|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.2.2007 21:58:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Altati tebe nosi luna pa gotovo je še kakšno telesno nebo na pohodu, ker za toliko energije pa ne more biti samo odsotnost 2/3 naraščaja kriva. Ubogaj moža in v sredo res k zdravniku.
hmmmm...mogoče pa res....saj zdaj se ravno spravljam splezati na možauser posted image

Evik neverjetna si. Kakšen opis. Jaz že dolga leta govorim, da bom šla nekoč, ko bom imela vsega dost (Ljubljane in tega tempa) v Trento, kjer bom gojila ovce in vzgajala otroke. In vsi se bomo imeli krasno. Pa si ne delam utvar, da je tako življenje problemless, samo so problemi tako bolj konkretni (drva pa mraz, pa sneg..) in ne taki, katere najkice je treba kupiti, da se ne bo otrok izločenega počutil v razredu in kako mu dopovedati, da ni fora v denarju.

kako se pa jaz s tem strinjam....jaz pa pravim, da bom nekje v gorah imela oz.bova imela družinsko hotelček in kup otrok....ven iz mesta, v naravi....kako mene to mika...

Kar se krsta tiče, sem rasla v delavski družini. In v naših časih (a ne Altatiuser posted image )so govorili, da je vera opij za ljudstvo (čeprav vera v socializem in Tita je bila tudi mogočen konstrukt).

in stare mame bi rekle...kam si šli ti cajti....pa lepi časi, so bili, a ne Vava??? se še spomniš: danes ko postanem pionir, dajem častno pionirsko besedo, da se bom pridno učil, delal, spoštoval starše in..... (jaz znam celouser posted image )...in da ne pozabim: Za domovino! S Titom naprej! ....kakšni lepi časi so to bili......

Tako. Zdaj je pa dragi prišel domov in vas samo še lepo pozdravljam. Upam, da jutri najdem čas in pokukam semle gor. Dopoldne grem na GZS na neko okroglo mizo, popoldan pa mislim, da sem frej.

in preberi nas kaj, pa napiši tudi, a prav?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
5.2.2007 22:02:52   
altati
Evik-kako smo srčkani! In kako smo se znašli s košaro med stoloma...da o tem kako malega Matjaža oblečeš v rumeno, da še bolj poudariš temno polt in oči niti ne govorim...mali pozer, bi se reklo temuuser posted image ...pa moj Jaša tudi ni od muh, a ne??

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
5.2.2007 22:08:36   
Arabela
Frrr, mi mleko ne teče ven oziroma vsaj nisem opazila... ne naredim nič pa druge mamice tudi ne...

Je pa dober nasvet od altati user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
5.2.2007 22:12:42   
Arabela
Moja deklica je zaspala na kavču, ati na sestanku, jaz pa gledam Supermana na HTV1 pa sem še malo prečekirala a se tu kaj dogaja...
Že dolgo nisem bila ob tej uri budna user posted image ... a se bom med nočne ptičke preselila? Malce imam urnik zamešan...

Aha, frčefela ugotovila da je mami skliznila na RR pa se je zbudila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
5.2.2007 22:20:31   
frrrr
js že podepilirana... kompajn že pridno počiva user posted image kopalke mi sicer gredo gor, samo mau špeha čez visi v pasu, pa strije mi pri zadnjičnem delu vn gledajo... no, pa moderc, ki mi je bil včasih mau prevelik, je zdej mau premajhen user posted image

Evik
, kolk luštkan je vaš Matjažek... pa patent za spanje je tut dober - user posted image mamica!

Arabela, dans si zato tolk na RR, ker te js potrebujem user posted image pridna jutranjo nočna tička user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
5.2.2007 22:28:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya, pozdravi se... si mi bolj všeč nasmejana in dobre volje user posted image pa če se mau vmešam (Maks in Jaša od altati bosta full huda user posted image ) tut naš Jaša bi raje imel taščo dobre volje user posted image  user posted image

Pa kaj je zdaj to? Gaya je tašča mojega Jaša in ne tvojega....Bejž stran od njeuser posted image user posted image user posted image ...nič se štulit, tu je že vse dogovorjeno, a ne Gaya????

Jaše se pa res vsepovsod kr neki štulijo zravn, a ne user posted image user posted image
altati, sej tvoj Jaša bo tut moral sklizniti, ko bo Maks prišel user posted image

drgač pa ni panike... je še dost rib v morju... če pa oktoberke+septemberke ne bodo mogle porihtat naših dedcev, bomo pa še kak drug mesec napadli user posted image

pri oktoberkah je pa tk:
- za Ivo in Nežo vem, da ni dobro dirat, ker sta Max in Lan že obljubljena - pa Maxica se me ne boji več in pol mi neu nasedla, če bi jo ustrahovala in se za Ivo grebla user posted image
- s Tinkaro se je Jaša sicer že veliko virtualno lupčkal, v živo pa še ni imel možnosti kaj spedenat, ker je bil na srečanju Luka na pohodu.
- Tino je kr neki ignororal - ne vem, a je to del njegove tehnike al kaj user posted image
- ga je pa Zoja skoz neki otipavala, Jaša se ji je pa pustil... pa mislim, da jo je on tut na skrivaj mau potipal user posted image

- naslednji ponedeljek bo pa v MBju še Katarino spoznal... pa če se ne motim, bo prviiiiii user posted image

res nas mau luna trka... js se kr zravn štejem, čeprav je bolj na altati letelo user posted image user posted image user posted image sej se zafrkavam... bom koj nehala in šla ležečki... eh, ne morm še spkirat za jutr... mogoče se še spomnem kakšnega vprašanja za Arabelo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
5.2.2007 22:29:11   
frrrr
vava, ne preveč garat in nas zanemarjat!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
5.2.2007 22:30:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Frrr, mi mleko ne teče ven oziroma vsaj nisem opazila... ne naredim nič pa druge mamice tudi ne...

Je pa dober nasvet od altati user posted image

hvala za odgovor... sej men tut med tuširanjem ne teče vn oz. ne opazim... bom se držala altatinega nasveta - ampak bolj prvega dela user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
5.2.2007 23:41:06   
frrrr
gaya, pozdravi se... si mi bolj všeč nasmejana in dobre volje user posted image pa če se mau vmešam (Maks in Jaša od altati bosta full huda user posted image ) tut naš Jaša bi raje imel taščo dobre volje user posted image  user posted image

Pa kaj je zdaj to? Gaya je tašča mojega Jaša in ne tvojega....Bejž stran od njeuser posted image user posted image user posted image ...nič se štulit, tu je že vse dogovorjeno, a ne Gaya????

Jaše se pa res vsepovsod kr neki štulijo zravn, a ne user posted image user posted image
altati, sej tvoj Jaša bo tut moral sklizniti, ko bo Maks prišel user posted image

drgač pa ni panike... je še dost rib v morju... če pa oktoberke+septemberke ne bodo mogle porihtat naših dedcev, bomo pa še kak drug mesec napadli user posted image

pri oktoberkah je pa tk:
- za Ivo in Nežo vem, da ni dobro dirat, ker sta Max in Lan že obljubljena - pa Maxica se me ne boji več in pol mi neu nasedla, če bi jo ustrahovala in se za Ivo grebla user posted image
- s Tinkaro se je Jaša sicer že veliko virtualno lupčkal, v živo pa še ni imel možnosti kaj spedenat, ker je bil na srečanju Luka na pohodu.
- Tino je kr neki ignororal - ne vem, a je to del njegove tehnike al kaj user posted image
- ga je pa Zoja skoz neki otipavala, Jaša se ji je pa pustil... pa mislim, da jo je on tut na skrivaj mau potipal user posted image

- naslednji ponedeljek bo pa v MBju še Katarino spoznal... pa če se ne motim, bo prviiiiii user posted image  

Ajdo Izo sm pozabla... z njo je pa naš Jaša že duhovno povezan... ga je punca v trebuščku čakala 10 dni, da se je on prej rodil user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.2.2007 6:53:48   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.2.2007 6:56:08   
Arabela
Včeraj pa je mene nosila zapoznela polna luna...
Ponoči sem še peglala, spat šla ob pol enih... ravno takrat se je zbudila malecka, sem jo podojila, naslednjič pa sva se dojili ob pol petih... potem pa mi ni bilo za spat, pa sem vseeno zacumala do zdaj... tako da noč kar dobro minila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.2.2007 6:56:35   
gaya
Jutro

sam da vas pozdravim. Zdravstveno stanje še vedno precej v k......user posted image . Zdaj mam še vročino in glavo mi bo raznesl. Da ne govorim, da moj kuri sto na uro, jst pa zmrzujem. Bog pomagaj kaj me je zadelo. Zdaj zjutraj pride moja mama, da mi bo mal pomagala, jst bom sam Gajo futrala. Tolk se javim, da naute mislile, kaj je. Pa mogoč še kaj pridem prebrat.

Drugač pa lep pozdrav do nadaljnegauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.2.2007 6:58:39   
Arabela
Čestitke BOROVNICKA in TJAŠ za 4mesece:user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.2.2007 7:00:58   
Arabela
Frrr... ko bo Jaša Katarinco zagledal, bo Gajo kar prepustil drugim... pa ne bo kreganja, a ne? user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
6.2.2007 7:02:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Jutro

sam da vas pozdravim. Zdravstveno stanje še vedno precej v k......user posted image . Zdaj mam še vročino in glavo mi bo raznesl. Da ne govorim, da moj kuri sto na uro, jst pa zmrzujem. Bog pomagaj kaj me je zadelo. Zdaj zjutraj pride moja mama, da mi bo mal pomagala, jst bom sam Gajo futrala. Tolk se javim, da naute mislile, kaj je. Pa mogoč še kaj pridem prebrat.

Drugač pa lep pozdrav do nadaljnegauser posted image

Gaya, to ni način hujšanja! Nehaj ga srat! Saj se da drugače shujšat, saj ti bo prav kostim, obljubim!!!!!! Daj punca, poberi se!

aja, pa samo tretja semuser posted image ....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
6.2.2007 7:03:37   
altati

Frrr... ko bo Jaša Katarinco zagledal, bo Gajo kar prepustil drugim... pa ne bo kreganja, a ne? user posted image user posted image user posted image

a to moj Jašauser posted image ....dobro jutri Arabela....dobro jutro vsem zaspancem...jaz sem že na speedu.....pa roka še vedno ne dela...zdaj že obvladam skoraj vse z levo...samo modrc si je težko zapetuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
6.2.2007 7:03:57   
Arabela
user posted image

Gaya, lepo počivaj in hitro ozdravi....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
6.2.2007 7:06:59   
Arabela

a to moj Jašauser posted image ....dobro jutri Arabela....dobro jutro vsem zaspancem...jaz sem že na speedu.....pa roka še vedno ne dela...zdaj že obvladam skoraj vse z levo...samo modrc si je težko zapetuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kateri bo pač prvi v MB.... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
6.2.2007 7:08:52   
altati
hm, a to bo zdaj borba za Katarino Veliko...ok...glede na to, da moj Jaša vstane prej kot Frrrr-in Jaša, bova prej štartala in bova sigurno prvauser posted image ....pa še večja sva in močnejša...Frrrr ti kar sladko spančkaj, bolje da niti ne veš kaj se dogaja za tvojim hrbtom (oz. v času tvojega sladkega spančka). Katarina je naša!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
6.2.2007 7:13:21   
frrrr
dobro jutrooooooooooooooo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
6.2.2007 7:14:49   
Arabela
Punce jaz sem na kilah ki sem jih imela pred nosečnostjo.. user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zdaj moram izgubiti še 5kg viška, ki pa sem jih imela že pred nosečnostjo... to bo malce težje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
6.2.2007 7:15:54   
Arabela

hm, a to bo zdaj borba za Katarino Veliko...ok...glede na to, da moj Jaša vstane prej kot Frrrr-in Jaša, bova prej štartala in bova sigurno prvauser posted image ....pa še večja sva in močnejša...Frrrr ti kar sladko spančkaj, bolje da niti ne veš kaj se dogaja za tvojim hrbtom (oz. v času tvojega sladkega spančka). Katarina je naša!

Frrr je že prisotna,  user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Arabela -- 6.2.2007 7:16:16 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
6.2.2007 7:18:06   
frrrr

sej zato pa pravim, da se ne bomo tam kregali... že altatin Jaša bo moral Gajo Maksu prepustit user posted image

gaya - pozdravi se! nej te pedenajo, da boš čimprej taka kot je treba in se nam boš lahk pridružila pri razmetavanju po naši temi user posted image

borovnicka in Tjaš - čestitke za 4 mesece!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
6.2.2007 7:18:21   
Arabela
Pa včeraj sva z malecko prvič papale baby riž... no jaz sem več pojedla, mala se je samo oblizovala.. vsaj ven ni špukala.. ji je bilo kar všeč user posted image user posted image user posted image .. danes bomo spet poskusile, tokrat z malo manjšo žličko, ker včeraj je bila žlička ogromna user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
6.2.2007 7:19:17   
frrrr

sem vedela, da se nekaj kuha... zato sva danes že budnaaaa user posted image ne bo vama uspelo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?