altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: vava Altati tebe nosi luna pa gotovo je še kakšno telesno nebo na pohodu, ker za toliko energije pa ne more biti samo odsotnost 2/3 naraščaja kriva. Ubogaj moža in v sredo res k zdravniku. hmmmm...mogoče pa res....saj zdaj se ravno spravljam splezati na moža Evik neverjetna si. Kakšen opis. Jaz že dolga leta govorim, da bom šla nekoč, ko bom imela vsega dost (Ljubljane in tega tempa) v Trento, kjer bom gojila ovce in vzgajala otroke. In vsi se bomo imeli krasno. Pa si ne delam utvar, da je tako življenje problemless, samo so problemi tako bolj konkretni (drva pa mraz, pa sneg..) in ne taki, katere najkice je treba kupiti, da se ne bo otrok izločenega počutil v razredu in kako mu dopovedati, da ni fora v denarju. kako se pa jaz s tem strinjam....jaz pa pravim, da bom nekje v gorah imela oz.bova imela družinsko hotelček in kup otrok....ven iz mesta, v naravi....kako mene to mika... Kar se krsta tiče, sem rasla v delavski družini. In v naših časih (a ne Altati )so govorili, da je vera opij za ljudstvo (čeprav vera v socializem in Tita je bila tudi mogočen konstrukt). in stare mame bi rekle...kam si šli ti cajti....pa lepi časi, so bili, a ne Vava??? se še spomniš: danes ko postanem pionir, dajem častno pionirsko besedo, da se bom pridno učil, delal, spoštoval starše in..... (jaz znam celo )...in da ne pozabim: Za domovino! S Titom naprej! ....kakšni lepi časi so to bili...... Tako. Zdaj je pa dragi prišel domov in vas samo še lepo pozdravljam. Upam, da jutri najdem čas in pokukam semle gor. Dopoldne grem na GZS na neko okroglo mizo, popoldan pa mislim, da sem frej. in preberi nas kaj, pa napiši tudi, a prav?
|