Clody
|
Ojla, Sem pripravla Nejca, da greva ven in mi je na jožki zaspal. Jest pa že vsa naštimana. Nimam pa ssrca da ga zdejle budim. Bom šla pa skuhat za pol pa bo. Dons bom delala čufte pa p ire, mjamsi! Jih že dolgo nisem. Altati, fino, da je vsaj malo bolje. Morta bit pa z možekom totalno out,a?? Beki, tud naš se še ne obrne! Probava že, se nagiba, da je ves rdeč v glavo, ampak še ne gre, bo že. Do kdaj pa naj bi se dojenčki sami obrnil?? Ne me strašit z RA!! Mis, se mi zdi, da naj bi do ene pol leta dobil ponoči en obrok, ampak to je samo teorija. Sej veš, v praksi je vse drugače. ni ga še rabjo, drugi spet ne. Naš je tak bajsl, da ga sigurno več ne rabi, pa ga še vedno dobi - 1-3, kakor ga piči. Včer je recimo zahteval samo enega, prevčerajšnjim pa kar 3!! Piškot a ti pa kar na tekaške?? Kje pa je bilo še toklo snega!! Jest tekaških še nisem probala, se mi zdi premalo adrenalina, verjamem da je pa to super šport za telo! Tasha, fino da je tako hitro bolje!!! Borovnička, pocajtej se in hitro poročaj!! lu, fletne maškare. Žabe sem se kar ustrašla, ko ima pa tako ogrooomeeee oči!! Pikabu, hvala za tortico. Izbrala sem čokoladno. Si sama pekla?? Aja, pa ne sekiri se ker si me napotila k G v bolnico. Si mi dala zelo izčrpne podatke in nimam kaj jamrat. So me vse napotile tja. Prej sem imela G Grosuplju in se mi je zdelo da je gužva če smo bile v čakalnici kake 4 punce!! Zato me je sevede kap, ko sem jih na jesenicah zagledala več kot 10! Maxica, ne verjamem, da so dojke pazne. To so samo neke naše paranoje, da nam ne bi zmanjkalo mleka. Čeprav niso nabite, so še vedno polne. Amazona, fletna je tale vaša Ajda. Pa izgleda da bo res šla med skinheade!! Punce, kakšen termometer mi priporočate da kupim! Mika me ušesen, pa nevem kateri so dobri? Grem pacat južno, čeprav bi šla veliko raje ven!!