mis
|
lepo je videti, da te nekdo pogreša. Hvala Maxica Ja, sem pisala, da gremo na Cerkno. Smo res cigani kaj? No, na kratko. V torek ob pol šestih smo se odpravili (beri spakirani v pol ure ) in počasi ob osmih prihamlali na Davčo. Tam je bila že ena družina (prijatelji). Lep večer, ko so otroci zaspali pa so starši do pol dveh klepetali. Vsa boga sem šla spat, češ kdo bo pa dojil ponoči? In mala se je zbudila šele po sedmih urah spanja ob pol petih. Zjutraj pa se zbudimo v dež. Nisem mogla verjet. Kej tagega pa še ne. Tako smo šli lepo počasi domov No, ampak dan je bil lep. Najprej smo šli v Kranj k eni prijateljici, ki jo tudi Pikabu pozna (moja soimenjakinja ). včasih sva bili sošolki na faksu in res dobri prijateljici. Fino je bilo klepetat. Potem smo šli v Ljubljani v eno nepremičninsko agencijo se menit za eno hišo, namreč v NM bodo gradili novo naselje, pa sva se šla malo pozanimat. No, potem pa k našim na kosilo, k maši in domov. Prišli smo ob pol osmih, spet v slabe pol ure vse razpakirali in to je to. Smo čist zverzirani kako in kaj. Smo že tolk potovali Danes pa sem vas brala čez dan, sicer sva pa s Tino 5 ur pohajkovali, tako da pisat nisem imela časa. Zdamala spi že pol ure, prej mi je pa še obe zizi spraznila. mali požerušček. mamo kar ok noči. Moram pa reči, da so boljše noči, odkar sem pričela s strogim ritmom. V bistvu kot vojaški red. Sej se grozno sliši, ampak tako je. Futranje čez dan ob 8h, 11h, 14h, 17h, 20h. Potem kopanje ali ne in okoli pol devetih, devetih še malo za jest in spat. Večinoma sedaj lepo zaspi, jo budno dam noter, malo dudo popravljam, sem šla danes ven ko je bila še budna, ko sem prišla nazaj je spala. Zbudi se prvič po 5 do 7 urah. Se mi zdi, da je ta ritem vnesel največ dobrega. Čez dan pa spi vse skupaj 5 ur (1 uro, 2-3 ure in še 1-2 uri). mislim na vse bolnike. @lina kako ste pri vas? Altati, zdržte, držimo pesti. Si ne predstavljam kako je to težko. Smo z vami! Tasha, lepo da ste ozdraveli. GH ne bom komentirala ker ne vem veliko, razen kar sem prebrala. Če bo dovolj mleka bom počakala do 6. meseca, sicer pa v 5. mesecu pride patronažna in bo povedala. Naša Tina se je nekajkrat obrnila na hrbet, iz hrbta na trebuh pa nič ne kaže znakov. Na bok sicer občasno se, ampak več pa ne. A obstaja kakšna vaja za to? Kdaj pa naj bi se? Sem mislila, da je to kasneje, pa vidim da vaši se že. Se pa Tina tako postavlja na nogice, da se kar močno trudim, da ji preprečim. Čista gimnastičarka. vsi oktobrčki so fletni, cortkani, lušni, fejst... Res so nekaj posebnega. Bravo naši! Moram kej Tino slikat, da vam jo malo pokažem. Ful je zrasla se mi zdi, sega po stvareh, najboljše za igro pa so roke (dlani). Tudi ful vriska in kriči, kot ste ene napisali. Pravi vriskač je. Gre čez ušesa. Jutri pa grem k eni šivilji. Se brat poroči konec aprila in si bom dala eno oblekco narest. Vam jutri povem kakšno. Uf, moram kopirat, da ne zbriše... Mislim, da sem vse pokomentirala, če nisem me pa spomnite. Je kera za čvek? Čeprav sem imela dobre namene, da bom ob 22h v postelji. Ja ja, sanja svinja o kukuruzu.
|