Clody
|
ja @lina, se boš pa mogla balo bolj potrudit za 1. mesto al pa vsaj za medaljo!! No, sm prečesaa vse za nazaj, pa še slike sem šla pogledat od Maxice in Frrr. Maxica, max bo res pevec, pa tud otroke bo imel najbrž že zlooo zgodaj, ko pa tkole vozička! Frrr, kdo pa je vam uredil tako fajn internetno stran. Res super, pa miljon lepih slikic. Mis, tud mene sm pa ke še špikne ta kjer sem bla rezana. Me je zelo dolgo neki šponal.Zdej uporabljava še zmeraj neke gele. Je pa tud res, da sem ponavadi zvečer zelooo sesuta. NO, vsaj glava me ne boli!! PIkabu WC, vidm da si že v formi! Dons pa Nejc kar spi. Prou smešno se mi zdi kako ga en večer lomi in morm vstat miljonkrat, včeri sva se pa recmo dojila samo 1 krat pa še kr spi. Me že mal skrbi, bom šla mal pogledat. Vstala sem pa samo zato, ker mi je prišel drgai lubčka dat ko je šou pa podn tko škriplje, da je noro. Včasih so pod luminat dajal lesn podn. GH tud jest še ne bom dodajala, mu pa dam sem in tja za lizat košček jabolka, ker je tolk smešn ga gledat. Z jezikom tako vneto liže kot liziko. Babe uživajte v KG. Midva pa šibava na Pokluko, če ne bo snežil. Mi je oblubil da bo mal Nejca popazu, da jest letos mal na bord skočim, pa kakšn skokec nardim, čeprou bo mal težje, ker sem fizično čist na psu. Ampak morm jt. Vsako leto prebordam še pa še in se mi cufa. Zdej pa šibam pogledat. Joško mam pa tud že tko trdo, da mi jo bo samo še razgnal!!