|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.2.2007 16:54:52   
frrrr
Arabela, hvala!!!! zlata si!
vidve s Katarino sta full pridne - hodita na plavanje, trebušne plese, telovadbo user posted image dobra si... je pa res, da naši user posted image ravno kadar jih hvalimo, pol kej zakuhajo in obratno - bravo za pridno Katarino user posted image

piskot, men se ne zdi nč narobe nočno dojenje... včasih imamo vaš ritem, včasih 2 dojenja skenslamo, no današnjo noč smo pa še ena 2 dodali, al pa se kr tk zbudili za nevemkaj

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
5.2.2007 16:56:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mtina
Ma Tasha ... a si že šla po test?  Zdaj sem pa že kar firbčna ... ? A boš tudi med oktober 2007? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bi pa mi opravičeno še k njim skakale čvekat, ker bi Tasho kontrolirale user posted image čimprej nam sporoči Tasha, da ne bomo vse živčne...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
5.2.2007 17:48:41   
muki1
Babe, berem vas, ampak nisem nekak v stanju preveč kaj napisati..... danes sem taaaaaaaak utrujena. Neskončno. Res....Jedva stojim.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.2.2007 18:02:53   
Anonimen
dan,

PIkabu - dobrodošla. Sem te že pogrešala. Pa drži se !!!! Pa 3000000%%%% te podpiram, zato kar hodi z možekom spat, pa še fino se mu stisni.

Midva se že 10 let skupaj, pa eno leto in pol  poročena, pa mu še danes vsak dan povem, kako ga imam rada in da ga pogrešam kadar ga ni. Meni se zdi to ful lepo, ker tako hitro se lahko kaj zgodi...

Muki - a si zbolela ? Da ne boš kakšne gripe fasala ?

Tasha - a bomo cartali ??? Da se ne boš zdej k novembrkam preselila ??!!!

A katera danes praznuje 4.mesece ??!!! Da čestitamo in pozdravljamoooo!!!!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
5.2.2007 18:32:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Berem, da se se vedno zbujate ponoci po 2krat ali vec. A to ni cist uredu? Mi se dojimo okoli 22h, pa potem 2h, 5h, 7h. A je zdaj ze cas da se to stevilo zmanjsa?

jaz mislim, da dokler se otrok ponoči zbudi, naje in takoj zaspi je lačen...in to je to....bodo že sami zmanjšali število....če pa je buden in ni lakota tista ki ga zbudi, je pa druga zgodba....

Aja, pa se nekaj, a vi svoje korenjake previjate ponoci? Mi smo pridelali ene take male pikice in rdeco kozo. A je ze katera resila tak problem? Jaz sem zdaj namesto navadnega hladilnega mazila zacela uporabljati mustela mazilo s cinkom, upam da bo kaj boljse.

Piskot, če to ne bo pomagalo so pa glivice...jaz bi na tvojem mestu najprej poskusila bepanthen-če je ritka vneta. Če ne pomaga-počakaj kakšen dan, izboljšanje s zelo hitro pokaže, pa kupi Canesten-ker so po vsej verjetnosti glivice. In če ugotoviš da so glivice, mu ritko fenaj, čimveč ga imej odvitega in namaži s Canestenom.
S telim grdim vremenom pa zgleda cisto resno mislijo user posted image

Aha....user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
5.2.2007 18:33:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Midva se že 10 let skupaj, pa eno leto in pol  poročena, pa mu še danes vsak dan povem, kako ga imam rada in da ga pogrešam kadar ga ni. Meni se zdi to ful lepo, ker tako hitro se lahko kaj zgodi...

Tudi pri nas si to vsak dan poveva vsaj 1x.....drug drugemu in otrokom tudi...Obvezno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
5.2.2007 20:05:20   
altati
Naš Jaša že spančka....jaz pa malo jest, pa malo možičku se posvetit, pa malo Tv gledat.....tu je pravo zatišje....kje ste vse?????????????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
5.2.2007 20:13:50   
gaya

Bolnaaaaaa user posted image . Slabo mi je za ****. (pa nisem noseča), pomoje sem sam neki tacga pojedla. Grem ležat na kavč, da čim prej mine

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
5.2.2007 20:15:57   
frrrr
muki, spravi se k sebi in nas nehaj zanemarjat! user posted image spočij se, da boš lahk šla na dopust user posted image

piskot, mi uporabimo Bepanthen, če je vneta ritka... če pa so rdeče pikice, je pa to plenični izpuščaj in bi mogla praška pasta (js ji govorim paška prasta user posted image ) pomagat... vkolikor nič ne pomaga, so glivice in je treba k zdravniku (al pa kr altati poslušat, ona že ve kaj zdravnik predpiše user posted image )

naš Jaša tut že spi kake pol urce... čakam in čekiram, če me ne heca in se samo dela, da spi user posted image   no, zdej pa lahk grem na depilacijo, ker je magičnih 20 minut preteklo... ne morm it taka na bazen, se je treba mau uštimat... bo pa polno smeha, ko bom že podepilirana in ugotovila, da mi kopalke niso prav user posted image user posted image   imam samo dvoje kopalk, ker sm drgač nudistka (tam so tk fajn, nč ne gledajo kje ti špeh štrli čez rob user posted image ) in ene mi definitivno niso prav (št.36), za druge je pa vprašanje... drgač bova mogla pa v sredo na plavanje, jutr pa kopalke za mamico kupit user posted image

vas kasneje še mogoče kaj preberem...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.2.2007 20:17:56   
frrrr
gaya, pozdravi se... si mi bolj všeč nasmejana in dobre volje user posted image pa če se mau vmešam (Maks in Jaša od altati bosta full huda user posted image ) tut naš Jaša bi raje imel taščo dobre volje user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.2.2007 20:22:11   
frrrr
a veste kaj sm prej razmišljala... o pomanjševalnicah imen.... ko pisem poste in omenjam Matjaža, Luko, Katarino mi avtomatsko uide pomanjševalnica - mamice ste hude?
pri Lanu, Maksu, Nejcu, Izi, Tinkari, Zoji, Tianu, Gaelu, Jaši, Gaji, Tini, Aidanu, Tianu, Tristanu pa se mi to ne dogaja

se opravičujem, če sem katerega otročka izpustila... sm kr na pamet pisala, pa nism se kaj dost zamudila...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.2.2007 20:23:36   
frrrr
aja, še to (sem že 3 poste nazaj rekla, da šibam user posted image ):
moca
, čestitke za uspešno opravljen seminar! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.2.2007 20:28:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

a veste kaj sm prej razmišljala... o pomanjševalnicah imen.... ko pisem poste in omenjam Matjaža, Luko, Katarino mi avtomatsko uide pomanjševalnica - mamice ste hude?
pri Lanu, Maksu, Nejcu, Izi, Tinkari, Zoji, Tianu, Gaelu, Jaši, Gaji, Tini, Aidanu, Tianu, Tristanu pa se mi to ne dogaja

se opravičujem, če sem katerega otročka izpustila... sm kr na pamet pisala, pa nism se kaj dost zamudila...

KJE JE PA IME MOJEGA OTROKA????? MOJEGA SI IZPUSTILA, JAZ SEM HUDAuser posted image ...A MOJ PA NIMA LEPO IME??????user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.2.2007 20:30:08   
altati

gaya, pozdravi se... si mi bolj všeč nasmejana in dobre volje user posted image pa če se mau vmešam (Maks in Jaša od altati bosta full huda user posted image ) tut naš Jaša bi raje imel taščo dobre volje user posted image  user posted image

Pa kaj je zdaj to? Gaya je tašča mojega Jaša in ne tvojega....Bejž stran od njeuser posted image user posted image user posted image ...nič se štulit, tu je že vse dogovorjeno, a ne Gaya????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.2.2007 20:31:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Bolnaaaaaa user posted image . Slabo mi je za ****. (pa nisem noseča), pomoje sem sam neki tacga pojedla. Grem ležat na kavč, da čim prej mine

Noseča si, noseča si, tralala, hopsasa, jumpajdija, jumpajda......ne....resno: Pojdi ležat, pa možek naj te crkla, pa Gaja naj pridno spančka. Jutri bo bolje, boš videla...aja, gripa razsaja. Danes mi je Jaševa pediatrinja po telefonu povedala....čim dlje stran od zdravstvenih domov punce!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.2.2007 21:02:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

KJE JE PA IME MOJEGA OTROKA????? MOJEGA SI IZPUSTILA, JAZ SEM HUDAuser posted image ...A MOJ PA NIMA LEPO IME??????user posted image  

nism tvojega izpustila, našega nism napisala user posted image
btw: tvoj otrok ima najlepšejše ime na svetu user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.2.2007 21:03:43   
frrrr

Noseča si, noseča si, tralala, hopsasa, jumpajdija, jumpajda......ne....resno: Pojdi ležat, pa možek naj te crkla, pa Gaja naj pridno spančka. Jutri bo bolje, boš videla...aja, gripa razsaja. Danes mi je Jaševa pediatrinja po telefonu povedala....čim dlje stran od zdravstvenih domov punce!

altati, to je tvoje opravičilo, da ne greš k dohtarju? user posted image
a si že šla? bomo hude kot user posted image če nas ne boš poslušala oz. če ne boš možeka poslušala user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.2.2007 21:09:28   
frrrr
uuuu... Arabela, kaj narediš, da ti mleko ne curlja v bazen? 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.2.2007 21:13:40   
Evik
ve ste utrgane!user posted image
pa nosečeuser posted image
pa luna vas nosiuser posted image !

sem vam hotela par slikic prilepit pa nimam časa - ha ha

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
5.2.2007 21:26:56   
altati

uuuu... Arabela, kaj narediš, da ti mleko ne curlja v bazen? 

Preden greš v bazen, naj ga Jaša popije, če pa noče, ga naj pa možu
user posted image .....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.2.2007 21:27:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

ve ste utrgane!user posted image
pa nosečeuser posted image
pa luna vas nosiuser posted image !

sem vam hotela par slikic prilepit pa nimam časa - ha ha

daj, nalepi, no, prosim....jaz bi jih gledala....prosim!!!
ja, en mal nas luna nosi...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
5.2.2007 21:28:59   
altati

altati, to je tvoje opravičilo, da ne greš k dohtarju? user posted image
a si že šla? bomo hude kot user posted image če nas ne boš poslušala oz. če ne boš možeka poslušala user posted image

hm, ja, no, res je, nočem še česa staknit v čakalnici, priznam....saj sem možu obljubila, da če ne bo bolje, bom šla v sredouser posted image , samo res ne bi še ene gripe tam pokasirala, ne diši miuser posted image ....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
5.2.2007 21:50:02   
vava
Samo pozdravljam. Ful imam dela za službo. Čez vikend smo bili v Kočevju in uživali na sončku.
Altati tebe nosi luna pa gotovo je še kakšno telesno nebo na pohodu, ker za toliko energije pa ne more biti samo odsotnost 2/3 naraščaja kriva. Ubogaj moža in v sredo res k zdravniku.
Evik neverjetna si. Kakšen opis. Jaz že dolga leta govorim, da bom šla nekoč, ko bom imela vsega dost (Ljubljane in tega tempa) v Trento, kjer bom gojila ovce in vzgajala otroke. In vsi se bomo imeli krasno. Pa si ne delam utvar, da je tako življenje problemless, samo so problemi tako bolj konkretni (drva pa mraz, pa sneg..) in ne taki, katere najkice je treba kupiti, da se ne bo otrok izločenega počutil v razredu in kako mu dopovedati, da ni fora v denarju.
Kar se krsta tiče, sem rasla v delavski družini. In v naših časih (a ne Altatiuser posted image )so govorili, da je vera opij za ljudstvo (čeprav vera v socializem in Tita je bila tudi mogočen konstrukt). V glavnem. Nisem krščena (me župnik ni hotel, ker moje dva nista cerkveno poročena), moj tudi ne in tudi Luka ne bo, dokler ne bo sam razumel in se na svojo željo tako odločil. Sem pa ravno danes dobila zanimiv mail. Pa da ne bo pomote. Sem zelo strpna do vernih in nevernih in ne mislim, da je kdo kakorkoli manj ali več vreden.

Modeliranje grupne dinamike v človeski družbi ...

Začnite s kletko, v kateri je pet opic. Znotraj kletke naj s stropa na
vrvici visi banana, pod njo pa postavite lestev. Hitro bo ena od opic
skušala splezati po lestvi proti banani. Vendar takoj, ko se to zgodi,
njo in vse ostale opice polijte z mrzlo vodo tako močno, da banana

ostane nedotaknjena.

Čez nekaj časa se bo še kaka opica skušala na enak način dokopati do
banane ampak z enakim rezultatom, ker boste opice ponovno obilno
namočili v mrzli vodi.

Kmalu bodo opice, čim se bo kaka od njih hotela lotiti banane, popadle
po njej in ji to preprečile. Takrat lahko ukinete polivanje z mrzlo
vodo.

Sedaj pa vzemite eno od opic iz kletke in jo nadomestite z novo. Ta se
bo seveda spet hotela lotiti banane, a jo bodo ostale napadle in ji to -
zaradi preteklih izkušenj - preprečile. Po še nekaj poskusih se bo
naučila, da bo napadena vsakokrat, ko se bo skušala po lestvi približati
banani.

Ponovno zamenjajte eno od starih opic z novo. Ta se spet poskuša
povzpeti po lestvi, a jo ostale napadejo. Tudi prejšnja nova opica se z
navdušenjem pridruži njenemu kaznovanju. Na ta način postopno zamenjajte
vse stare opice z novimi. Vsaka od njih bo dobila batine, ko se bo
skušala približati banani. Večina od opic sploh ne bo imela pojma, zakaj
ni dovoljeno vzpenjanje po lestvi in zakaj sodelujejo v pretepu.

Ko ste zamenjali vso "staro garnituro", nobena od navzočih opic nima
izkušnje z mrzlo vodo in vendar si niti ena ne drzne splezati po lestvi
do banane. Zakaj? Ker - kolikor one vedo - se to od nekdaj ne sme.

---

In tako nastajajo mnenja, pravila lepega vedenja, red v podjetjih,
politika, vere, večne resnice ...

Tako. Zdaj je pa dragi prišel domov in vas samo še lepo pozdravljam. Upam, da jutri najdem čas in pokukam semle gor. Dopoldne grem na GZS na neko okroglo mizo, popoldan pa mislim, da sem frej.
Lahko noč!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.2.2007 21:54:12   
Evik
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.2.2007 21:55:28   
Evik
evo, sem prilepla pa malo sem se zmotila, tako da sem trikrat isto. pa ena je od jaše pa od matjaža, ko smo bili pri altati pa ta zadnja je v vozičku, ko vam kažem, kako ga guncam, da zaspi... 

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?