Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr olje... a ga vi še uporabljate vsak dan za gubice mazat? Mi ga samo po kopanju, pa ne po celem telesu, le na gubicah in pregibih. IZVIRNO SPOROČILO: Arabela Aja še to... Katarinca ful glavico dviguje ... glavico in nogice.. ko jo kopam ali preoblačim se napne in dvigne glavico... a je to ok? Naš počne isto. Jaz mislim, da ni nič narobe. Kot je že ena napisala, napreduje v razvoju. IZVIRNO SPOROČILO: moci kam naj jo sploh dam spat Če imaš možnost, si sposodi kje prenosno posteljico. Sicer je pa tudi pri nas ta posteljica večnamenska. Jo imamo tudi za stajico, čeprav je trenutno še pospravljena. IZVIRNO SPOROČILO: frrrr IZVIRNO SPOROČILO: moci frrrr, kaj pa ti tok poštarja čakaš mi je v soboto , ko me ni blo doma, listek pustil na katerem piše: 12.2. med 8. in 10. bodi doma osebno od Jaše bi moral prinest Si ga dočakala? IZVIRNO SPOROČILO: Lu Kako je z lulčki in kožico Pri nas gre že lepo dol. Vidim pa, da pediatri dajejo zelo različna navodila. Nam je rekla, naj mu občasno potegnem toliko kot gre. Jaz sem res zeloooooo občasno in kar enkrat je šla. Mi je pa na prvi posvetovalnici rekla, da do prvega leta ni panike in je normalno, da gre težje. Lu, še imate čas. Vava, držimo pesti in mora biti vse v redu. Moci, so ti ostale lepo napisale. Delajta pridno vaje, pa ne sekiraj se, pa bo vse v redu. Držimo pesti tudi za vas. IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nismo se cepili. O, fino, da je niso, boš zdaj vsaj mirna. IZVIRNO SPOROČILO: altati AKI-presenečaš me! pišeš cele litanije...to ni v tvojem stilu....ampak se mi dopade! kar tako naprej....to mi deli .... Se podpišem. AKI, to mi delaj.