|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 11:48:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aja še to... Katarinca ful glavico dviguje user posted image ... glavico in nogice.. ko jo kopam ali preoblačim se napne in dvigne glavico... a je to ok?

...

Ajda to dela že skoraj en mesec, pa se mi ne zdi narobe, to je pač njeni telesni razvoj, proti temu se ne moreš borit! Tako se pripravljajo za sedeči položaj, saj Katarina bo počasi 5 mesecev stara, tak da zdaj pričakuj, da bo še več tega.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
12.2.2007 11:49:45   
beki24
Robčki- jst jih uporabljam vsak dan- imam pa Johnsonove- niso tolk naparfumirani kot Pampers!! Od Nivee so mi tud všeč- sam Jonsonovi so zdej v Akciji!!user posted image  Drugače pa še zmeraj kdaj pa kdaj uporabim navadno domačo vodo- sej pravijo- domače je najboljšeuser posted image !

Tinkaro tud vrže iz ritma, če je ati cel dan doma! Danes je spala do 8.30 ( no sej ona bi tud že prej vstala, ampak mami je bla koma- pa se jo je dalo prepričat, da mal podaljšauser posted image ), če je pa ati doma sta pa ob 6.30 pokonc oba- mami pa spiuser posted image . Potem tud čez dan noče spat- se boji, da bo kaj zamudila ( verjetno si misli, mamico tako cele dneve gledam, atija pa tako malo vidimuser posted image ) in ker ne spi, potem tudi jest noče normalnouser posted image
No, danes je vse že po starem, že spi 1 rundo dopoldansko, potem jest....čisto potiho- pridna je!

GH- preden je dopolnila 4 mesece se je meni tudi mudilo- pa kdaj, pa kdaj..... zdej imam sicer že vso zalogo ( riž, kašice, sokce- amapk samo za probat- drugače ji bom sama kuhala) doma, pa se mi nič več ne mudi!! Začela pa bom tako kot mi je Muki1 svetovala, vsak dan 1 žličko več- POČASI!!!
Drugače sva pa že skoraj čisto na Aptamilu, od tistih hormonskih tablet naprej je meni začelo zmanjkovati mlekauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
12.2.2007 11:51:24   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, dej ga no srat. jaz pa res nisem klepetuljauser posted image
ej, mogoče bo pa tema umrla v enem tednu brez naju user posted image user posted image

Ziher ne bo, ker ko nikogar no gorsem tam jaz, da se pogovarjam sama s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
12.2.2007 11:51:40   
beki24
a moram še kej napisat, al me mate že dostuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
12.2.2007 11:53:02   
@lina

kam ga bop pa ti spat dala? mi je škoda prenosne posteljice kupovat, samo za 1x...

/quote]

saj ni sam za 1x - saj boste še šli na dopust, ali kam drugam prenočevat...pa saj bo še kakšen user posted image , a ne?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
12.2.2007 11:53:10   
štorkljica

frrrr, se pa dobro vidi, da sva midve opici po kitajskem horoskopu user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
12.2.2007 11:53:36   
beki24
aja, zakaj me včeraj ni bilo- sem bila na rr-ju, samo na drugem forumu- dojenček- otroci s posebnimi potrebami.... pa vam pol nisem hotela utrujat

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
12.2.2007 11:54:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

hej beki ka sm spet zamudila????user posted image

meni lahko odpišeš če se ti dauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5333
12.2.2007 11:57:14   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

aja, zakaj me včeraj ni bilo- sem bila na rr-ju, samo na drugem forumu- dojenček- otroci s posebnimi potrebami.... pa vam pol nisem hotela utrujat

nimamo te še dovolj user posted image

s kakšnimi posebnimi potrebami? zakaj?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
12.2.2007 11:57:19   
štorkljica
Jaz robčke uporabljam od NIVEe, kjer gor piše NO PARFUME, smo včasih Pampersove nucali, pa je Ajda alergijo mela, okoli itke je dobila rdečo kožo.

Drugače jo pa jaz po kopanju vsak dan namažem po celem telesu z NIVEino kremo PFLEGE CREME. Jo super prenaša in se tudi hitro vpije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
12.2.2007 11:58:12   
štorkljica
Kaj kuhate za kosilo? Jaz špinačo, pire krompir in jajček na uč. NJAMI

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
12.2.2007 11:58:34   
frrrr
mukiiiii, ko prideš od pediatra, bo tu cela štala za prebrat user posted image  user posted image  user posted image
in vse po tvoji zaslugi user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
12.2.2007 12:00:22   
frrrr
js mam pa rižev narastek za kosilo... tašča včer pripravila... sva bla pr mojih na kosilu, tašča pa za sabo dala, ker sm js mau mahnjena na rižev narastek user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
12.2.2007 12:04:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Kaj kuhate za kosilo? Jaz špinačo, pire krompir in jajček na uč. NJAMI

dobra ideja za jutr - njami user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
12.2.2007 12:04:50   
Anonimen
user posted image makarončke z omakco.....user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5340
12.2.2007 12:10:02   
frrrr
js vas morm mau na miru pustit, da ne boste moderatorjev prosile za moje bannanje user posted image

papa za neki časa user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
12.2.2007 12:22:24   
psaša
Mali spi že drugo rundo. Spanje brez posebnosti, do 5h, potem pa do 8.30.
Mami peče kruh, ravno pojedla "zajtrk". Za kosilo bomo imeli pire krompir in sojine oz. zelenjavne polpete ter solato.

GH-sploh še ne razmišlam o tem.

robčki- jaz uporabljam od Mercatorja Lumpi.

Mandaljevo olje- enkrat na teden po celem telesu, drugače pa z Niveino kremo PFLEGE CREME. Za ritko pa hladilno mazilo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
12.2.2007 12:46:10   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

user posted image makarončke z omakco.....user posted image

user posted image user posted image user posted image mi bomo imeli pa špagete z omakco

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
12.2.2007 12:54:56   
Lu
Mi uporabljamo robčke Pampers. Če smo pa doma ga pa skoraj vedno z vodo umivam. Glede te vratne gube pa imamo mi kar krizo. Skoraj skoz, ker se mu hitro vname. Samo nimam kaj. Fino umijem in nato mu zdaj po nasvetu pediatrinje z pudrom namažem. Da se fino osuši. Sem že mislila, da je na kaj alergičen, ker se mu res naredi ene 2 cm širok živoredč trak pod vratom. Punce tiste ki imate user posted image doma. Kako je z lulčki in kožicouser posted image Pri nas še vedno ne gre dol. Zdaj se mi zdi, da še manj kot pa je že šla.

A vas lahko še za en nasvet prosimuser posted image Imam zelo zelo dolge lasi in večino nosim čop. Zdaj me je pa prijelo da bi se postrigla samo še ne vem kako in seveda tako, da bi čop še naredila, ker zaradi malega ni šans da imam spušene lase. Čakte vam pripopam sliko, samo ne vem kako se bo videlo, ker sem se sama slikala. Evo slika od zadaj:

user posted image

Pa glejte samo lase, rit preskočte. OKuser posted image user posted image user posted image

vava hellow. Kje si ti?

No z nasveti naplan, prosim. Aja a ne obstaja nekje en programček k vstaviš fotko in se igraš z frizurami? A ga katera pozna mogoče?

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
12.2.2007 13:02:07   
Lu
Pa ker ravno fotke nekaj štimam vam jih par pokažem:

Maja in jazuser posted image
user posted image

Tian ob bazenu:
user posted image

In še Maja ko tresoriti:
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
12.2.2007 13:37:26   
vava
Evo se javljam, da ne boste mislile, da sem vas čisto zapustila. Saj vas preberem. Tako vsake 2 dni se spravim gor in beeereeeemmmm. Pogledala tudi vse slikice, se smejala in jokala z vami. user posted image
Ja res je. Vedno več delam. Sicer vse od doma. Vsake toliko edino skočim na kakšen sestanek - ampak res redko (1x na ca 14 dni). Prejšnji teden sem bila na GZSju kot gost neke okrogle mize. In sem mislila, da se bom v tla vgreznila, tako tremo sem imela. Se kar ne morem zbrati samo za tele nepremičninske stvari. Sem se opravičila, da po tem, ko 3x ponoči vstaneš pač nisi 100% pri uradnih stvareh. In zato pa obstajajo porodniške. So bili polni razumevanja, ker itak vsi vedo, da imam Luko in da jim delam uslugo, ker bi z lahkoto rekla ne in ostala doma.
Naš Luka je vsak dan bolj nasmejan in zgovoren. Pa tudi zaspi zadnje čase brez problema in brez joka. Po večernem kopanju, maziljenju (btw tudi jaz sem slišala, da se jih ne sme mazati po celem telesu) in oblačenju, se še naje in ko podre kupčka, se še malce pocrklja pri meni in ga položim v posteljo. Mislim, da mi je Frrrr rekla, da mi otrok hoče povedati naj ga božam (ko se je z roko drsal po glavi) in zdaj ga božam pa na vsako stran glave mu k licu dam tetra pleničko in tako ga lahko pustim tudi samega in kmalu sam zaspi.
Tudi mi smo nakupili tri škatle GH ob Belupe (s korenčkom in jabolkom ter eno z banano pa eno s slivami). Do zdaj smo mu dali za probat nekaj žličk, pa bom po vašem pisanju kar nehala za nekaj časa.
Lucika a tebi v razvojni niso odsvetovali kengurujčka?
Mi gremo pa jutri na pediatrično kliniko. Tam moramo biti že ob 8ih zjutraj in nas bodo sprejeli za celo dopoldne. Vem da mu bodo delali EEG in ga želijo posneti v alfa stanju (torej bomo počakali, da zaspi), kaj bodo pa preostale preiskave si pa nisem zapomnila in bomo pač videli.
Neverjetno, ampak prav veselim se, da gremo, ker sem prepričana, da mi bodo dokončno povedali da je vse v redu in da se končajo ti dvomi in negotovosti.

Punce ne bit hude, ampak spet moram nehati, ker imam telefone. Obljubim, da se bom spet spravila k sebi in vas ne bom zanemarjala.
Pa sporočim, kako bo jutri na pregledu.

user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
12.2.2007 13:43:21   
moci
bemti pa ta razvojna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
so me spravli v depresijouser posted image user posted image user posted image user posted image
tok morijo. preveč se razteguje, premočna, preveč se zvija, pretrda, preveč jezik ven moliuser posted image user posted image user posted image user posted image a lohk še kej??? drek.
so rekli čim več se z njo ukvarjatuser posted image pa a se lohk še več???? če se ne jaz se pa moja mami.

sem rekla, sej za naprej pa ne bo posledic, ane? pa pravi no mogoče pri govoru al pa pri hoji. lahko pa tud ničuser posted image slabo mi je. potem me pride pa zdravnica prašat, kako je blo pri NS. a hoče zdej rečt da je prizadeta????
pa kadar pridemo reče, da so v zaostanku in da se jimuser posted image ful mudi. pol pa vpraši kejuser posted image
beh. jezna sem, no.
vava, a si ti tud po ra kej jezna

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
12.2.2007 13:44:27   
moci
vava, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
12.2.2007 13:46:40   
beki24
AKI- sej bi ti odgovorila, pa ne vem kaj misliš s tem, kaj si zamudilauser posted image

mi imamo makarone s faširanim mesekom, korenčkom in grahom!

meni se Tinkara okoli obrača, ko jo imam na mojih nogah, tako da mene gleda in je s hrbtom naslonjena na noge- se mi odrine z nogami od trebuha in se obrne- pol jo pa lovim da ne padeuser posted image

jst jo včasih po telesu namažem z Soft Creme od Nivee- se hitro vpija, pa kožo ima mehko

na tistem forumu sem bila kar tako! Se pa potem ful zaveš, kakšno srečo imamo, da so naši otroci zdravi!!!!!!!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
12.2.2007 13:51:48   
beki24
ko se naši kej zalet in potem zakašlja- potem pride pa tak aaaahhhhhhhhhh- zavzdihne k tavelik- je tolkuser posted image

moci- ne se preveč sekirat! kaj so pa rekli, ko se obrača- a to tudi ni vreduuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?