Pikabu
|
Lu, super frizura. Zdaj sva si pa kar malo podobni. Jaz sem tudi na tak način postrižena od poroke naprej. A si zdaj kaj drugačne frizure delaš? Jaz imam še vedno največ čop. IZVIRNO SPOROČILO: mis Pa še eno vprašanje: pravite da imajo vaši radi, da se kam zarinejo, npr. v igračko, pleničko... Mene je pa to kar mal strah da si jo kam v usta zatlači. Kam pa jo date? So že dovolj stari za to? Maks jo ima ob robu, spi na hrbtu in obrne glavico na desno ali levo, prav poišče, kje je pikapoka in se zarije vanjo, ampak se na tak način, da ima nosek ven. Ko grem pa sama spat, pa pogeldam, da jo za vsak slučaj malo odmaknem stran. Gaya, Petkova mora pomojem tudi biti v redu. Mi se poznamo, ampak kar dolgo časa sploh nisem vedela, da je ona G. Čakala boš pa verjetno res manj. Kar se plenic tiče pa pomojem mirno lakho preideš na štirico. Koliko pa je spodnja meja pri štirici? A je 7 kg? Mi še porabimo do konca, kar imamo, pa gremo tudi na 4. Jaz sem Emi vedno menjala na spodnji meji. Pri trojki je zgornja 9 kg, a ne? Jaz nisem čakala, da bi imela 9 kg, ampak sem zamenjala takrat, ko je imela spodnjo mejo za novo velikost, če se ne motim, je ravno 7 kg za štirico. Kar se pa zaletavanja tiče: Maksu se ne zaletava medtem, ko se doji. Njemu pride nazaj dve, tri ure po jedi, pa niti ne bruhne, samo čudno mu ropota, ko tisto potem požira nazaj. Je rekel danes, da ni panike, če požira nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: gaya pa še baje so polne čakalnice bolnih otrok Pri nas je bila čisto prazna, pa še mi smo šli takoj noter. IZVIRNO SPOROČILO: frrrr Pikabu - ne na slabe stvari mislit, ker jih s tem prikličeš v svoje življenje! bodi pozitivka! če te bo pa kaj mučlo, pa nam zateži! Saj ne, da bi mislila na kaj slabega. Amapk čisto nehote pride, da ob vseh hudih stvareh, ki se dogajajo, pomislim, kaj če se meni kaj podobnega zgodi? Kako bi odreagirala? Kaj bi naredila? Trenutno sem pa še bolj podvržena k vsemu temu. Moj mož je največja faca, kar se tega tiče, ker vedno pravi: "Ej, ko pride do tega, se bova ukvarjala s tem in pogovarjala." clody, žal mi je, da sem te tudi jaz usmerila v bolnico h G, ampak glede vrst pa pomojem sem opozorila. G so res v redu in meni ni žal, da sem tukaj, le to čakanje je grozno. Je pa meni lažje, ker sem čisto blizu bolnice doma in ni problem vmes skočit domov, pa potem nazaj priti. Lu, ni mi uspelo prej odgovoriti, ampak saj ne vem, če bi šla sem iskat torto. Mi smo jo zdaj dvakrat kupili v Lescah, mislim, da je slaščičarna Ježek. Res dobra in bomo še tam kupovali. Smo pa imeli za Emin roj. dan Nodija, samo je bila samo slika na kvadratni torti, za Maksov krst smo pa imeli srček in smo bili tudi zelo zadovoljni. Lepo, da je vam uspelo dobiti telebajske, bo lep rojsni dan. Altati, ves čas mislim na vas. Res močno držim pesti, da se hitro obrne na bolje. To mora biti pa res grozno. Vam pošiljam en kup energije, da boste lažje premagali, pa sončka, da vas bo pozdravil. Maxica, tudi pri vas naj gre bolezen čim prej stran, predvsem naj se pa ogne Lana. Pošiljam en kup Tasha, za vas enako. Naj se mali Gael čim prej pozdravi. @lina, kako ste kaj pri vas? Veliko zdravja tudi vam. Lucika, za lep krst. Ste pa izbrali dolgo varinato. Mi smo imeli skrajšno, samo obred. Kako sta se pa potem s taščo dogovorili? Se je izšlo? Tvoji sosedi pa čestitke za dvojčka, pa predvsem za lepa imena. Dobro je izbrala. Borovnicka, mislimo na vas. Upam, da ste v redu. mtina, kako je šlo? Si že doma? Je šlo vse v redu? Zate: Amazona, za malo gimnastičarko. Le tako naprej. Glede spanja čez dan pa nimam kakšne hude ideje. Pri nas pali to, da ga oblečem za ven in dam spat v voziček. Tudi trenutno spi na tak način. Vava, mislimo na vas in močno držimo pesti, da Luku ne bo treba dolgo tega jemati, pa da bo vse v redu. Te pa čisto zastopim, v kakšno razpoloženje te to spravlja. Za vas: IZVIRNO SPOROČILO: Maxica O, Pikabu, sem te pogrešala. Na Viru ste bili, kajne?! Sem bila že ene parkrat tam, ker je bila tam doma moja bivša sodelavka. Luštno. Saj brala sem, samo ni zneslo, da bi kaj več pisala. Ja, na Viru smo bili. A poznaš naš kraj? Ja, super. Jaz se zelo rada vračam nazaj domov, čeprav mi je tudi tukaj zelo lepo. IZVIRNO SPOROČILO: Maxica pa je Maxa kar precej utrudilo, se vidi, da ni še čisto ok Naša Ema je bila tudi danes malo čudna na sprehodu, kar vlekla se je, pa še rolkice nismo imeli. Sploh nisem pomislila, da bi bilo lahko to krivo, da še ni čisto dobra. Ampak glede na to, da nima vročine in da pravijo, da je hitreje bolje, če je veliko zunaj, je tudi bilo verjetno dobro. Pa sem se prebila čez. Upam, da sem vsem odgovorila. Mož je vmes klical, da bo danes zelo pozen. Jah, kaj naj. Maledva še spita. Grem zdaj malo pospravit. Ko je šel Maks spat, sem hitro skočila sem gor, da malo nadoknadim za nazaj, zdaj bo pa očitno čas, da še kaj drugega naredim. Uživajte, pa vsi bolni se čim prej pozdravite. Držimo pesti za vse.