|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.2.2007 18:52:22   
muki1
mah....

< Sporočilo je popravil muki1 -- 7.2.2007 19:05:00 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
7.2.2007 18:55:09   
muki1
SREČANJE V SOBOTO ob 10.00, pred hotelom Larix ???!!!!
To si zdaj zapomnim, pa če bo prišlo do sprememb, naj mi ena pošlje SMS.

P.S. Spoznate me po rdečem nageljnu v gumbnici user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
7.2.2007 20:03:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

bi bla pa še Altati in Muki prisotni pa mislim, daMah se prav vidi, da je danes en prav beden dan...glede vremena mislim, regljate kot žabe tukaj goriuser posted image  Če  bi mela ne sam tri strani od jutra za prebrat ampak deset.

Ja, no, Muki1 me je včeraj učila komplimente sprejematuser posted image  Amazona, hvala...se bom delala da je tole kompliment, okuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
7.2.2007 20:03:48   
altati
monica99, hello in welcome! Ti kar piši, pa beri, pa piši, pri nas ni nikoli dolgčas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
7.2.2007 20:06:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aki, če bi bla alatati tuki bi ti že pokazala gosto hrano!!!!!!!!! dojit pa konc. tok kmal pa splohuser posted image user posted image

zdaj se bom pa še zasekiralauser posted image , asem res tak zmajuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
7.2.2007 20:07:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

P.S. Spoznate me po rdečem nageljnu v gumbnici user posted image .

Ti pa nas po transparentihuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
7.2.2007 20:16:29   
moci
na pa sem doma user posted image user posted image user posted image user posted image

altati, nisi zmaj noooo. user posted image

zdej bom šla pa jaz v kranjsko in se bom skrila in bom nardila fotoreportažo. bom paparazzo.
ej, naša tamala je do 7h spala, zdej pa ne vem, kako bomo nočno spanje izvedli user posted image trenutno leži na trebuhu in je podlogo od mostauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
7.2.2007 20:37:06   
altati
Midva sva bila pa danes cel dan pri moji najdražji in najstarejši prijateljici, ki ima punčko oktobrko (eno lani in eno letos in eno 11 let nazajuser posted image ).....in sva se načvekali zopet za en mesec nazaj...enkrat na mesec se dobiva in skupaj preživimo dan (včasih sva bili doma v istem kraju, zdaj sva pa 60km narazen, ampka prijateljstvo se je samo še poglobilo). Tako da je kljub megli in dežju za mano čudovit dan....user posted image

Jaša že spi, z možičkom sva se že stisnila, zdaj pa še malo tule pobrkljam, potem ga pa v posteljo zvabim....
Pa da ne pozabim-še dve nočki in Tara in Tia bosta domauser posted image ...Joj, pa še to vam moram povedati-naša Tia je carica na smučkah. Na Rogli obuskuje smučarski tečaj in je najboljša v skupini, pa na krožničke (vlečnico) zna tudi že sama...in ima komaj rosnih 5 let...bravo Tia user posted image user posted image . Ful je navdušena and smučanjam, dedi, ki se ukvarja z njo, pa še toliko boljuser posted image ...mislim, da kar žari od ponosauser posted image .

< Sporočilo je popravil altati -- 7.2.2007 20:39:54 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
7.2.2007 20:45:02   
Pikabu
Danes sem pa sama. Sončka v posteljah, slike mi je usplo odpreti. Od našega snežnega srečanja na Jesenicah jih bom dala v svoj zadnji album, ostale bom pa sem malo pripopala. Možek je na pevskih vajah, še ena desetminutna vadba na steperju je za mano, če se mi bo dalo, grem kasneje še na eno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
7.2.2007 20:46:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: moci

aki, če bi bla alatati tuki bi ti že pokazala gosto hrano!!!!!!!!! dojit pa konc. tok kmal pa splohuser posted image user posted image

čak mal moci sj ravn jz SM za dojenje in ne za kake sokce pa take stvari...si me čist narobe razumela veš!user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4760
7.2.2007 21:04:08   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne kregamo, samo svoje mnenje povemo, da s svojimi user posted image  še ne bi tako zgodaj začele. Gaelu verjetno paše grickati karkoli, glede na to, da mu zobek rine ven, ampak morda bi bilo bolje, da bi mu dala kakšen tisti utrjevalec dlesni, no, kot piškot. Mah, ne bom več pisala, da ne boš dobila narobe občutka, da te obsojam. user posted image

V bstvu ima tudi utrjevalec dlesni, pa pliše, pa kaj jaz vem kaj vse tlači v usta - najraje pa gricka piškot...user posted image
Z mano pa še vedno enako stanje: user posted image  - sem vzela neko zdravilo - upam, da bo pomagalo, saj mi  šipkov čaj dela samo krčeuser posted image

monica99 user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
7.2.2007 21:07:24   
Pikabu
Monika user posted image . Ti kar kaj napiši, smo vesele vsake nove.

Altati, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tio, pa za tvoj lepo preživet dan. Smo te pogrešale.

Zdaj pa še slikce:

Naša zimska idila, tisti dan, ko je zelo snežilo in sem to cel dan tukaj gor pisala.
user posted image

Naš Maks:
user posted image

Naš dobrovoljček:
user posted image
user posted image

Letošnji kup snega:
user posted image

user posted image

Spomin na lani:
user posted image

user posted image

user posted image

Ema vozi Maksa, ko mami lika:
user posted image

Mojedva sončka:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
7.2.2007 21:16:37   
Pikabu
Zdaj so še s srečanja na Jesenicah slike v zadnjem albumu, geslo je isto.

Gaya in altati ali vama po mailu pošljem vse slike, a samo tiste, kjer sta vidve gor? Jutri verjetno ne bom nič pošiljala, ker nas spet cel dan ne bo doma.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
7.2.2007 21:18:32   
Pikabu
O, če prav vidim, je Mamica81 gor. Ejo, ful te že pogrešamo, upam, da nam uspeš kaj napisati, kako ste. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
7.2.2007 21:53:29   
mis
helou!

Jaz sem pa spet čisto navdušena kako je naša Tina zaspala. Samo moram spet samo šepetat, da se kaj ne sfižiuser posted image . Popoldan je bolj malo spala. Zvečer sva jo skopala, sem jo nahranila, dala v žakelj, pogasnila luči, na hodniku pustila prižgano, prižgala uspavanke, malo je gledala, začela jamrat, dam dudo, jo nekajkrat ven da, popravim, držim in začne zapirat učke. Vse skupaj je trajalo manj kot 5 minut. Ampak res samo šepetam.

Zdej grem pa žehto obesit, pol pa čekiram če boste še kej napisale, pa spatuser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
7.2.2007 21:57:59   
gaya

Pikabu jst bi vse slike na mail. Madona sem že pozabla kak smo se fajn mele user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
7.2.2007 22:11:48   
Pikabu
Gaya, ravno pošiljam, ampak na tisti naslov, s katera si mi ti poslala, ne na tistega, ki ga imaš na seznamu.

Mamica81 je bila gor, pa se nas je očitno prestrašila, ker smo toliko napisale. user posted image Upam, da še kaj pride.

Mis, super za uspešno uspavanje. user posted image user posted image user posted image Na vam vsak večer tako uspeva. user posted image Jaz sem pa danes našega poskušala odvajati od dude, pa je hudo protestiral, ko je jo pa dobil, je takoj zaspal. Pa še sedaj jo ima v ustih. user posted image

Grem še enkrat na user posted image , potem bo pa že možek doma, pa samo še: user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 7.2.2007 22:13:42 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
7.2.2007 22:22:56   
borovnicka
Pripravljamo se na operacijo. Tjaš ga serje in se ful pogosto zbuja, jest sm pa dežurna na wc-ju. Noro. Kdaj bo to za mano.

Uživajte v prazniku in se crklajte.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
7.2.2007 22:29:47   
Pikabu
Borovnicka, mislimo na vas in držimo pesti, da bo vse v redu. Kmalu bo za vami, le pogumno, zdaj ste že čisto blizu. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
7.2.2007 22:31:53   
Pikabu
Možek je doma, zdaj pa res lahko grem.

Lepe sanje vsem, pa jutri lep praznični dan.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
7.2.2007 22:33:37   
mis
borovnicka, v mislih smo z vami. Ko bo za vami se ti ne bo zdelo tako hudo. Potolaži se s tem. Držimo pesti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4771
7.2.2007 22:44:09   
borovnicka
hvala!

zdej pa spat pa energijo nabirat
user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
7.2.2007 22:55:56   
mis
Punce, malo sem gledala naš nosečniški forum. Nostalgija me daje. Sem šla brat mal prve strani ko smo z Arabelo in Gayo že kraljevale tam gor. Pa polno je bilo punc, ki se jim je žal nosečnost nesrečno končala, vendar so nekatere od njih že mamice. Ej, lepo je blo. Bomo mel še kakšnega malega pujska user posted image . Sej je polno skrbi, ampak mi je blo zelo lepo z vami in še enkrat podoživljam vse. Super, da sem to lepo obdobje delila z vamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4773
8.2.2007 6:27:45   
gaya

Jutrooooo

najprej žive naj vse oktoberkeuser posted image  in oktobrčki z mamicami in atiji user posted image user posted image . Men dogaja, seveda je čist prezgodnja ura, ampak Gajč ma naspano rito in mami se nima kaj bunit. Ker ona zdaj prepeva v ležalniku user posted image .

Ej mis a veš da sem že pozabla, kako je blo ko smo čvekale čist na začetku in bom šl zdaj prav brat. Vem pa da si bla ti računalniška frikica prva gor user posted image . Jst pa ne daleč za tabouser posted image .
Jst se velikokrat spomnim na skip. Vem da je mela en dan težave eno špikanje, pol jo pa ni blo več na spregleduser posted image . Skip če bereš te vrstice, oglasi se nam kaj, da zvemo kako je s tabo.

mamica81 daj nam napiši kaj, ne se nas vstrašit, res da smo svetovne kilometerske goflje user posted image , ampak obljubim, da nam boš lahko sledilauser posted image

Pikabu  na pravi naslov si poslala, ker uni s seznama mi ponavadi kakih velikih mailov ne sprejmeuser posted image

Tko obdelala sem vse.user posted image ,

Za nami je prespana noč, smo se kar navadili na en ritem ki vsem trem ustreza. Od 19-1 spi v svoji postlici. Vmes se mal zbudi, jo grem pobožat, popravit dudo in spi naprej. Od 1 naprej pa se stiskava skupaj. S tem da ma svoj kovtrček pr nama v postli in je pokrita z njim, jst s svojim in lubi s svojim. In tko spimo ponavadi do 6 zjutraj. Tko da zdaj tko prakticiramo in je kul. Kako že pravjo temu, povezano starševstvouser posted image . kaj se danes vse ne spomnijo.user posted image  Jst to prakticiram, brez da bio vedla kaj to pomeni. Sem zadnjič mal brala, pa sem se smejala, za kake stvari se kregajouser posted image

No danes je tole verjetno moje prvo in zadnje javljanje. K odspimo drugo rundo greva z Gajo k babici, ati se gre potepat v Postojno(se začenja motoristična sezona pa je treba opremo kupituser posted image ), pol gremo k tašči na kosilo k ma rojstni dan, pol bo pa že čas za spat.
Saj verjetno se bom javila še zvečer, je treba potrebam zadostituser posted image

Punce moje, lepo preživite praznični dan v krogu najbližjih in uživajte

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
8.2.2007 7:10:35   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

aki meni se zdi pri treh mesecih prezgodaj za GH. Midve sva bli stari celih 4 in 1 teden. Pa še vedno samo oblizujeva žličko. Vsak dan mal. Ni šans da ji zamenjam obrok, al pa da ji dam tolk, da bi se manj podojila. Še vedno se polno dojiva in se bova do 6 meseca, ko pa bova en obrok zamenjlai. Tko je nama svetoval najin pediater. Z oblizovanjem žličke sva pa začeli že sedaj, da se počasi navadi, ker ne moreš kar naenkrat vzet en obrok joške in nažokat v revčka cel obrok GH. To je samo moje mnjenje. Vsaka mamica pa dela tako kot misli, da je najbolje za svojga piščančka. Zdaj pa teh tem o Gh ne bom več komentirala, ker ma vsaka svoje mnjenje in prav je tako. user posted image

Točno takšno je tudi moje mnenje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?