vava
|
Borovnička najprej zate in za tvojega Tjaša. Jaz mogoče malce vem kako si se počutila. In res čestitke za pogum in moč, ki si ju morala zbrati. Čeprav verjetno o tem nisi niti razmišljala, ampak ko pogledaš nazaj vidiš, kaj vse si prestajala. Ko si tam pa ti tako ne ostane drugega, kot da upaš na najboljše in čakaš, da ti povedo, da je vse v redu in da greš lahko domov. Zdaj si pa le spočij, kolikor se da. Maja od Lu tudi tebi vse čestitke in vse najboljse za dve leti! Meni se je pa dan začel s telefonom. Pogledam na uro 8:20. za naše spanje. Luka je res lepo presenetil. Zaspal je včeraj ob 20ih, jedel ob polnoči in petih zjutraj in potem do 8:30. Klical me je sodelavec in povedal, da so oropali celo poslovno hišo, nam odnesli 4 fotoaparate in cel sef! Notri pa polno listin in precej denarja. Krasno! No potem pa kriminalisti, zavarovalnica, odvetniki ... Pa sem se zamislila in ugotovila, da bomo že rešili, samo da bi bil Luka zdrav. Zadnje čase sem večkrat pomislila, kaj vse bi dala za otrokovo zdravje. In evo odgovor. Sranje. Res ne rabim takih dokazov. Ko se je vse skupaj malce pomirilo, me je pa mama klicala, da nam je uredila homeopata. Najprej sem bila jezna, ker bi me pa ja lahko kaj vprašala in pustila, da se midva odločiva o takih stvareh, no ampak potem smo vseeno šli. Ali ima katera kakšne izkušnje s tega področja?! Meni je bilo vse malce čudno. Tip je sicer bil urgentni zdravnik in dr. medicine, in je zelo dobro vedel o čem govorim, tudi izvide je zelo strokovno komentiral, ampak .... Je spraševal vse živo. Med drugim tudi ali smrdi, ko Luka prdne. Sem kar rekla, da ja (nisem hotela priznati, da v resnici diši po vijolicah, bi verjetno mislil, da smo malce čudni ), pa če se slini in če se česa boji, kako spi, pogledal je nohte ..... Najbolj čudno mi je bilo pa ko mi je razlagal in sem potem še na netu prebrala, kako te stvari delujejo (http://www.aurainhomeopatija-sp.si/si-en/articles.php?lng=si&pg=107). Sem si rekla, da bom šla še 1x k njemu in prosila, da naredi nekaj, da bo moj nehal smrčat in če bo to poštimal, mu pripeljem še tasta (z isto težavo), potem mu pa res verjamem. Je pa vnukinjo mamine prijateljice poštimal, da ne lula več v posteljo, kar je do zdaj redno počela (stara že 8 let). Do zdaj ji ni nič pomagalo, on pa jo je odvadil v 14 dneh. Altati tale pa je še zate in tvojo družinico.
|