|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.2.2007 8:25:59   
altati
dobro jutro, čist preveč flancate....pa še skoraj nič uporabno...user posted image ...babe ste, babe, prave babeuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
13.2.2007 8:29:25   
muki1
Kaj zdaj z našo Maxico? Jo gremo gnjavit na ZS, naj se vrne, dokler ne bo mela polnega predala???????

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
13.2.2007 8:32:51   
@lina
dobro jutro!

Jaz mam že včeraj in danes oba doma - starejši šmrka in zdaj je začel tudi kašljat... mam občutek, da malega spet ne bomo cepili naslednji tedenuser posted image

Dojenje: včasih je res zanimivo. Če se npr. raztuli zaradi lakote in ker mami ni dovolj hitra, je prava faca - tuli, tuli, potem ga odložim na posteljo, že malo jenja, ko dam pa joško ven in jo zagleda, samo še take glasove spušča aaaaoh, aaaaoh: kot bi rekel "dej že , dej" pol se pa prisesa kot mala pijavka.
Rokica tudi potuje od joške do trebuha, malo povleče za modrc, pa majčko... Enkrat je bil prav smešen - malo je zadremal med dojenjem (dnevnim), pol se pa predrami, pogleda gor k meni in na široko razpre oči - meni se je zdelo kot bi hotel vprašati: a ta mlekarna pripada tebi? user posted image
Sicer je pa res najlepše, ko po dojenju (včasih pa že med) pogleda gor k meni in se najprej nasmejejo učki potem pa še ta mala  ustecauser posted image

zdaj pa že starejši vpije: plidi mami!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
13.2.2007 8:41:06   
muki1
Kaj boste pa danes delale? Zgleda, da bom jaz kar doma obvisela user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
13.2.2007 8:50:49   
štorkljica
Dobro jutro!
Muki pa kaj boš doma, danes bo sonce in 12 stopinj, bejž ven!

Frrrr kak dolgo ste čakali na osebno, mi bomo očitno res mogli počakat en teden, torej jo dobimo komaj v sredo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
13.2.2007 8:53:09   
štorkljica
Danes ponoči je Ajda spet sračkala s spanjem. Mi smo tudi meli en hud histerični jok in sicer ob 22.30, pridem zraven mala se kar ni mogla pomirit, dam dudo - nič. Jo pusti, da se je 10min drla kot jesihar, pridem zraven in štulim dudo tak dolgo, da se je najprej pomirila in pol zaspala do 2.30user posted image  Mislim, a kdo to razumeuser posted image  

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
13.2.2007 8:54:47   
štorkljica
A ne praznujeta danes Piškot in Martin?
ČESTITKE OBEMA če pa sem kaj zašuštrala pa sori!

Neposredna povezava do sporočila: 5557
13.2.2007 9:01:57   
Lu
Jutro!
Piskot in MARTIN čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

borovnicka se res ni nič oglasilauser posted image Upam, da ste dobro prestali operacijo.

altati ja prave babe smo. Kot tiste na tržnici user posted image user posted image

Amazona kakšen sonček? Pri nas megla, vse mokro, user posted image Me nič ne vleče ven. Pa moram iti.

gaya a prideš še k meni?user posted image Te 100% mine slaba volja.

Sem pa prejle brala na forumu Vzgoja-Problematičen otrok, ko je mamica omenila, da bi dala 5 letnika kar v domuser posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa položnice plačat dokler mali še spi potem pa počasi priprave za odhod.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 5558
13.2.2007 9:20:41   
naja78
čveke čveke.
no mene nč ne pogrešate kaj.user posted image oziroma nas.jaz vas zelo zelo,ampak mali je neutruden......
drugače smo prehlajeni.Lan smrka,kašlja in v četrtek naj bi imeli cepljenje,ga bomo morali prestaviti.user posted image no sej se nikamor ne mudi...evo glih previla lana,zdaj mi v naročju kaka...zanimivo.

MORAM MOJGA DEDCA NAŠTIMAT,da pesedlamo računalnik štuk nižje,ker to je za popiz.......

vsaki pošiljamo šopek user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
13.2.2007 9:23:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj zdaj z našo Maxico? Jo gremo gnjavit na ZS, naj se vrne, dokler ne bo mela polnega predala???????

2 dni sem ji dala na voljo, potem jo grem pa iskat osebno  domov...saj imam gsm, pa naslov, pa priimek, pa še sliko njenega možauser posted image ...ma da jo najdem!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
13.2.2007 9:25:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

dobro jutro!

Jaz mam že včeraj in danes oba doma - starejši šmrka in zdaj je začel tudi kašljat... mam občutek, da malega spet ne bomo cepili naslednji tedenuser posted image

Dojenje: včasih je res zanimivo. Če se npr. raztuli zaradi lakote in ker mami ni dovolj hitra, je prava faca - tuli, tuli, potem ga odložim na posteljo, že malo jenja, ko dam pa joško ven in jo zagleda, samo še take glasove spušča aaaaoh, aaaaoh: kot bi rekel "dej že , dej" pol se pa prisesa kot mala pijavka.
Rokica tudi potuje od joške do trebuha, malo povleče za modrc, pa majčko... Enkrat je bil prav smešen - malo je zadremal med dojenjem (dnevnim), pol se pa predrami, pogleda gor k meni in na široko razpre oči - meni se je zdelo kot bi hotel vprašati: a ta mlekarna pripada tebi? user posted image
Sicer je pa res najlepše, ko po dojenju (včasih pa že med) pogleda gor k meni in se najprej

tako pijavko imamo pa mi tudiuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
13.2.2007 9:26:20   
tasha23
Jutrooooooouser posted image

-najprej ČESTITKE PISKOT & MARIN ZA 4. MESECEuser posted image user posted image user posted image
frrrr Jaša je res lep fantina in dobrovoljčekuser posted image

Kaj pa maxica??? se ni nič javila po 'dani odpovedi' ????

Borovička? kako je s Tjašem?

Gaya, tudi jaz sem user posted image , pa vse me boli in user posted image  - lije ko s škafauser posted image : .
Včeraj pa mi jo je eno nakuhal:ker je bilo lepo vreme smo šli na sprehod, pred tem sva lepo pojedla (150 ml), se previla in hop ven na svež zrak. Mali je kmalu zaspal v vozičku in bil pridem malo več kot 3/4 urce, nato pa SIRENAAAAAAAAAA: LAČEEEEEEENNNN user posted image user posted image user posted image
Jaz pa v 5. brzino in domov. Celo pot se je drl in sirena se je stopnjevala, ljudje so se kar ozirali in odmikali, da so nam dali prednost po ulici... v glavnem, nisva bila niti celo urco zunaj, morda vse skupaj uro in pol od kar je jedel 150 ml, pridem domov, ga slečem in mali poje še 120 ml in je zadovoljen. Zadovoljno se igra, maha in brca, se preteguje grabi igrače... skratka pravi dobrovoljček poln energije - kar naenkrat prične malo tečnarituser posted image , ga dvinem, da preverim, če ga morem previt... na poti do previjalne - (2 koraka) zbruha vseh 120 ml inme celo umažeuser posted image , nato pa se še tako lepo POKAKA (z velikimi tiskanimi za povdarit količinouser posted image ), tako, da smo bili kompletni, jaz pa lepotno masko na bazi umetnega mleka... on najpraj v ok in nato glasen smeh... Ta mi daje že zdaj poprauser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 5562
13.2.2007 9:27:07   
altati

Kaj boste pa danes delale? Zgleda, da bom jaz kar doma obvisela user posted image

še urca in pol in gremo ven!!!! na giro! s frendicami in Jaševimi bejbami...on ima cel harem...same punce, nobenega fanta! pa Jaša ima frizerja ob 11h...bo pod kosilnico padel!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5563
13.2.2007 9:28:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Frrrr kak dolgo ste čakali na osebno, mi bomo očitno res mogli počakat en teden, torej jo dobimo komaj v sredo.

jaz sem v sredo popoldne oddala papirje za osebno, v soboto zjutraj mi jo je pa poštar že dostavil!

Neposredna povezava do sporočila: 5564
13.2.2007 9:32:04   
piskot
Jutro.

Danes sva pa ze ob 5:30 vstala. Smo bili polulani. Te plenice Moltex eco so ful dobre drgac, res dihajo, pa sele zdaj sem videla kaksna plastika so pamperske. No sam cele noci pa ne zdrzijo, bomo moral kupit vecje ali pa kombinirat.

Hvala za cestitke.

Lu, tudi mi imamo kombinirani pralno-susilni, od Zanussija, sam jaz sem ful zadovoljna. Se posebej zdaj mi prav pride, ko perem, pa dam Martinove cunjice susit, ostalo pa obesim. Imamo ga pa zato, ker v kopalnici ni prostora za 2 stroja. Edino prahu je malo vec kadar susilec dela (se pravi zdaj vsak dan).

No, cakamo na razjasnitve vremena, potem pa na teren.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
13.2.2007 9:34:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Včeraj pa mi jo je eno nakuhal:ker je bilo lepo vreme smo šli na sprehod, pred tem sva lepo pojedla (150 ml), se previla in hop ven na svež zrak. Mali je kmalu zaspal v vozičku in bil pridem malo več kot 3/4 urce, nato pa SIRENAAAAAAAAAA: LAČEEEEEEENNNN user posted image user posted image user posted image
Jaz pa v 5. brzino in domov. Celo pot se je drl in sirena se je stopnjevala, ljudje so se kar ozirali in odmikali, da so nam dali prednost po ulici... v glavnem, nisva bila niti celo urco zunaj, morda vse skupaj uro in pol od kar je jedel 150 ml, pridem domov, ga slečem in mali poje še 120 ml in je zadovoljen. Zadovoljno se igra, maha in brca, se preteguje grabi igrače... skratka pravi dobrovoljček poln energije - kar naenkrat prične malo tečnarituser posted image , ga dvinem, da preverim, če ga morem previt... na poti do previjalne - (2 koraka) zbruha vseh 120 ml inme celo umažeuser posted image , nato pa se še tako lepo POKAKA (z velikimi tiskanimi za povdarit količinouser posted image ), tako, da smo bili kompletni, jaz pa lepotno masko na bazi umetnega mleka... on najpraj v ok in nato glasen smeh... Ta mi daje že zdaj poprauser posted image user posted image user posted image

jaz bi iz tega sklepala, da si ti popolnoma narobe razumela sireno...ni bil lačen! manjkalo je nekaj drugega! mogoče ga je malo črvičilouser posted image ...po 150 ml ne more biti čez 3/4 ure lačen.....vsaj po moji logiki ne.....sploh pa je to pokazal tako, da je vse zbruhal....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
13.2.2007 9:35:40   
mis
samo na hitro šibam ven.

zvečer sva z možem vztrajala, da bi tina v posteljici zaspala, ne na rokah ali joški. trajalo je eno uro, sva bla že kar fertik. no, pol pa ne morem verjet, sedem ur brez hranjenja!user posted image

frrrr kakšne so pralne blazinice? aventove?kako se obnesejo?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
13.2.2007 9:37:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Danes sva pa ze ob 5:30 vstala. Smo bili polulani. Te plenice Moltex eco so ful dobre drgac, res dihajo, pa sele zdaj sem videla kaksna plastika so pamperske. No sam cele noci pa ne zdrzijo, bomo moral kupit vecje ali pa kombinirat.

Kje si pa te kupila? Kakšne velikosti pa? Da malo probam....
Hvala za cestitke.
se pridružujem čestitkam!
Lu, tudi mi imamo kombinirani pralno-susilni, od Zanussija, sam jaz sem ful zadovoljna. Se posebej zdaj mi prav pride, ko perem, pa dam Martinove cunjice susit, ostalo pa obesim. Imamo ga pa zato, ker v kopalnici ni prostora za 2 stroja. Edino prahu je malo vec kadar susilec dela (se pravi zdaj vsak dan).
jaz imam pa ločena in mi je zelo v redu. Delata pa tako vsak dan! Oba!
No, cakamo na razjasnitve vremena, potem pa na teren.
Kam šibaš na teren? se kaj vidimo?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
13.2.2007 9:50:58   
piskot

altati, v mullerju sem jih kupila. poskusi, men se zdijo ful fajn, je pa ista cena kot pampers.

Danes greva pes k babici. Boste vi kje kofetkale?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
13.2.2007 9:55:31   
altati

altati, v mullerju sem jih kupila. poskusi, men se zdijo ful fajn, je pa ista cena kot pampers.
grem v nakup!

Danes greva pes k babici. Boste vi kje kofetkale?
malo pred enajsto grem ven, pa Jaša peljem k frizerju, potem pa en dolg giro (cca2,5 ure), vmes pa kak kofetek....sprehajamo se pa po rupi, do planine, do pungerta, ob kokri...ni da ni...če boš kje tam okrog pa pokliči...aja, jaz sem tvoj gsm pomotoma zbrisalauser posted image ....le pridruži se, da dvigneš povprečje...Jaša ima vedno orkog sebe en kup bejb, pa nikjer nobenga dedcauser posted image ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
13.2.2007 9:56:39   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image Piskot in Martinu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
13.2.2007 9:58:50   
Pikabu
Danes imam pa Emo v naročju, se odloča, če se nam priduži. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj greva nekaj pojest, potem pa ven, pri nas se kaže sonček. Nič ne bo z dežjem, jaz sem pa tako računala, kako bom danes likala.

Me je na nooooooorrrrrrrrrrrrooooooo strah, ker imam popoldne zobarja.

Šibava....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
13.2.2007 10:00:06   
piskot
altati, saj imate podobne ture kot midva. Ceprav v mesto greva malokrat, razen ce greva, tako kot danes, v Circe k babici, ali pa ce je treba kaj kupit. Po mojem smo se mi ze nestetokrat srecal user posted image . Ce si ze kdaj videla 2 zmesani babi, ki porivata iste vozicke, sem bila ena od njih jaz. S prijateljico sva nevede dobili oziroma kupili iste rabljene vozicke. Zdej pa zgledava kot 2 kuri.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
13.2.2007 10:00:13   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

2 dni sem ji dala na voljo, potem jo grem pa iskat osebno domov...saj imam gsm, pa naslov, pa priimek, pa še sliko njenega možauser posted image ...ma da jo najdem!

Jaz sem tudi tako sklenila!!!!!user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
13.2.2007 10:01:32   
altati

altati, saj imate podobne ture kot midva. Ceprav v mesto greva malokrat, razen ce greva, tako kot danes, v Circe k babici, ali pa ce je treba kaj kupit. Po mojem smo se mi ze nestetokrat srecal user posted image . Ce si ze kdaj videla 2 zmesani babi, ki porivata iste vozicke, sem bila ena od njih jaz. S prijateljico sva nevede dobili oziroma kupili iste rabljene vozicke. Zdej pa zgledava kot 2 kuri.

hm...kakšne vozičke pa naj gledam? da bom bolj pozorna in se bom drla Piškot, Piškotek, javi seuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?