|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.2.2007 7:49:49   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Gaya, sej če je mala ponoči jamrala, se mi zdi to še kar u redu. Samo, da ni kaj hujšega! Kolko časa jo moraš pa opazovat???

To je vse res, samo, da mal težje funkcionriam zdaj, ker ni šans da jst spim, če ona godrnja. In zdaj spet to počne. Kakor da bi se napenjala, pa godrnjala zraven user posted image

Baje naj bi v treh dneh bilo ok. Men je rekel naj tri dni mal opazujem. Vročino pa naj bi dobili v 24 urah po cepljenju, da je od cepljenja.  Tko da midve mava še pol ure user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
20.2.2007 7:54:56   
Lu
Draga Pikabu!

Vse najboljše ob tvojem prazniku, da bi se ti izpolnile vse skrite in manj skrite želje ti želi Lu z družinico  user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
20.2.2007 7:58:00   
Pikabu
O, kakšno presenečenje že navsezdogaj. Si nisem mislila, da se bo katera tako zgodaj že spomnila. Res hvala.

Zdaj pa torta, si izberite tako, ki vam je najbolj všeč, lahko pa kar vse:

Smetanova:
user posted image

Jagodna:
user posted image

Čokoladna:
user posted image

Zda pa gremo, sta oba že pokonci, danes nas cel dan ne bo, se tipkamo zvečer, ta čas pa lepo pojejte vse torte. Pa lep dan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6228
20.2.2007 8:05:12   
Arabela
user posted image user posted image čestitke MUKI in IVA za 4 mesece

user posted image user posted image user posted image
PIKABU:
Spet eno leto se obrne,
a nobeno se ne vrne...
Malokdo jih hoče več,
raje bi jih vrgel preč..
Hočeš, nočeš, tako je to,
zato vse najboljše naj ti bo..
  user posted image user posted image user posted image
Arabela z družino..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6229
20.2.2007 8:22:26   
Lu
Jutro!

Najprej altati. Upam, da ste že kaj boljše. Si predstavljam kako boga je Tia z 40 vročine. Že jaz sem bila enkrat pa vem kako je. Za Tio ena user posted image da se punca čimpreje pozdravi. Vidva se pa držita pa čajčkajta. da ne zbolita.

Danes vam skopiram GH in pošljem na pošto, tako da jutri dobite.mis zdaj sem pa končno dobila seznam. Hvala, hvala,...user posted image

Zdaj pa še slikce mojih maškarc:
žabica
user posted image

in račka
user posted image

Pikabu glede frizurce je nimam popolnoma nič drugače, ker imam zdaj pa tako naelektrene lase, da je kaj. Me pa otroka sploh nista prepoznala ko sem domov prišla. Ok. Tian še. Maja v vrtcu me je pa kar malo čukast gledala, kdo jo je pa zdaj prišel iskat.

Cepljenje. Mi ga imamo v četrtek in imamo tako vedno polne čakalnice, ur se ne držijo in ker moja mami dela v zdravstvu hodim jaz kar od zadaj notri in tako smo hitro na vrstiuser posted image
Upam, da ne bo prehude reakcije.

Zdaj pa šibam še kaj narest. Pa se še kaj pop. javim, ker danes grem pa še malo v službo pogledat in par stvari postorit.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6230
20.2.2007 8:22:27   
lucika
pikabu, vse najbolse!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
20.2.2007 8:45:46   
štorkljica
Pikabu VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
20.2.2007 9:03:15   
lucika
jao kako jaz pisem: VSE NAJBOLJŠE ! To sem mislila, pa saj verjetno je tud brez j veljalo...:)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
20.2.2007 9:03:49   
borovnicka
Lep pozdrav!

V petek sva s Tjašem prišla domov (ko bom imela malo več časa napišem kaj smo prestali). Mali navihanček je dobro prestajal dneve v KC, (sva skoraj postala inventar, saj je bilo večino ostalih tam dan ali dva) mami malo slabše. Zadnji dan sem dobila še drisko in bruhala tko da se še sestavljam. Tjan je bil bolj ali manj na počitnicah pri moji mami in je užival.

Neposredna povezava do sporočila: 6234
20.2.2007 9:04:37   
borovnicka
Pikabu  -  VSE NAJ NAJ

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
20.2.2007 9:13:24   
tasha23
PIKABU user posted image

ČESTITKE ZA 4. MESECE:

user posted image MUKI1 IN IVA & CAPYKA IN SARA

user posted image

v glavnem na kratko, ker se je Gael že zbudil: ponoči smo spali - malček je malo jamral in sem vstala nekje 2X, da preverim kako je. ponovno je spal v svoji posteljici, vroline ni več, kašlja malo manj in tudi nosek je skoraj čist.
Moram rečt, da so res dobre svečke bronhopulmil, saj res posrkajo katar in ga mali izloči z blatom: posledica tega je, da je Gael včraj 2X kakal ČRNO - ČRNO blato v katerem je bil viden tudi katar user posted image .
No samo, da je boljše. Jaz imam pa še vedno zamašen nos in kašljam. Ker pa ni in ni hotel pitiu mleka, čaja tudi zelo malo, sem mu včeraj ponudila ponovno malo banane, to pa je zmazal - vsaj nekaj, saj je včaraj res kar na veliko štrajkal s hrano user posted image .

Nič grem, preden se razjezi in vpali sireno.

PUNCE RADA VAS IMAM

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6236
20.2.2007 9:32:27   
tasha23
aja, punce sem pozabla povedat, da po svečkah celo kakec in prdec išita po pinji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
20.2.2007 9:40:01   
Maxica
Čestitke Ivi in mamici Muki,user posted image user posted image user posted image
ter Sari in mamici Capyki.user posted image user posted image user posted image

Pa seveda draga naša Pikabu,
vse najboljše in najlepše, pa da bi še naprej ostala točno taka kot si,
kajti tako te imamo najrajši.user posted image user posted image user posted image
Lepo praznuj.user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa, upam, kasneje, sedaj imam sto in en opravek.user posted image  Altati, mislim na vas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6238
20.2.2007 10:03:40   
piskot
Dan.

Pikabu naj bo to tvoje najlepse leto!

Enako tudi vsem malim slavljencem!

Nekaj dni se nisem oglasila, ker je bilo treba naresti nekaj za sluzbo in je imelo to prioriteto pred forumom. Upam da nisem prav prevec zamudila, ker se mi pa res ne da brat nazaj kaj vse ste nakvackale.

Pri nas nic pretresljivega novega, uzivamo v lepem vremenu. V nedeljo mi je celo uspelo stopit na tekaske smuce. Potem sem pa z nadzvocno pretekla en 5 km krog, da me se moz ni mogel ujeti, samo da sem cim prej prisla nazaj do user posted image , ki se je z babi sprehajal po Ratecah. Potem smo se tudi uspesno previli in podojili v restavraciji in glede na to, da je bilo prvic, je bila mami prav ponosna nase user posted image .

Vceraj sem tudi v DM odkrila ene plenice, ki niso beljene s klorom, ce katero zanima. Cena za 48 kom je nekaj cez 9 EUR.

Sicer pa upam, da imate tudi po ostalih koncih dezele tako lepo vreme kot tukaj. Pa napoved kaze da bo tako tudi ostalo. Bravo mi, ker imamo tako vreme, ceprav ko gledas tisti film od Al Gora, se malo zamislis, ce je to res tako fino.

Ostanite v cvetju!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6239
20.2.2007 10:07:54   
altati
Oj, tukaj sem. Punce hvala, zlate ste. po svečki je vročina malo popustila, tako da smo bili pokonci s Tio samo ene 5xuser posted image ...Jaša se je pa celo noč zbujal, pojma nimam zakaj...Zdaj kašljam že jaz, boli me v prsih, groza!!!! Prav groza me je, če bom še jaz tako zbolela. Tia danes samo leži, ful kašlja, popila je skodelico čaja in pojedla nekaj žličk sladoleda (to je edino kar ji je zadišalo). Upam, da vsaj ta ostane v želodčku. Hoditi ne upa, pravi da se ji fulll vrti. Čudnega nič, glede na to da je od petka praktično brez hrane. Zdajle ima vročino malo čez 37. Ampak tako je bilo tudi včeraj zjutraj, popoldne in zvečer je šla pa v višave. Zjutraj je temperatura vedno nižja kot popoldne, zvečer pa vedno narašča.
To je to, za danes.

Pikabu- vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image ...Kako si še mlada, sem ti kar malo 'fovš'user posted image ...In naj se ti izpolnijo vse skrite želje!

@lina-hvala za sms. Ti kar delaj zaključni račun. Me nič ne daje fovšijauser posted image ...

Upam, da bo današnji dan lepši kot včerajšnji in da bo noč mirnejša...kaj pa bo, pa ne vem. če bo danes zvečer tako kot včeraj, jo bova pa definitivno peljala k dežurnemu zdravniku, ker me nihče več ne prepriča da je to normalno. ker to ni več moja Tia, res neuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
20.2.2007 10:08:45   
altati
borovnicka - me veseli da ste prestali operacije. lepo okrevajta, ti in tvoj user posted image , potem nam pa le napiši kako je bilo. Smo mislile nate, saj veš!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6241
20.2.2007 10:13:49   
piskot
altati hitro okrevajte, da boste spet lahko uzivali v soncku!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
20.2.2007 10:25:08   
mis
Dobro jutro!

No, Altati, me veseli da je vroćina Tii padla. Zdej pa korajžno naprej.user posted image

Borovnocka, lepo da ste uspešno prestali operacijo, pa le napiši kako je bilo.

Pikabu!!!!!!!! Vse naj naj!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Muki in Capyka čestitke za 4 mesece!

Pa še eno vprašanje: koliko nočnih obrokov mislite da potrebujejo toliko stari sončki kot so naši? V eni knjigi sem brala, da je eden dovolj. Danes sem dala ob 21h tino spat, jedla je pa prej ob 20h.. Spala je do polnoči, pa sem ji z dudo potegnila rundo do dveh (5 ur v kosu). Ob dveh je jedla, pa se je 3:50 spet zbudila in duda nikakor ni bila dovolj. Je jedla. Pa spet ob šestih in potem 7:30. Duda potem ni več pomagala, samo v prvi rudni. V bistvu sem ji s tem skenslala prvi obrok ob polnoči. V bistvu ima še vedno 3 obroke na noč. To je precej ane? Kakšen predlog? Mogoče bom počasi z dudo še enega skenslala.

Danes pa mogoče spet gremo na izletuser posted image . Tam, kjer smo bili za novo leto. Na Davči, pa smučanje na Cerknem. Je bajta frej, eni kolegi so že gor, mož bo pa danes v službi videl kako in kaj pa bomo mogoče danes šli.user posted image  Tam je za novo leto naša Tina spala 8,5 ur v kosu. Pssssst! Mogoče je pa to zrak in okolje. jaja, mami prazno slamo mlati in dela račun brez krčmarja.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6243
20.2.2007 10:25:40   
štorkljica
Altati lepo je brati, da je z Tio boljše, da že lahko vsaj kaj poje, le tako naprej, upajte na najboljše. Pa ne zdaj še ti zbolet, drži se pa ostani močnauser posted image

Borovnička super, da ste prestali operacijo in da je vse vredu! Le tako naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
20.2.2007 10:45:24   
beki24
PIKABU- VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN! ŽELIM TI VSE NAJLEPŠE, DA BI TE TVOJI TRIJE MUŠKETIRJI UBOGALI, TER DA BI SE IMELI ŠE NAPREJ NORO RADI!!!  Hvala za tortico, sem malo jagodne probala, pa je zelo dobrauser posted image !!

Čestitke:
user posted image Amazoni in Katarini za 5 mesecev!user posted image
user posted image  Muki1 in Ivi za 4 mesece!user posted image

Altati-tebi želim, da Tia čimprej ozdravi ter da v vaši družini nihče več ne zboli za to grozno angino!!! 

Pasenje kravic- Tinkara to sovraži! Nekaj časa me gleda, potem se naveliča in začne oponašati tjulenčka, se z ritjo odriva pa z nogami, roke ena levo, druga desnouser posted image - obrat- tudi v sanjah ne!!! Potem pa začne tulit!!!
Iz hrbta na trebuh nama gre malo bolje- ne še čisto ,ampak če se za nekaj prime se obrne!
Sploh ne pokaže interesa, da bi se ona obračalauser posted image  Kaj naj naredim??? ( pa tisto, kar je Altati predlagala sem probala, pa ji nič ne paše- obrne se že tako, ampak sama pa ne!!)
Že kar vidim, kako bova še midve v RA pristali?!?

Neposredna povezava do sporočila: 6245
20.2.2007 10:59:57   
mis
Beki, poskusi jo dat kravice enkrat ko bo nagec. Naša se takrat sigurno obrne, oblečena pa redko kdaj. Takrat jim je lažje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6246
20.2.2007 11:05:51   
Anonimen
Pikabu in amazona, hvala za izčrpne odgovore! Bom kar nabavla kašico od Hipp-a, je z prekuhano vodo še res najenostavnejša priprava.

Altati, sem tudi jaz vesela, da je Tia boljša. Od sinoči mislim na vas in želim samo da bi se pozdravila. Nisem našla pravih besed tolažbe, zato raje nisem nič pisala. Si sploh ne upam predstavljat, kako bi jaz odreagirala v takem primeru, me je kar strah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PIKABU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene čestitke in vse najboljše za tvoj osebni praznik!
                  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6247
20.2.2007 11:11:07   
Lu
Čestitke za 4 mesece obema slavljenkama

user posted image  Muki1 in IVA  
user posted image Capyka in SARA

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
20.2.2007 11:35:54   
Clody
Ojla,

Sem pripravla Nejca, da greva ven in mi je na jožki zaspal. Jest pa že vsa naštimana. Nimam pa ssrca da ga zdejle budim. Bom šla pa skuhat za pol pa bo. Dons bom delala čufte pa p ire, mjamsi! Jih že dolgo nisem.

Altati, fino, da je vsaj malo bolje. Morta bit pa z možekom totalno out,a??

Beki, tud naš se še ne obrne! Probava že, se nagiba, da je ves rdeč v glavo, ampak še ne gre, bo že. Do kdaj pa naj bi se dojenčki sami obrnil?? Ne me strašit z RA!!user posted image

Mis, se mi zdi, da naj bi do ene pol leta dobil ponoči en obrok, ampak to je samo teorija. Sej veš, v praksi je vse drugače. ni ga še  rabjo, drugi spet ne. Naš je tak bajsl, da ga sigurno več ne rabi, pa ga še vedno dobi - 1-3, kakor ga piči. Včer je recimo zahteval samo enega, prevčerajšnjim pa kar 3!!user posted image

Piškot a ti pa kar na tekaške?? Kje pa je bilo še toklo snega!! Jest tekaških še nisem probala, se mi zdi premalo adrenalina, verjamem da je pa to super šport za telo!

Tasha, fino da je tako hitro bolje!!!

Borovnička, pocajtej se in hitro poročaj!!

lu, fletne maškare. Žabe sem se kar ustrašla, ko ima pa tako ogrooomeeee oči!!user posted image user posted image

Pikabu, hvala za tortico. Izbrala sem čokoladno. Si sama pekla??user posted image
Aja, pa ne sekiri se ker si me napotila k G v bolnico. Si mi dala zelo izčrpne podatke in nimam kaj jamrat. So me vse napotile tja. Prej sem imela G Grosuplju in se mi je zdelo da je gužva če smo bile v čakalnici kake 4 punce!!user posted image user posted image Zato me je sevede kap, ko sem jih na jesenicah zagledala več kot 10!user posted image user posted image

Maxica, ne verjamem, da so dojke pazne. To so samo neke naše paranoje, da nam ne bi zmanjkalo mleka. Čeprav niso nabite, so še vedno polne.

Amazona, fletna je tale vaša Ajda. Pa izgleda da bo res šla med skinheade!!user posted image user posted image user posted image

Punce, kakšen termometer mi priporočate da kupim! Mika me ušesen, pa nevem kateri so dobri?

Grem pacat južno, čeprav bi šla veliko raje ven!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6249
20.2.2007 13:39:28   
beki24
MIs- Tinkara je ob 19-20ih, potem gre spat in jo enkrat ob 22.30-23.00 dvignem in napol v spanju poje še kolikor pač želi, potem pa spiva do 3.00-4.30 (odvisno koliko je ob 23ih pojedla)!
Naslednji obrok je nekje med 7.30 in 9.00- ga štejem že k dnevnemu!!
Pri nas jaz štejem, da ima Tinkara še 1 nočni obrok!!

Če ji nebi dala ob 23ih na silo za jest, bi bila sigurno ob 1.oo lačna in potem spet ob 5.00........., probaj ji kar malo joško dat preden greš ti spat- je potem prva runda vsaj malo daljša.

Drugače so pa otroci različni in eni obroke že pri 1 mesecu spuščajo, drugi pa še pri 2 letih ponoči s flašo spijo ( jst sem bila priden otrok, ampak ponoči sem pa morala imeti pri sebi flašo čokolinota in sem jo ponoči potem pojedlauser posted image )

Tinkara je tudi že prespala celo noč- ene 14 dni je tako lepo spala, zdaj pa mislim, da tudi Aptamil ne zadostuje več za celo noč- neglede kaj dr. pravijo, jst mislim, da če se začne ponoči pogosto zbujati, je čas za GH!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!