Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Potem je nekako v 14 dneh se vse umirilo, sama sem bolj umirjeno jdela in sta šla dva kg dol. Potem sva dobila kolo in prvi teden res pridna vsak dan gor (no to sem še vedno), pa zelo sem pazila pri hrani. Po enem tednu, veselje do neba, dva kg manj. Potem sem pa predvsem pri hrani popustila in je šlo vsak teden po pol kg gor. Tako sem skupaj zdaj nazaj dobila kilo in pol. Takole meni veselo niha gor in dol. 
Ko sem pa enkrat začela...je bilo pa konec.........in vsak dan hujše.........sem bila taka kot en odvisnik.......ko je vsega zmanjkalo , sem začela po predalih brskat in iskat, če je kje še kakšna čokoladna bananca ( še iz časov
, sem jih nakupila, potem šla pa rodit
)
. Ne mi pobegniti.
! Vem kako to gre!
, ta je pa dobra......
ne pa da sem po tvojem pisanju prčakvala neki meni do kolen, in okroglo ko medicinka. Punce naša muki je prav fejst punca