|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.2.2007 21:29:02   
mis
Joj, se opravičujem punce, Lu sem pošiljala ZS, pa sem zgleda na odgovor pritisnila. PARDON!!!!

Amazona, meni se pa tvoja punčica zdi zelo naši podobna. Ne vem, še mož je tako rekel. Predvsem tam ko joka in na zadnji slikici ko se smejiuser posted image

Altati, mene kar trese ko tole berem. Tuš ponavadi res pomaga. jaz včasih nisem smela jemat zdravil, ker sem bila alergična na antibiotike, pa mi niso upal dajat. Sem mela 40 vročine, pa me je mami nesla pod tuš. Najprej temperatura vode taka kot jo ima telo, potem pa počasi nižaš. Pa smo zbili na 38. Kar delaj to, jaz bi večkrat in ji boš sigurno zbila. Počasi.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6201
19.2.2007 21:47:36   
gaya

altati  a si mogoče že poskusila s kisovimi obkladki? Namoči bisačo v kis in ji povij nogice. Pa Kr na pogsto menjaj. Res bo cela bajta smrdela, ampak meni ko sem bila mala je vedno oči tko naredil in sva tud hudo vročino zbijala tko.

Pa o pikicah o katerih govoriš. Meni se enako naredi po nebu in grlu ko sem bolana. A maš doma olje 31 od Justa? Ji kani par kaplijic na sladkor. Pa naj poje. Meni pomaga.

Upam, da sem ti kaj olajšala. Mislim na vas in upam, da se ostali izognete temu sranju, res. Pa da Tia končno zaspančka v zdravilen spanec.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6202
19.2.2007 21:48:21   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Pikabu zdaj ko že pišeš o zobeh in dojenju, kako res to zgleda? Ker pri dojenju jaz že zdaj čutim kako Ajda svoje čeljusti tiska skupaj ko vleče, saj ne da me boli ampak čutim in sem zadnjič glih razmišljala kako bi to blo če bi pa še zobe melauser posted image

Ko jih dobi spodaj, ni panike, ker da jezik čez zobe in ne more ugrizniti, ko jih pa dobi zgoraj, se pa kaj rado zgodi, da ugrizne. Če se je pri Emi to zgodilo, sem jo jaz še bolj pritisnila na joško, da je morala izpustiti. Pa pomembno je, da ne zatuliš zraven, ker se otroku to zdi heceno in potem še bolj z veseljem ugrizne. Upam, da bo tega čim manj, poskušali pa zagotovo bodo. Mogoče bosta več povedali Maxica in Muki, ki sta dlje dojili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6203
19.2.2007 21:48:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Ej, Pikabu, kako se pa kaj drži ta druga snaha?

Ti napišem na ZS.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6204
19.2.2007 21:50:43   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Altati, mene kar trese ko tole berem.

Mene isto, altati, mi smo s tabo, upam, da vse to tudi pomaga.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6205
19.2.2007 21:56:39   
altati
Tukaj sem...Sva jo hladila  s tušem. Še dvakrat, temperatura je v 10 minutah narastla nazaj na 40. Zdaj sem ji dala svečko, jaz ne morem več pomagati, če jo peljem k zrdavniku ji bodo tudi sigurno nekaj daliuser posted image . Tia smao blede, jaz je nisem mogla več gledati, niti čutila ni več svečke. Zdaj pa čakava kaj bo Drugače bova klicala zdravnika. To ni normalno! Sicer je rekla zdravnica da je to neka ful huda nestandardna virusna angina in da temperatura do 40 lahko traja tudi 6 dni, ampak meni to ni normalno. Jaz ne morem gledati mojega otroka, ki samo še blede, ki ne hodi in ki ni zaužil hrane že od petkauser posted image .
Gaya, kisove obkladke sva ji dajala.ni pomagalo,
kapljice 31 imam, a ji ne upam dati, ker že tako vse izbruha, to bi pa sploh, Saj veš kakšen je okususer posted image . Se ji vsa hrana takoj obrneuser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6206
19.2.2007 21:58:25   
altati
Grizenje ob dojenju - sem jaz kusila pri obeh. Ko te prvič ugrize,moraš zelo strogo in na glas reči NE! In mu vzeti bradavico iz ust (s pomočjo prsta), Mogoče ponovi še enkrat, dvakrat, ti pa ponoviš NE in mu vzameš in se nauči. Hitro vedo da ne smejo, nič batuser posted image !

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6207
19.2.2007 22:00:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Altati, mene kar trese ko tole berem. Tuš ponavadi res pomaga. jaz včasih nisem smela jemat zdravil, ker sem bila alergična na antibiotike, pa mi niso upal dajat. Sem mela 40 vročine, pa me je mami nesla pod tuš. Najprej temperatura vode taka kot jo ima telo, potem pa počasi nižaš. Pa smo zbili na 38. Kar delaj to, jaz bi večkrat in ji boš sigurno zbila. Počasi.

Mis, potem si pa takšna kot jaz. jaz imam alergijo na vse antibiotike in vem kako vse to izgledauser posted image . Sva si podobniuser posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6208
19.2.2007 22:07:29   
Pikabu
Altati, pa se z možem vsaj kaj izmenjavata, da se vsaj malo naspita, tako eden kot drugi? Saj bosta rabila vse moči, da bosta tole sfolgala, da ne bosta na koncu vidva "dol padla" od samega napora.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6209
19.2.2007 22:09:53   
altati
Pikabu-sva kar skupaj pokonci, Veš Tia je že težka, jaz je niti ne dvignem več sama (20 kg), pa tudi smem je ne, tako da sva skupaj.Saj je mene tudi malo strah, da ne bi na koncu še midva zbolela. Upam, da ne.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6210
19.2.2007 22:21:15   
Pikabu
Punce, jaz sem tako vesela, da smo postale tako dobre "virtualne" in nekatere že prave prijateljice. Ko sem bila sama v stiski, ste me poslušale, pisale in bodrile, zdaj takole bodrimo našo altati. Altati, res upam, da bo vse to pomagalo, me vse mislimo nate. Pogumno naprej.

Za altati in Tio:

user posted image

Tole ja pa za vse vas, drage prijateljice:

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6211
19.2.2007 22:51:20   
gaya

Joj altati pol se pa res ne spomnim nič več, aja mogoče še to, da je res ne nosiš vsakič pod tuš, da jo kar zavijaš v mokro hladno rjuho. Kr na ene 10 min. Zdaj boš vidla kako bo s tole svečko. Ampak če res ne boste nikamor temperature zbili, pa če je res vse spet izbruhala, bi blo mogoče fajn da gresta z atijem k dežurnemu, da če jke slučajn dehidrirana, da dobi infuzijo. Ker drugače se revica ne bo mogla pocajtat.

Ja vem da olje 31 ni ravno fajn. ampak če bi ji uspelo na kocki sladkorčka to imeti v ustih. Saj ni nujno da dol poje. samo da ma kocko v ustih pa kocka je prelita z oljem. Pa če rata, ji pol kr na vsako urco daš, pa ni hudič da ji ne bi pomagal, saj ko se stopi pa naj izljune.

Pošiljam en velik koš poljubčkov in objemčkov za vse vas

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6212
19.2.2007 23:00:54   
Arabela
Altati, držite se.. Sploh si ne morem prestavljati kaj preživljate...
Dosti poljubčkov in objemčkov za vašo Tio..
.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6213
19.2.2007 23:08:07   
Arabela
Midve pa sva se cel dan potepale.. zjutraj bile na telovadbi.. mami je bolj čvekala kot pa telovadila, potem sva šli k babici.. sem odšla v trgovino po nakupih in sem jo kar tam pustila, je malce jokala ampak babica jo je uspela uspavati user posted image user posted image user posted image .. nato je sledil sprehod po gozdu... v vozeku dolgo ni zaspala in ni nič jokala, samo drevje opazovala... nato pa sva odpeljali dedeka k zdravniku (je imel operacijo roke), vmes pa skočili v videoteko in v Dm po soke za Katarino.. vsakič sem jo dala iz avta in jo kar odnesla v trgovino.. pa mala nič ni protestirala, samo radovedno gledlala naokrog..
Zvečer sva se domov vrnili okrog sedmih, ravno prav za kopanje, zdaj pa mirno pančka na kavču.. se pa bova počasi obe preselili v spalnico, ker mami je ta športni dan prav izmučil...

Komaj čakam da bo bolj toplo in se ne bova več mučili s tolikimi oblačili.. pa vse ji postaja premajhno..

Hvala lepa vsem za čestitke.. tudi jaz ne morem verjeti da gre čas tako hitro... prehitro...

Jutri imava zjutraj plavanje nato pa opoldne cepljenje.. bom pa vseeno prosila naj mi jo zvagajo in zmerijo, ker se mi zdi da se je mala ful ful zredila zadnje tedne..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6214
19.2.2007 23:11:28   
Arabela
Maxica, mislim da si ti pisala glede polnosti dojk.. meni se je pred par tedni tudi zdelo da se je ful zmanjšala količina mleka, pa se mi je zdelo da se mala nič več ne redi.. potem pa se je naekrat začela rediti, pa sem vedno mislila da imam dojke prazne, pa je vedno ven špricnilo če sem jih stisnila..
Zadnje dneve pa se mi spet ful napolnijo, pa ne delam (jem) nič drugače pa mala se tudi ful redi, čeprav že malce papa gosto hrano..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6215
19.2.2007 23:12:59   
Arabela
Slikice pa mi še kar ne delajo user posted image user posted image user posted image ... Moj dragi je vse zamešal in to se vedno zgodi ko gre kao "posodabljat" računalnik... saj prej ni bilo nič narobe z njim... upam da ga bo čim prej porihtal...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6216
19.2.2007 23:14:40   
Arabela
Lahko noč pa eno bolho za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6217
20.2.2007 7:26:41   
gaya

Jutro

tist ki si je izmislil cepljenje za user posted image , bi že videl hudiča od meneuser posted image , bi mu 6 injekcij v rit nabila. A sklepate iz tega da sva meli štalo ponoči. Ampak čist celo noč je jamrala. Jst sem sedaj čist fertik. Mala pa prav tako, saj ni imela nobenega kvalitetnega spanca. Verjetno bova danes cel dan spali po obrokih kar skupaj user posted image . Sicer hujše reakcije ni imela nobene. Trkam na les. Za enkrat še ne.

Tud jst komaj čakam, da se ful otopli, ker gre meni tale oblačenje čist na živce že. Najprej sebe, pa pol Gajo, pa mala rata živčna, pa je pol tako treba it, da ne govorim, da ji je v lupinci neudobno. Saj se tolažim da je sam še malo.

user posted image  PIKABU VSE NAJ NAJ IN IZPOLNITEV VSEH SKRITIH ŽELJA. PA NAJ TI TVOJA SONČKA ŠE NAPREJ LEPŠATA ŽIVLJENJE IN NAJ MOŽEK TE ŠE VEDNO TAKO ZELO CRKLJA!!!!
POLJUBČKE POŠILJATA TUDI GAJA IN MOJ MOŽEK

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6218
20.2.2007 7:30:12   
štorkljica
ČESTITKE MUKI1 & IVA ZA 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6219
20.2.2007 7:31:13   
štorkljica
Dobro jutro!
Grem najprej malo podojit, mi bo joško razneslo.
Altati upam, da ste vreduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6220
20.2.2007 7:44:13   
Clody
Bravo Muki in Iva za 4 mesece!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PIKABU, VSE NAJBOLJŠE, NAJ SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE. UŽIVAJ V KROGU LJUDI, KI TE IMAJO RADI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšno torto nam boš spekla???? Jest imam najraje okoladno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Za aperativ bi pa enga jegrčka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 6221
20.2.2007 7:45:43   
Clody
Gaya, sej če je mala ponoči jamrala, se mi zdi to še kar u redu. Samo, da ni kaj hujšega! Kolko časa jo moraš pa opazovat???

Nejc je že pri prvem cepljenju fasou vročino, ko kao nej ne bi blo nobenih reakcij in me je zdej pošteno strah drugega.!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6222
20.2.2007 7:47:02   
gaya

ČESTITKE ZA 4 MESECE

IVA IN MUKI1 user posted image

SARA IN CAPYKA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6223
20.2.2007 7:47:20   
Clody
Altati, vam pa pošiljam koš objemčkov in zdravja ter polno želja, da bi blo teh muk že konec. Si ne morem mislit kaj me še lahko čaka.

Niti nevem do kolk sploh lahko vročina prileze pri otrocih???

Šibam dojit, pridem nazaj!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6224
20.2.2007 7:48:16   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image muki in Ivi user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Capyiki in Sari user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!