|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.2.2007 19:19:38   
štorkljica
user posted image

Pa še ena fotkica naše male navihankeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
22.2.2007 19:52:04   
Arabela
Dober večer!

Ej punce, jaz sploh ne morem verjet.. moja mala spi ko v komi v postelji user posted image ... mislim da imam po 5mesecih prost večer user posted image user posted image user posted image ... ampak misilm da se bo hitro zbudila, ker je po kopanju skoraj takoj zaspala, je samo malo papcala...

Danes se je zbudila šele ob 10ih in je nato zaspala na sprehodu šele ob 13.30 za dobro uro, nato pa nič več user posted image .. je cel dan bila pokonci.. sploh ni hotela spati, smo jo poskušali uspavati, pa ni šlo.. no bomo videli kakšna bo noč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 6377
22.2.2007 20:07:04   
gaya

no da vam še jst na hitrco mal napišem.

Danes sem na moje veliko presenečenje dobila nenapovedan obisk patronažne sestreuser posted image . No ko mi pove, da je prišla zaradi uvajanja GH. Pa sem mislila, da jih v našem koncu ni. In vam povem, kako je meni svetovala. Začeli naj bi s sadniumi sokovi in sicer home made. Naribaš določeno vrsto sadja, in stisneš da pride vn sok pa polovico zaliješ s prekuhano vodo. Novo živilo uvajaš 3 dni isto. Če pride do reakcije zapišeš do česa je prišlo. prepovedano sadje so agrumi in sicer do okoli 7 meseca in to zato, ker imajo tako veliko koncentracijo C vitamina da imajo božčki potem čisto krvavo razjedeno ko kakajo. Potem prešaltaš na  sok zelenjave. Tisto živilo ki je utečeno lahko mešaš z drugim. To traja dobrih 14 dni. Potem greš na kašice. Spet z eno vrsto sadja in zelenjave. Šele potem greš na juhice,.... Skratka če sem jo prav razumela se ornk GH začne šele okol 8 meseca.

Jst sem bla z njeno razlago zadovoljna in bom kr tko delala. Začetek marca začneva s sokci, tko da konec marca k bo stara 6 mesecev, bova na kašicah, verjetno na enem zamenjanem obroku.

Lu  hvala lepa sem dobila in natanko tako mi je razložila patronažna. Se bom tega držala. Pa povej kolk sem ti dolžna, drugače pa ti na srečanje v ZOO prinesem čokoladouser posted image

muki1 itak da te pogrešam, jst uživam v branju tvojih postovuser posted image , pa še tvoja Neža ponavad kako tako tapravo užgeuser posted image

A sem kaj pozabla komentirat.

aja Clody danes sem krosirala po Bledu, pa sem se nate spomnila, pa bi zdaj k je tak lep vreme res lahk šle na kofetek, pa mal Nejca in Gajo predstaviliuser posted image , saj Jaša pa Maks upam, da ne bosta huda user posted image

Tko, zdaj grem pa še mal pospravljat, pa se beremo mal kasnej, bom kle gor ker je pri nas vojno stanje, beri - slika je zvoka ni user posted image , malj še vedno vpliva user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6378
22.2.2007 20:33:49   
Arabela
user posted image user posted image  Moja malecka se je v roku ene ure že 2x zbudila!!! Konec sanj o fraj večeru...user posted image user posted image user posted image  Mama pač mora ob njej spati..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
22.2.2007 20:42:10   
gaya

Oh Arabela tud tega se bo naveličala, ti kar uživaj. Vse prehitro mine. Jst sem zadnjič hotla z njo spat tko da mi leži na trebuhu, kot včasih, k sva tko prespali cele noči. Ni šansuser posted image , se je muvala, pa zvijala, tolk časa da sem jo odložila poleg sebe.user posted image  Sem danes hotla da na joški zaspi, k mi j tko fajn blo to. Se je najedla, podrla kupček in zaspala. Sem jo hotla še mal k sebi stisnit, ni šans, se je kuj začela bunituser posted image . Jst pogrešam najine večere. Ampak ponoč jo pa še zmer k seb stiskam, pa se še ne buni user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6380
22.2.2007 20:47:11   
gaya

Punce jst pa rabim eno uslugo. Mam možnost nove zaposlitve, pa rabim eno fajn prošnjo, pa je ne znam več sestavituser posted image , se mi pozna da sem že 5 let zaposlena user posted image , če ma kera kaki osnutek se priporočam.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6381
22.2.2007 21:16:17   
muki1
Gaya, če tukaj kaj koristnega najdeš, kakšen vzorec morda...zdaj so baje bolj IN življenjepisi:
http://www.zaposlitev.net/
Neža pa zadnje dni ni kaj preveč duhovitega izjavila, danes se je v knjižnjici polulala v hlačke user posted image . Je rekla, da sploh ni vedela, da jo lulat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6382
22.2.2007 21:20:29   
muki1
Eh, Gaya, tu so samo službe, sem vidla tako malo ikono življenjepis, pa sem mislila, da so vzorci.

Saj res, kako se je pa Lucika odločila? Gre delat za polovični delovni čas...nisem zasledila. LUCIKA????!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6383
22.2.2007 21:22:53   
Maxica
Kako pa je neki s Mtino? A ne bi že morala priti domov?
Pa Mis pogrešam, je spet kam odpotovala?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
22.2.2007 21:30:00   
muki1
O Maxica, dober večer user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6385
22.2.2007 21:45:02   
mis
lepo je videti, da te nekdo pogreša. Hvala Maxicauser posted image
Ja, sem pisala, da gremo na Cerkno. Smo res cigani kaj? No, na kratko. V torek ob pol šestih smo se odpravili (beri spakirani v pol ureuser posted image ) in počasi ob osmih prihamlali na Davčo. Tam je bila že ena družina (prijatelji). Lep večer, ko so otroci zaspali pa so starši do pol dveh klepetali. Vsa boga sem šla spat, češ kdo bo pa dojil ponoči? In mala se je zbudila šele po sedmih urah spanja ob pol petih. Zjutraj pa se zbudimo v dež. Nisem mogla verjet. Kej tagega pa še ne. Tako smo šli lepo počasi domovuser posted image  No, ampak dan je bil lep. Najprej smo šli v Kranj k eni prijateljici, ki jo tudi Pikabu pozna (moja soimenjakinjauser posted image ). včasih sva bili sošolki na faksu in res dobri prijateljici. Fino je bilo klepetat. Potem smo šli v Ljubljani v eno nepremičninsko agencijo se menit za eno hišo, namreč v NM bodo gradili novo naselje, pa sva se šla malo pozanimat. No, potem pa k našim na kosilo, k maši in domov. Prišli smo ob pol osmih, spet v slabe pol ure vse razpakirali in to je to. Smo čist zverzirani kako in kaj. Smo že tolk potovaliuser posted image

Danes pa sem vas brala čez dan, sicer sva pa s Tino 5 ur pohajkovali, tako da pisat nisem imela časa. Zdamala spi že pol ure, prej mi je pa še obe zizi spraznila. mali požerušček. mamo kar ok noči. Moram pa reči, da so boljše noči, odkar sem pričela s strogim ritmom. V bistvu kot vojaški red. Sej se grozno sliši, ampak tako je. Futranje čez dan ob 8h, 11h, 14h, 17h, 20h. Potem kopanje ali ne in okoli pol devetih, devetih še malo za jest in spat. Večinoma sedaj lepo zaspi, jo budno dam noter, malo dudo popravljam, sem šla danes ven ko je bila še budna, ko sem prišla nazaj je spala. Zbudi se prvič po 5 do 7 urah. Se mi zdi, da je ta ritem vnesel največ dobrega. Čez dan pa spi vse skupaj 5 ur (1 uro, 2-3 ure in še 1-2 uri).

mislim na vse bolnike. @lina kako ste pri vas? Altati, zdržte, držimo pesti. Si ne predstavljam kako je to težko. Smo z vami! Tasha, lepo da ste ozdraveli.

GH ne bom komentirala ker ne vem veliko, razen kar sem prebrala. Če bo dovolj mleka bom počakala do 6. meseca, sicer pa v 5. mesecu pride patronažna in bo povedala.

Naša Tina se je nekajkrat obrnila na hrbet, iz hrbta na trebuh pa nič ne kaže znakov. Na bok sicer občasno se, ampak več pa ne. A obstaja kakšna vaja za to? Kdaj pa naj bi se? Sem mislila, da je to kasneje, pa vidim da vaši se že. Se pa Tina tako postavlja na nogice, da se kar močno trudim, da ji preprečim. Čista gimnastičarka.user posted image

vsi oktobrčki so fletni, cortkani, lušni, fejst...user posted image  Res so nekaj posebnega. Bravo naši! Moram kej Tino slikat, da vam jo malo pokažem. Ful je zrasla se mi zdi, sega po stvareh, najboljše za igro pa so roke (dlani). Tudi ful vriska in kriči, kot ste ene napisali. Pravi vriskač je. Gre čez ušesa.

Jutri pa grem k eni šivilji. Se brat poroči konec aprila in si bom dala eno oblekco narest. Vam jutri povem kakšno.user posted image

Uf, moram kopirat, da ne zbriše...

Mislim, da sem vse pokomentirala, če nisem me pa spomnite. Je kera za čvek? Čeprav sem imela dobre namene, da bom ob 22h v postelji. Ja ja, sanja svinja o kukuruzu.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6386
22.2.2007 21:49:28   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O Maxica, dober večer user posted image .

O glej jo, kaj pa ti počneš danes na RR?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6387
22.2.2007 21:53:28   
Maxica
Mis, o škoda, vidiš, Cerkno pa ni tako zelo oddaljeno od nas. Bi se lahko kaj zmenile.user posted image
Ta tvoj vojaški ritem mi je pa všeč. Jaz sem lih danes rekla možu, da bom tudi začela dojiti na tri, štiri ure. Kar tudi počnem, če smo na sprehodu, sam če smo pa doma, se mi zdi, da ga imam pa non stop na dojki. user posted image Kar nekaj ga pristavljam, ne vem, zakaj, pol se mi pa skoz buni na dojki. Seveda, če pa ni lačen skoz.user posted image  Tako da sem že rekla, da se moram prijeti v roke in ga res začeti dojiti na take časovne razmike, da bo res vsaj lačen. Mislim, da čisto prav delaš.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6388
22.2.2007 21:55:53   
Pikabu
Preden grem kaj drugega pisat, a ste za kakšen čvek? Da malo dvignemo povprečje zadnjih dni? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6389
22.2.2007 22:01:54   
mis
Normalno! Sem že prej spraševala. Pa vidim da nisi brala.

Punce, a je kera kaj kuhala že ajdovo al pa proseno kašo? Jaz sem kupila ajdovo, pa bi jutri kaj probala narest. Sem na kulinarika.net našla nekaj z gobami, pa s skuto... Pa če ma kera še kaj preverjenega. Sem se naveličala krompirja, testenin, riža... No, sej midva sva nora na vso hrano, samo malo bi eksperimentirala. Pa zdaj sem si ta mesec mal recepte uredila. Mam fascikel, vse v enaki obliki napisano, lepo v mapcah... uf, sem ponosnauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
22.2.2007 22:13:43   
Pikabu
Amazona, tale je pa res simpatična slikica. Prava frajerka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaya, se opravičujem, če sem bila danes zmedena po telefonu. Sem Emo zraven rihtala, pa gruntala, če Maksa nesem spat, ker sicer bi se on kar pri atu crkljal. Mislim, da ti je kar dobro povedala patronažna. Kot sem rekla, meni ni tokrat čisto nič. Sva se vse drugo pogovarjali. Jaz od tega sploh ne bom več nič brala, približno vem, kako naj bi zgledalo, vem, kaj lahko in kaj ne, potem bom pa delala po občutku. Pediatrinjo bom edino vprašala glede načina priprave določenih stvari. Recimo, ko bo lahko jedel špinačo, da bi jo naredila za Emo in Maksa skupaj, kako je potem z mlekom, moko. Ali ne smem čisto nič dati, ali malo lahko vseeno dam? Če se prav spomnim, mi je sestrična rekla, da ona da malo noter. A se motim Erdbeere? Za juhco mi pri Emi sploh ni kapnilo, da bi jo lahko jedla, sva jo zelo pozno začeli, to moram tudi povprašati. Ostalo bo pa šlo. Agrume pa meni mož do enega leta ni pustil Emi dajati. user posted image

Hej, Gaya, Clody!!!!! Kaj ko bi se kaj na Bledu zmenile za kakšen sprehod? Mene ful mika, pa upam, da se Altati pozdravi in tudi pride. Pa še katera, če le lahko.

Tudi jaz se že sprašujem, kje je mtina. Upam, da jo doma tako crkljajo in razvajajo, da nima časa za nas.

O, mis se je pa danes razpisala. Se ti že po pisanju vidi, da si boljše volje in da vam dobro funkcionira tale ritem. Pri nas ga je Maks kar sam postavil takega. Maks ne gre takoj po dojenju čez dan spat, ampak je kakšno uro, uro in pol še buden in ga hočem pred spanjem podojiti, da bi dlje spal, ali pa da gremo lahko za dlje časa ven, pa ni šans. on se doji na tri, štiri ure in to je to. O, a pri tvoji soimenakinji si bila. Kako lepo. Če se ti da, da kaj napiši na ZS, kako je kaj. Ful veliko mislim nanjo. Pa vidim, da si bova še ene nasvete lahko delili: glede poroke. Moj brat se pa konec maja poroči. A boš priča? Jaz grem pa v marcu malo na ogled za oblekami. Glede obračanja s hrbta na trebuh se pa ne sekiraj. Ema se je veliko kasneje začela tako obračati, ker ni marala biti na trebuhu, Maksu pa tudi ni všeč, tako da mu sploh ne morim s tem. Bo verjetno tudi dolgo trajalo, da se bo obratno prevalil.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 6391
22.2.2007 22:14:30   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Normalno! Sem že prej spraševala. Pa vidim da nisi brala.

Sem brala, ampak tam na koncu pa res ne, ker ne vidim. Je taka neberljiva zelena barva. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6392
22.2.2007 22:16:29   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Punce, a je kera kaj kuhala že ajdovo al pa proseno kašo?

Moj mož včasih skuha ajdovo. Se pa zdaj ne spomnim, kaj naredi. Največkrat jo skuhala zraven mesa z omako. Če jo pa samo zase dela, jo pa naredi z ocvirki. Kaj drugega pa pomojem ni eksperimentiral.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6393
22.2.2007 22:17:47   
muki1
Mis, ajdova kaša user posted image  user posted image  user posted image .
Prepražiš čebulo in gobice ( jaz ponavadi dam še malo rdeče paprike, pa na majhne koščke narezano bučko), pa ko je malo omehčano vsipaš gor recimo lonček ajdove kaše, pa dva lončka vode in dušiš, dokler voda ne izpari. Meni je to res dobro, zraven pa solato in je kosilo končano.
Če še nisi kuhala, ajdova kaša se ful razkuha, kot riž, zato ne doziraj preveč.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6394
22.2.2007 22:20:06   
mis
Ja, Pikabu, sem res smotano barvo uporabla. Pa zmeri bentim, če jo kera druga, ker se ne da brat.user posted image

ne, ne bom priča, bi pa rada bla zrihtana. Rada bi imela tako elegantno oblekco. Pa razmišljam kako bi bilo najbolj zaradi dojenja. Pri strani fršlus pa je. Pomoje najboljš.

A je že kera kupovala preko Pikapolonice e-trgovina? Me zanima kako so kaj hitri pri dobavi.

Pikabu, v ponedeljek grem s kolegico, tudi oktobrko verjetno v vaš konec po blago za obleko. Tam v Begunje, če poznaš. K majo noro veliko izbiro. mogoče, če boš za, pa ostale gorenjke, pa moja kolegica tud, bi šle lohk na kakšen špancir.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6395
22.2.2007 22:23:10   
muki1
Pikabu, hojla user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6396
22.2.2007 22:24:14   
muki1
Samo še slikice bom komentirala, ker mimo tega res ne morem user posted image  user posted image  user posted image .
CARJI user posted image . Vsi po vrsti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6397
22.2.2007 22:25:29   
Pikabu
O, obvezno špancir. Moj možek je doma nekaj vasi nazaj od Begunj proti Jesenicam. Ne vem sicer, kam gresta gledat za blago, ampak Begunje so nam pa kar blizu, tako da bi se bilo res lepo dobiti.

Sem zdaj ramzišljala, kako je pa kaj na Šobcu? Gaya, Clody? Tam pomojem zdaj še ni parkirnine, pa tudi je fletno za sprehajat, pa bolj je mir.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6398
22.2.2007 22:25:41   
mis
pismo, sem lačna. sem se zadržala da si nisem kruha namazala. zdej pa banano mljackam.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
22.2.2007 22:26:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Pikabu, hojla user posted image .

Hoj, hoj. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?