|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 13:52:41   
beki24
VAVA- JST TUD PESTI DRŽIM, DA BO VSE BP!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
12.2.2007 13:58:13   
moci
ja to pa je v reduuser posted image sam se ne čist tko k so oni mislili da je pravuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
12.2.2007 14:04:46   
Anonimen
BEKI: neki glede enga esta nosečnost al kaj že...???user posted image

lejte čist tko vam bo m rekla...jz mislm da ni glih pametn poslušat tiste pediatre pa dr-je---(jz pa v zdavstvu dlam jaaauser posted image user posted image ) ker itak majo oni kr ene standrade kako naj bi zgledal dojenček pri 3.4 mesecih..pa ja no obračanje pa ne vem kaj še....ej preveč komplicirajo..ortroci bodo že zrasl kakor smo mi pa ostali...pa pol kr ene psihologe pa ne vem kaj še...prav probleme iščejo pa služjo....

jz msilm da če maste probleme z malimi se bodo že prohtal (recmo da se ne obrne s hrbta na trebuh) ja madona sj se mu ni treba kuj ko jestar 3 mesece...sj za to je še čas....

moje mnenje...

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5353
12.2.2007 14:06:20   
Anonimen
hm aja še neki zakaj pa ene hodte v RA???? čist tko me zanima k nsim preveč na tekočemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5354
12.2.2007 14:08:07   
beki24
AKI- a misliš oddajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5355
12.2.2007 14:09:10   
beki24
v razvojno hodijo, če pediater opazi kaj narobe in jih potem tja pošlje! v večini primerov!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5356
12.2.2007 14:09:11   
Anonimen
ne glede testa nosečnosti???!!

al sm pa kj zabluzila spet..sj ne vem??!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5357
12.2.2007 14:10:17   
beki24
jst nč o testu pisala, ga je pa tasha delala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
12.2.2007 14:10:50   
Anonimen
no in kaj je narobe...??

moj je bil tud prej rojen 24 dni..pa mi ped. ni nič rekla za RA..pa tud recmo pri 3 mesecih ni delal tisti kar ponavadi naj bi pri taki starosti..pa tud recmo nogce še ne da v usta pa take..

< Sporočilo je popravil AKI -- 12.2.2007 14:18:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5359
12.2.2007 14:11:04   
beki24
al pa ne vem več- če najdeš, dej citiraj tisti del!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
12.2.2007 14:12:01   
Anonimen
aaaa točno no ali je ali ni????

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5361
12.2.2007 14:16:22   
Lu
tasha NI noseča, kakor sem sama zasledila.

moci ne sekiraj se preveč, da ti mlekeca ne zmanjka. Daj malo razloži kaj so mislili s tem, da se preveč razteguje, da je premočna ? Saj Tian se tudi razteguje pa zvija. Halo?

vava za jutri pa user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
12.2.2007 14:20:54   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

S hrbta na trebuh? Kaj ti to nas malo zezaš LU? Iva se še s tebuha na hrbet jedva prekopicne.

moj starejši se je prej prevalil s hrbta na trebušček (to mu je ratalo pri 3,5 mes.) in šele pol ko je to ovladal, je šel pa še nazaj na hrbet...

pa tut res je, da noben od mojih sinov ni maral (in ne mara) kravce past...matjaž se ko noj zarije v podlagouser posted image user posted image  samo takrat, ko ga je pa zdravnica dala kravce past, se je pa držal strumno kot vojakuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5363
12.2.2007 14:23:35   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aja še to... Katarinca ful glavico dviguje user posted image ... glavico in nogice.. ko jo kopam ali preoblačim se napne in dvigne glavico... a je to ok?

mala radovednica je ugotovila, da obstaja še druga perspektiva na svet kot le iz ležečkega položaja user posted image user posted image user posted image

mislim, da ni bojazni, en korak v razvoju naprej...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
12.2.2007 14:31:39   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Fino umijem in nato mu zdaj po nasvetu pediatrinje z pudrom namažem. Da se fino osuši. Sem že mislila, da je na kaj alergičen, ker se mu res naredi ene 2 cm širok živoredč trak pod vratom.

Mogoče mu pa puder preveč izsuši pa se vname. raje namaži s kako hranljivo kremico...

Punce tiste ki imate user posted image doma. Kako je z lulčki in kožicouser posted image Pri nas še vedno ne gre dol. Zdaj se mi zdi, da še manj kot pa je že šla.

Ne tikam nič. Tudi pediatrinja ni nič opozorila, da bi morali kaj trenirati... Ko ga bom naslednjič preoblekla, bom pogledala, kaj je s kožico.

A vas lahko še za en nasvet prosimuser posted image Imam zelo zelo dolge lasi in večino nosim čop. Zdaj me je pa prijelo da bi se postrigla samo še ne vem kako in seveda tako, da bi čop še naredila, ker zaradi malega ni šans da imam spušene lase.

a maš kako frizerko, ki ji zaupaš? Mislim, da bi ti najbolje znala svetovati. Jaz se zmeraj tako posvetujem s frizerko. No, zdaj se nimam kaj, ko sem čist na kratko postrižena... To sem pa pogruntala, vsaj po fotkah ki jih vidim, da ste vse bolj dolgolaske tukaj med oktobrkami... jaz pa čist na kratkouser posted image

No z nasveti naplan, prosim. Aja a ne obstaja nekje en programček k vstaviš fotko in se igraš z frizurami? A ga katera pozna mogoče?

enkrat sem ga našla, sam ga nisem sprobala... poskusi v google vtipkat hairstyle ali kaj podobnega, pa bo verjetno ven padlo

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
12.2.2007 14:36:16   
lucika
alina, jaz sem tudi iz ful dolgih las pristala na cisto tinimini kratkih. ne vem, ce ne bo naslednji korak masinca, ker za vsako, ko se vstrizem, se mi zdi, da imam naslednji dan ze predolge:)
ni boljse frizure kot je kratka. sicer ni tak lepa, kot so dolgi laski..je pa super prakticno.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
12.2.2007 14:39:13   
Anonimen
lu zate::
http://www.stellure.com/

http://www.ukhairdressers.com/hair_move/#123

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5367
12.2.2007 14:39:38   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

bemti pa ta razvojna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
so me spravli v depresijouser posted image user posted image user posted image user posted image
tok morijo. preveč se razteguje, premočna, preveč se zvija, pretrda, preveč jezik ven moliuser posted image user posted image user posted image user posted image a lohk še kej??? drek.
so rekli čim več se z njo ukvarjatuser posted image pa a se lohk še več???? če se ne jaz se pa moja mami.

sem rekla, sej za naprej pa ne bo posledic, ane? pa pravi no mogoče pri govoru al pa pri hoji. lahko pa tud ničuser posted image

moci, vedno pomisli, da se ti dohtarji vsakodnevno srečujejo z vsakovrstnimi primeri... in morajo postati malo otopeli in neobčutljivi na take stvari, sicer bi jih vsakodnevno delo vsakič znova metalo ven iz tira, če bi povsod jemali z osebnim pristopom.... zato se nam zdi, da so taki neprijazni, tečni ali kakršnipačže...

in vedno povejo tudi najslabši možni izid... tako so meni pred prvim porodom zaradi moje "zdravstvene pomankljivosti - krvne slike" rekli da je možno, da bi otrok imel tudi možganske krvavitve... saj veš, da se mi je skoraj scufalo od skrbi, dokler nisem rodila... ampak to je res tisti najslabši možni izid...

ne jemlji njihovih nasvetov kot kritika proti tebi - poberi iz teh nasvetov in pripomb tisto najbolje, kar je resnično pomembno za tvojo pupiko, ravnaj tako, da ji z določenimi prijemi ne škodiš, ostalo pa prepusti njej  in njenemu razvoju! Pa glavo pokonci!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
12.2.2007 14:39:40   
mtina

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
da zdravi otroci pri enem mesecu že prespijo celo noč (preden je bil Matjaž 1 mesec star) da njej sta oba tako že spala... pa sem ji kar rekla nazaj, da je ona oba imela pri treh tednih že na flaši, na 2/3 kravjem mleku ali kako se je takrat že to delalo... moja otroka sta pa dojena, na kar sem ponosna in da kaloričnosti in občutka sitosti pri obeh vrstah mleka ni za primerjat!

Se definitivno ne strinjam!!!! To je čisto odvisno od otroka. Moji dve dobri prijateljici obe dojita, pa jima otroka spita 10 ali 12 ur v kosu ponoči brez hranjenja. Žan je na flaši pa šele zadnji teden spi 10 ur skupaj - ko dobi NF.

GH: o tem bom pa tiho, kajti ... user posted image  ... se pač ne strinjamo ...

LP

Sonce!!!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
12.2.2007 14:41:00   
Anonimen
no jz mam tud dolge lase do ramen in jih bom ob prvi priožnosti odstrigla...no frizerka..ker ko mi grejo pa zdj na živce pa to ni več res....

lucika kolk maš pa ti kratke??..jz bi si jh kuj kr sama postrigla..samo ne upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5370
12.2.2007 14:41:49   
vava
Moci jaz sem bila do zdaj v RA dvakrat. Prvič sem bila ful vesela, ker sem imela prvič občutek, da se je za otroka res nekdo zavzel, se z njim ukvarjal in ga pregledal, kot je treba. Drugič, ko mu je pa samo obseg glave zmerila, sem bila pa malo razočarana, ker to pa lahko tudi sama naredim, ampak sem se potolažila, da pač ni bilo potrebno več.
Naslednjič imamo RA 6.marca. Za takrat si je pa že v naprej več časa rezervirala (mislim, da 1 uro), ker bomo pregledali vse izvide preiskav, ki jih bomo dali jutri čez.
AKI mi hodimo v RA, ker sem imela fenomenalen porod in je Luka pri tem dobil subarhenodialno krvavitev (popokale so mu žilice v glavi). Zdaj sicer kaže ok, ampak gledali ga bodo pa do 5 leta. Strinjam se s tabo v delu, da ni nujno, da se bi že vsi obračali, saj je to stvar razvoja. Eni prej, drugi kasneje. So pa stvari, ki jih je potrebno spremljati in ne minejo kar tako. Veš naš Luka ima nadpovprečno veliko glavico. In zdaj gruntajo ali je to od tega, ker sva oba z mojim bolj glavonje ali je zaradi razširjenih ventriklov (prostori v možganih), ki jih je fasal ob krvavitvi ob porodu. In če bi bili ti ventrikli povečani zaradi zastajanja tekočine, bi se v glavi ustvarjal pritisk, zaradi katerega bi za začetek glava "samo" bolela, kasneje ..... pa sploh ne bom pisala, kaj bi lahko bilo. No in take stvari se ne porihtajo kar same od sebe in jih ne moreš kar zignorirati. Če se taka stvar začne dovolj hitro obravnavati, se da marsikaj popraviti, sicer pa.... In ena od rešitev je drenaža - napeljejo cevčico iz možgan po telesu do trebušne votline in po njej potem odteka odvečna tekočina. Sem ti zamorila, a ne? No v glavnem kolikor sem jezna na zdravnike, ki bi lahko tudi drugače odločili pri porodu in se zdaj s temi stvarmi sploh ne bi ukvarjala, sem po drugi strani hvaležna za vse možnosti in preglede s katerimi bomo izključili kakršnekoli napake.
Moci ti pa le delaj vaje, kot so jih pokazali, bodi vztrajna, boš videla, da se bo izplačalo.
Aja pa še nekaj. Moci in Mis se opravičujem, ker še vedno nisem poslala pilatesa. Še vedno imamo neke tehnične težave, zaradi katerih se zvok in slika ne ujemata. Bomo uredili in pošljem, takoj ko bo štimalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5371
12.2.2007 14:42:43   
muki1
Pa dobro, no, pa saj to ni normalno....4 ure me ni, pa napišete 4 strani, ali koliko ....saj niti ne vem....jaz tega ne zmorem, no.....

Nismo se cepili.
Bom morala Nežo met enih 10 dni doma, ker ji zgleda ona vse prenaša, pa potem, ko bo res zdrava, se takoj morava oglasit za pikico.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5372
12.2.2007 14:49:04   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
da zdravi otroci pri enem mesecu že prespijo celo noč (preden je bil Matjaž 1 mesec star) da njej sta oba tako že spala... pa sem ji kar rekla nazaj, da je ona oba imela pri treh tednih že na flaši, na 2/3 kravjem mleku ali kako se je takrat že to delalo... moja otroka sta pa dojena, na kar sem ponosna in da kaloričnosti in občutka sitosti pri obeh vrstah mleka ni za primerjat!

Se definitivno ne strinjam!!!! To je čisto odvisno od otroka. Moji dve dobri prijateljici obe dojita, pa jima otroka spita 10 ali 12 ur v kosu ponoči brez hranjenja. Žan je na flaši pa šele zadnji teden spi 10 ur skupaj - ko dobi NF.

GH: o tem bom pa tiho, kajti ... user posted image  ... se pač ne strinjamo ...

LP

mtina, to sem napisala za starost otroka 1 meseca, ko definitivno ne more otrok prespati cele noči, ker ima želodček premajhen - ne glede na flašo ali dojenje. Občutek sitosti - tudi tu mislim, da nisem mimo pihnila, ker je materino mleko le lažje prebavljivo in prej dobi občutek lakote.
Pri 4 mesecih je pa res lahko drugače in res je, da je od otroka odvisno... se strinjam... čeprav do teh komentarjev staršev sem jaz včasih malo skeptična, ampak jim ne oporekam... v redu, blagor jim, če otrok prespi 12 ur ne da bi se zbudil! se vsaj nekateri naspijo! user posted image  za njih!
nekateri se pa tudi hvalijo, čeprav temu res ni tako...

pa user posted image  tudi za vaše 10-urno spanje? Kaj je že to?user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
12.2.2007 14:50:04   
Anonimen
vava...mi je kar hudo..sicer pa mi nisi zamorila...sj jz verjamem da bo vse dobro...ja!!!

sicer sm pa jz misnila bolj v smislu razvoja dojenčka in tako kot je v tvojem primeru kjer so res potebne preiskave in opazovanja dojenčka in beleženje vseh novih stvari ki jih mali naredi...

no ker moj je bil pa pač pej rojen in mi je ped. rekla da je on pač donšen nedonošenčekuser posted image ....pa tudi malo "zaostaja" v nekterih stvareh...recmo šele zdj je začel prijeti igračko z obema  rokama...pa tud šele zdj je bolj "zgovoren" kot  prej....

sicer pa vava..danes majo že take in drugačne naprave in etode tako da bodo tud tole pošlihtal...en user posted image  zate in za Lukca!

< Sporočilo je popravil AKI -- 12.2.2007 14:57:48 >

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 5374
12.2.2007 14:52:12   
@lina
vava - tudi od mene user posted image , držim pesti za jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?