Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Sem šla še Tino pogledat kako spi. Joj, jaz sem tako vesela da imam tako hčer. Res, včasih kar ne morem verjet, kaj mi je bilo podarjeno. Mi gre kar na jok včasih. Saj je kdaj težko, ampak potem pa vse pozabim ko se nasmeji, ko tako lepo in nedolžno spi... Joj... Iiiiiiiiiii, blaženi občutki, prav res, se strinjam. Jaz ju tako rada gledam, ko spita, taka angelčka, tako umirjena, lepa.... Pa danes sem spet opazovala Maksa, kako ima rad Emo. Samo, da je prišla k njemu, ji je namenil tak nasmeček, da bi bila lahko kar fouš, pa tako lepo je stegnil rokico proti njej in jo pobožal. Cuker mali nežni je. Pa tiste njegove rjave očke, ko me pogleda z njimi direktno v oči in vidim v njih svoj odsev.... Danes je rodila ena prijateljica po dveh punčkah fantka Davida. Nosil bo cunjice od našega Maksa. Tako sem bila vesela in definitivno je dozorela nazaj želja in odločitev: ŠE EDEN BO. Mi je pa moja M malo zamujala in sem včeraj že test kupila, danes se je pa prikazala. Po eni strani sem je vesela, po drugi bi bila pa tudi, če bi se pokazali.