|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.2.2007 10:43:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

amazona, js sm dans samo 1 kos sladkarije pojedla - 100g Milke user posted image   unih 6 kosov skutno borovničevega zavitka pa ne štejem kot sladkarijo, ker sm sama spekla in so nor same zdrave stvari user posted image

user posted image user posted image  aha torej makovo in orehovo pecivo, ki sem ga včeraj zmazala ni sladkarija, zakon! Pol pa moram štet samo une ferero roše (3kom), pa čokoladne kekse (5kom). Vav, pa jaz več skoraj ne jem nobenih sladkarij!user posted image user posted image

super je tole razvrščanje - pol jst tut ne štejem jabolčni štrudl od včeraj, samo škatlo Leibnitz vafelnov, pa še tle mi je mož pomagal, ni bla cela mojauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
5.2.2007 10:53:35   
beki24
PIKABU  ČIMPREJ PRIDI NAZAJ NA RR, KER TE ŽE VSE MOČNO POGREŠAMO!!!

KRST- sama imam vse zakramente, moj ima samo krst! Poročena še nisva!
Sama sem birmo delala zato, ker mi je babi rekla, da če bo imel moj fant vse zakramente, se jaz ne bom mogla z njim poročiti in potem on ne bo hotel biti z manouser posted image - logika. No pa mi je bilo tisto leto pri patrih kar všeč, smo imeli animatorje- v glavnem fino smo se imeli! In ironija vsega je, da moj partner sploh nima vseh zakramentovuser posted image

Prvi dve leti sem hodila k verouku v domačo župnijo,  prvi 2 leti mi je bil verouk zelo všeč, potem pa se mi je zameril- ne vem več zakaj(mogoče zato, ker nisem hotela vsako nedeljo hoditi k maši- oz. ker moji starši niso hodili, potem tudi jaz nisem šla), pa smo bili pri župniku takoj slabše zapisani kot ostali otroci.
Potem sem v 5 razredu OŠ spet hotela k verouku- pa sem šla k nunam (tja sem hodila tudi na nemščino)- oprostite za naslednje besede, ampak nune so ful zajebane, pa zoprne!!!! Ko smo imeli spoved, so zame poklicale še enega župnika, pa tisto Moj Bog žal mi je da sem grešila....sem jim mogla vsake 2 min zrecitirat( da se pri spovedi ne bi zmotila..) in potem sem bila pri spovedi toliko časa kot vsi drugi skupajuser posted image - ne vem, a sem imela toliko grehov, ker nisem redno hodila k veroukuuser posted image - pa so se mi spet zamerile in sem nehala hodit k njim.
No v 8. razredu se je zgodila štorija z mojo babico in sem šla spet k verouku- patri so bili ful fajn, z mano je hodila še moja najboljša prijateljica (ki tudi prej ni hodila nikoli k verouku)- imeli smo se res fino- tako, da sem rada hodila!
Potem sem naslednje leto pri njih hodila še na tečaj kitare- smo potem pri otroški maši igrali spremljavo na kitaro- to je bilo res nekaj posebnega- in takrat sem tudi skoraj vsako nedeljo šla k maši!!( ne da bi me kdo silil)!

Zdaj grem za VELIKO NOČ, ZA BOŽIČ- pa se mi je tudi tukaj en župnik zameril, ko je v pridigi rekel, da je lepo ,ko je cerkev tako polna, ampak, da če ne hodimo vsako nedeljo k maši, nam pa tudi za praznike ni treba!!!

Aja, še ena prigoda z župnikomuser posted image : sem šla nečakinji za krstno botro ( pa še njen stric je šel tudi), pa sva morala k spovedi- in mene župnik vpraša- kaj pa **** zapoved( ne vem po številkah- v glavnem tistra o nečistovanju) in nisem imela pojmauser posted image in me bolj direk vpraša- jst pa še bolj direk odgovorimuser posted image - ja da imam fanta in da spim tud z njim ter da se mi to ne zdi nič napačnega, če se imata dva rada- no za kazen sem dobila10 očenašev in 20 zdravamarijuser posted image  - pa še on je rekel, da bo zame moliluser posted image ( stric, ki pa ni imel punce je dobil pa samo 10 očenašev)user posted image user posted image

Jst bi Tinkaro rada dala krstiti, pa ne vem če bom našla župnika, ki jo bo krstil!! Sem pa že rekla, če jo bodo, prav, če jo pa nočjo, pa tud prav!!!

No sem se razpisala, pa bom to raje odposlala

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
5.2.2007 10:56:44   
@lina
no takole je pa naš mali očitu kradel jabolko - najprej je samo lizal, pol je pa kar z rokami privlekel bližje k ustom:user posted image user posted image  

user posted image

sam bomo vseeno še mal počakali z gosto hrano - al kaj naj?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
5.2.2007 11:02:31   
beki24
Tasha- sporoči kaj bo test pokazal!

Zakaj meni ni bilo nič med vikendom- to je tudi zanimiva zgodbauser posted image

Kondom je počiluser posted image  in ker nebi rada imela , vsaj letos ne, še ene user posted image , sem šla na urgenco po tabletke! Bil je pa ravno idealen čas v ciklusu, da bi sigurno kaj bilo!
Jst to dozo hormonov pojem in potem sem imela vse opisane simptomeuser posted image - glavobol, celo noč me je treslo, bilo mi je slabo, prebavne motnje sem imela.....zjutraj bruhala.. potem vzela še eno dozo zdravil in šla spat- tako slabo mi je bilo nazadnje, ko sem bilauser posted image !! No včeraj proti večeru se je počasi umirilo!! V glavnem- ne priporočam!
Sej najprej je bilo smešno ( moj je reku, da je mislil, da se to samo v filmih dogajauser posted image ),pa da naj počakam, pa potem test delam in bo kar bouser posted image , rok PDP bi imela pa 1. novembra, če bi bilo res kajuser posted image !

Pa ker Tinkare zdaj 3 dni ne smem z mojim mlekom hranit- mi ga je začelo zmanjkovati- ne vem, a je to zarad hormonovuser posted image , samo danes zjutraj sem ga načrpala 1 dcl manj kot 2 dni nazaj!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
5.2.2007 11:04:54   
@lina
Ker se ravno igram s fotkami, pa jih malo še z vami delim:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
5.2.2007 11:09:37   
@lina
Tudi jaz želim, da pride Pikabu čimprej nazaj...vem, da je hudo...ko boš dovolj močna, se boš oglasila bolj na dolgo, a ne?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
5.2.2007 11:18:01   
@lina
Aha, pa še krst: midva sva oba krščena, ker se je to takrat pač moralo, al kakouser posted image  Po moji strani je očetova družina kar verna..., po mamini niti ne tako...mislim da sem krščena zaradi pritiska očetove družine...
nobenih drugih zakramentov nimava...nisva se cerkveno poročila...ne hodimo v cerkev,...

krstila otrok ne bova, vzgajala jih bova v strpnosti do vere in verovanja, če se bo kateri sam opredelil, bo to njegova volja...

Negujemo pa doma vrednote, ki jih katoliška vera poudarja zlasti ob velikih praznikih: tako imamo vedno pri katerih od staršev družinsko božično kosilo, velikonočni zajtrk, itn. Ne gre za hrano temveč za družinska snidenja, povezanost družine, medsebojno razumevanje, občutek varnosti v okrilju toplega doma in praznično vzdušje...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
5.2.2007 11:41:54   
beki24
Negujemo pa doma vrednote, ki jih katoliška vera poudarja zlasti ob velikih praznikih: tako imamo vedno pri katerih od staršev družinsko božično kosilo, velikonočni zajtrk, itn. Ne gre za hrano temveč za družinska snidenja, povezanost družine, medsebojno razumevanje, občutek varnosti v okrilju toplega doma in praznično vzdušje...
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

enako!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
5.2.2007 12:54:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

krstila otrok ne bova, vzgajala jih bova v strpnosti do vere in verovanja, če se bo kateri sam opredelil, bo to njegova volja...

pod to bi se pa js tut podpisala

uro in pol dolg sprehod že za nama... zdej se pa previjeva, najeva in šibava še mau vn... uživajte!

tasha -test naredi!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
5.2.2007 13:01:43   
tasha23
Punce a se ve zavedate, da če sem res user posted image , bi bil PDP samo en dan za 1. rojstnim dnevom Gaela user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
5.2.2007 13:49:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Punce a se ve zavedate, da če sem res user posted image , bi bil PDP samo en dan za 1. rojstnim dnevom Gaela user posted image user posted image

in bilo bi lepo....praznovali bi 2 rojstva...user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.2.2007 15:07:13   
Anonimen
kaj kaj kaj a spet neki zamujam....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.2.2007 15:27:33   
beki24
Tasha- pogumno, kar je pa je!! Bi pa v tem primeru Gael dobil lepo rojstnodnevno darilo!!

Pa to jst govorim, ko sem ta vikend delala na tem, da ne bi bilouser posted image user posted image ,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.2.2007 15:35:06   
Pikabu
Da ne boste rekle, da vas ignoriram. Vas berem, hvala, da me pogrešate in si želite, da pridem nazaj, saj sem ves čas tukaj, le pisati ne morem. altati, si me nasmejala, pa tudi zvabila solze v oči, tudi ostale ste me zelo nasmejale in prepričale, da bi vseeno kaj napisala. Sem mislila, da mi bo danes uspelo, pa mi ne bo. Zdaj sem ravno vse pospravila, potelovadila in sem mislila, da bom lahko pisala, pa je klical možek, da prihaja domov, tako da hitim kuhat kosilo. Imamo zvečer že mašo za njegovega brata, pa gremo že prej tja. Zvečer pa verjetno ne bo časa, da bi kaj pisala, ker zdaj hodiva oba skupaj spat, ne grem več sama, nikoli več, pa potem ne znese tukaj biti in pisati (prej je možek zaspal na kavču pred TV, zdaj pa ne več, upam, da naju to ne mine).

Jutri pa upam, da se mi res uspe javiti z malo daljšim sporočilom. Saj je res veliko stvari, ki vam bi jih rada povedala, pa je vsaka moja misel še preveč prežeta z žalostjo in bolečino in se bojim, da bi vam preveč tega pisala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.2.2007 15:47:25   
Maxica
O, Pikabu, pozdravljena, pozdravljena. (ne delajo še uni smajliti, bi ti tako rada prilepila tistega objemajočega)user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.2.2007 16:02:43   
altati
Pikabu - pa smo te le priklicale!!!! Sem vesela....veš kaj, zvečer pa moža posedi na stol, pa mu sedi v naročje, to izvedita pred računalnikom in piši,piši,piši..... a prav? potem pa le pojdita skupaj spat!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.2.2007 16:08:50   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - pa smo te le priklicale!!!! Sem vesela....veš kaj, zvečer pa moža posedi na stol, pa mu sedi v naročje, to izvedita pred računalnikom in piši,piši,piši..... a prav? potem pa le pojdita skupaj spat!

user posted image user posted image user posted image Po moje nas bo mož tud vesel, ja.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.2.2007 16:14:42   
frrrr
Arabela, vidim da si tu... jutri greva z Jašo prvič na plavanje ... kak nasvet?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.2.2007 16:18:29   
frrrr
Pikabu - nč ne bo česa preveč... ti kr piš in piš...

beki - sm te pogrešila ja... me veseli, da bo po vaših planih...

tasha - lepo darilo Gaelu user posted image

kakšno krasno vreme.. a kako dolg dan je že user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.2.2007 16:20:03   
frrrr
Clody - luštkan je tale vaš Nejc... pa velik zgleda  user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.2.2007 16:24:52   
Arabela
Pa sem se prebila skozi vaše čvekanje...

Frrr. mi otročke preoblačimo v kopalke pri bazenu, tako da je moja vedno oblečena v slojih.. en del slečem v garderobi, štramplčke pa body pa pri bazenu.. priporočam njihove neoprenske hlačke, ker v primeru da se pokaka ti garantirajo da hlačke ne spuščajo.. meni so rekli da otrok tako ne kaka v bazenu.. NAPAKA... MOJA JE:: PA ni nič šlo skozi..

Drugače pa uživajta... meni je ful fajn.. mi imamo jutri že tretjić

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.2.2007 16:30:37   
Arabela
Ne morem verjeti da sem danes spala do 8ih!!! Z malecko sva se skupaj zbudili zato se nisem nič oglasila...

Mi smo se vse dni potepali zunaj... če je pa tako lepo vreme, ga je treba izkoristit...
Mala je po kaotičnem petku zlata ko sonček... v soboto smo celo šli po nakupih v nakupovalni center, pa SPar... mala ni nič jokala, ves čas je bila budna in gledala okrog sebe... jokala je le na kasi(sva jo popihali in atija pustile da je sam plačal.... hahaha... mala je po mami...), v nedeljo pa smo se šetale po gozdu in po obiskih, danes pa na telvadbi (spet zaspala v kenguruju) in na dolgem sprehodu...

Krst... midva sva oba le krščena, ampak... jaz v katoliški veri, ati pa pravoslavni... kaj pa zdaj? Kaj narediti s Katarino??

PIKABU.. mamo te radi...
Tasha.. poročaj o user posted image ...
Altati, z roko se ni za hecat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.2.2007 16:37:07   
Arabela
Evik, ob tvojem postu sem ostala brez besed....

Naše spanje... še vedno se do 2x na noč zbudi.. sem se odločila da bova danes poskusile z riožolinom.. samo ne vem natančno kako naj ga naredim.. imam Babyriž od Hippota....

Se mi pa zdi, da vsakič ko potarnam čez Katarino in se zlomim, me mala preseneti in je ful ful pridna, češ, mami kaj si tečna, glej kako sem pridna in velika...
Npr. zdaj se že pol ure sama igra v ležalniku.. sem ji pa v Sparu kukpila Pametnega kužeka ker je bila tako pridna... pravi hit!!!
Raste pa kot goba!!! PRava velikanka se mi že zdi..

Evo lepo popoldne in večer še naprej...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.2.2007 16:41:23   
piskot
Dan.

Berem, da se se vedno zbujate ponoci po 2krat ali vec. A to ni cist uredu? Mi se dojimo okoli 22h, pa potem 2h, 5h, 7h. A je zdaj ze cas da se to stevilo zmanjsa?

Aja, pa se nekaj, a vi svoje korenjake previjate ponoci? Mi smo pridelali ene take male pikice in rdeco kozo. A je ze katera resila tak problem? Jaz sem zdaj namesto navadnega hladilnega mazila zacela uporabljati mustela mazilo s cinkom, upam da bo kaj boljse.

S telim grdim vremenom pa zgleda cisto resno mislijo user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.2.2007 16:46:59   
mtina
Hej!

Ma Tasha ... a si že šla po test?  Zdaj sem pa že kar firbčna ... ? A boš tudi med oktober 2007? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikabu, ti kar potrosi ... user posted image   Bo lažje ... user posted image  prestati.

Ste bile kaj zunaj? Bilo je fantastično!!!! 
A še cedno hodite le 1x na dan ven? Ali je to čez opoldan.

Naš Žan ima že en sadni obrok, namesto mlečnega. Pa kar je in se veseli ...  user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?