vava
|
Evo se javljam, da ne boste mislile, da sem vas čisto zapustila. Saj vas preberem. Tako vsake 2 dni se spravim gor in beeereeeemmmm. Pogledala tudi vse slikice, se smejala in jokala z vami. Ja res je. Vedno več delam. Sicer vse od doma. Vsake toliko edino skočim na kakšen sestanek - ampak res redko (1x na ca 14 dni). Prejšnji teden sem bila na GZSju kot gost neke okrogle mize. In sem mislila, da se bom v tla vgreznila, tako tremo sem imela. Se kar ne morem zbrati samo za tele nepremičninske stvari. Sem se opravičila, da po tem, ko 3x ponoči vstaneš pač nisi 100% pri uradnih stvareh. In zato pa obstajajo porodniške. So bili polni razumevanja, ker itak vsi vedo, da imam Luko in da jim delam uslugo, ker bi z lahkoto rekla ne in ostala doma. Naš Luka je vsak dan bolj nasmejan in zgovoren. Pa tudi zaspi zadnje čase brez problema in brez joka. Po večernem kopanju, maziljenju (btw tudi jaz sem slišala, da se jih ne sme mazati po celem telesu) in oblačenju, se še naje in ko podre kupčka, se še malce pocrklja pri meni in ga položim v posteljo. Mislim, da mi je Frrrr rekla, da mi otrok hoče povedati naj ga božam (ko se je z roko drsal po glavi) in zdaj ga božam pa na vsako stran glave mu k licu dam tetra pleničko in tako ga lahko pustim tudi samega in kmalu sam zaspi. Tudi mi smo nakupili tri škatle GH ob Belupe (s korenčkom in jabolkom ter eno z banano pa eno s slivami). Do zdaj smo mu dali za probat nekaj žličk, pa bom po vašem pisanju kar nehala za nekaj časa. Lucika a tebi v razvojni niso odsvetovali kengurujčka? Mi gremo pa jutri na pediatrično kliniko. Tam moramo biti že ob 8ih zjutraj in nas bodo sprejeli za celo dopoldne. Vem da mu bodo delali EEG in ga želijo posneti v alfa stanju (torej bomo počakali, da zaspi), kaj bodo pa preostale preiskave si pa nisem zapomnila in bomo pač videli. Neverjetno, ampak prav veselim se, da gremo, ker sem prepričana, da mi bodo dokončno povedali da je vse v redu in da se končajo ti dvomi in negotovosti. Punce ne bit hude, ampak spet moram nehati, ker imam telefone. Obljubim, da se bom spet spravila k sebi in vas ne bom zanemarjala. Pa sporočim, kako bo jutri na pregledu.
|