|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.2.2007 10:30:24   
Maxica
Dobro jutro.
Čestitke Arabeli in Katarini že za 5 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vava, fajn opravite danes pri zdravniku. Pa seveda - držim pesti za nov avto.user posted image
Pikabu, tudi vi fajn opravite, magari brez cepljenja, če bo tako bolje.user posted image
Tasha, čimprej se pozdravite.
Altati, Tia pa sploh, joj, sem te hotela že včeraj zvečer kar malo poklicati, se mi je revca tako zasmilila. Ampak ura je bila že deset, se ne bi spodobilo.user posted image  Upam, da bo čimprej vsaj pikico bolje, da bo lahko vsaj kaj pojedla. Pa da ji vročina pade. Groza, no, te viroze presnete. Pri nas je sedaj mama bolna, ata boljši, Max tudi. Jaz pa samo upam, da je še mi ne pokasiramo. Dovolj imam teh bolezni. Še najbolj me je pa groza, da bi Lan dobil tako virozo, z vročino tja v 40. Saj ne vem, a so dojenčki kaj zaščiteni z maminim mlekom proti tem virozam?
Bravo za dudo. Saj Lan jo ima tudi že ful malo, samo za zaspat, recimo, da jo v ustah nima niti uro na dan. Me veseli, ker Max jo je tudi pri enih šestih mesecih kar odvrgel. Mi je ravno zadnjič mama pravila, da je od moje sestrične hči stara tri leta in pol, govori vse, kot odrasli, pol ti pa pride z dudo v ustih.user posted image
Lu, ti nisem še utegnila pohvaliti frizure, ti paše, veš. Ne vem pa, od kje si mi ti tako znana? Ne vem, morda si komu tako podobna al kva, ful si mi znana.user posted image
Zdaj moram pa malo posesat, za zvečer sta se najavila tašča in tast, pol gremo pa na sončka, jupi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6151
19.2.2007 11:28:15   
gaya

Jutro

midve sva od pediatra. Sva dobili pikico. Revica je tko zajokala, kr jo jo res grdo špoknila. Pol se je pa kuj potolažila in normalno, zdaj spi. Veliki sva 64,5 cm in težki 7310g. Baje kr ok.

Me je pa skor kap zadela glede GH. Ko sem bila pri pediatru 6 tednov nazaj mi je rekel, da pri 4 mesecih kar mal začet dajat, ampak ne več kot 1 žličko na dan. In tko sva se seveda po njegovem nasvetu začeli bolj igrat kot kaj drugega. Danes, ko mu povem, da sva pač pri eni žlički na dan. Kar pomeni, vsak obrok malo, pa večinoma je to samo spasirana banana in mlečna kašica jabolka z vanilijo(Gaja dobi mal za polizat, je jo mami user posted image , mnjami), pa on meni pržge, da se zdaj po ta novem spet začne z uvajanjem okoli 6 mesecauser posted image , do 6 meseca pa bi otrokm naj dobil samo mleko, al materino al pa prilagojeno user posted image . In pol mu prbijaem kaj jj rekel pred 6 tedni in mi pravi, da še sami ne sledijo dobr direktivuser posted image . Sem rekla, no če se v teh 6 tednih do nasldnjič kaj spremeni, me pa kr pokličte na mobitel user posted image . Noro, pomoje še sami dobr ne vejo kako in kaj in majo naše malčke palčke za ene poskusne zajčke. user posted image

altati, predvsem naj se Tia čim prej pozdravi, ker mene kr srce boli, ko berem k so otročki bolani. Tko bi mu rad pomagal, pa nič ne moreš. Naj čim prej mine. Pa bravo Jaša za dudo.user posted image  Glede mojega obiska Kranja, pa pridem, ko bo Tia zdrava, da bomo lahko šli ven.

user posted image  Katarina in Arabelauser posted image  za že polnih 5 mesecev

Ne morem verjet kako čas beži. Kaj moram še komentirat, Aja LU super za firzurco, res ti paše. Jst mam pa danes frizerja, pa me ima da bi tud drastično spremenila look, pa si ne upam. Mamo kmal krst, pa ne vem, če ne bo moje mami kap zadelauser posted image .

Pust - krofov smo se najedli. Gaja pa je bla mucek. Sva ji dala samo njen plišast kombinizionček gor, ko smo šli na sprehod in vsak k je pogledal v vozek in pametoval a te mami ni nioč napravilauser posted image , sva rekla, ja a ne vidiš da je mucekuser posted image . Mislim, le v kaj naj bi napravljala 5 mesecev starega otroka? user posted image  Bomo drugo leto večje traparije počel.

Zdaj grem pa preverit mojo punčko, ker že dolgo spi, pa me mal skrbi. Cepljenje, pa to. Pa moram preverit če nima kaj vročine.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
19.2.2007 11:35:53   
mis
Hojla!

Ja, Gaya, mi mamo pa čez 10 dni cepljenje. me že skrbi. Zadnjič je samo videla dohtarja pa je bilo konc.user posted image

Spet bolj tako tako noč. Sicer zdaj zvečer lepo sama zaspi v postelji. Jo dam noter, mal dudo popravljam in to je to nekje v 5 minutah. Ja se hvalim. Noči so pa kar težke. prvi dve rundi še kar gresta, potem od nekje 4ih ali 5h naprej pa štala, pa skoz zbujanje. Aje možno, da jo tišči ker mi ponoči nikoli kupčkov ne podira? A vaši jih?

Pa berem tam na temi dojenje in dodajanje pa pišejo da z Aptamilom spijo po celo noč.user posted image  Sej vem, morm zdržat in ne popustit. Dojenje je dobro za mojo pikico.user posted image

Pikabu, poročaj!

Altati, še vedno držim pesti in upam, da se kmalu stanje vsaj približno izboljša.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6153
19.2.2007 12:14:17   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Pa berem tam na temi dojenje in dodajanje pa pišejo da z Aptamilom spijo po celo noč.user posted image  Sej vem, morm zdržat in ne popustit. Dojenje je dobro za mojo pikico.user posted image

Jst tega ne verjemem več, ker vsak po svoje tretira spanje celo noč. Jst tud pravim, da Gaja prespi celo noč, ker tiste 2 krat ko jeva res 5 min traja vse skup. Se ne razbudi. Pa včasih vstanem tud 5 krat sam da ji dudo popravim, ampak ona načeloma spi celo noč user posted image , ni se mi treba igrat ponoči z njo 2 uri.

Mam kolegico k ma mulčka na aptamilu, pa jesta 2 krat na noč. Tko da,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
19.2.2007 12:24:23   
lucika
vava, mogoče je butasto ieja, ampak, a si probala namesto z zlicko, z brizgo tableto dat? jaz mu tak kapljice devam (ko mu jih),m da ne more ven pljunit. mors pa pocasi, da mu ne spricne prevec, se mu lahko zaleti.
so z brizgami tud v porodnisnici glukozo al pa mleko dajali; tak da vce mas tableto stopljeno bi ti tud lahko. ziher lahko manj ven pljune, kot pri zlicki...
upam, da bo cimprej vse ok.ceprav kolk sem te jaz razumela, je vse ok, ne? tole je zdaj bolj preventivno, da ne bi do cesa hujsega prislo? drzite se... aja, pa se tole sem hotela zadnjic pokomentirat, obseg glavice. a to gledajo glede na starost ali glede na velikost. ker vas mali je pravi decko, kak bi naj mel manjso glavo, ce je cel vecji.?
sicer pa ...doktorji in ostalo medicinsko osebje.... kaj te vem. jaz jim nic kaj vec slepo ne zaupam. ti pove danes tako, jutri pa drugace. se sami dobro ne vejo...pol pa hitro kak strokovnjak nekaj objavi, pa cela teorija pade. in to parkrat na leto...vmes pa zdravijo vec generacij, z miljoni razlicnih teorij.eh...

nas mali spi ze odkar sva sla ven. ga je vceraj konkretno otrudilo.

lp

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6155
19.2.2007 12:26:57   
gaya

Eno vprašanje, bo katera, ki doji šla v solarij? Sedaj prebiram mnenja in se še odločam. Bi šla pa parkrat, ker sem alergična na sonce in me skrbi, da bom spet vsa pikasta, ko bova začeli sedaj manj oblečeni po sončku na sprehode hodit. Tablet pa ne smem jest ker dojim. Dem brala na med.over pa svetovalka za dojenje pravi, da ni nič narobe. Zanima me vaše mnenje

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
19.2.2007 12:37:06   
Anonimen
oh jz bom hodila v solarij ja zakaj pa nebi..tm pol enkrat pred poletjem..sj to je itak mal bolj močno "sonce"

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6157
19.2.2007 12:53:21   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Zdajle grem kupit avto. Xsaro Picasso. Upam, da bo moj mehanik odobril nakup.
user posted image

... kaj pa Opel Zafira.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
19.2.2007 13:02:14   
Lu
Samo še tole, in se javim raje zvečer pa še fotke vam bom pokazala od malčkov.

Imam skopirano na ene 5 listih Uvajanje goste hrane. Tiste, ki želite imeti mi pišite na ZS.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6159
19.2.2007 13:16:29   
beki24
Mis- tinkara pije samo Aptamil po novem, pa spi prvo rundo cca. 5 ur!!!!! EDINO NA ZAČETKU JE BILA RAZLIKA, ZDAJ PA NIČ VEČ!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6160
19.2.2007 13:56:39   
vava
... kaj pa Opel Zafira.

ne Lu, ne mi tega delat. jaz sem glede avtomobilov že tako neodločena. Da začnem zdaj kaj drugega gledat, bo spet 14 dni naokrog, predno se kaj odločim. Si pa Xsare želim že nekaj let. Že ko sem prejšnjič kupovala, je bila v ožjem izboru pa smo potem na alfi pristali. Zdaj je pa to to. V bistvu sem že dala aro. Do konca tedna pa jo tudi dobim.
Pa prosim, daj mi pošlji tole o GH.

Lucika ja vse to je kakor malo preventivno, ampak čisto bz pa vseeno ni, ker očitno nekaj je, da toliko naokoli hodimo in zdravil samo preventivno verjetno tudi ne dobiš. user posted image  Ne vem. Itak vsi pravijo, da ni nič hudega, ampak vsak pa pove, da bi bilo lahko dosti huje glede na vse kar se je do zdaj dogajalo. user posted image  Potem se pa kakšen dan ful sekiram. In vsako spremembo povezujem z najhujšim. Vidim, da tudi vaši malčki nekaj spreminjajo spalne navade. Tudi luka je na ritmu izpred enega meseca. Predvsem pa spet tečka preden zaspi. In če ne bi imel zdravil, bi rekla tako pač je, saj ni edini, ali pa bi se na veliko zobke iskala, tako pa za vse zdravila krivim. Ampak danes ne. Danes je sonček in danes se Luka smeje.
Sicer pa obseg glave gledajo relativno glede na velikost pri rojstvu in povečan obseg.
samo še to potem pa moram na kosilo.
Altati ti še nisem odgovorila. Naša fontana se tudi pokonci postavlja. Mislim, da že kar od ca 1 meseca. Ati ponosen, mami še ni našla povezave s čimerkosli.
Jeeeessstt.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
19.2.2007 14:23:46   
altati
Vava- hvala! Mi bomo preživeli-predvsem Tia, vaš Luka bo pa tudi boljši!!!! Pa kar malo se skregaj s pediatri, da ti čim več povejo. Ne sprijazni se prehitro, jaz vem da se ne bi. Včasih moraš malo ali veliko sitnariti, biti malo ostra in dosežeš namen!Verjemi! Pošiljam mu kup energije!!!!! Pa le nabavi avto! Mi smo našega pred 3 meseci (Opel Zafira - 7 sedežev), pa ugotavljamo, da bomo naslednjega še  večjega.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
19.2.2007 14:26:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, Tia pa sploh, joj, sem te hotela že včeraj zvečer kar malo poklicati, se mi je revca tako zasmilila. Ampak ura je bila že deset, se ne bi spodobilo.user posted image  Upam, da bo čimprej vsaj pikico bolje, da bo lahko vsaj kaj pojedla. Pa da ji vročina pade. Groza, no, te viroze presnete. Pri nas je sedaj mama bolna, ata boljši, Max tudi. Jaz pa samo upam, da je še mi ne pokasiramo. Dovolj imam teh bolezni. Še najbolj me je pa groza, da bi Lan dobil tako virozo, z vročino tja v 40. Saj ne vem, a so dojenčki kaj zaščiteni z maminim mlekom proti tem virozam?

Maxica hvala za sms in lepe želje. Jaz upam da ne bo zbolel, upam, upam, upam! Saj pravijo da upanje umre zadnje! Ker če mi Jaša takole zboli, se po moji logiki selimo z njim samo v bolnicouser posted image .Tio je pa zdaj začelo še nebo v ustah boleti-očitno je tistih pik še čedalje več...Očitno smo šele na začetku bolezni in še daleč od koncauser posted image ...Groza!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6163
19.2.2007 14:29:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Glede mojega obiska Kranja, pa pridem, ko bo Tia zdrava, da bomo lahko šli ven.

Upam, da čim prej! Komaj čakam!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6164
19.2.2007 14:34:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

... kaj pa Opel Zafira.

Jaz sem tud za Zafiro, a ne Lu.....da te malo zmedemo Vava! Veš kako je lištna za vozit!! Sploh pa za parkiratuser posted image

Altati ti še nisem odgovorila. Naša fontana se tudi pokonci postavlja. Mislim, da že kar od ca 1 meseca. Ati ponosen, mami še ni našla povezave s čimerkosli.
Jeeeessstt.
Pri nas so tudi ata ponosni, mama pa vsa zmedena, ko mu ga čistiuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6165
19.2.2007 14:35:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Imam skopirano na ene 5 listih Uvajanje goste hrane. Tiste, ki želite imeti mi pišite na ZS.

Lu, prosim, prosim, prosim!!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6166
19.2.2007 15:02:21   
tasha23

Hojla!

Ja, Gaya, mi mamo pa čez 10 dni cepljenje. me že skrbi. Zadnjič je samo videla dohtarja pa je bilo konc.user posted image

Spet bolj tako tako noč. Sicer zdaj zvečer lepo sama zaspi v postelji. Jo dam noter, mal dudo popravljam in to je to nekje v 5 minutah. Ja se hvalim. Noči so pa kar težke. prvi dve rundi še kar gresta, potem od nekje 4ih ali 5h naprej pa štala, pa skoz zbujanje. Aje možno, da jo tišči ker mi ponoči nikoli kupčkov ne podira? A vaši jih?

Pikabu, poročaj!

Altati, še vedno držim pesti in upam, da se kmalu stanje vsaj približno izboljša.

miš, čeprav mojemu mišku dodajamo čez dan, sta pa ziher prvi in zadnji obrok dneva moje mleko in (razen v tem primeru, ko je bolan) spi celo noč - spi bolje zdaj ko ga podojim, kot prej, ko smo mu dajali zadnji obrok dodatek user posted image

ZAFIRA - saj bi tudi mi Zafiro, kaj pa ko je tako draga, mislim, da bomo prej prišparali za merivo user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6167
19.2.2007 15:06:55   
lucika
lu, meni tudi, prosim!

vava, evo, sem si mislila, da je tak. kolikor so meni razlagali je zadeva sledeca. vsaj v nasem primeru...dojencki imajo 64673753854092bolezni, ki so jasne; in 5375279572014720572 takih, ki imajo podobne simptome, pa se niti ne ve tocno kaj in kako je.
nas takrat naj ne bi imel krvaviteh, na sreco. ceprav mi noben ni pojasnil velikega temnordecega fleka na glavi, torej so krvavitve le bile:( , ceprav ne ocitno mozganske.
jaz sem imela sreco, in sem natrofla na zdravnico, ki mi ni povedla nic. zdaj vidim, da na sreco. ker...je rekla, ne vemo kaj je. lahko je nic, lahko je vse. zakaj bi vam povedala vse najslabse mozne izvide in bi se brez veze sekirali. prav je mela. ce ne vejo, je boljs to, kot da se igrajo s tvojimi custvi. ker to ze niti ni igra, to je ze vojna. zdaj se je lepo izteklo, ni panike. se vedno pa me grize zadnja doktorca na kontrolnem uz glave, ki je povedala da je izvid "na meji normalnega". kar je spet nic, samo besede mni prav obrnala.

saj bo, bos vidla.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
19.2.2007 16:13:23   
tasha23
ojla pupe moje kako kaj?
Gael je precej bolj miren kot ponavadi, trudi se bogi bit dobre volje, pa se tako hitro utrudi. Veliko spi po nekaj minut in se zbudi v joku. Mene pa tako kašelj matra, da bi vsaj sirup čimprej začel delovati.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
19.2.2007 16:44:47   
Pikabu
Zdaj pa upam, da imam končno čas, da spravim skupaj kaj daljšega.

Najprej poročilo zadnjih dni. V soboto smo bili vsi doma. Dopoldne je bolj kot ne minilo v crkljanju in igranju. Jaz sem vmes malo pospravljala, mož je čistil avto. Popoldne sem se lotila še več pospravljanja in likanja. Zvečer se mi pa potem kar ni nič več dalo. Včeraj smo cel dan preživeli pri mojih starših. Smo že tam bili na kosilu, potem smo šli skupaj na pustni karneval, po karnevalu pa so prišli še obiski, saj ima moj oči danes rojstni dan (njegova hči user posted image pa jutri, je dobil najlepše darilo za svoj 25. roj. dan) in je bilo prav luštno. Ema je itak čisto okupirala mojega brata, svojega strica. Bogi se sploh ni mogel nič pogovarjati z nikomer, ker samo da je priđšel v kuhinjo, je bila Ema za njim in že stric M. gleva se iglat.... Aja, pa Ema je bila tudi oblečena v čebelico. Na karnevalu je bilo kar nekaj čisto enakih čebelic, ji je pa kustum kupil stric. Pa so bile vse luštne, saj čebelic je tako veliko, le še čebeljnak je manjkal. Je bila tako navdušena. ko smo prišli do naših, je bila že oblečena in ko je prišla noter, se je drla: Čebelica sem, danes ni Eme. Potem se je slekla in je rekla, da je Ema tudi prišla. Ko smo pa šli na karneval, smo jo spet oblekli in se je zunaj drla: Čebela sem pičila te bom, pič, pič, pič.... prav hecna je bila, smo se ji tako smejali. Midva pa pametna kot sva, sva pozabila kamero in fotoaparat doma. Sicer jo je stric nekaj slikal, upam, da bo kaj iz tega. Malo jo bomo pa jutri, ko jo bom tudi še oblekla. Danes smo pa imeli posvetovalnico (poročilo spodaj), potem smo šli pa na dooooolg sprehod, pa šli smo tudi že rezervirat za morje. user posted image user posted image user posted image Zdaj je padla odločitev za Brač. Smo se pa odločili za 10 dnevno varianto, tako da še čakamo na odobritev, ampak upam, da bo.

Poročilo iz posvetovalnice: naše pediatrinje ni bilo, so že v petek klicali, da gremo k pediatru in sem bila zelo vesela, ker njega zelo pohvalijo, a ne Gaya? user posted image Doma sem še razmišljala, če se čem kaj buniti zaradi cepljenja, pa sem si rekla, da bom že sproti videla, kako in kaj. Mož je vmes prišel iz službe, da smo lahko šli vsi, saj smo Emo tudi s seboj vzeli, da jo je malo pregledal. Na naše veliko presenečenje smo bili takoj na vrsti. Tudi slekla še nisem obeh otrok, ko nas je že noter poklicala. Maks pridno raste in se redi, tako imamo zdaj 67cm in 7180g. Povedala sem mu, da se mu ponoči maši nosek, da ponoči tudi kašlja, čez dan je pa v redu. Ga je pregledal in je rekel, da je sicer videti vse v redu, ampak se je odločil, da vseeno raje odloži cepljenje za en teden. user posted image user posted image user posted image Se mi je kar kamen odvalil s srca. Naša bi ga pomojem vseeno cepila. user posted image Vse ostalo je tudi v redu, ga je dal kravice past in me vprašal, če se že prevali in preden sem jaz lahko odgovorila, se je Maks že prevalil. Ko ga je potegnil v sedeč položaj, se mu je na veliko smejal in je pediater tudi komentiral, kako mu je všeč sedenje. Ob mizi, kjer ga je pregledoval, ima veliko ogledalo (tega naša nima) in se je Maks ves čas ogledoval noter, se zvijal nazaj, da bi se videl, pa ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe. Potem je pogledal še Emo, je tudi v redu, je le prehlajena. Kri in voda, ko sva zadnjič dali, so tudi v redu izvidi, zdaj morava pa dati še blato, ker je začela občasno jamrati, da jo boli trebušček, da še pregledajo zaradi glist. Upam, da ni kaj takega. Skratka, sem bila zelo zadovolja. Aja, sem ga vprašala zaradi tega, ko mu tako nazaj hodi, pa je rekel, da mu lahko zvečer dam dve ali tri žlice riža in da to ni z namemon zamenjave obroka ali da bi se bolj najedel, ampak da se mu zgosti v želodčku, da potem težje nazaj hodi. Glede GH se nismo nič pogovarjali, verjetno misli, da že imam izkušnje. user posted image Res je super tale pediater in sem danes pošteno jezna sama nase, da se nisem pri Emi bolj potrudila najti kakšne veze. On namreč načeloma ne sprejema novih pacinetov, razen če imaš veze, te pa vzame. Pa saj ne morem nič reči čez našo, ampak vseeno, je razlika.

Zdaj grem pa prebrati vse za nazaj in sproti komentirat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 6170
19.2.2007 17:15:05   
Maxica
O, Pikabu, sem te pogrešala.user posted image user posted image user posted image
Na Viru ste bili, kajne?! Sem bila že ene parkrat tam, ker je bila tam doma moja bivša sodelavka. Luštno.user posted image
Mi smo bili sicer danes malo na svežem zraku, pa je Maxa kar precej utrudilo, se vidi, da ni še čisto ok, ampak se mi zdi škoda, da je v takem lepem vremenu v zaprtem prostoru. Tako da drugo rundo sva šla pa sama z Lanom. MMM, to mi paše, sprehod po sončku, miru, super. Baje bo cel teden tako vreme.user posted image  
A se še kateri kdaj tako zgodi, da ima kakšen dan kar precej manj mleka? Jaz imam danes spet tak dan. Se mi zdi, da imam kar prazne dojke, Lan sicer nekaj vleče, pa lula tudi, ampak ni pa tisto, da bi imela prav polne dojke. Danes se tako nalivam s sezamovim napitkom, upam, da bo jutri bolje. Me kar malo jezijo te prazne dojke, pol kr ne vem, a je kaj mleka al ni?! user posted image  Pa se mi zdi, da se mi enkrat na mesec kar zgodi kaj takega, ne vem, zakaj.user posted image  Zdaj sem Lanu dala čaj, pa je popil 120 ml.user posted image  Joj, zgleda, da je res lačen revež.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
19.2.2007 17:15:36   
Maxica
Aja, bravo za super mere Gaje in Maksa. Sta že prava korenjaka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6172
19.2.2007 17:23:54   
Lu
Ojla!

Brala vas še nisem. Bom zvečer.

Maxica žal te ne poznamuser posted image Se pa bomo v bližnji prihodnosti spet sestali, a ne punce. Takrat pridem.

mis daj mi pošlji seznam. prooooosiiiiiiiiimmm.

vava ja če si dala aro je pa že prepozno. user posted image Glede našega nesojenega stanovanja smo pa že skoraj vse uredili.user posted image

Več zvečer.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
19.2.2007 17:46:54   
Pikabu
Lu, super frizura. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj sva si pa kar malo podobni. Jaz sem tudi na tak način postrižena od poroke naprej. A si zdaj kaj drugačne frizure delaš? Jaz imam še vedno največ čop.

Pa še eno vprašanje: pravite da imajo vaši radi, da se kam zarinejo, npr. v igračko, pleničko... Mene je pa to kar mal strah da si jo kam v usta zatlači. Kam pa jo date? So že dovolj stari za to?

Maks jo ima ob robu, spi na hrbtu in obrne glavico na desno ali levo, prav poišče, kje je pikapoka in se zarije vanjo, ampak se na tak način, da ima nosek ven. Ko grem pa sama spat, pa pogeldam, da jo za vsak slučaj malo odmaknem stran.

Gaya, Petkova mora pomojem tudi biti v redu. Mi se poznamo, ampak kar dolgo časa sploh nisem vedela, da je ona G. Čakala boš pa verjetno res manj. Kar se plenic tiče pa pomojem mirno lakho preideš na štirico. Koliko pa je spodnja meja pri štirici? A je 7 kg? Mi še porabimo do konca, kar imamo, pa gremo tudi na 4. Jaz sem Emi vedno menjala na spodnji meji. Pri trojki je zgornja 9 kg, a ne? Jaz nisem čakala, da bi imela 9 kg, ampak sem zamenjala takrat, ko je imela spodnjo mejo za novo velikost, če se ne motim, je ravno 7 kg za štirico. Kar se pa zaletavanja tiče: Maksu se ne zaletava medtem, ko se doji. Njemu pride nazaj dve, tri ure po jedi, pa niti ne bruhne, samo čudno mu ropota, ko tisto potem požira nazaj. Je rekel danes, da ni panike, če požira nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: gaya
pa še baje so polne čakalnice bolnih otrok

Pri nas je bila čisto prazna, pa še mi smo šli takoj noter. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu - ne na slabe stvari mislit, ker jih s tem prikličeš v svoje življenje! bodi pozitivka! če te bo pa kaj mučlo, pa nam zateži!

Saj ne, da bi mislila na kaj slabega. Amapk čisto nehote pride, da ob vseh hudih stvareh, ki se dogajajo, pomislim, kaj če se meni kaj podobnega zgodi? Kako bi odreagirala? Kaj bi naredila? Trenutno sem pa še bolj podvržena k vsemu temu. Moj mož je največja faca, kar se tega tiče, ker vedno pravi: "Ej, ko pride do tega, se bova ukvarjala s tem in pogovarjala."

clody, žal mi je, da sem te tudi jaz usmerila v bolnico h G, ampak glede vrst pa pomojem sem opozorila. G so res v redu in meni ni žal, da sem tukaj, le to čakanje je grozno. Je pa meni lažje, ker sem čisto blizu bolnice doma in ni problem vmes skočit domov, pa potem nazaj priti.

Lu, ni mi uspelo prej odgovoriti, ampak saj ne vem, če bi šla sem iskat torto. Mi smo jo zdaj dvakrat kupili v Lescah, mislim, da je slaščičarna Ježek. Res dobra in bomo še tam kupovali. Smo pa imeli za Emin roj. dan Nodija, samo je bila samo slika na kvadratni torti, za Maksov krst smo pa imeli srček in smo bili tudi zelo zadovoljni. Lepo, da je vam uspelo dobiti telebajske, bo lep rojsni dan.

Altati, ves čas mislim na vas. Res močno držim pesti, da se hitro obrne na bolje. To mora biti pa res grozno. Vam pošiljam en kup energije, da boste lažje premagali, pa sončka, da vas bo pozdravil. user posted image user posted image user posted image

Maxica, tudi pri vas naj gre bolezen čim prej stran, predvsem naj se pa ogne Lana. Pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image

Tasha, za vas enako. Naj se mali Gael čim prej pozdravi. user posted image

@lina, kako ste kaj pri vas? Veliko zdravja tudi vam. user posted image

Lucika, user posted image user posted image user posted image user posted image za lep krst. Ste pa izbrali dolgo varinato. Mi smo imeli skrajšno, samo obred. Kako sta se pa potem s taščo dogovorili? Se je izšlo? Tvoji sosedi pa čestitke za dvojčka, pa predvsem za lepa imena. user posted image user posted image user posted image Dobro je izbrala. user posted image

Borovnicka, mislimo na vas. Upam, da ste v redu. user posted image

mtina, kako je šlo? Si že doma? Je šlo vse v redu? Zate: user posted image

Amazona, user posted image user posted image user posted image user posted image za malo gimnastičarko. Le tako naprej. Glede spanja čez dan pa nimam kakšne hude ideje. Pri nas pali to, da ga oblečem za ven in dam spat v voziček. Tudi trenutno spi na tak način.

Vava, mislimo na vas in močno držimo pesti, da Luku ne bo treba dolgo tega jemati, pa da bo vse v redu. Te pa čisto zastopim, v kakšno razpoloženje te to spravlja. Za vas: user posted image user posted image user posted image

O, Pikabu, sem te pogrešala.user posted image user posted image user posted image
Na Viru ste bili, kajne?! Sem bila že ene parkrat tam, ker je bila tam doma moja bivša sodelavka. Luštno.

Saj brala sem, samo ni zneslo, da bi kaj več pisala. Ja, na Viru smo bili. A poznaš naš kraj? Ja, super. Jaz se zelo rada vračam nazaj domov, čeprav mi je tudi tukaj zelo lepo.

pa je Maxa kar precej utrudilo, se vidi, da ni še čisto ok

Naša Ema je bila tudi danes malo čudna na sprehodu, kar vlekla se je, pa še rolkice nismo imeli. Sploh nisem pomislila, da bi bilo lahko to krivo, da še ni čisto dobra. Ampak glede na to, da nima vročine in da pravijo, da je hitreje bolje, če je veliko zunaj, je tudi bilo verjetno dobro.

Pa sem se prebila čez. Upam, da sem vsem odgovorila. Mož je vmes klical, da bo danes zelo pozen. user posted image Jah, kaj naj. Maledva še spita. Grem zdaj malo pospravit. Ko je šel Maks spat, sem hitro skočila sem gor, da malo nadoknadim za nazaj, zdaj bo pa očitno čas, da še kaj drugega naredim.

Uživajte, pa vsi bolni se čim prej pozdravite. Držimo pesti za vse.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6174
19.2.2007 18:53:31   
štorkljica
Oj!
No kot zakleto, danes se pritožujem, da Ajda nič ne spi opoldne doma in da moramo obvezno na sprehode laufat, pa me mala malo zafrkne in spi od pol ene do dveh v ležalnikuuser posted image  Svašta! Je pa mogoče to krivi, da sem jo najprej podojila, pol pa sem ji dala še mali obrokec bejbi riža, pojedla ga je mogoče dve veliki žlici. Bla pa je že kar zaspana in je hotla spat, jaz pa še nisem nameravala ven, ker sem še pico pekla, pa sem mojemu rekla naj jo malo na ležalniku uspava vsaj za toliko, da se najeva. In glej ga zlomka mala je spala uro in pol. Sva se pa pol v miru najedla, posodo oprala, pogledala eno dokumentarno oddajo, pol sem še slike naložila na računalnik in jih poslala v fotoatelje za razviti, no potem se je pa zbudila, sem ji dala 1dl čaja in smo šli na sprehod kjer je spet spala 2 uri.
Upam, da ji bo to prišlo v navadouser posted image , pol sem rešena, mam mal več cajta zase.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!