|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.2.2007 0:04:11   
Arabela
Čestitke za 4 mesece:

user posted image user posted image Amazona in Ajda Izauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Frrr in Jašauser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
11.2.2007 7:40:17   
Arabela
Dobro jutro zaspančiceuser posted image !

user posted image user posted image  user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
11.2.2007 9:00:43   
Lu
Dan!

Najprej čestitke

@lini in Matjažu
vavi in Luki
frrrr in Jaši
Amazoni in Ajdi Izi

Pogledala slikce od Pikabu. Joj ste se imeli krasno. Edino od gaye še čakam geslo

Mi smo bili pa v petek na enem roj. dnevu, pa včeraj spet in vam povem, da je skrajni čas da se neha, ker je bilo toliko dobrot na mizi. Pol pa hujšaj, če lahko user posted image Jaz imam še vedno 10 kg preveč. Moj mali je tako priden ponoči, že trkam, da so se kile čisto ustavile. Bom mogla res telovadit začet.

Maxica jaz bi se takoj vpisala na pilates. Sem ga delala že enkrat doma pa sploh ni tako na iziuser posted image

Drugače je pa pri nas danes bolj švoh vreme tako, da kakšen izlet odpade. Imamo tudi meglo.user posted image

Sem pa že spila kavico v miru, ker moji še vsi spijo.

Glede pisanja na forum. Vam moram rečt, da ste res pridne, ampak meni enostavno ne znese. Potem pa še zvečer, ko vas želim vsaj prebrati se pa možek zabarikadira na računalnik. user posted image user posted image Sam da me ne pozabite.user posted image

Jutro moci in AKIuser posted image

Zdaj se pa šibam oblečt in Kina ven peljat.

Vas preberem še kaj čez dan. Še za nazaj.

< Sporočilo je popravil Lu -- 11.2.2007 9:01:37 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
11.2.2007 9:04:03   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

frrrr in Jaši
Ups en f preveč
Jutro moci in AKIuser posted image

tudi tebi piskot

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
11.2.2007 9:09:16   
moci
jutro, sem se bala da bo veliko za brat, pa niuser posted image user posted image user posted image

mi gremo pa zdej k župnikuuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
11.2.2007 9:10:19   
piskot
Cestitke frrr in amazoni ter njunim user posted image .

Vceraj sem moza prepricevala, da gremo v Ratece, pa da se vam pridruzim na kofetu. No ampak nam je uspelo sele ob 12h it od doma. Sva pa potem z Martinom imela en lep sprehod od meje do Podkorena. Kolesarska pot je spluzena in je prav fino za vozicek. Danes gremo verjetno spet gor, ampak tokrat bo mami tud smuce s sabo vzela. user posted image

Zdaj grem pa po kifeljcke. Dedi in babi sta vceraj prisla s smucanja v franciji in sta prinesla ta originalne. Sem jih dala pogret ... njami.

Lep dan vam zelim!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
11.2.2007 9:46:23   
Maxica
Dobro jutro.
Čestitke Ajdi Izi in Amazoni,
ter Jaši in Frrrr za štiri mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Muki, danes sem te pa sanjala, sam ne vem še točno, kaj, se moram še spomniti, sam vem, da si bila ti glavna igralka.user posted image
Katera je že za kuhinje spraševala? @lina al katera? Mi imamo od Gorenja Vito, v barvi lesa češnje. Sem zadovoljna. Bom enkrat pofotkala, pa bom prilepila fotko.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
11.2.2007 9:47:09   
Maxica
Aja, Altati, kako sta se imeli punci na počitnicah in kako je Jaša reagiral, ko ju je spet videl?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
11.2.2007 9:48:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Kje je to čvekanje v tri dni?user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=148

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
11.2.2007 10:19:09   
gaya

Dan

ČESTITKE ZA 4. MESECE

FRRR IN JAŠA
AMAZONA IN AJDA IZA

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
11.2.2007 10:53:26   
moci
čestitke

jaši in frrrr

ajdi izi in amazoni

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
11.2.2007 11:39:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Aja, Altati, kako sta se imeli punci na počitnicah in kako je Jaša reagiral, ko ju je spet videl?user posted image

Hm, dolga zgodba....Tia se je imela super, bila ful pridna, se zelo nasmučala in uživa v smučanju. Ubogala je vse po vrsti...Tara pa...j, to je pa druga zgodba. tara prihaja v puberteto in posledično je babi in deda spravila ob pamet...z jezikanjem. pa moram povedati da ima babi res zelo, zelo, zelo visok prag potrpljenja. Bila je namreč učiteljica, ampak jo je Tara uspela totalno sprovocirati. Takšne babi še nisem slišala( po telefonu)....Sta združila moči Tara in njen dve leti mlajši bratranec in se spravila na babi. Uboga babiuser posted image user posted image ! Zdaj se sicer spravlja skupaj, je že malo oprostila, za Taro pa še ne vem, ali ji je kaj žal ali ni....Sem jo kar pustila, naj sama razmisli kaj dela....pa se je spravila babi napisati pismo-bolj opravičilo....sem rekla naj se kar sami omenita, jaz zdaj kasneje ne mislim zganjati galame.....Me je kar malo strah, ko se začenja puberteta...ugotavljam da res velja opregovor: Mali otroci-male težave, veliki otroci-velike težave....žal!
Jaša je pa zopet najbolj srečen dojenček na svetu! Njegovi animatorki sta nazaj in on uživa!!!! Da bi videle kakšnega nasmeška je bila deležna Tia ko je stopila skozi vrata! Ja, če Jaša ne bi imel ušes, bi mu glava šla na poluser posted image user posted image user posted image ....

Aja, še to dodam, zdaj še ene 14 dni preventivno ne bomo šli k mojim na obisk, da se strasti ohladijo....se bom kar na Gorenjskem držala s svojimi otrokiuser posted image user posted image ...naj si babi in deda malo ohladita glaviuser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
11.2.2007 12:23:33   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image FRRR IN JAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image AMAZONA IN AJDA IZA user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
11.2.2007 14:26:55   
Clody

Čestitke Amazona in Ajda!!user posted image user posted image

Frr in Jašauser posted image user posted image

Evo nas kuči. Smo užival na Pokljuki 200 na uro. Sicer bi lahko bil vreme lepši, pa je blo vseeno luštno.
Mami je mal bordala na Viševniku in potrdila sume, da je fizično še čist na psu. Dihala sem ko star pes, da ne govorim o muskafibrih in bolečih nogah. Bo treba še teh 15 kil spravt dol, nimam kej, drgač lahko bord kar pospravim.

Bajto smo preveč zakuril. Je malce nerodno, ker moraš zahajcat ogromno staro peč, pol pa čakat ure da se segreje in kose, zahajca kot u savni. Tko da sva se z Nejcem mal še skrivala v zgornjih spalnih prostorih, kjer smo grel na el. peč, dokler nismo temperature vsaj mal stabiliziral. Snega je ful, tko da je idila popolna.

Komej čakam, da bo Nejc tako velik da ga bomo lahko na sankah pelal in da bo še on užival snežne radosti.

Ko smo prišli domov je tašča mal malega prevzela, da ga mal pocrklja, midva pa švrk v pojsteljo!user posted image
Mmmmmm!

Hvala za gesla. Vidim, da ste se mel spet fajn.
Altati in Gaya - res sta smešni ko drvita s sankam. Padca pa ni blo??
Pikabu, ti si pa sankanje spustila??

Piskot, si se kej nasmučala??
Muki, ste vi tud kej smučal?? Če sem prou razumela, se prišli za 2 dni al  kako??

No tako, zdej pa grem dat vse 4 narazen in pred TV!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
11.2.2007 14:53:38   
muki1
Ojla, se samo na kratko javim user posted image  ( a vas na koga spominjam? ).

Ne, res bom kratka:
Č E S T I T K E :
user posted image Frrr in Jaša
user posted image Amazona in Ajda Iza
user posted image @lina in Matjaž
user posted image Vava in Luka

Pa še da se pohvalim. Iva mi je zaspala sama od sebe na kavču.
AAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUUUUUU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sem jo lepo previla, nahranila, potem pa dala na kavč in k njej prislonila dva medvedka...zdaj pa spi. KAK MAM JAZ PRIDNO DETEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. To je zdaj naredila prvič v življenju ( prvi mesec ne šteje, ker je bila še cela skomirana user posted image ). Drugače zaspi edino v avtu in vozičku, drugače ni šans.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
11.2.2007 14:56:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Muki, ste vi tud kej smučal?? Če sem prou razumela, se prišli za 2 dni al  kako??

Ata so smučali. Neža so se sankali....mami pa je nasankala, ker jo je vlačila v breg user posted image .
Jaz pa ne smučam...ne znam user posted image . No, malo za silo, ampak ni opreme, ni volje, ni časa....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
11.2.2007 15:04:08   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Clody
Pikabu, ti si pa sankanje spustila??

Mojedva sta se šla takoj ob prihodu v KG sankat, potem je bila pa gospodična takooooooo lačnaaaaaaa, da smo morali na hitro iti. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
11.2.2007 15:06:11   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Ojla, se samo na kratko javim user posted image ( a vas na koga spominjam? ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
11.2.2007 15:07:20   
Pikabu
KAK MAM JAZ PRIDNO DETEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Bravo za Ivo in za mami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 11.2.2007 15:19:31 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
11.2.2007 15:19:23   
Pikabu
Danes nič na hitro. user posted image

Pri nas je čudno, oblačno, turobno vreme. Trenutno skoraj cela hiša spi, edino mami straši po RR-ju. Maks je med kosilom zaspal v vozičku, Ema je končno zaspala v svoji postelji, ata predvidevam je zalegel na kvču, zasluženo, ker je skuhal kosilo in tudi vse pospravil (zate možek: user posted image ), jaz sem pa tukaj obsedela. Prej sem Emo dežurala in nosila na stranišče, zdaj se mi pa tudi ne splača iti spat.

Je pa za nami lepo dopoldne. Vam moram prav povedati, kakšno zanimivo mašo smo imeli danes. Je imel mašo en misijonar z Madagaskarja in je pevce naučil eno prav njihovo pesem, ostale pesmi so pa pevci sami prilagodili malo na njihov stil. Jaz sem tako uživala, res je bilo super jih polsušati. Pa zraven je bilo ful bobenčkov, pa palčk, pa tamburinov, je zelo vse poživilo. Je maša trajal dlje kot običajno, ampak minila je pa kot blisk. Celo Maks je danes vse prespal.

Ko se pa otroka zbudita, gremo na obisk k moževim domov
.

Aja, sem vam zadnjič pozabila povedat. Moj brat je Emi kupil kostum za maškare in je bila vsa navdušena. Čebelica bo. Pravi, da je čebelica Maja in kar naprej hoče, da ji pojemo to pesem.

Kaj čem pa zdaj početi?

Je še kakšna tukaj? Upam, da se moji kmalu zbudijo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
11.2.2007 15:32:05   
muki1

Včeraj je bilo eno leto od mojega user posted image . Kopiram svoj prvi post na temo oktober:
10.2.2006

Čao punce.
Natanko par ur vem, da bom drugič mamica. K vam se selim iz hujšarskega foruma, saj sem še pred nekaj tedni imela fiksno idejo, da bom letos vitka....ja čudna so pota gospodova.
Sem mamica mali Neži, ki bo aprila dopolnila dve leti, v oktobru pa dobila sestrico ali bratca. Joj, saj sva rekla, kaj bo pa bo in sva od septembra brez zaščite, ampak kar nekak sem se prepričala, da tokrat ne bo šlo tako hitro in nisem pričakovala tega plusa danes. Sem bila tak šokirana, da sem komaj kaj iz sebe spravila, ampak šok je mimo in nadomešča ga veselje.......

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
11.2.2007 18:35:00   
muki1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ŽE DRUGIČ DANES ZASPALA SAMA OD SEBE

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
11.2.2007 18:36:21   
muki1
saj sem še pred nekaj tedni imela fiksno idejo, da bom letos vitka....

user posted image  Nekatere želje se nikoli ne uresničijo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
11.2.2007 18:37:50   
muki1
Hmmm, sama na forumu.... poigravam se z mislijo, da bi ga pomukolajzala user posted image .
To pomeni, da bi si dala duška na celi strani sama user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
11.2.2007 18:44:24   
muki1
Malo slikic z dopusta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?