Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabu, zakaj se slabo počutiš? Fizično ali psihično? Je pa res tako turobno vreme, da tudi od mene ni nič od nič. Se bom kar likat spravila, da bom imela konec dneva vsaj kaj pokazat, kva sem naredila. Sicer lahko pokažem le luknjo od ležanja na kavču. Ko bi vedela... Upam, da samo psihično, ker če je tale bolečina fizična, me bo resno skrbelo. Sploh vam ne znam povedat, kaj se dogaja z mano. Noge, ne da me bolijo, ampak imam take utrujene, jaz pravim rahitične, imam občutek, da me sploh ne bodo zdržale. Na trenutke, kot da se mi hoče zvrteti, v prsih kot da imam eno veliko klado, ki me dol tišči, na trenutke prav špika. Če kaj pojem, imam občutek, da me spet vse tišči, pa to ne pomeni, da ne jem, prej nisem zdržala in sem šla jest čokolado in z Emo bonbone, pa je spet tisti grozni občutek, da me vse tišči. Poleg vsega je mož v službi, čeprav je najprej mislil, da bo doma in za posladek me prej kliče, da bo tudi jutri delal. Saj ni veliko sobot, ko se to zgodi, ampak ravno za jutri se je. Na srečo sta vsaj oba sončka ful pridna. Maks spi že drugo rundo, Ema samo počiva, ne bo spala, da bo zvečer šla prej spat, ker ima mož spet pevske. Maksa imam raje kar na tleh, ne v naročju, se na trenutke počutim, da se bom zrušila, pa ne bi rada imela Maksa v naročju. Stanovanje je v takem razsulu, da mi je groza, če kdo pride, pa nimam moči, energije, da bi kaj pospravila. Zdaj grem za kosilo priravit.