Pikabu
|
Jaz sem pa danes spet čisto brez volje. Zdaj sem ful vesela, da oba spita, da sem malo frej, pa se ne morem lotiti nič pametnega. Morala bi pospraviti, kuhati, likati, NIČ OD NIČ ni z mano. Gaya, mi smo z Emo hodili, je bilo na Bledu, mislim, da res hotel Jelovica, zdaj pri Maksu sva se pa odločila, da gremo raje sami večkrat se kam kopat za ta denar. Saj mi je bilo super pri Emi, se je pa meni bolj šlo za prijeme, pa da sem videla, kaj lahko vse počneš z otrokom v vodi, zdaj pa to kao obvladamo in bomo sami prakticirali. mtina, kar pogumno. Čisto normalno je, da te je strah, ampak prej bo mimo, prej boš rešena in ne boš več imela težav. Bomo držali pesti zate. Frrr, ne vem, če nisem sama kriva za strgan ovitek. Sva prej skupaj trgali dol tisti papir, v katerega je bil DVD zavit, pa je očitno mislila, da je še vedno celofan gor in je šla trgat dol, čeprav mi ni jasno, kako je lahko še slikico strgala. Danes sem bolj na kratko narejena. Upam, da mož, pride kmalu domov. Glede Jaše, evo tolažba, čez 14 dni boste pa spet spali, če za nami ponavljate. Pri nas je danes tudi bilo kar v redu. Sicer dvakrat čez noč, ampak je potem zjutraj potegnil do pol osmih, navadno morava jesti že okoli šestih. Za plavanje pa upam, da bo naslednji teden Jaši bolj všeč, ko bo enkrat v vodi, bo pomojem užival. A pa so ti plasmon piškoti brez glutena? Ker tudi na čokolinu recimo piše, da je od 8. meseca naprej, meni je pa pediatrinja rekla, da čokolado lahko šele po enem letu, se pravi, da čokolina tudi ne sme. Pa če dlje časa čakamo, da ne dajemo glutena, je tudi malo morje stvari, ki imajo gluten že od 6 mesecev naprej. Jah, jaz si tudi ne upam kaj preveč eksperimentirat zaradi alergij. Če tudi zdaj ne bo nič narobe, lahko alergija izbruhne kasneje. Menda zdaj že odlagajo navadno mleko, da naj bi ga začeli dajati šele po letu in pol. Me prav zanima, kaj bo naša pediatrinja rekla. Tasha, ne mislit, da te kregamo. Vsaka mama dela kot misli, da je za njenega otroka najbolje. Tudi jaz uživam, ko vidim, kako je Maksu všeč jabolko, pa ga ne bo dobil vsak dan, podobno kot pri Gayi se gremo bolj oblizovvanje, Gael pa niti ni še star 4 mesece. Res mu ne manjka veliko, samo se mi zdi, da je pri tako malih vsak dan pomemben. Po drugi strani pa: še marsikaj mu bo všeč kasneje, pa mu boš pustila? Npr. risanje po stenah? Res zelo opozarjajo glede teh alergij. Morda in upam, ne bo nič, če pa slučajno kaj pride? Ves čas se boš žrla, zakaj ti je bilo tega treba. Res je pa to samo moje mnenje. Ideje za kosilo: pri nas bodo špageti, ragu in solata. Maxica, hvala za ponudbo. Saj tudi moj mož sam vleče dol, ampak za kakšne ekstra risanke si pa moramo kdaj pa kdaj tudi originale privoščiti. A se samo meni zdi, a je danes res en beden dan? Grem, ne vem še kam, mogoče pospravljat, mogoče na kolo, mogoče pa kar spat.