|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.2.2007 7:05:29   
gaya

Dobro jutro

prvo budno rundo sva opravili, zdaj pa bova počasi šli spat user posted image . Stanje je vse po starem.

altati čim prej se pozdravi, ker boš mela tale teden naporenuser posted image , vsaj en dan v tednu boš dobila častne obiskeuser posted image , kako boš pa kavo skuhala.

krst jst nimm nobenih zakramentov, moj ima vse. Gaja bo krščena 4. marca. To bo pa tud vse, kar bova naredila midva. V kolikor bo hotela, bo hodila k verouku, če ne bo ne bo. Moje mnjenje je, da če je krščena, ji ne škoduje nič, pa prav tako še vedno lahko sprejme katerokoli vero. Čeprav govorim za sebe, jaz verjemem samo vase in prav v nič drugega.user posted image  In upam, da bo moja hči prav taka. Je pa res, da sem razmišljala, da bi jaz prejela vse zakramente, da bi se z mojim lahko cerkeveno poročila, pa bi potem predolgo trajalo, midva sva pa hotlea to čim prej. Tolk o tem z moje strani.

Evik prekrasno napisano, tudi jaz sem to že doživela, občutek je fenomenalen, jokam pa itak ob vsaki lepi napisani besedi o otrocih. Lahko rečem, da sem odkar imam Gajo postala drug človek, na področju čustvenega zaznavanja.
Me prav zanima kakšni so občutki pri drugem otroku. Pravijo, da se materina ljubezen ne deli med otroci, ampak množi.user posted image

No zdaj greva pa res mal nazaj drnjohat.

Pa lep začetek tedna.user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.2.2007 7:08:24   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pa še to-prva sem!
Tipkanje z levo roko-katastrofa, Jaša dvogpvat in previjat-še hujša katastrofa...gospodinjstvo pa itak stoji.....in čaka možička.....očitno bom morala k zdravniku, čeprav se trenutno o tej temi še z možičkom prepiramuser posted image , jaz namreč ne bi šlauser posted image .....ne vem, a sem si kakšen živec preščipnila, vezi nategnila...nimam pojma, ampak boli kot hudič, pa premikam jo težko, dvigniti je itak ne morem...madonca, še mordca si ne morem zapet po dojenjuuser posted image
Toliko o užitkih ob samo enem otrokuuser posted image ...bolje imeti tri, pa je miruser posted image

a si poskusila s toplimi oblogami. Jaz imam un gel k ga lohka tud pogreješ, pa si ga kr zavij gor. Pol mam pa še eno kremo od Justa, če slučajn nauš hotla k zdravniku, ti jo bom dostavila, ker Jaša mora met celo funkcionalno mamouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.2.2007 7:10:01   
gaya

Dans si pa presenetila altati, jkst sem bla prva, sam sem predolgo pacala post user posted image . Kje pa sta danes jutranji ptički amazona in Arabelauser posted image . Da namo ritem obrnili user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.2.2007 7:15:28   
Clody
Dobro jutrooo!!!

Ok, druga, medalja je pa še zmeri!!!

Evik, ne bi tega delat tako navsezgodej zjutrej. Bo še tipkovnica zarjavela zaradi solz. Še dobr, da je lubi že šou delat, drgač bi mislil, da sem počena tkole ob računalniku in kafetku pa cmerat!!user posted image user posted image

Priznam, da nikol nism jokala. Odkar mam pa Nejca sem pa vsa pomehkužena. Cmeram enkrat od sreče, enkrat od žalosti, obupa, ni da ni, vode za 5 let naprej.  Joooj, to pa res sovražim no.

Mi tkole vstanemo vsak dan. Počasi se navajm..Sem bila zmerej zaspanka in poležala do desetih. Na koncu nosečnosti sem pa tako in tako samo še spala, ker se tud premikat nisem mogla več. No, je Nejc vsaj dobrovoljček zjutrej in ga lahko pustim ležat ob igračkah, pa mal na RR skočim.

Evik, kam pa se to selite??

Altati, jest bi šla tud k zdravniku. Nikol ne veš. Ni se za zezat. Sploh če noče popustit.

Sem se pa spočila v babi hotelu. Smo se zmenil, da bova z Nejcem tja hodila na cca 14 dni, čeprou se vidi ko pridemo domov da je razvajenček. Mu kar ni prou če ga samega pustim, treba skoz neki pet, pa glasove spuščat, pa žgečkat, da se reži na vsa usta.

Tkole, zdej pa zajtrk, prosena kaša kuhana v mleku.

Bom pa probala še kako sličico prpopat!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.2.2007 7:16:50   
Clody

no, sem pa tretja.

tud jest sem tole predolg pacala!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.2.2007 7:20:01   
Clody

Amazona, če boš videla da sestavljajo kako grmado, samo poberi punkle in beži!!!!! Te lahko skrijem, dokler še mene ne obesijo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.2.2007 7:23:11   
štorkljica
Jutro!!
Evo me, petauser posted image user posted image user posted image
Zdaj me pa že kar vsi prehitevate, bom mogla že spet hitreje vstajat al kaj?
Frrrr midve mave pa čist obrnjeno, jaz zjutraj ti zvečer. Jaz sem ponavadi večer že tko zmučena da se mi še tipkat ne da.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.2.2007 7:23:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Amazona, če boš videla da sestavljajo kako grmado, samo poberi punkle in beži!!!!! Te lahko skrijem, dokler še mene ne obesijo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da si četrta...pa toliko o medaljiuser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.2.2007 7:24:58   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

no, sem pa tretja.

tud jest sem tole predolg pacala!!!!user posted image user posted image

CLODY ZABLUZILA SEM, TOLE BI MOGLA CITIRAT, SI ME PREHITELAuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.2.2007 7:30:08   
štorkljica
Vidim, da je tale tema o krstu izredno aktualna, ja saj jaz sem itak že napisala, da če bo Ajda res imela željo, da jo krstimo ne bom oklevala. Je pa mene tudi kot otroka mikalo, da bi hodila v cerkev in verouku, pa sem s prijateljico 1x šla k verouku in 2x v cerkev, pa sem ugotovila, da pa ta stvar mene enostavno ne zanima. Zdaj pa grem edino vsako leto s taščo za veliko noč v cerkev na žegenj, ker vem, da si ona to ful želi in mi to ni težko narediti.
Sicer pa so še druge vere, mene je en čas zanimal tudi budizem in hinduizem, pa tudi tukaj se nisem našla. Te stvari enostavno niso zame pa pika.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.2.2007 7:32:53   
štorkljica
Evik ful si lepo to napisala, so meni tudi solzice pritekle. Res je ta čustvena vez med otrokom in materjo zelo močna, prav čutiti se začneta medsebojno na prav poseben način.

Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.2.2007 7:35:10   
štorkljica

Toliko o užitkih ob samo enem otrokuuser posted image ...bolje imeti tri, pa je miruser posted image

Bodi prepričana, da ko pa malidve prideta domov boš pa kot novauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.2.2007 7:38:47   
štorkljica
Torej še malo o našem spanju ponoči, katastrofa že spet. Ajda zaspala ob 20.30, jok ob 21.30, ponovno uspavanje z nošenjem, potem jok ob 23.10, duda, potem hranjenje ob 2.20, spanje, hranjenje (že spet!!) ob 3.50, potem spanje do 6.30, ko se prvič zbudi, duda in končno bujenje ob 7.00. Pa daj mala začni že spati ponoči!! Mene to spanje na obroke bolj zmuči kot sploh ne spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.2.2007 7:41:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

amazona, js sm dans samo 1 kos sladkarije pojedla - 100g Milke user posted image   unih 6 kosov skutno borovničevega zavitka pa ne štejem kot sladkarijo, ker sm sama spekla in so nor same zdrave stvari user posted image

user posted image user posted image  aha torej makovo in orehovo pecivo, ki sem ga včeraj zmazala ni sladkarija, zakon! Pol pa moram štet samo une ferero roše (3kom), pa čokoladne kekse (5kom). Vav, pa jaz več skoraj ne jem nobenih sladkarij!user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.2.2007 7:43:52   
štorkljica
Ah ste spet vsi izginili, pa grem še jaz. Najprej otroka nahranit, potem lase oprat, potem se pa še 3x po stanovanju zavrtim, pa bo že spet sprehod na sporedu. Se kasneje še kaj oglasim, Arabela kje si??

Neposredna povezava do sporočila: 4390
5.2.2007 7:45:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

a si poskusila s toplimi oblogami. Jaz imam un gel k ga lohka tud pogreješ, pa si ga kr zavij gor. Pol mam pa še eno kremo od Justa, če slučajn nauš hotla k zdravniku, ti jo bom dostavila, ker Jaša mora met celo funkcionalno mamouser posted image

Gaya, karkoli imaš, se toplo priporočam...ej, a si slučajno pogledala za navodila od telefona????? Prosim!!!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
5.2.2007 7:47:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Bodi prepričana, da ko pa malidve prideta domov boš pa kot novauser posted image

Upam, a misliš da imam sindrom pomanjkanja otrok? A je to viroza????

Neposredna povezava do sporočila: 4392
5.2.2007 7:51:40   
altati
No, če smo že pri krstu: jaz sem samo krščena in enako bo veljalo za moje otroke. Moj ima pa vse zakramente. Jaz mislim, da jim s krstom ne škodim, odločali se bodo pa kasneje sami....za karkoli bodo pač hoteli....če sploh bodo....Kar se Jaša tiče, moram sploh ugotoviti če ga bo kdo hotel krstituser posted image , ker naša tavelika ne hodi k verouku, midva nisva cerkveno poročena....Če ga pač ne bo, ga ne bomo krstili...sama sem odraščala v drugih časih, z drugimi ideali, občudujem pa vsakogar ki je veren, saj se mi zdi, da je potem življenje bistveno lažje...sama sem popoln ateist, kar zna bit na momente kar hudo....(izhajam namreč iz 'rdečih revirjev', če vam to kaj poveuser posted image )....

Neposredna povezava do sporočila: 4393
5.2.2007 7:54:02   
Clody
user posted image

user posted image

user posted image

Utrinki iz obiska v babi hotelu. Prišla je tudi sestrična Gaja!!

Neposredna povezava do sporočila: 4394
5.2.2007 7:54:27   
Evik
ojla

selimo se nad Železnike - v hribe - čist zrak, mir, v glavnem full danes čutim razliko ko sem spet v lj.
drugače pa dojimo se spet na tri ure - bolj ali manj tudi ponoči.
mali je drugačen - druge glasove bolj glasne spušča pa preveč se sloči nazaj...pa zlo je zahteven, pa ne vem kaj naj točno z njim počnem. pediatrinja je rekla, da ga lahko posedam - ob drži pa da lahko zvišam za stopnjo pri sedežku - mi poveste kaj o tem - kaj lahko, kaj ne...najraje bi da patronažna pride pa mi pokaže. drugače pa sem se kar odločila da pediatrinjo zamenjam. če je razlog selitev po moje ni treba celo leto vztrajat, a ne Altati.
aja krst - meni je vseeno, če naredim s tem veselje starim staršem in dragemu - zakaj pa ne? tako da ga bomo krstili. drugače sem pa rekla, da noben ne bo govoril tamaučku, da mora k verouku hodit in vse zakramente imet, čeprav imam občutek, da bodo tam vsi hodili in da mu bo preprosto dolgčas, če ne bo s prijatelji...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

Neposredna povezava do sporočila: 4395
5.2.2007 7:57:03   
Evik
ker meni je tud mama rekla, da me je krstila, samo ker si je njena prijateljica tako želela da bi bila moja botrica...
ni pa nič narobe imet religijsko znanje.

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
5.2.2007 8:13:43   
altati
Evik-po mojem mišljenju, oz.moji domači logiki, bi selitev res morala biti zadosten razlog za menjavo pediatra. Ti kar menjaj, to kar imaš ni vredno imena pediater.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
5.2.2007 8:15:23   
altati
Clody-cukrček je!  Babi hotel je pa itak hotel s 6 zvezdic, a ne?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
5.2.2007 8:23:57   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gaya, karkoli imaš, se toplo priporočam...ej, a si slučajno pogledala za navodila od telefona????? Prosim!!!!!

Sem iskala navodila od telefona, pa jih ne najdem. Bom še mal pobrskala, čerpav sploh ne vem kam drugam bi jih lahko dala. Ker v škatli od tel. jih niuser posted image .

A boš zdržala do srede? Ker v sredo sem mislila pridt v Kranj. Če bo pa prehudo, pa jutri pridem, ti mi kar sporoči. Pa te bova namazilili user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
5.2.2007 8:31:52   
Maxica
Dobro jutro. Tokrat se oglašam nekam čudno zgodaj, vsaj zame.user posted image  Včeraj smo šli namreč h kolegu na obisk, ki je prav tako praznoval 30.rojstni dan, pa smo bili tam kar ene tri ure. Ker smo v istem kraju doma, sem s sabo vzela samo čaj za Lana, sem rekla, itak ne bomo tako dolgo, ne bo lačen. Pol smo se pa kar zagovorili, Lan je bil priden, nič ni tečkal, le vsake tolk časa sem mu dala mal čaja, tako da je na koncu spil cel deci. Slaba mama...user posted image user posted image  Doma sem ga pol fino podojila, spat smo šli pa zelo zgodaj za nas, ob pol enajstih. In Lan je spal do pol sedmih zjutraj. (!)No, verjetno bi še, ampak jaz sem imela čisto trde dojke, tako da sem ga sam k sebi prestavila, pa je v spanju spraznil eno dojko, sem ga dala nazaj in je spal dalje. No, pol se je pa zbudil mal pred osmo spet. Super smo se naspali, juhuhu.user posted image
Evik, kako krasno si napisalauser posted image , to si moram pa prav nekam shraniti. Taki občutki so res enkratni, jih je pa treba uloviti in podoživeti.user posted image user posted image
Altati, upam, da boš čimprej bolje, dobra si, da funkcioniraš samo z eno roko. Magari pojdi res k zdravniku, se ni vredno matrati.
Clody, krasen user posted image , že cel dečko.user posted image
Krst - midva z možem sva vzgojena v katoliški veri in tudi svoje otroke bova probala tako vzgajati. Tako da tudi krst bo, kdaj, pa še ne vem. Pri Maxu je bilo namreč še tako, da se ga je krstilo v nedeljo popoldne, tako, za slabe pol urce je bil en tak lep obred, v bolj družinskem krogu, sedaj se je pa pametni župnik spomnil, da bi se pa krstilo pri nedeljski maši, ki je pri nas ob pol devetih zjutraj. Na to pa nikakor ne morem pristati, prvič, ker je maša predolga, da bi bila jaz z dojenčkom v mrzli cerkvi, drugič pa, ker je maša prezgodaj. Bom morala ob šestih zjutraj vstati, da bom vse pripravila, pol pa, kaj naj pa ob pol desetih naredim z gosti?!user posted image  Eh, bo treba nekaj pametnega pogruntati...
Evik, super za Železnike. Bi skoraj lahko rekla, da bova blizu doma.user posted image
Zdaj se grem pa še mal v toplo posteljico pocertat, k mojim trem fantom. Naužijte se sončka, prihaja sneeeeeg.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?