muki1
|
Hej, kaj me obravnavate? Ja, res je,Iva še ni bila cepljena. Do jutri smo še na Hiconcilu, potem pa bi morali v petek, ampak ker nas ni, bomo pikani v ponedeljek. A veste, da mi je hudo, ker je prva stvar, ki jo je Iva dobila v usta razen maminega mlekeca ta antibiotik . Sem kar malo žalostna. Pri treh mesecih pozna okus mleka in Hiconcila. Evik, fantastične slikice. Tisto o lunci je pa res tak pravljično napisano, kdor zna zna . Frrr, ja, mi smo spečani z Maxicinimi. Tu ni več kaj za diskutirat Arabela, bravo za kile . Vava, Altati....jaz se vama pridružujem. Na srečo mi nismo v velikem kraju doma, pa še v vrtcu ni tak čutiti materialistične naravnanosti otrok, ampak kaj mi sestrična govori, to ni za verjeti. Že v vrtcu se punčke zgrupirajo po skupinah in se nočejo z enimi igrati, ker so kao...grdo oblečeni, ....za zjokat. Ampak seveda smo starši tisti, ki vlečemo nitke in jaz sem res prepričana, da Nežo zaenkrat vzgajam v pravo smer.... ( pa čeprav sem ji zadnjič nabavila najkice ). Upam. Amazona, ne žri se za kile, saj bodo šle dol. Jaz začnem z aprilom hujšati, ko bom začela Ivi dodajat GH. Nič prej, ene pač imajo srečo, da se jim raztopijo kilogrami prej, druge pa pač moramo malo trpeti zraven in se odrekati hrani....sicer pa Arabela, maš pa res hud tempo( plavanje, ples..... dobra si, meni bi verjetno tudi prej šlo dol...na kavču bolj težko shujšaš....). Se vam - upam pridružim kaj zvečer. Bi se morale počasi zmenit za srečanje, kaj? Jaz sem samo še jutri on line . Pa glede na to, da moram pakirati.......
< Sporočilo je popravil muki1 -- 6.2.2007 9:55:42 >