frrrr
|
piskot, nisi slaba mama! najboljša si za Martina! ne pozabi tega! mi tut dans nismo bli na sprehodu Jaša bil dans full priden, skoz se smejčkal... okrog 17:30 sem ga ravno poskušala uspavat za pol urce, da bi do kopanja zdržal, je pa očka prišel in pri njemu se je treba smejat in nič spat, ker lahko kaj zamudi... no, pa je zdržal tudi kopanje brez joka... ga za silo podojim, zaspi, se zbudi čez 10 minut smejko, se nahrani do sitega in ga položim v posteljo... čez 15 minut se pa zbudi s histeričnim jokom sem potrebovala 5 minut, da sem ga za silo pomirila, pol je pa še enih 15 minut jokcal... vmes je mau mož prestregel, ker sm js jokala zraven... nism vedela kaj mu je - previt, sit, na krče že pozabila... sva mu dala kapljice in je po nekaj minutah kupčka podrl, pol pa počasi zaspal gaya, upam da te čimprej mine... ne bi blo dobro, če nas ne bi več mela rada psaša, kolk je na 16ki resen luštkan Mihec! pa res sta si z Andražem (od AKI) podobna... kaj je zdej to? pa Luka (od vave) in Maks (od Pikabu) sta si podobna... a se že od prej poznate? sicer je pa res, da so pač oktoberčki tolk lepi, da so si po malem vsi mau podobni IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Med dojenjem: - Iva me rada gleda, pa kot si že napisala Pikabu, boža ali pa praska
. - Včasih pa me prime za kazalec in s svojim zapestjem miga levo desno, da potem moj prst premika v levo in desno.
- Včasih pa menca z dlanmi v mojo dojko, kot kakšen majhen mucek, ko se doji pri mamici
. -> to dela tut Jaša... razteguje dlan kot mucek med hranjenjem al pa kadar prede, ko ga kdo boža temence... js ga vsak dan umijem po glavci (no, pol pa še po celem telesu) s frotirasto krpico za umivanje, pol se pa kopamo in fajn obrišemo -> ni temenc... se pojavijo na trenutke, ko smo 2, 3 dni od doma in se umivamo z unimi Tosaminimi krpicami -> s frotirasto krpico umijem, pa po kopanju mau namažem z oljem... no, pa redno češemo in krtačimo vprašanja za pediatra, RA, patronažno... js si kr seznam delam... prejšnjič sm za pediatrinjo imela seznam, zdej ga delam za patronažno, pa še pri pediatrinji bom prej kaj zatežila... takrat pozabim kaj sm hotela in je bolje imet na listu zapisano tasha, Gael zgleda pa pravi fantin že... res nagajivo gleda js tut počasi spat... lepo spite!
|