Pikabu
|
Najprej še enkrat hvala vsem za včerajšnje lepe želje. Upam, da vam je torta teknila. Lu, kakšni fletni maškarci sta bila tvojedva sončka. Borovnicka, lepo, da ste doma, naj okrevanje dobro poteka. Mislimo na vas. Muki, držimo pesti še za vas, da spravite olezen čim prej stran. Vava, sem res vesela za vas, da je bilo zdaj boljše. Držimo pesti še naprej. Tasha, super, da gre pri vas na boljše. Lu, držim pesti za tvojega strica. Mene kar zvije, ko slišim rak. Naj se pozdravi. Mora mu uspeti. Mis, jaz sem se kar nehala obremenjevati s tem, koliko naj bi potreboval nočnih obrokov. Sem ugotovila, da zgubim manj živcev, pa hitreje opraviva, če ga vzamem ven, se podojiva in spiva naprej. Če mu pa turim dudo, sem pa jaz nervozna, ker ne pali takoj, pa še preveč ga prebudim in potem ne more zaspat nazaj. Pač, kaj naj.Ema je tak čas imela samo enega, Maks jih ima več, sploh ne štejem, se bo že odvadil. Beki, naš tudi ne mara pasti kravic, ampak obrata se pa je navadil. Čeprav, če je lačen, utrujen, se tudi noče. Začne tulit in tuli toliko časa, da ga sama obrnem. Pa nehaj z razvojno, eni se prej, drugi kasneje, Ema vem, da se je kasneje. IZVIRNO SPOROČILO: Clody Pikabu, hvala za tortico. Izbrala sem čokoladno. Si sama pekla?? Clody, celo noč. Termometer: mi imamo tudi braunovega za ušesa in mi je super. Grem pa vseeno občasno zmerit z navadnim (živosrebernim ali digitalnim) pod pazduho, ker v ušesih kaže nekoliko več. Ampak to pri Emi in zdaj, ko se ji da dopovedat in se ji fino zdi, ta drži skupaj, pa stiska, pri Maksu pa samo v ušesku. Lucika, za nov stila pisanja. Res je lažje prebrati. Zaradi tašče se pa ne sekiraj. Važno, da ste se lepo imeli in uživali. Si mi pa dala dobro idejo za danes, za kosilo. O zeljenjavni juhi sem razmišljala, nisem pa vedela, kaj bi zraven, bom verjetno tudi šmoren s kompotom. Clody, vi ga boste pa zgodaj na vse navadili. Dodajanje: midva tudi oblizujeva ne več. Ne znese. Še ene pol meseca počakava, pa začneva nazaj z oblizovanjem. Mi ful paše, da se samo dojiva, pri Emi sva tak čas že imeli en obrok, pa sem imela manj mleka, zdaj ga imam pa dovolj in bo zaenkrat kar tako ostalo. Arabela, dobro kilažo imate. Super. Še vprašanje za tiste, ki vam post kaj pomeni. A ste se kaj odločile, da se boste 40 dni postile? Jaz imam namen se odpovedati sladkarijam dov elike noči. Sem bila trdno rpepričana, da mi uspe, ampak zdaj me pa že malo daje, ne vem, kako bo šlo. Je preveč daril bilo v obliki sladkarij. Poskusila bom, pa poskusim priti čim dlje, upam, da do konca. Se mi katera pridruži, da se bomo skupaj spodbujale? Zdaj se je pa Ema zbudila in hitimo ven na sončka, dokler je. Baje je napovedano poslabšanje. Lep dan vsem, pa predvsem veliko zdravja. Bolni, pozdravite se, zdravi se pazite, da česa ne staknete.