|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 11:02:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Jaša se še ne obrača s hrbta na trebuh, se je pa včer sam dvigoval v sedeči polžaj... najprej je mojo mamo za rokav vlekel in si tako pomagal, pol je pa kr sam, le noge si je mau uprl v mamo

aha, mi tud to delamo. in zdej noče več ležatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
12.2.2007 11:04:19   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica, le glej, da te ne nahrulim!!!!!

S hrbta na trebuh? Kaj ti to nas malo zezaš LU? Iva se še s tebuha na hrbet jedva prekopicne.

sej se zoja tud s hrbta na trebuh obrača, s trebuha na hrbet pa ne...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
12.2.2007 11:04:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aja še to... Katarinca ful glavico dviguje user posted image ... glavico in nogice.. ko jo kopam ali preoblačim se napne in dvigne glavico... a je to ok?

Kar se pa preoblačenja in menjavanja pleničke tiče... mala je ko prava jegulja, niti minutko na miru... mami se čisto spoti preden jo preobleče...

enako mislm da to res ni nič narobe...

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5303
12.2.2007 11:05:19   
moci

olje... a ga vi še uporabljate vsak dan za gubice mazat? js ga včasih 2x dnevno... me zanima, ali mu s tem kaj škodim? bo njegova koža zato kasneje začela sama zase skrbet?

mi ga ne splohuser posted image
pol pa koža ne diha

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
12.2.2007 11:06:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi imamo pa danes razvojno, jutri pa še pediatra. ta teden bo kar živahen. v soboto pa..........tasha, prihajamouser posted image user posted image
prej sem se ful veselila, zdej me pa mal skrbi. en teden... brez banje, previjalne, pralnega stroja, pa brez postelje. kam naj jo sploh dam spatuser posted image prenosne nimam, zakonska sta pa dve skupaj, to tud ne pride v poštev...
emmmmmmm. ne vem, če ne bomo špampka s sabo vlekli.

moci, midva bova na smučarijo vzela banjico s sabo, pa previjalno tut - imamo itaq sam uno previjalno desko... da se ne bom cel teden matrala na previjalni podlogi kr nekje, bova raje vse s sabo vzela
če tebe tut neu, pol pa ne bom mela 40 strani za prebrat, ampak samo 30 user posted image
fajn opravite v RA pa jutr pr pediatru

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
12.2.2007 11:07:11   
moci
a sem se dost dolg sama s sabo pogovarjala. zdej grem pa pod tuš, da ne bom v ra smrdelauser posted image user posted image user posted image
pol pa pride ati - taksi in naju pelje v belo ljubljanouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
12.2.2007 11:08:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Aja še to... Katarinca ful glavico dviguje user posted image ... glavico in nogice.. ko jo kopam ali preoblačim se napne in dvigne glavico... a je to ok?

Kar se pa preoblačenja in menjavanja pleničke tiče... mala je ko prava jegulja, niti minutko na miru... mami se čisto spoti preden jo preobleče...

pomoje ni kej narobe... utrjuje mišice in se pripravlja na sedeči položaj
sej kaj pa lahk nardiš? jo obtežiš, da se ne more dvignit? al jo na previjalno privežeš? user posted image

mi imamo pa pobrcuha - pleničko 10x nastavim pod rit preden mi jo rata zapet, ker tolk pobrcava, da jo vedno premakne do kolen user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
12.2.2007 11:09:08   
moci
frrrr, dej ga no srat. jaz pa res nisem klepetuljauser posted image
ej, mogoče bo pa tema umrla v enem tednu brez naju user posted image user posted image

kam ga bop pa ti spat dala? mi je škoda prenosne posteljice kupovat, samo za 1x...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
12.2.2007 11:09:57   
moci
o beki, tebe pa dolg ni blo - a se motimuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
12.2.2007 11:11:09   
frrrr

frrrr, kaj pa ti tok poštarja čakašuser posted image

mi je v soboto , ko me ni blo doma, listek pustil na katerem piše: 12.2. med 8. in 10. bodi doma user posted image osebno od Jaše bi moral prinest

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
12.2.2007 11:12:39   
frrrr

olje... a ga vi še uporabljate vsak dan za gubice mazat?

pol pa koža ne diha

koža boljš diha, če ne mažeš sploh

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
12.2.2007 11:18:37   
mis
Samo na hitro, pol pa ven. Ne vem no, naše zadnje noči so čist razturane. Sej pomoje vem kaj narobe delam. Bom zdejle ene dva dni kenslala dojenje v leže, pa bom vidla. Namreč naša Tina se je zbudila že po dveh urah, ob pol enajstih, vmes sem ji pa že 3x dudo dala. No, pol se je zbudila ob pol štirih in to je bilo v bistvu konec noči. Tako sem včasih zmozgana, da je ne morem v sede podojit in obe zaspiva in jo pol zrak tišči ker ne podre kupčka. Jo samo prestavim, pol pa čez 10 minut jok, pa spet... Bom kenslala tale ležeča dojenja in cartanja, pa bom vidla. Vidim pa da imate vse bolj razturane noči in da mogoče to ni razlog.

Jaz je ne mažem z oljem, včasih ga dodam v vodo za kopel. Nič ne mažem.

Šibam ven, se pol kaj javim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
12.2.2007 11:18:55   
frrrr

frrrr, dej ga no srat. jaz pa res nisem klepetuljauser posted image
ej, mogoče bo pa tema umrla v enem tednu brez naju user posted image user posted image

kam ga bop pa ti spat dala? mi je škoda prenosne posteljice kupovat, samo za 1x...

js upam, da bodo znale brez naju user posted image punce bo šlo? sej je sam en teden user posted image brez muki smo (bolj ste) tut skor cel teden zdržale user posted image

moci, se nisi glih sama pogovarjala - sm vzporedno s tabo čvekala user posted image vse po mukijini zamisli user posted image

moci, nisi tk huda klepetulja... bi te pa kr med kilometrske goflje uvrstila user posted image user posted image user posted image
spat ga bom dala pa v prenosno posteljo... sva jo kupila že zaradi vikendov pr babicah in dedkih... pa še za stajico jo bom hkrati uporabljala - lok z igračami bom notr dala in bo mir čez dan (js optimist user posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
12.2.2007 11:20:52   
moci
frrrr, se pa dobro vidi, da sva midve opici po kitajskem horoskopu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
12.2.2007 11:30:29   
Anonimen

olje... a ga vi še uporabljate vsak dan za gubice mazat?

pol pa koža ne diha

koža boljš diha, če ne mažeš sploh

tako je!! jz še robčkov več ne uporabljam ker so res napumpani s parfumom in vsemi nekimi zadevamiuser posted image samo voda in to je to!!user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5315
12.2.2007 11:30:48   
frrrr
hihi, ja tapravi šimpanzinji sva user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
12.2.2007 11:33:07   
Anonimen
evo moja duda spet spančka!user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5317
12.2.2007 11:37:26   
frrrr
robčki - js jih uporabljam za ritko samo na poti... drgač pa voda in vata... krema za ritko (hladilna) obvezno, pa fajn osušit

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
12.2.2007 11:38:34   
beki24
beki - in za kaj si se odločila? dvojčke, trojčke? a to je nadaljevanje unega in the womb, ko sam o enm otročku govori?

ja, nadaljevanje jeuser posted image - drugač bi pa jst kr mela dvojčke- sam čez ene 10 let- da se psihično pripravim na nespanjeuser posted image

Frrrr- tudi če ne pišem- berem pa rednouser posted image - vsak dan!!!!!!!!!!

Mazanje z oljem- sem zdaj izvedela od nove patronažne- da user posted image  ne smeš po celem telesu namazat z oljem, ker koža ne diha- baje lahko naenkrat namažeš 1/3 telesa!!!

Obračanje- naša se še s trebuha na hrbet ne obrne- no 1x se je!! Se pa obrača s hrbta na oba boka in skoraj na trebuh- samo rokic izpod trebuha še ne potegne!!

Moci- motiš se- ali pa ne bereš- sem bila še včeraj- sem pisala, vse prebrala, tam ene 10 strani nazaj sva imele s Pikabu samogovoreuser posted image - PUNCE, VE TO SLABO BERETE, SE VIDI, DA 50% PRESKOČITE, KER JE VEDNO TOLIKO ZA BRAT!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
12.2.2007 11:40:46   
beki24
Frrrr in Moci- kdaj gresta- kdaj vaju ne bo? Potem se pa lahko učit začnem- vsaj zjutraj, ko ne bo več toliko za bratuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
12.2.2007 11:41:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

evo moja duda spet spančka!user posted image

moja tut... meni v naročju

moreva it pa vozičkat do pošte po paket od BC... sm kr prek neta naročila, ker se mi ne da v trgovino it... prsne blazinice (pralne) sm nabavla, pa še enih 6 stvari, ki se jih ne spomnem user posted image vem, da so ble v katalogu - grizalo piščanček... morm it po paket, da vidim kaj sm kupla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
12.2.2007 11:41:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Frrrr in Moci- kdaj gresta- kdaj vaju ne bo? Potem se pa lahko učit začnem- vsaj zjutraj, ko ne bo več toliko za bratuser posted image

tt teden še ne bo kaj z učenjem user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
12.2.2007 11:42:23   
Anonimen
hej beki ka sm spet zamudila????user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5323
12.2.2007 11:46:10   
@lina

olje... a ga vi še uporabljate vsak dan za gubice mazat? js ga včasih 2x dnevno... me zanima, ali mu s tem kaj škodim? bo njegova koža zato kasneje začela sama zase skrbet?

jaz mu dam olje samo par kapljic v vodo, ko ga namakam... ritko oz. gubice c dimljah mažem z bebivalom...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
12.2.2007 11:47:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Mazanje z oljem- sem zdaj izvedela od nove patronažne- da user posted image  ne smeš po celem telesu namazat z oljem, ker koža ne diha- baje lahko naenkrat namažeš 1/3 telesa!!!

...
tam ene 10 strani nazaj sva imele s Pikabu samogovoreuser posted image - PUNCE, VE TO SLABO BERETE, SE VIDI, DA 50% PRESKOČITE, KER JE VEDNO TOLIKO ZA BRAT!!!

za olje - midva ga nikol ne celega, samo gubice našega mišolinkota user posted image

beremo VSE! tut vajine samogovore in dialoge o izgubi in opravičila nam, ker sta nas "kao zamorile" - no, še kr odgovorim: nista nč zamorile, tut takšni pogovori so potrebni! ne smemo v sebi tiščat!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?