|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 7:21:01   
altati
frrrr- a veš kako je lepo spati....pojdi sladko pančkat...ti samo spi......user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.2.2007 7:21:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Punce jaz sem na kilah ki sem jih imela pred nosečnostjo.. user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zdaj moram izgubiti še 5kg viška, ki pa sem jih imela že pred nosečnostjo... to bo malce težje...

bravo user posted image js tut... sam js jih nimam sam 5 od prej za zgubit, jih mam 10 user posted image sicer je pa do poletja še dolga... počasi se daleč pride user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.2.2007 7:25:13   
štorkljica
Jutro čveke!
Ej kaj pa če bi jaz ženitno posredovalnico odprla in bi vse naše sončke skup sparala, potem pa bi se preselila še na druge mesece in tam še vse skup sparala, zraven bi pa mastno zaslužila, pa bi si hišico na morju kupila...user posted image user posted image

ČESTITKE BOROVNIČKA IN TJAŠuser posted image user posted image user posted image

Nekaj me zanima, Ajda se je danes ob 6h vsrala, pa je nisem šla previjat, pa spi še zdaj. Kaj bi jo mogla previti takoj in bi s tem raskirala, da se popolnoma zbudi ali pa je vredu, da sem počakala, ker se bo itak zdaj enkrat do 7.30 zbudila dokončno? Malo me vest peče, ker zdaj v dreku spiuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.2.2007 7:26:08   
štorkljica

Pa včeraj sva z malecko prvič papale baby riž... no jaz sem več pojedla, mala se je samo oblizovala.. vsaj ven ni špukala.. ji je bilo kar všeč user posted image user posted image user posted image .. danes bomo spet poskusile, tokrat z malo manjšo žličko, ker včeraj je bila žlička ogromna user posted image

Katerega si to kupila?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.2.2007 7:26:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrr- a veš kako je lepo spati....pojdi sladko pančkat...ti samo spi......user posted image

hm, ne bo šlo... ob 10ih imava plavanje... in v knjigi Navodila za dojenčka sem naštudirala poglavje programiranje spalnega načina user posted image zdej je hotel Jaša vstat in ga nism nč tučkala do 8ih, ampak je kr njegova obveljala... ga bom pa ob 8ih šla nazaj tučkat, da bo na plavanju svež user posted image

drgač pa naša noč... jej, jej si naš fant zmišljuje... zaspal okrog 19ih... jedel 22:00, 0:30, 3:30, budni pa še 5:30 zaradi joka in prdenja -> kapljice-> se fajn pokakal -> previjanje -> hrana, da je nazaj zaspal, no ob 6:50 se je pa fant odločil naredit dan... zdej pa ves vesel v ležalniku brca slona in medveda in fila plenico... še 5 minut mu dam, da konča, pol greva pa na previjalno telovadit

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.2.2007 7:27:36   
štorkljica

Punce jaz sem na kilah ki sem jih imela pred nosečnostjo.. user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zdaj moram izgubiti še 5kg viška, ki pa sem jih imela že pred nosečnostjo... to bo malce težje...

Bravouser posted image user posted image user posted image  Daj zdaj še meni kaj svetuj, da se znebim teh user posted image  kil!! Ej punce jaz kar ne morem nič dol vzetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
6.2.2007 7:28:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Nekaj me zanima, Ajda se je danes ob 6h vsrala, pa je nisem šla previjat, pa spi še zdaj. Kaj bi jo mogla previti takoj in bi s tem raskirala, da se popolnoma zbudi ali pa je vredu, da sem počakala, ker se bo itak zdaj enkrat do 7.30 zbudila dokončno? Malo me vest peče, ker zdaj v dreku spiuser posted image

če bi jo ta drek tolk motil, verjetno ne bi spala.... kr tk si misli, pa te ne bo žrlo user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.2.2007 7:30:41   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

če bi jo ta drek tolk motil, verjetno ne bi spala.... kr tk si misli, pa te ne bo žrlo user posted image

Si že mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.2.2007 7:30:45   
frrrr
amazona - js pridno jem sladkarije... pa veliiiiko se vozičkava, ampk ne sprehajava, skoraj tečeva z vozičkom.... si take dolge destinacije določim, da moram hitet, ker drgač ne bi prišla tja in nazaj brez joka user posted image finta v levo user posted image kaj več ti pa ne znam svetovat, ker nosečniških 18 je šlo hitr dol, zdej pa tut ne gre več kam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
6.2.2007 7:33:11   
štorkljica
Evik Matjažek je super fant, ma ful lepe učkeuser posted image

Ja pa še to, mi gremo danes mogoče slikice poslikat za Ajdino osebno, bom videla kake volje bo mala. Smo mislili drug teden v Graz skočit...
Frrrr a veš, da unega programa nisem našla tam, kot si napisala, zato če maš kaki link mi napiši PLISS.

Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.2.2007 7:36:30   
štorkljica
Grem nekaj popapcat, pa se še malo z lubijem stisnit, midva sva skupaj šele 3 leta, pa si tudi vsak dan še vedno nameniva drobne pozornosti in lepe besede, pa tudi če se skregava se potem vedno še isti dan pomiriva. Sva pa drugače ful navezana, mogoče že malo preveč, kar včasih ne moreva funkcionirati drug brez drugega.
Aja še to, tašča ma danes rojstni dan!!! Daj bog da bo spekla kako tortouser posted image user posted image

Joj pa še kasneje vam napišem kaj je blo včeraj z krstom, sva mela z mojim mali fajtuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.2.2007 7:46:04   
Arabela
Amazona... kupila sem Baby riž od Hipp-a... se pripravlja z vodo in je od 4mesece dalje...
KAr se tiče kakeca tako kot ti je frrr napisala, če bi jo motilo, bi se že zbudila... JAz moje ne previjam od kopanja dalje od 8ih zvečer, plenička je vsako jutro ful polulana, čez dan pa mislim da jo 100x previjem, ponoči pa ni panike..
Kile... nosečniške so šle dol z vozičkanjem, telovadbo (5min na dan) in plesanjem z malo v kenguruju

Ženitne posredovalnice... dobro da me ne živimo v srednjem veku ko so vnaprej določali zakone... user posted image user posted image user posted image

Saj kile so šle dol, prišli pa so.... MOZOLJI!!!!... groza...

Zdaj grem pa malo zbuditi ker medve plavava že ob 9ih...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4512
6.2.2007 7:53:25   
Clody
jUTROOOO,

Kako je fajn tkole pred računalnikom kafetkat!!user posted image user posted image

Vidm, da vas kar vse luna nosi!! Vse neki "noseče"!! Mogoč sm pa tud jest sam nevem. Jest namreč nisem imela nobenih znakov in 2 mesca sploh nism vedla, da sm noseča. Pa tko sm šnopčke žlampala. No, sej gorenjski so bl švoh!user posted image user posted image

Altati, kakšne predloge daješ glede pitja mleka. Sm skor crknla od smeha. Pa ste ve sploh probale to mleko. Jest mojmga zmer zezam, če bo mal, da nam dons nč kuhala.user posted image user posted image Ga je pa probal pa je rekel, da je presladek.  Drgač pa je treba pred slončkanjem nujno spraznt mlekarne, ker ni ravn seksi, da ti umes začne šopat s pritiskom, po možnosti u kako faco od lubeka. To se nama je namreč zgodil in jest sm se poscala, solze v potokih, pa še nadaljevat nism mogla, hehehehehe

Evik, sm si predstavljala Matjaža zravn tiste tvoje zgodbice, smrk, smrk.  Drugače se pa res zna nastavljat fotoju.

Frrr sej lahko tud Nejca pomanjševalno kličeš, npr. Nejčo al pa Nejko!!user posted image user posted image user posted image
Uživajta na plavanju, pa upoštevaj Altatin nasvet!!!

Joooj, Gaja, kolk si boga vidt na slikicah. Sej si čist zelena u glavo. Pozdravi se!!Jaz sem ravno prebolela vse.

Altati, a pol hodiš naokol ke brez modrca??

Arabela bravo za kile. Kako vam to rata. Jest jih mrm še 15 zgubit, 15 pa že. Ja, sem čist obolela v nosečnosti in bila najboljše prijateljica s hladilnikom.

Tud midva z lubijem sva še tko zacopana, čeprou mava mal nenavadne načine izkazovanja ljubezni. V 7 letih sva si mogoč rekla ene dvakrat da se mava rada, pa še to ko sva mal več spila!user posted image user posted image Midva se kr po licih mal klofneva pa je!!!!! hehehehe

Čestitke BOROVNIČKA in tjaš!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, zdej grem pa mal malega pogledat. Ga slišim kako flana, pa mu grem rečt, naj še meni pove!!!

Pa pa

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.2.2007 8:02:34   
lucika
helou bejbe!
pa to ni res, grem spat sredi noci...pa zjutraj pridem, pa so spet dodatne tri strani. ja, vam pa ponoči ni dplgcas:)
aidanu je uspelo zaspat nazaj; mene so pa sosedje prevec motili, tako letanje je spet bilo. pa se je mamica lepo vstala, in sla na zajtrk.joj, upam, da bo sreca in ko mali shodi, ne bomo vec v bloku (lepe zelje, ne?)...ce pa se bomo...mater jim vrnem za vse h 5 let nazaj. saj vem, ko pol pravijo, da otrok ne mores privezat...samo vzgajas jih pa lahko! in po moje ni normalno, da se nori ob sewdmih zjutraj in to tako, da se cuje 4 stuke visje. eno je igra, drugo pa tako norenje da se cuje cez cel blok. mogoce sem samo jaz malo cudna, ampak mene to moti, pa mislim, da ce otroku pase norenje, se lahko znorijo tudi zunaj....
tud za spanje smo se pogovarjali. sicer itak me zacne dusit, ce se mali joce, in ga ima kdo drug v rokah.grrr. ampak ze v teoriji, ne bi mogla pustit malega, da se dere pol noci; ze zarad sosedov ne. ce bi teoreticno ga ze jaz lahko polsusala.- tak imam pa tolerancni prag glih tri minute, pol pa popenim, ce ga sama ne dobim v roke...tega ne bi delala sosedom.
no, ko smo ravno pri spanje...nas mali zdaj spusca en obrok. lepo in super..ampak spusca tudi spanje. prej je sel spat ob 7; pa spal do 1, ko je jedele, pa naprej do 3 in 5, ob 7 je itak ze dan... no, zdaj gre spat ob sedmih (za tri minute), pol zacne javkat. prideva v sobo in se nama na vsa usta rezi. neverjetno, s siroko odprtimi usti in na glas. ni variante da bi zaspal. in pol ga uspavama, pa pred 10 nikoli ne uspe:) sicer potem spi do 5, in je to zame super...; moj se pa jezi, da ce naju zdaj obraca in zaspi ob 10, si lahko zmisli tudi, da do 4 ne bo nic. samo kaj naj, mu oci dol drzim? to je zdaj enih par dni, in mi je se smesno. samo ne bo verjetno vec dolgo smesno:)

evik, mali je sladek, res je lep. najlepsi je, ko se kopa.-

amazona, saj ne vem, kaj sem ti bolj faus, stiskanje ali torto. hm, jaz bi kar oboje...

frrrr, te v zivo ne poznam, samo tvoje kile za hujsanje imas samo na jeziku, no. ce jih imas ti 10, jih imam jaz 50. no, resno, jaz bi pa res res mogla, ne tak ko ve (kolk se na slikah vidi); pa se ne morem odpovedat hrani. sem prisla na -2 kg, pa sem spet na +3. se bo treba v roke vzet, jao jao... to je zdaj to: prvo si taaaak lepa noseca in tak leeeepo debela. pol si pa kar en dan sam se debela. niti noseca, niti lepo debela, samo se debela:(

tasha, kaj bo, kaj bo??????????????????? saj meni je tudi slabo na trenutke, pa tak me boli spodaj, kot med nosecnostjo... samo, hm, tole bi bil prej loto zadetek, kot jaz noseca. glede na pogostost igranja obojega:)
ampak vreme pa lahko napovedujem brez da gledam vremensko napoved. z spodnjimi sivi:) groza no...mogla bi pogruntat..mogoce bi se dalo s tem kaj zasluzit...

borovnicka in tjaz, cestitke tudi od mene. in vsem za nazaj in za naprej. ker jaz nekak pozabljam...sploh pisat, ne samo cestitat. pa ok, saj itak ni nic pametnega od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.2.2007 8:22:53   
altati
Lucika - kako je pa tebe lepo brati....se takooo nasmejim.....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.2.2007 8:35:57   
Pikabu
Samo toliko se vmešam v tole "kreganje", da je Gaja od Maksa cimra in je bilo že v porodnišnici vse zmenjeno, tako da... prste stran, pa konec kreganja!!!!!!!!!!!! user posted image

Več pa kasneje, imam oba pokonci.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
6.2.2007 8:38:29   
altati
Pikabu, o tem bomo še razpravljali....moj Jaša jo je tako lepo za rokico držal...tvoj Maks pa ne, tako da vešuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
6.2.2007 8:42:23   
Anonimen
dobro jutro...ma jz vs sploh ne sledim več...no kakorkoli

hotla sm vas prašat ali so bili vaši malčki že vsi cepljeni???

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4518
6.2.2007 8:45:01   
frrrr
nč ne bo dans s plavanjem... Jaša pravi, da še ni zaspan in ne bo spal... ga ne bom več pregovarjala, ker nima smisla - en drugega mučiva... bova šla raje jutri, ko so možnosti za ob 9ih, 10ih ali 11ih... ko nama bo ratalo, bo pač ratalo, za naprej bova pa že spedenala tk, da bo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.2.2007 8:46:31   
altati
AKI - moj je bil....mislim, da so bili skoraj vsi...mogoče Iva od Muki ni bila, ker je malo bolna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.2.2007 8:49:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

dobro jutro...ma jz vs sploh ne sledim več...no kakorkoli

hotla sm vas prašat ali so bili vaši malčki že vsi cepljeni???

kolkr spremljam, so bli ja user posted image
točno Iva ni še bla... pa Matjaž od @line se mi zdi, da še ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.2.2007 8:52:29   
frrrr
punce dejte nasvet muki upoštevat... oblečt se v črno, en orng dekolte... no, če se pa v fotoaparat s prave strani postaviš, si pa zmagal user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.2.2007 9:05:57   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dan,

PIkabu - dobrodošla. Sem te že pogrešala. Pa drži se !!!! Pa 3000000%%%% te podpiram, zato kar hodi z možekom spat, pa še fino se mu stisni.

Midva se že 10 let skupaj, pa eno leto in pol  poročena, pa mu še danes vsak dan povem, kako ga imam rada in da ga pogrešam kadar ga ni. Meni se zdi to ful lepo, ker tako hitro se lahko kaj zgodi...

Muki - a si zbolela ? Da ne boš kakšne gripe fasala ?

Tasha - a bomo cartali ??? Da se ne boš zdej k novembrkam preselila ??!!!

A katera danes praznuje 4.mesece ??!!! Da čestitamo in pozdravljamoooo!!!!

Ja punce izgleda, da ne bo nič (za enkrat) z user posted image , sem sicer zvesta obiskovalka WC-ja že drugi dan vendar user posted image , - sem že -2kg

ŠE dobro, da lahko dojim, ker si res ne predstavljam, da bi kar naenkrat nehala...
Mi pa je slabo kot da bom bruhala, pa grem potem samo dri...user posted image  me žerit pečeuser posted image

Tudi mi smo začeli počasi z uvajanjem GH, jabolko poje vendar ne zgleda preveč navdušen... najraje cuca plasmon piškote, te bi non stop papal...

Joj kako je Matjažek leeeeeeeeeeeeeppppppppuser posted image

Borovnička in Tjaš _ VSE NAJ NAJ ZA 4 MESECEuser posted image

Gaya pozdravi seuser posted image

Ja lucika - ti si pa FACA user posted image

Ja punco no, ne se user posted image , saj ste user posted image , se bodo že otroci, ko bojo malo večji zmenili med sabo... sicer pa počakte, da pupce spoznajo našega šarmerja... potem pa bo JOJ user posted image user posted image user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
6.2.2007 9:06:48   
frrrr
eno vprašanje za vse fotografinje našega srečanja in vse prisotne... ali lahko dam kakšno od fotografij v našo galerijo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.2.2007 9:16:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

eno vprašanje za vse fotografinje našega srečanja in vse prisotne... ali lahko dam kakšno od fotografij v našo galerijo?

če nam pošteno plačaš avtorske pravice lahko.....ej, seveda lahko, vsaj kar se mene tiče...saj pri meni tako ni kaj za videtuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?