|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.2.2007 21:32:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: psaša
Kolikokrat se vaši user posted image pokakajo? Naš se enkrat, mogoče dvakrat.

Naš se zdaj že nekaj časa tudi samo enkrat, danes se pa sploh ni. Bomo videli, kaj bo jutri. Se pa pokaka zjutraj, potem pa čez dan ne več.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
21.2.2007 21:34:11   
borovnicka
mater ste hitre!user posted image

men manjka vaje, sam čez dan mi resnično ne znese; oba navihanca zahtevata čas in če hočem še kaj skukat in pospravit    .... je takoj zvečer, takrat pa mož za računalnik in jest izvisimuser posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
21.2.2007 21:36:35   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, kolk imaš ti lepo dušo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, hvala. user posted image Taka priložnost redko pride. Zdaj sta pa sama doma in nimata obveznosti, pomeni, da ni treba po otroke v vrtec, da jim ni treba nikogar paziti, da jima ni potrebno gledati, kdaj bosta imela kosilo in se mi tako fino zdi, če lahko vsaj malo jima vrnem, kar onedva naredita za nas. Se res veselim, tudi za to, ker bom po dolgem času lahko kuhala, ne da bi me skrbelo za maledva ali da bi se morala zraven še z njima ukvarjat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
21.2.2007 21:37:19   
borovnicka
kakanje -

imel je ful dober ritem, zjutraj in zvečer, v olnici dva dni nič tako da bi kmalu dobil klistir, nato se mu je odprlo (4x/dan), zdej pa večinoma 1-2x

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6329
21.2.2007 21:38:09   
beki24
Itak boste pa še kakšnega naročili, da bo res orng ponucana investicija.
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image ja, vidš, to je pa resuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
21.2.2007 21:41:06   
beki24
kakanje- ko je moje mleko pila- tudi do 3,4 dni nič! Če se otrok doji, je velik izkoristek tega mleka!
Zdaj sva na Aptamilu, 1x, 2x/dan, danes še nič! Lahko še bo?!?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
21.2.2007 21:51:09   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: psaša
Mi smo pa začeli urejati stvari za krst. A mi lahko ena pove glede sveč. Imamo dva botra. Koliko sveč? Pojma nimam, ker še nisem bila na nobenem krstu.
Pa glede daril nisem čisto prepričana kakšna je navada. A darila dajo samo botri ali tudi ostali povabljeni? Sem se z eno pogovarjala in mi je rekla, da tudi ostali prinesejo darila.

Mi imamo tudi dva botra. Eden je priskrbel svečo, drugi pa prtiček. Darila so pa pri nas prinesli vsi. Navada je, da botri nekaj od zlata, oba imata zlate verižice s križcem, Maks kar po dve, oba imata že zlati zapestnici, Ema ima dvojne zlate uhane, vse od krsta. Ostali so pa kaj bolj praktičnega prinesli. Tudi mi vedno nesemo kakšno malenkost, če smo kam povabljeni.

IZVIRNO SPOROČILO: beki24
Post ne bom jedla čokolade in piškotov...........ok- razen en kos Sahar torte si bom marca privoščila- ker jo bo lubi spekel za svoj roj.danuser posted image ( to že zdaj povem)user posted image

Kar se posta tiče. Lucika, še posebej zate: Če greste šteti dneve, jih od danes pa do velike noči pride več kot 40. To pa zato, ker ob nedeljah post ne velja. Pomeni, da se tisti dan lahko je normalno. Jaz se bom verjetno vseeno tudi nedelj držala, je drug občutek, če pa je kateri preveč, si pa mirno lahko določite, da ob nedeljah za vas ne velja.

IZVIRNO SPOROČILO: beki24
A mislite, da se mi še splača kupiti igralni center, ker ga imajo pri kolegih in je Tinkara ful uživala spodaj! Do kdaj je to uporabno? Ja, tudi Tinkara se je tam začela ful obračati!!

Definitivno se ti ga spalača. Pri nas je zelo rad spodaj. Pa še Ema ga obožuje. Če je Maks spodaj, se gre k njemu igrat, če pa ni Maksa, pa je utrujena, gre tja počivat.

Borovnicka, tudi meni so kar solze prišle v oči. Čestitam za pogum. Res smo mamice marsičesa zmožne, takole se šele vidi, kaj vse lahko prestanemo za svoje sončke. To je pa zdaj za vami in samo uživajte, zdaj bo šlo vse samo na boljše. Glede postavljanja na noge: naš je čisto isti, ko sem brala, je isto, kot da bi jaz opisovala Maksa.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
21.2.2007 21:58:47   
vava
Borovnička najprej zate in za tvojega Tjaša.
user posted image
Jaz mogoče malce vem kako si se počutila. In res čestitke za pogum in moč, ki si ju morala zbrati. Čeprav verjetno o tem nisi niti razmišljala, ampak ko pogledaš nazaj vidiš, kaj vse si prestajala. Ko si tam pa ti tako ne ostane drugega, kot da upaš na najboljše in čakaš, da ti povedo, da je vse v redu in da greš lahko domov. Zdaj si pa le spočij, kolikor se da.

Maja od Lu tudi tebi vse čestitke in vse najboljse za dve leti!
user posted image

Meni se je pa dan začel s telefonom. Pogledam na uro 8:20. user posted image  za naše spanje. Luka je res lepo presenetil. Zaspal je včeraj ob 20ih, jedel ob polnoči in petih zjutraj in potem do 8:30. Klical me je sodelavec in povedal, da so oropali celo poslovno hišo, nam odnesli 4 fotoaparate in cel sef! Notri pa polno listin in precej denarja. Krasno! No potem pa kriminalisti, zavarovalnica, odvetniki ... Pa sem se zamislila in ugotovila, da bomo že rešili, samo da bi bil Luka zdrav. Zadnje čase sem večkrat pomislila, kaj vse bi dala za otrokovo zdravje. In evo odgovor. Sranje. Res ne rabim takih dokazov.

Ko se je vse skupaj malce pomirilo, me je pa mama klicala, da nam je uredila homeopata. Najprej sem bila jezna, ker bi me pa ja lahko kaj vprašala in pustila, da se midva odločiva o takih stvareh, no ampak potem smo vseeno šli. Ali ima katera kakšne izkušnje s tega področja?! Meni je bilo vse malce čudno. Tip je sicer bil urgentni zdravnik in dr. medicine, in je zelo dobro vedel o čem govorim, tudi izvide je zelo strokovno komentiral, ampak .... Je spraševal vse živo. Med drugim tudi ali smrdi, ko Luka prdne. Sem kar rekla, da ja (nisem hotela priznati, da v resnici diši po vijolicah, bi verjetno mislil, da smo malce čudni user posted image ), pa če se slini in če se česa boji, kako spi, pogledal je nohte ..... Najbolj čudno mi je bilo pa ko mi je razlagal in sem potem še na netu prebrala, kako te stvari delujejo (http://www.aurainhomeopatija-sp.si/si-en/articles.php?lng=si&pg=107). Sem si rekla, da bom šla še 1x k njemu in prosila, da naredi nekaj, da bo moj user posted image  nehal smrčat in če bo to poštimal, mu pripeljem še tasta (z isto težavo), potem mu pa res verjamem. Je pa vnukinjo mamine prijateljice poštimal, da ne lula več v posteljo, kar je do zdaj redno počela (stara že 8 let). Do zdaj ji ni nič pomagalo, on pa jo je odvadil v 14 dneh.user posted image

Altati tale pa je še zate in tvojo družinico.
user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
22.2.2007 7:15:53   
Pikabu
Prva... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
22.2.2007 7:20:35   
Pikabu
Zdaj pa lahko še malo več napišem.

Naš fant se vse bolj zgodaj zbuja. Saj danes je prav. Trenutno se še igra, potem pa greva pospravljat in pripravljat za kosilo.

Altati mi je enkrat ponoči pisala sms, moram iti še enrkat pogledat, kdaj točno. Zbolel je tudi Jaša in ponoči jokal, ona in Tia imata še vedno vročino, mož tudi začenja kašljat. Meni je že prav grozno. Naj se jim končno že umiri. Altati, user posted image user posted image user posted image . Zdržte. Danes je za Tio šesti dan, se mora obrniti na bolje.

Zdaj pa grem, ker naš fnat ni več zadovoljen, če je sam. Verjetno se ne bom več mogla oglasiti, tako da pridem zvečer.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
22.2.2007 7:22:25   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image Luciki in Aidanu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
22.2.2007 7:29:56   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je taka megla, kot da je jesen v Lj....user posted image user posted image user posted image

Borovnicka... ganljivo napisano, s polno optimizma in lahko si predstavljam koliko tvoje moči se skriva za tem..
user posted image  Le tako pogumno naprej..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
22.2.2007 7:32:22   
Arabela
user posted image
čestitke Luciki in Aidanu...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
22.2.2007 7:34:05   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Gaya s čim konkretno te je pa pediatrinja prestrašila, kaj ti je povedala?

Sem že napisala, da mi je rekel pediater, da moram pazit, ker je moj mož alergičen na gluten, ampak samo v kombinaciji če se spoti, takrat obi velike bule po celem telesu. In ker se mu to poredko dogaja sem pozabila. Zdaj sem pa nehala Gaji dajat žlico oblizovat, bom začela spet čez dober mesec. Okol 5,5 meseca. Pa počasi, da do 6,5 meseca uvedem prvi gosti obrok.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6339
22.2.2007 7:41:11   
Arabela
Midve sva se spet kar pogosto dojile ponoči.. ne vem kolikokrat natančno, ker se je vse dogajalo v polsnu... pa mala je spet ful nemirno spala... požvakala je vse odeje okrog sebe, vrtela se je kot vrtavka.. zdaj pa spi ko koma z odprtimi usti...

Upam da mi bo danes končno uspelo priti do mesta da kupim malecki nove bodyje. mi še ni uspelo pa se odpravljam že od sobote.. tokrat mislim da mi bo vreme zagodlo, ali pa se bo zjasnilo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
22.2.2007 7:42:53   
gaya
borovnička sem prav podoživela tvojo situacijo. Grozno, ampak zdaj je za vama in ti se boš spočila, mali Tjaš je pa itak cel borecuser posted image user posted image

Čestitke

Aidan in Lucikauser posted image

Boga altati, v dno duše se mi smilijo vsi. Človek bi jim od srca rad pomagal, pa nimaš kaj narest. Mislim na vas. Gaja pošilja lubčke svojmu lubčku Jaši mami pa csem ostalimuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6341
22.2.2007 7:46:56   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Midve sva se spet kar pogosto dojile ponoči.. ne vem kolikokrat natančno, ker se je vse dogajalo v polsnu... pa mala je spet ful nemirno spala... požvakala je vse odeje okrog sebe, vrtela se je kot vrtavka.. zdaj pa spi ko koma z odprtimi usti...

Upam da mi bo danes končno uspelo priti do mesta da kupim malecki nove bodyje. mi še ni uspelo pa se odpravljam že od sobote.. tokrat mislim da mi bo vreme zagodlo, ali pa se bo zjasnilo...

Midve mava tud vsake tolk časa tako noč. Ej bodiye s kratkimi rokavi maš disniyeve v šparu znižane. 5 Eur za 2 kos. Jst sem jih zadnjič slučajn najdla. So pa ful fletni.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
22.2.2007 7:47:53   
Arabela
user posted image

Altati zate in za tvojo družino.. da čim prej ozdravite...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
22.2.2007 8:02:14   
Arabela
Pa še par slikic naše debeluščke

user posted image

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
22.2.2007 8:36:15   
štorkljica
Ej Arabela kako je pa Katarina luškan otročekuser posted image user posted image user posted image  Prava sladkica!

Dobro jutro tudi od mene!

Pa Altati mislim na vas, da čimprej vse to mine v vaši družini, prav grozno mi je vse to brat kaj doživljate, upam, da bo z Jašem vse vredu!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
22.2.2007 8:36:52   
štorkljica
LUCIKA & AIDAN ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6346
22.2.2007 8:46:56   
beki24
Arabela- Katarina je tako luštkana, taka je kot en medo, bi se kr k njej stisnil!

Altati- Pozdravite se hitro oz čimhitreje! Vsi si želimo, da bi vam lahko kako pomagali, pa ne gre............pa kakšnega user posted image  ste vi to v hišo dobiliuser posted image  Upam, da Jaša ne bo tako močno zbolel kot ostali!!

Zdej moram pa Tinkaro pohvaliti, ker jo že skoz kregam tuki gor kako se ona noče obrniti- danes zjutraj se je že 2x s trebuha na hrbet prekotalila, zdaj pa čakamo še obratnouser posted image  Drugače se mi pa zdi, da ko bo imela roke dovolj močne za plazenje, jo bomo po celem stanovanju loviliuser posted image !

Pikabu- danes sem pa sanjala, da si prišla z Emo in Maksom k meni na obisk, pa smo tortico jedliuser posted image  ( vidiš k sem rekla, da se bom posta držala, moram pa v sanjah sladkarije jestuser posted image )

user posted image Čestitke za 4 mesece Lucika in Aidanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6347
22.2.2007 8:57:00   
Lu
Jutro!

Najprej najlepša hvala za čestitke user posted image user posted image

Danes smo pa spali bolj švoh. Maja je skoz tulila. Očitno je podoživljala dan, saj je bila v središču pozornosti non stop. Da vam ne povem koliko daril je dobila. Skrajni cajt da dobi svojo sobicouser posted image Hm.. sem brala da se postite potem vam pa ne dam torte.user posted image

Borovnicka res sem vesela, da ste uspešno prestali operacijo. Zdaj se pa res odpočij. Zate user posted image in za Tjašauser posted image

Danes naj bi imela z Tianom 2. cepljenje, in ker sem rekla zdr., da je malo smrkav in da pokašljuje zvečer je rekla, da se raje vidiva čez 1 teden ko bo popolnoma zdrav. Imava pa samo 6400g in 63 cm. Je suh in dolg. Tako da mi je sestra predlagala, da bi mogoče kar začela zvečer, takrat ko bo siten z riževo kašico pa še kakšen Aptamil.user posted image
Se mi pa res zdi, da zdele nekje cca 3 dni nekaj nerga pred spanjem. Kot da bi hotel še jesti, ampak ko mu dam pa ne je user posted image
Je pa moj dragi danes obležal. Ga trese, se poti, vročine nima, kašlja. Punce kaj nas čaka? Joj samo da se ne nalezemo še mi ostali trije. Sicer mene že nekaj po grlu praska. Upam na najboljše.

Altati ste že kaj bolje? JOj pa mali JAša. Držimo user posted image

psaša daj pošlji mi naslov na zs.

Maxica v tej malo SLO se res ne morejo zmeniti. Zdaj ni več začetek uvajanja GH pri 4,5 mesecih ampak do 6 meseca samo dojituser posted image
Pri nama je pa sploh odsvetovala začetek z jabučkom, ker sva oba alergika in Maja je tudi na nekaj. Je skoraj skoz pikasta okoli ust. Ko je imela še dudo sem mislila, da od dude. Ampak je vzrok nekaj drugega. Po zelju, kiviju zelo zelo pikasta rata.

Zdej vas grem še malo za nazaj prebrati.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
22.2.2007 8:59:28   
Lu
 user posted image Lucika in Aidan čestitke za 4 mesece  user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
22.2.2007 9:10:03   
Maxica
Dobro jutro. Prvi dan brez sladkarij je za nami, danes je pred nami dan številka 2. Seveda bomo zdržale, kajne?! Jaz sem bom držala tudi nedelj, saj če si bom dala tako potuho, vem, da bom potem tudi drug dan prešvoh karakter.user posted image
Arabela, kakšen srček je pa vaša punčka.user posted image user posted image user posted image
O uboga Altati, ko bi šlo vsaj mimo Jaše, če že morajo vsi zboleti...user posted image  Kako bi jim pomagale?
Aidan in Lucika, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image
Vava, jaz s homeopatijo nimam izkušenj, ampak mislim, da če niso izključno oni zdravilci (mislim, da imaš Luko tudi pod zdravniškim nadzorom, kar valjda imaš) nimajo kaj slabega narediti. Jaz bi se na tvojem mestu tudi po njihovo pomoč obrnila, če le lahko res kaj pomagajo. Moja stric in teta sta bolj taka, da ju skoz kao neki boli, pa hodita tudi k njim, jih imata kar v čislih.
Si dobila zadnjič moje sporočilo glede Seven?user posted image
Zdaj pa upam, da se bo kaj sončka pokazalo, tako rada bi šla malo ven. Se mi zdi, da je dan čisto drugače preživet, če se da malo na svež zrak iti, da se Lan malo naspi. Sicer ga imamo samo po rokah.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?