|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.2.2007 17:41:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce, kam se vam vsem tako mudi z GH? Meni se zdi še popolnoma prekmalu. A veste da bodo celo življenje jedli GH? Dojijo pa se samo teh nekaj mesecev....Dajte jih dojit, GH lahko čaka vse do 6.meseca....res....Saj mogoče vam je zdaj zanimivo, ko jim dajete poskušat, ampak jaz bi čakala....Ne potrebujejo še GH. Razen tiste, ki ne dojite....

Zaenkrat samo to - se podpišem pod Altati. Midve sva itak na ti, a ne, Altati?!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
6.2.2007 17:57:29   
Arabela
Moci, sem ti poslala moj mail na ZS...
Ko gledam tv pa moja mala zraven mene na kavču leži in se igra in pači..

Amazona,  jaz redno gledam Beverly hills, zaradi starih cajtov... hahahaha..

GH.. medve sva zaenkrat poskusili rižolino... malo se igrava z okusi, imam pa občutek da imam vedno manj mleka.. a je to normalno, da dojke niso več tako polne, se mi zdi da se nič več ne napolnijo.. mala pa je se mi zdi na 2. 2,5 ure...

Midve pa sva bili na čudovitem sprehodu.. sva  odšli ven šele ob pol treh pa sva se vrnili šele ob petih, ker je bilo še kar toplo, malce samo oblačno.. .mala pa je spala ko polhek..

Pikabu, welcome back...

Naš ati pa nima motorja, je pa treniral borilne veščine.. a to kaj štejeuser posted image  pri pubecihuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
6.2.2007 18:22:37   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Amazona,  jaz redno gledam Beverly hills, zaradi starih cajtov... hahahaha..

user posted image user posted image user posted image  jaz ga pa nekoč nisem gledala, sem raje gledala Merloce Place, zdaj so mi pa kul, pa take brezvezne majo zmes, so prav smešni

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
6.2.2007 18:25:17   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ve boste res iz dojenčkov maškare delale? kako pa to? mazale jih menda ne boste?? jaz sem gledala v merkatorju, če bi sam kakšna ušesa kupila, pa ni takih stvari al pa nisem najdla

Jaz bom Ajdi oblekla to pererinico, ki ma mišja ušesa, za spodaj pa ji bo moja mama zašila tako z blaga samo za gor potegnit z repom, na obraz ji bom pa narisala samo miškin nosek pa brčice. Pa to samo za tisto urco, ko bomo šli malo okrog pogledat. Po mojem bo zanimivo, če pa se bo bunila, pa pač ne bomo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
6.2.2007 18:28:32   
štorkljica

kam pa otroke daste ko tv gledate? jaz kar ne vem kaj naj s tamalo. cel dan se tud ne morem z njo igrat. sama se pa prav malo časauser posted image

Ko sve same in je ati v službi jo dam pod most, da se malo s špilikami igra, ko se naveliča, si jo dam tako na skrčena kolena, da gleda proti meni jaz pa TV in ji dam kaj v roke, da se zamoti ali pa se preprosto dojive pred TV.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
6.2.2007 18:31:55   
štorkljica
Pikabu super, da te mamo nazajuser posted image user posted image  sem prav z užitkom prebrala tvoja dva posta in moram povedati, da sem se šele tedaj zavedala kako sem te pogrešalauser posted image  Glede krsta se popolnoma strinjam s tabo in sem zelo podobnega mnenja. Mogoče se puhlice kot so "čas celi vse rane" sedaj v tem groznem obdobju zdijo brezvezne in prazne, ampak čez čas bo res vse stopilo na svoje mesto in ostali bodo le spomini...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
6.2.2007 18:55:47   
muki1
KJE PA JE BEVERLY HILLS?????

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 4582
6.2.2007 18:57:21   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Na TV3 oz. VIASAT

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
6.2.2007 19:12:30   
Pikabu
Sem se sedaj spomnila, da sem še Maxici pozabila napisati glede krsta. A ne bo krstil Slavko? Če bo on, domačemu župniku itak lahko rečeš, da Slavko ne more po maši in da ste se zmenili za drug termin. Ti kar malo zateži, vse se da, sigurno bo župnik popustil. Pri nas je tako, da je oba krstil moj stric. Pa je bil pri Emi drug domači župnik, zelo v redu. Sva pa slišala, da nerad vidi, da pridejo drugi duhovniki krstiti, pa sva rekla, OK, saj ni panike, saj je tisti župnik res super, pa naj jo krsti domači, stricu bova pa že razložila situacijo, zakaj je ne more. Pa se prideva z možem menit za krst, pa je župnik sam rekel, da naj jo krsti stric in jo je. S tem, da pri prejšnjem nama ni bilo potrebno na nobene priprave priti, še celo zapisnik je prišel kar na dom narediti. Zdaj pri Maksu je pa drug župnik, pa sva takoj rekla z možem, da bo spet stric krstil in da ne bi rada, da bi domači. Ko sem šla k njemu, ga sploh nisem vprašala, če lahko stric krsti, ampak sem ga kar postavila pred dejstvo, da je Emo krstil stric in da za Maksa želiva enako, da imata oba istega, ker imata tudi botra ista. S tem, da sva pa pri Maksu morala priti na pripravo. user posted image Zakaj že? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 4584
6.2.2007 19:16:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Punce, kam se vam vsem tako mudi z GH? Meni se zdi še popolnoma prekmalu. A veste da bodo celo življenje jedli GH? Dojijo pa se samo teh nekaj mesecev....Dajte jih dojit, GH lahko čaka vse do 6.meseca....res....Saj mogoče vam je zdaj zanimivo, ko jim dajete poskušat, ampak jaz bi čakala....Ne potrebujejo še GH. Razen tiste, ki ne dojite....

Zaenkrat samo to - se podpišem pod Altati. Midve sva itak na ti, a ne, Altati?!user posted image

Definitivno Maxica, moje misli=tvoje misliuser posted image   A se v soboto vidiva?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
6.2.2007 19:18:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

GH.. medve sva zaenkrat poskusili rižolino... malo se igrava z okusi, imam pa občutek da imam vedno manj mleka.. a je to normalno, da dojke niso več tako polne, se mi zdi da se nič več ne napolnijo.. mala pa je se mi zdi na 2. 2,5 ure...

Če redno dojiš je zdaj ponudba enaka povpraševanju in zato ni občutka polnosti. To je samo na začetku.

Naš ati pa nima motorja, je pa treniral borilne veščine.. a to kaj štejeuser posted image  pri pubecihuser posted image

Aha, to pomeni da bodo pubeci bežali stranuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
6.2.2007 19:19:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya
A tko, a od zoje ati ma motor trika, no od Gaje ati ma pa cestni motor Szuki 1000 user posted image user posted image user posted image .

če bo Jaša kaj po očku, ga bo bolj navdušila kakšna kitara, al pa bobni... al pa blazno hitr in zmogljiv računalnik user posted image

drgač pa punce fantov je veliiiko preveč za vaše princeske in bodo verjetno one lahko postavljale pogoje kaj hočejo imet user posted image razen, če ne bo amazona preveč posredovala in še ona delala na svoji hišici user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
6.2.2007 19:20:25   
frrrr

no prov pol nej ma pa gaya jašo od altati, zoja pa od frrr, ker on ful lepš pojeuser posted image user posted image

to je pa res... se mi zdi, da je bil Zoji takoj všeč zarad lepega petja user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
6.2.2007 19:20:56   
altati

muki1- v soboto zjutraj, dopoldne okrog 10h pričakuj transparente po Kr.Gori v stilu: Who the f... is Muki1???? Where the f... is Muk1????
Tisti dve, ki jih bosta nosili bova jaz in Gaya! In glej da naju ne zatajišuser posted image user posted image user posted image !!! Kje točno naj hodiva s transparenti????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
6.2.2007 19:22:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

@lina, tudi Ivi ni zdravnica popolnoma nič slišala. Trikrat nič. Ampak ji je vseeno predpisala antibiotik, ker se ji je zadeva vlekla 10 dni.
Pa sprosi se, da te dajo v izolirno sobo, če boš z zdravim otrokom šla na pregled. Saj morajo imeti neko sobico za zdrave. Ali pa počakajta vsaj na hodniku.....

imamo čakalnico za zdrave in za bolne otroke... samo ne vem, če me bodo pustili v čakalnico za zdrave, ker bomo prišli na kontrolo bolezniuser posted image  po moje bom tako naredila, da bom šla malo pred 13h uro, preden zaključi šiht, z upanjem da bo čakalnica takrat bolj prazna...

@lina, ko sva z Jašo šla k dohtarju zarad prehlada, so naju dali v izolirnico.. enkrat kr v eno ordinacijo, drugič pa prav v izolirno sobo... kr povej kolk je Matjaž star, ker pri takim majhnih otrocih posebej pazijo

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
6.2.2007 19:22:38   
altati
In naša tema je zopet takšna kot mora biti....Saj sem vedela da ji je nekaj manjkalo....Pikabu je manjkala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
6.2.2007 19:28:43   
Pikabu
Altati: user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
6.2.2007 19:32:30   
frrrr
Pikabu, ti le ne zadržuj v sebi, pa bo vse ok... izpovej se... ne boš nas zamorila, brez skrbi bodi...

amazona, ubogica brez torte si preživela dan, pa že zjutraj si si jo zamislila... joj

moci, midva sva tut skor skoz sama... mož dela od 9ih do 17ih, no večkrat še kakšno uro čez in pride domov ravno na kopanje Jaše user posted image

mali bi še joško pred spanjem... vas preberem in pokomentiram kasneje

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
6.2.2007 19:55:14   
gaya

muki1- v soboto zjutraj, dopoldne okrog 10h pričakuj transparente po Kr.Gori v stilu: Who the f... is Muki1???? Where the f... is Muk1????
Tisti dve, ki jih bosta nosili bova jaz in Gaya! In glej da naju ne zatajišuser posted image user posted image user posted image !!! Kje točno naj hodiva s transparenti????

In to prav zares, ker sva se že zmenili user posted image . Sam da naju nauš res zatajila, ker jst bom še vsakmu otroku posebej dala zastavice v roke user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
6.2.2007 19:55:16   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Definitivno Maxica, moje misli=tvoje misliuser posted image   A se v soboto vidiva?

Čakaj, da pomislim, pa boš brž vedela.user posted image
Ej, ne vem še. Še čakam, da vidim, kakšno vreme napovedujejo, ker da pa hodimo v kakšnem dežju gor za pol urce, to pa res ne verjamem, da se bo mož strinjal. Tako da - vse je še v zraku. Bi pa res rada prišla.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
6.2.2007 19:58:58   
gaya

Saj res, kaj pa če bo dež? Jst tud ne vem kako bom mojga prepričala, če bo dež. Hitr se neki spomnimo.

Ko jst gledam tc, je Gaja na joški user posted image  in ravn pogledava Full House, pa Beverly Hills. Zakon. Gledam pa na TV 3. Popoldne se začne okol 16 se mi zdi.

PIKABU WELCOME, tud jst sem te zelo zelo vesela.

Drugače pa vse po starem. Gaja spi, perilo zlikano, jst grem pa zdaj v bano izležavat.

Aja še to. Frrrr od Gaje ati je bobnar, tko da ni panike. Z veseljem bo oktobrčke učil bobnat, no tud oktobrke če bi pokazale interes. Hvala bogu so momentalno bobni varno spravljeni v klet, ampak se obeta v kratkem postavitev - boga moja ušesa user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
6.2.2007 20:12:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Saj res, kaj pa če bo dež? Jst tud ne vem kako bom mojga prepričala, če bo dež. Hitr se neki spomnimo.

Če bo pa dež, pa Mukiji itak ne bodo imeli kaj početi v Kr.Gori, pa bodo šli mal prej proti domu, in bi si lahko vzeli pol urce za naše srečanje v Koloseju. A a a ?user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
6.2.2007 20:26:02   
mtina
Hojla!

Ojoj, gosta hrana: Žan ima že en sadni obrok okoli opoldneva; rižolinota mu zvečer ne dajem več, saj ni nič dalj časa spal. Ima pa sedaj Nočno formulo od Novalaka in se zbudi le enkrat na noč. Spat gre ob pol osmih hrani se okoli treh in naslednjič okoli osmih. Na dan ima 6 obrokov. GH zelo lepo sprejema, tudi bunit se zna, če mu prepočasi filam.
Mogoče je le v moji glavi, a to umetno mleko je ves čas istega okusa, pri dojenju je pa le odvisno kaj ve jeste. Pa meni se ne da le samo za sebe kuhat.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
6.2.2007 20:28:12   
mtina
Pa še neki, pediatrinja je rekla, da sta sadnje in zelenjava manj kalorična kot to mleko; Žan je pa že itak bajsek. porodna teža je bila 3600, sedaj jih ima že 7700 na 65 cm.  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
6.2.2007 20:29:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Občudujem vse tiste, ki se lahko uprete temu, kaj bodo pa ljudje rekli. Moti me, da dajejo otroke krstiti zato, ker je pač lep obred in priložnost za žurko, zraven pa vprašajo, koliko moram dati v kuverto, da župnik ne bo kompliciral. Ja, halo, zakaj pa daješ otroka h krstu? Podpiram vse, ki imate željo, da so vaši otroci krščeni in podpiram vse, ki ste se odločile, da tega ne naredite. Starši imate vso pravico odločati o svojem otroku in ne imejte slabe vesti zaradi drugih ljudi, ki vas opravljajo zaradi tega. Upam, da ste razumele, kaj sem hotela povedati. Bistveno se mi zdi, da si vsak starš odgovori, zakaj si želi krsta. Če je zaradi drugih, potem res nima smisla.

Frrr, naš se tudi že obrača, ko omenimo lučko, pomojem že kar malo razumejo. Na ime pa še ne trza kaj dosti, včasih se že obrne, če ga pokličemo, ne pa vedno.

Pikabu, no zaradi tega se je meni vse skup priskutilo.. župnik je pri meni težil in me skoraj ni pustil k birmi, pa sem hodila k verouku 7 let in to zaradi tega, ker nisem šla sredi zime za 3 dni na priprave - me oče ni pustil v mrzlo kočo brez tople vode, saj imam že od starosti treh let probleme z ledvicami in mehurjem (pri treh sem bila zaradi tega tudi mesec in pol v bolnišnici), pa še user posted image sem ravno imela... pri birmi je pa poleg mene stala deklica, ki je nisem nikoli videla pri maši ali pri verouku in predvidevam, da je bila posredi modra kuverta.
se bom pa potrudila, da bom pri vzgoji Jaše nevtralna in ne bom krščanski veri dajala slabega prizvoka... naj ima fant možnost sam spoznat sebe in vero
verjamem, da gre z vero lažje določene stvari preživet, zato le imejte vero v karkoli že verujete (Bog, Alah, višje sile,...)

Jaša se tut na svoje ime obrača bolj redko... če ima glih dober dan user posted image
ga je pa dans mož vprašal: Jaša, imaš ti mene kaj rad. in mu je mali odgovoril: da
user posted image

Pikabu, js nč sokov ne pijem... je res, da s sokovi veliko nepotrebnih kalorij zaužijemo... doma si skoz bebe čaj pijem, ker mi full paše... drugje pa vodo in čisto nič ne pogrešam user posted image

who the f*** is muki user posted image user posted image user posted image babnce, ve ste skor tk nore kot js user posted image user posted image

gaya - bobnčki znajo našega malega zelo interesirati, ker že očka mau razmišlja v tej smeri, da ga bo mau usmerjal user posted image se njemu lušta bobnov in more najt neki user posted image
to je skor tk kot sva se pred zanositvijo pogovarjala, da bova fotkiča nabavila hkrati s prihodom otroka in je potem mož na veliko govoril, da si je tolk želel fotkiča, da sva morala takoj naredit otroka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?