jaz lahko polsusala.- tak imam pa tolerancni prag glih tri minute, pol pa popenim, ce ga sama ne dobim v roke...tega ne bi delala sosedom. no, ko smo ravno pri spanje...nas mali zdaj spusca en obrok. lepo in super..ampak spusca tudi spanje. prej je sel spat ob 7; pa spal do 1, ko je jedele, pa naprej do 3 in 5, ob 7 je itak ze dan... no, zdaj gre spat ob sedmih (za tri minute), pol zacne javkat. prideva v sobo in se nama na vsa usta rezi. neverjetno, s siroko odprtimi usti in na glas. ni variante da bi zaspal. in pol ga uspavama, pa pred 10 nikoli ne uspe:) sicer potem spi do 5, in je to zame super...; moj se pa jezi, da ce naju zdaj obraca in zaspi ob 10, si lahko zmisli tudi, da do 4 ne bo nic. samo kaj naj, mu oci dol drzim? to je zdaj enih par dni, in mi je se smesno. samo ne bo verjetno vec dolgo smesno:) evik, mali je sladek, res je lep. najlepsi je, ko se kopa.- amazona, saj ne vem, kaj sem ti bolj faus, stiskanje ali torto. hm, jaz bi kar oboje... frrrr, te v zivo ne poznam, samo tvoje kile za hujsanje imas samo na jeziku, no. ce jih imas ti 10, jih imam jaz 50. no, resno, jaz bi pa res res mogla, ne tak ko ve (kolk se na slikah vidi); pa se ne morem odpovedat hrani. sem prisla na -2 kg, pa sem spet na +3. se bo treba v roke vzet, jao jao... to je zdaj to: prvo si taaaak lepa noseca in tak leeeepo debela. pol si pa kar en dan sam se debela. niti noseca, niti lepo debela, samo se debela:( tasha, kaj bo, kaj bo??????????????????? saj meni je tudi slabo na trenutke, pa tak me boli spodaj, kot med nosecnostjo... samo, hm, tole bi bil prej loto zadetek, kot jaz noseca. glede na pogostost igranja obojega:) ampak vreme pa lahko napovedujem brez da gledam vremensko napoved. z spodnjimi sivi:) groza no...mogla bi pogruntat..mogoce bi se dalo s tem kaj zasluzit... borovnicka in tjaz, cestitke tudi od mene. in vsem za nazaj in za naprej. ker jaz nekak pozabljam...sploh pisat, ne samo cestitat. pa ok, saj itak ni nic pametnega od mene.
|