Maxica
|
Dobro jutro. Tokrat se oglašam nekam čudno zgodaj, vsaj zame. Včeraj smo šli namreč h kolegu na obisk, ki je prav tako praznoval 30.rojstni dan, pa smo bili tam kar ene tri ure. Ker smo v istem kraju doma, sem s sabo vzela samo čaj za Lana, sem rekla, itak ne bomo tako dolgo, ne bo lačen. Pol smo se pa kar zagovorili, Lan je bil priden, nič ni tečkal, le vsake tolk časa sem mu dala mal čaja, tako da je na koncu spil cel deci. Slaba mama... Doma sem ga pol fino podojila, spat smo šli pa zelo zgodaj za nas, ob pol enajstih. In Lan je spal do pol sedmih zjutraj. (!)No, verjetno bi še, ampak jaz sem imela čisto trde dojke, tako da sem ga sam k sebi prestavila, pa je v spanju spraznil eno dojko, sem ga dala nazaj in je spal dalje. No, pol se je pa zbudil mal pred osmo spet. Super smo se naspali, juhuhu. Evik, kako krasno si napisala , to si moram pa prav nekam shraniti. Taki občutki so res enkratni, jih je pa treba uloviti in podoživeti. Altati, upam, da boš čimprej bolje, dobra si, da funkcioniraš samo z eno roko. Magari pojdi res k zdravniku, se ni vredno matrati. Clody, krasen , že cel dečko. Krst - midva z možem sva vzgojena v katoliški veri in tudi svoje otroke bova probala tako vzgajati. Tako da tudi krst bo, kdaj, pa še ne vem. Pri Maxu je bilo namreč še tako, da se ga je krstilo v nedeljo popoldne, tako, za slabe pol urce je bil en tak lep obred, v bolj družinskem krogu, sedaj se je pa pametni župnik spomnil, da bi se pa krstilo pri nedeljski maši, ki je pri nas ob pol devetih zjutraj. Na to pa nikakor ne morem pristati, prvič, ker je maša predolga, da bi bila jaz z dojenčkom v mrzli cerkvi, drugič pa, ker je maša prezgodaj. Bom morala ob šestih zjutraj vstati, da bom vse pripravila, pol pa, kaj naj pa ob pol desetih naredim z gosti?! Eh, bo treba nekaj pametnega pogruntati... Evik, super za Železnike. Bi skoraj lahko rekla, da bova blizu doma. Zdaj se grem pa še mal v toplo posteljico pocertat, k mojim trem fantom. Naužijte se sončka, prihaja sneeeeeg.