|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.2.2007 8:19:21   
muki1
Dobro jutro.
Midve z Ivo pa bi danes naj končno dobile prvo pikco, ampak, glej ga zlomka, dete je včeraj spet nekaj začelo pokašljevat.... KAJ NAJ?
Res me je strah, da ne bi kaj z cepivom pokasirala. Pa še proti rota virusu bi hkrati dobila zdravilo oz. protitelesa. Finta je v tem, da zdravnica nikoli nič ne vidi, nič ne sliši. Zdaj smo predali eno rundo antibiotikov, je že bila boljša, pa spet kašlja. Nazadnje bo še mislila, da si zmišljujem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
12.2.2007 8:19:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dobro jutro!

Noč porazna!!!! Mala se je od 1ih naprej ves čas zbujala.. pa je bila malo pri meni v postelji, pa v svoji, pa je jokala, pa smejala... ni hotela biti pokrita, brcala ko sumo borec.. Evo zdaj pa jo že slišim da se je zbudila..

Mami pa je čisto out....user posted image

Saj bo bolje, verjemi!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
12.2.2007 8:24:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro.
Midve z Ivo pa bi danes naj končno dobile prvo pikco, ampak, glej ga zlomka, dete je včeraj spet nekaj začelo pokašljevat.... KAJ NAJ?
Res me je strah, da ne bi kaj z cepivom pokasirala. Pa še proti rota virusu bi hkrati dobila zdravilo oz. protitelesa. Finta je v tem, da zdravnica nikoli nič ne vidi, nič ne sliši. Zdaj smo predali eno rundo antibiotikov, je že bila boljša, pa spet kašlja. Nazadnje bo še mislila, da si zmišljujem.

Muki1-če ti kašlja, ne dovoli cepljenja! NIti pod točko razno! Vztrajaj, da mora biti popolnoma zdrava! Jaz sem iz tega naslova pristala kot otrok za 4 mesece v bolnišnici-stara 4 mesece....pokasirala astmo, bronhitis, alergije....cepljena sem bila samo še v bolnišnici...podrl se mi je imunski sitem...v glavnem totalna štala! Moji mami so rekli da ne bom preživela-ampak sem trpežna stvarcauser posted image .... Ne dovoli cepljenja! Počakajte še kak teden!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
12.2.2007 8:25:06   
gaya

Jutro

pr nas tu noč bl tko tko. Mam občutek da je skoz neki jamrala ponoči in pol se jst posledično skoz zbujam. Ampak ok, Arbela bova že preživele, ane user posted image .

A vi ste že pri pubertetiuser posted image , jaooo, no ja, mate prav, hitro bomo tudi tam. Sam vmes bo pa še kakšen mali prirastek pri nekaterihuser posted image

Danes sva spet sami. Pa že spet pravim. Hvala bogu. Je bil ati od srede naprej doma in še punci sta bili pri nas, nama je spet ritem šel v franžeuser posted image . Skoz smo nekje letali, tko da sva bili obe čist hin vsak večer. Danes bova pa počivali in nabirali moči za konec tednauser posted image

GH ne bom več kometiralauser posted image , vsaka po svoje,....

Kaj še, sem vas skoz brala, ampak sem sproti pozabla. Nč grem še mal pojest, pa vas mal prebrat, pa kaj pospravit, pol pa upam, da nama uspe mal it ven. Moram mojmu za valentinovo kupit eno čokoladico user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
12.2.2007 8:25:12   
Arabela
Mala je že več kot 15min budna pa se sama s sabo pogovarja v postelji...user posted image user posted image user posted image
Mami pa na RR čekirala včerajšnje klanfanje...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
12.2.2007 8:42:42   
štorkljica
Ajda je bla pa danes ponoči izredno pridna (govorim tiho in trkam zraven!), sem spala vsega skupaj 6 ur, verjetno se sliši malo, je pa več kot 3 ureuser posted image
Grem zdaj na zajtrk!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
12.2.2007 8:43:37   
Anonimen
dobro jutro

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5257
12.2.2007 9:07:09   
Arabela
GH... mi smo čez vikend probali malo korenčka, naslednji dan kuhan krompirček (tako malo na prstu)... in mi je prst skoraj pocuzala... je pa oboje neprebavljeno pokakala, kar verjetno pomeni, da še ni pripravljena, a ne?

Tašča... resnično bi rada pomagala pa včasih izpade prav tečna... ampak imamo včasih različna mnenja, se skregamo, nato pa je ok... tako da moja tašča je nekje vmes...

Punce mogoče pa Evik ni prijetno če se tako pogovarjamo o njej.... saj zato imamo nicke a ne, za anonimnost? No samo misel....

Zdaj grem posesat nato pa v naravo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
12.2.2007 9:08:52   
Arabela
Pa zobki nas tudi kar pošteno matrajo... dlesni ima že čisto trde, me je že parkakrat prav pošteno vščipnila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
12.2.2007 9:14:36   
altati

GH... mi smo čez vikend probali malo korenčka, naslednji dan kuhan krompirček (tako malo na prstu)... in mi je prst skoraj pocuzala... je pa oboje neprebavljeno pokakala, kar verjetno pomeni, da še ni pripravljena, a ne?

Točno to! Če je kakala neprebavljeno-ni pripravljena!

Tašča... resnično bi rada pomagala pa včasih izpade prav tečna... ampak imamo včasih različna mnenja, se skregamo, nato pa je ok... tako da moja tašča je nekje vmes...

Jaz svoje ne bom komentiralauser posted image ....

Punce mogoče pa Evik ni prijetno če se tako pogovarjamo o njej.... saj zato imamo nicke a ne, za anonimnost? No samo misel....

To sem pa tudi jaz premišljevala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
12.2.2007 9:26:05   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Aja, sem vam zadnjič pozabila povedat. Moj brat je Emi kupil kostum za maškare in je bila vsa navdušena. Čebelica bo. Pravi, da je čebelica Maja in kar naprej hoče, da ji pojemo to pesem.

Ji lahko Maja zapoje user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
12.2.2007 9:27:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

To sem pa tudi jaz premišljevala....

js tut gruntala o tem...
in prišla do sklepa, da sm Evik dolžna opravičilo - upam, da nam ne pobegneš, ker te bomo pogrešaleeee - oprosti!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
12.2.2007 9:33:39   
Lu
Jutro!

Sem vas brala za nazaj.

V sredo imamo 2. cepljenje in tudi ne vem če ga bom pustila cepit, ker smrka. Je pa včeraj začel cvilit. Prav posrečen je. Očitno mu je všeč nov pogruntan cvileč glas.Je pa Maja tudi skoz v njem zdaj. In pa glavna atrakcija doma in samo da jo Tian zagleda je najbolj srečen dojenček.user posted image

gaya in Altati sem videla vajino sankanje.user posted image user posted image Sem pa pričakovala kakšen padec pa ničuser posted image

Maxica ja tašče so včasih malo čudne. Npr. moja je zadnjič rekla, da ko bova z možekom na dopustu pa še Tian bo z nama, pa da ne bi imela toliko dela bi ona Majo vzela na morje. Halo? Pa saj na dopust gremo ravno zato da bomo SKUPAJuser posted image

Glede GH bom pa jaz videla v sredo kako bo povedala zdravnica. Če na teži nisva kaj dosti dobila bom kar začela. Čeprav se mi zdi, da bi res kar jedel že. Nas tako z veliki očmi opazuje pri jedi da je kaj. Pa še full se slini. Verjetno bodo zobki. Prej kot pri Maji pomojem. Maja jih je dobila pri 10 mesecih pa še vedno rinejo venuser posted image Zdaj so na pohodu 5-ke. Je bila spet kriza včeraj zvečer.

Punce a vaši se že obrnejo iz hrbta na trebuhuser posted image

zdej pa šibam. Imam obisk.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
12.2.2007 9:37:09   
frrrr
Arabela... verjetno si Katarini prejšnji teden rekla, da pride Jaša, pol si ji pa včeraj povedala, da ga ne bo... evo, rezultat: mala nč spala in mamica out user posted image upam, da bo čez dan tolk pridna, da si nafilaš baterije

naše spanje - bom tk kot mis govorila čisto tiho, da neu kaj narobe... js bolj malo spala user posted image Jaša pa jedel okrog polnoči in ob 5:30... pa obakrat sva ga morala previt - ni bilo večerne rutinr in očitno so bile očke tolk utrujene, da so spale, debelo črevo pa delovanja ni dalo na off user posted image  user posted image no, potem se je pa 7:15 zbudil... sm s prstm poskusila, če je lačen (če ni, mi ga grize, če pa je, pa ga začne cuzat) in ugotovila, da je le naspan, ter ga kr v postelji pustila... se je 1 uro pogovarjal s plišiji, pol sm pa js tut vstala... zdej mi je pa tu v naročju na joški zaspal user posted image
če bo spet spanje v kosu 4, 5 ali celo 6 ur, bom zeloooo vesela... ampak spet čisto po tiho govorim user posted image

poštarja še vedno ni blo... le kje se je izgubil user posted image

lep dan!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
12.2.2007 9:38:52   
muki1
Dajmo ta opravičila na ZS spravit....pa hitro klampat nekaj strani, pa ne bo nihče imel pojma o pojmu, prav?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5265
12.2.2007 9:38:57   
Maxica
Evik, se opravičujem, če sem te s tem spravila v neugoden položaj. Moj namen absolutno ni bil slab, kvečjemu obratno...
Upam, da ne zameriš.
Do nadaljnjega se umikam s tega foruma...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
12.2.2007 9:39:42   
muki1
aLTATI, ZDAJ PA JE DEFINITIVNO NE BOM DALA CEPIT....MI KAR ŠVIC PO RITI DOL TEČE, KAK SEM SE SPANIČARILA, KO SEM TO PREBRALA, KAJ SI TI DOŽIVELA.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
12.2.2007 9:40:04   
muki1
Oprostite za pisavo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
12.2.2007 9:41:41   
frrrr
Jaša se še ne obrača s hrbta na trebuh, se je pa včer sam dvigoval v sedeči polžaj... najprej je mojo mamo za rokav vlekel in si tako pomagal, pol je pa kr sam, le noge si je mau uprl v mamo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
12.2.2007 9:42:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Do nadaljnjega se umikam s tega foruma...user posted image

ne smeš!!!!
upoštevat muki.. klanfanje!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
12.2.2007 9:44:10   
frrrr
psaša, čao!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
12.2.2007 9:47:48   
Anonimen
kaj maxica kam pa bežiš??....nehajte no sj nobena nikomur nič ne zameri..ali pačuser posted image user posted image ......sj smo vsi ljudje eni bolj izpostavljeni drugi manj....sicer je pa tole itak virutualno....

aja moj mali zdj končno spi pa tud trkam......user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5272
12.2.2007 9:48:20   
frrrr
midva z Jašo pa ptičke poslušava... pa žabice... jutro vglavnem... js sm že čist sproščena, Jaša pa kr zaspal user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
12.2.2007 9:52:38   
muki1
Maxica, le glej, da te ne nahrulim!!!!!

S hrbta na trebuh? Kaj ti to nas malo zezaš LU? Iva se še s tebuha na hrbet jedva prekopicne.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
12.2.2007 9:53:11   
Anonimen
ej frrr jz nikoli ne vem kolk maš ti enih R-jev  tvojem nicku...al sm blond aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?