|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 22:39:41   
Lu
Punce zdej grem pa na tortico. Možeka še ni in bom kar sama začela. Da vam ne povem kako sem izgledala, ko sem šla v shopping za kavbojke. Imam še cele 3 ŠTEVILKE PREVEČ user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še na koncu jih nisem vzela. Res se bo treba lotit dela. Da bom vsaj na morju še kar zgledala , no. Jao, jao.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
12.2.2007 22:41:53   
Pikabu
Sem že nazaj, malo zadihana. Se sliši? Bolj počasi tipkam. user posted image user posted image user posted image

Lu, Maks je imel pa malo temenc, pa sem tudi mazala z oljem, pa ni nič pomagalo. Potem je pa mož rekel, naj mu pred kopanjem raje namočim z vodo, da se malo napije, potem smo glavo umili in po kopanju zelo dobro posušili, pa skrtačili, pa smo se znebili po dveh kopanjih. Prej sem pa kar dolgo z oljem, pa ni pomagalo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
12.2.2007 22:42:48   
tasha23
Med dojenjem se Gael vedno dotika moje roke ali me drži za prst. Včasih me boža, včasih pa praska, z drugo rokico pa se prime majice ali rokava, da mu ne bi mogoče zbežala. Se pa je že zgodilo, da se me je prijel trdno z obema rokama: z eno je zagrabil modrček, z drugo pa majico user posted image
Ko pa skoraj zaspi se na trenutke ustavi in neha sesati ter se začne smehljati in me nežno pogleda, kot bi hotel reči: mami ne spusti me, stisni me k sebi in cartaj me, dokler ne zaspim; tako lepo mi je pri tebi...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
12.2.2007 22:44:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Robčke za ritko pa jaz uporabljam od DM... niso tako mastni in imajo nežen vonj..
Jaz pa sem malo vedno celo namazala, pa doslej ni bilo nič narobe user posted image

Jaz sem tudi čisto zadovoljna. Ponavadi kupim sensitive. Moj mož, ki je bolj zapravljive sorte, večkrat kupi Johnsonove, ali pa Pampers....ampak meni so za drek brisat DM- ovi ščisto kul.

Moci, ti kar vprašaj na razvojni kar hočeš vedeti....ne daj se odpraviti na hitro. Kot smo že parkrat rekle...kdo se bo pa zavzel za tvojega otroka če ne ti?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
12.2.2007 22:45:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
Zdaj pa grem, ker se je Ema zbudila. Mi je rekla: "Ti si poledna mamica..." Le zakaj, hitro grem, da ne bom še bolj poredna. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se Neži včasih zlažem, da delam za službo user posted image . Potem ji pa še natvezim....veš, če ne bi mami v službo hodila, ne bi mogli na morje user posted image . Jaoj, kakšna krava stara sem jaz.

Si pa res žleht user posted image user posted image
Maja men tega ne reče, ampak se kar vsede zraven in mi začne po tipkovnici klofat user posted image

Naša Ema je danes tudi dobro izkoristila. Se je vsedla k meni v naročje, potem sva pa morali pregledati vse slike, pa vse smejkote (to ona reče), pa zajčke Cik Cak, pa k Nodiju sva pogledali, pa še vedno ni nič. A gre še katera kdaj gleda na Nodijevo stran, nam je delala, zdaj pa kar ni nič. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
12.2.2007 22:47:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Punce zdej grem pa na tortico.

Jaz bi tuuuuuuuuuuud. Si jo bom naslednji teden, ko se mi malo številka spremeni, potem bom pa spet pridno pazila naprej.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
12.2.2007 22:51:28   
Lu
Jaz moram samo sladkarije nehat jest. Pred obema user posted image nisem v celem letu pojedla pol torte. Zdaj. Da ne govorim.

Z Majo tudi včasih pogledamo na Nodijevo stran pa na Telebajskovo tudi. Ne vem. Pri nas je Po in LIli zakon. In za 2 roj. dan bo verjetno imela torto od Nodija ali pa Poja. Mogoče katera ve kje jih imajo pa da so dobre seveda.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5532
12.2.2007 22:51:44   
Pikabu
Zdaj grem pa res počasi spat.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
12.2.2007 22:51:59   
Lu
Zdaj pa res grem. Še Otok pogledam in spat.

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
12.2.2007 22:59:28   
muki1
ZA EMO:

http://www.noddy.com/flags.html

meni dela normalno, če misliš to.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
12.2.2007 23:06:56   
tasha23
Naš navihanček, ko zmaga pri TRMARJENJU:

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
12.2.2007 23:31:28   
beki24
Norouser posted image - mislim količina strani!!!!user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
12.2.2007 23:33:29   
tasha23
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
12.2.2007 23:38:46   
frrrr
piskot, nisi slaba mama! najboljša si za Martina! ne pozabi tega!

mi tut dans nismo bli na sprehodu user posted image
Jaša bil dans full priden, skoz se smejčkal... okrog 17:30 sem ga ravno poskušala uspavat za pol urce, da bi do kopanja zdržal, je pa očka prišel in pri njemu se je treba smejat in nič spat, ker lahko kaj zamudi... no, pa je zdržal tudi kopanje brez joka... ga za silo podojim, zaspi, se zbudi čez 10 minut smejko, se nahrani do sitega in ga položim v posteljo... čez 15 minut se pa zbudi s histeričnim jokom user posted image
sem potrebovala 5 minut, da sem ga za silo pomirila, pol je pa še enih 15 minut jokcal... vmes je mau mož prestregel, ker sm js jokala zraven... nism vedela kaj mu je - previt, sit, na krče že pozabila... sva mu dala kapljice in je po nekaj minutah kupčka podrl, pol pa počasi zaspal

gaya, upam da te čimprej mine... ne bi blo dobro, če nas ne bi več mela rada user posted image

psaša, kolk je na 16ki resen user posted image luštkan Mihec! user posted image
pa res sta si z Andražem (od AKI) podobna... kaj je zdej to? pa Luka (od vave) in Maks (od Pikabu) sta si podobna... a se že od prej poznate? user posted image sicer je pa res, da so pač oktoberčki tolk lepi, da so si po malem vsi mau podobni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Med dojenjem:
  • Iva me rada gleda, pa kot si že napisala Pikabu, boža ali pa praska user posted image .
  • Včasih pa me prime za kazalec in s svojim zapestjem miga levo desno, da potem moj prst premika v levo in desno.
  • Včasih pa menca z dlanmi v mojo dojko, kot kakšen majhen mucek, ko se doji pri mamici user posted image .
-> to dela tut Jaša... razteguje dlan kot mucek med hranjenjem al pa kadar prede, ko ga kdo boža

temence... js ga vsak dan umijem po glavci (no, pol pa še po celem telesu) s frotirasto krpico za umivanje, pol se pa kopamo in fajn obrišemo -> ni temenc... se pojavijo na trenutke, ko smo 2, 3 dni od doma in se umivamo z unimi Tosaminimi krpicami -> s frotirasto krpico umijem, pa po kopanju mau namažem z oljem... no, pa redno češemo in krtačimo

vprašanja za pediatra, RA, patronažno... js si kr seznam delam... prejšnjič sm za pediatrinjo imela seznam, zdej ga delam za patronažno, pa še pri pediatrinji bom prej kaj zatežila... takrat pozabim kaj sm hotela in je bolje imet na listu zapisano

tasha, Gael zgleda pa pravi fantin že... res nagajivo gleda user posted image

js tut počasi spat... lepo spite!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
12.2.2007 23:40:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Norouser posted image - mislim količina strani!!!!user posted image

pa ni me blo skoz zravn, da ne bo pomote...
pa altati tut ne, pa moci tut ne, muki je bla tut bolj mau prisotna, amazona tut user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
13.2.2007 0:44:05   
frrrr
a ste res kr vse šle spat?

js sm pa galerijo apdejtala... vam kako fotko prpopam...
user posted image

user posted image

in še 4mesečnik:
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
13.2.2007 7:34:55   
Clody

Jutrooo flancačice!!!

Lahko rečem samo - NISTE NORMALNEEEE!!!
Sem šla gledat še ostale mamice od letos in vodimo 100 na uro. Zdej pa nevem, al smo res take čveke, al nas je tolk več kot drugih, sej nevem.
Brala sem vas eno uro, zdej pa mali že tečnari in me kliče.
Kolko so pa te vaše tipkovnice kej obrabljene? Pri moji se določenih črk sploh več ne vidi!!user posted image user posted image user posted image

Pikabu, a pol kar pridno telovadiš?? Lepo si opisala dojenje. Prav tako ga tudi jaz doživljam. Se vidi, da malčki nimajo več tako rokic v pest stisnjenih. Se mi pa zdi, da sem slišala tole tvoj dihanje!! Sej veš, Jesenice so blizu!! Glih včeri sva šibala po planice!! Se mi zdi, da je v Mercatorju zmerej ogromnoo ljudi!!

Lu, tud jest sem imela take lase, ko sem šla pa rodit sem šla kar pod škarje. Vedno sem imela čop, ker so me dolgi lasje motil.

Vava si pa res prodna, da še tkole na sestanke šibaš.

Gaya, se zgodi vsaki da ima takele dneve ko gre sama seb na živce, verjemi.

Maxica - a ti to resno???

Včeri sem gledala gospodnije - to ti je res ena super nadaljevanka!!user posted image user posted image

Doktorja nism dočakala, učki niso zdržal!!

Grem korenjaka previt!!!!

pridem nazaj!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
13.2.2007 8:01:09   
Arabela
Dobro jutro flancačice!!! user posted image user posted image user posted image

Vidim oziroma berem da ste bile kar dejavne ponoči...

Naša fakinka pa je včeraj sama prvič zaspala v posteljici! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ponavadi zaspi pri meni na kavču, včeraj pa je bila tečkica, ni hotela jesti, gledala tv, pa sem jo odnesla v sobo, prižgala pesmice in... mala je po 10min sladko spala...
Zbudila se je za dojenje ob 00.15, pa ob 4ih, 6ih, zdaj pa spi..

Pa temenca smo fasali... ampak ste se včeraj razgovorila in sem našla odgovor, ker doslej ji nisem vsak dan glavice umivala, pa bom probala sedaj ji umivati in mazati...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
13.2.2007 8:03:27   
Arabela
Dr. Housa nisem dočakala, mi je NMK vse zmrdala...

Tudi jaz imam močne lase, sedaj mi odpadajo kot za stavo, pa sem kar srečna ker med nosečnostjo so se mi ful zgostili..
Tudi jaz sem imela ful ful dolge, nato pa me je prijelo in sem se postrigla.. glih toliko da sem si lahko čop naredila in ne enakomerno... zdaj pa so mi spet kar nekak zrasli, pa jih imam tako vedno v čop zaradi male...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5544
13.2.2007 8:07:52   
Arabela
Pri nas je ponoči deževalo, sedaj pa je tako oblačno vreme.. upam da se bo otoplilo.. ampak spet je blato vsepovsod user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5545
13.2.2007 8:11:06   
Arabela
dobro jutro vam pošilja tudi Katarina:

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
13.2.2007 8:18:01   
Arabela
Psaša, Mihec je pravi korenjak.. user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5547
13.2.2007 8:20:28   
gaya

Jutro

stanje slabše kot včeraj. Še bolj pain in the ass user posted image . Bom danes se vrgla v generalno čiščenje stanovanja in vmes razmislila kaj me je začel tko morit. Še Gaja me čudn gleda.

Nč nimam niti volje za pisanje. Saj prebrala sem vas.

Lep dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
13.2.2007 8:21:33   
frrrr
borovnicka že kaj javla kako je s Tjašem? kdo kaj ve????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
13.2.2007 8:25:15   
muki1
Jutro .
Gaya, kar razmisli, pa ne pozabi si kakšne fajn muzike naštimati med pucanjem.....

Tasha, Gael je pa res pravi zapeljivec. Pa ful velik fant je že.
Frrrr, a se vaš Jaša mogoče kdaj NE smejčka? Ker na vsaki sliki je tak smeško.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?