|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.2.2007 21:03:46   
Pikabu
Tasha, naj bo čim prej dobro. Meni je tudi grozno to pucanje noska. Danes mi je že uspelo, da sem ga nekako animirala in na hitro opravila. Je še jokal, ampak ne tako histerično.

Aja, pa še nekaj sem se spomnila. Ko smo se enkrat pogovarjale, kako obleči preko glave majčke. Jaz sem našemu zdaj začela oblačiti v sedečem položaju. Dam ga sedeti tako, da je s hrbtom naslonjen name in hitro potegnem majčko čez, pa je. Zdaj si to lahko že privoščimo, ker so toliko večji.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
16.2.2007 21:21:29   
beki24
Muki1- jst sm tud za cepljenje( sem že cepivo naročila), ampak nimam tolk denarjauser posted image - nažalost- je pa ful grdo, da je to tolk drago!!!!!!!
Upam, da bomo to čim lažje preživeli! Me je pa že zdej strah!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
16.2.2007 21:30:29   
Lu
Čer!

Danes se mi pa ne danes nič delat za job user posted image

Dop. sem bila skoraj 1,5 pri frizerju, Evo rezultat: Je šlo ene 10cm lask stran. Imam zdaj bolj okonc glavo, ker so težki lasje krajši user posted image Pa od spredaj sem se na kratko. Za silo bo. Pa še fotka.
user posted image

Pa še z čopkom:
user posted image

Sem se pa sama slikala, tako da me ne boste kritizirale slučajno.

gaya WB.

moci naplavaj se.
Frrrr ti pa nasmučaj. Samo previdno, da se kaj ne poškoduješ. Jaša rabi celo mami.

bolnice ste že kaj boljše? Za pekoče grlo je meni za malenkost pomagal prežgan sladkor. Ampak tisti za lizat, ne v mleku.

Pa še malo po Pikabujinouser posted image

Sva pa midva z Tianom tudi danes izkoristila sonček in sva psa odpeljala daleč na sprehod. Je bil pes čist hin. In potem za nagrado mi je pa še zbežal in prišel tako blaten nazaj da sem ga dala samo pod tuš. Potem ob 14 sem bila že pri naših. Me zdaj mami razvaja z kosilom. Sem šla peš po Majo v vrtec, ker včeraj je skor živčnega fasala, ker sem bila z avtom ona je pa želela iti peš. Nato smo šli z mami in obema user posted image user posted image k eni teti na obsik. NAs je bila tako vesela da je kaj. In nazadnje še v Leclerca po par stvari. In za nazaj je bila na AC ena nesreča. Naj bi eden iz ceste zapeljal jaz pa skor verižno v enga trčila.user posted image Mi je kar srček poskočil. Zdaj mi pa oba že spita, jaz sem še malo na rač. ampak mislim, da vas bom kmalu zapustila ker sem res utrujena.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
16.2.2007 21:31:12   
Lu
beki24 tudi jaz sem komaj našla vajino punčarouser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
16.2.2007 21:36:36   
mis
Bolj na hitro. Se grem k možku stiskatuser posted image

Spet presenečenje. Tino lepo podojim, jo dvignem, podre kupčka, ji mal zapojem, dam v posteljo, dudo, založim z brisačko, grem ven iz sobe... spi. Neverjetnouser posted image . Upam da bo kaj potegnila. Sem pa danes res dojila na tri ure ali več, pa upam da bo tako tudi ponoči. Se bom zdej mal tega čez dan držala, pa da vidimo.

Noč sem opisala, bolj katastrofa kot ne. Potem sem jo dala po eni uri spat in sva obe spali slabi dve uri. Vsaka v svoji postelji. Pol sem bila pa naspanauser posted image

Pa k tašči na obisk, pa na sprehod... pa je dan minil.

No, jutri grem v gorenjski konec. V Ovsiše, če gorenjke kaj poznate. Se zopet dobimo s prijateljicami, vsak mesec pri eni doma. Tako da jutri me ni, se javim zvečer.

Za ritko uporabljam Bebival, zvečer pa pred nočno plenico namažem z Bepanthenom.

Pa še eno vprašanje: pravite da imajo vaši radi, da se kam zarinejo, npr. v igračko, pleničko... Mene je pa to kar mal strah da si jo kam v usta zatlači. Kam pa jo date? So že dovolj stari za to?

No, mejte se, se pišemo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
16.2.2007 22:06:34   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

gaya! h kateremu G pa hodiš???

Sem hodila do danes k dr. Sredanoviču. Ampak on je kot G odličen, sam res je tam problem pri sestrah. Saj jst sem itak sestri povedala ta svoje, ker bi bla lahko v 15 min na vrsti k sem prišla, ker je še delal ambulanto insta šli dve tetki notruser posted image . Pol je pa šel na UZ in je blo pred mano še 10 nosečnic. K sem bla jst user posted image  sem čakala ravn tko 2 uri da sem prišla na UZuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
16.2.2007 22:08:57   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Gaya, WB. A vidiš, vse je za nekaj dobro. Tebi je vsa slaba volja pomagala, da si danes takole opravila. Kam si pa potem šla h G? Čeprav tukaj pri nas se mi zdi, da so problem sestre. One določajo vrstni red, sam G kaj dosti nima vpliva na to, razen če kakšne hodijo zadaj noter. Kdaj imate pa v ponedeljek pediatra? Nas je danes klicala sestra, da je naša odsotna in da pridemo k vašemu na posvetovalnico. Imamo pa 10.45.

.

Sem se rpijavila k dr. Petkovi v ZD Jesenice. Če ne drugega vsaj vrst ni kilometerskih in si baje na vrsti takrat k si naročen. In meni to ustreza zelo, ker pri 5 mesečnem otroku, je najlažje tako. pa še dopusta mi ol ne bo treba jemat k bom že v službi. K zdaj sem ga mogla cel dan, da sem šla lahk k G na običen pregleduser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
16.2.2007 22:10:15   
gaya

Aja posvetotvalnico mava pa ob 8 zjutraj. Na pa se spet ne bomo vidli. Me je pa kr groza mava 2 cepljenje, pa še baje so polne čakalnice bolnih otrokuser posted image . Pa se ja ne bova kaj nalezli, ker trkajoč na les prišepnem, da za enkrat sva zvozili še brez bolezni.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
16.2.2007 22:14:52   
Anonimen
pol si ti gaya tud z gorensjkega??user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6059
16.2.2007 22:17:47   
gaya

Ja seveda iz Jesenic user posted image . Joj AKI moja, s kje pa misliš da se jst vozim na mitinge v Jeseniški mercator user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
16.2.2007 22:17:52   
Anonimen
a si šla v bolnico ane k G..jz mam pa bernika....matr une kure tm so tud bl tko tiste setre..k se jim ne da delat...vem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6061
16.2.2007 22:19:47   
frrrr
gaya - wb! user posted image za G!

moci - uživajte!

groza za larix user posted image

Pikabu - ne na slabe stvari mislit, ker jih s tem prikličeš v svoje življenje! bodi pozitivka! če te bo pa kaj mučlo, pa nam zateži!

smučanje - bomo videli, če bom sploh smučala... imam vse spakirano, je pa veliiiika verjetnost, da bom samo šetkala s tamaučkom... bomo videli... če bo kam visoko treba na sneg, bo šlo preveč časa, pa še živčna bi bla... že sprememba okolja mi bo dobro dela, ne rabim še smučat... dopust bo v vsakem primeru...

spakirano imamo vse... no, belo se še pere in nekaj plenic se more pol na hitr posušit, drgač jih bom pa v sušilca butnila... okrog 5ih Jašo spakirava (mogoče še preventivno previjeva) in hop v lupinico in na pot... pol pa na izi čez dan... vmes pauze za previjanje, hrano, igro...

aja, dans Jaša sam zaspal user posted image je bil tolk zaspan, da je kr neki cmevkal... ga je mau mož uspaval, ga dal v posteljo in se mali zbudi... sm ga mau pobožala, zamiži... ga pokrijeva in spet pogleda... sva ga neki časa božala, pol pa sva šla kr vn in je zaspal user posted image

no, pa lep teden! pa crkljajte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
16.2.2007 22:23:21   
Anonimen
nč.mjte se fajn..pridn pančkjte..jz grem tud..pa-pa!!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 6063
16.2.2007 22:32:30   
@lina
Lu, ven me je vrglo, nekaj nagaja MSN...se ne more vpisati nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
16.2.2007 22:58:36   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Lu, ven me je vrglo, nekaj nagaja MSN...se ne more vpisati nazaj

Ni panike.

Tudi jaz želim lep večer.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
17.2.2007 6:06:16   
Arabela
Dobro jutro!!!

Mi pa smo danes spali 2x po 4ure user posted image user posted image user posted image user posted image ! In je mami tako naspana da že skače naokrog, malecka pa še spi...

Zaspala je okrog 20ih do polnoči.. sem jo podojila, se je spet zbudila ob 1ih in je nato spala do 5ih pri meni. čisto stišana v mojo podpazduho user posted image ... in še zdaj spi... Ampak spi čisto odkrita, čeprav sem ji dala lažjo poletno odejo user posted image ..

Ampak čemu vzrok za spanje:
1. včeraj papale banano dopoldne (banananjamnjam) in zvečer malce babyrižeka.. posledično je mami zvečer imela bolj polne dojke (nabito polno eno dojko kot že dolgo ne) in se je mala pred spanjem pošteno napapala...
2. ni ji bilo vroče ker je pač nisem pokrivala...
3. tudi mami se ni premetavala in je spala kot koma da ko sem se zbudila sploh nisem vedela kje je mala user posted image ..

Ampak ne bom analizirala.. bom samo vesela za spanec user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
17.2.2007 6:13:29   
Arabela
Dopustnici, uživajte še za nas...
Moci, ti na sončku,  user posted image , Frrr. ti pa na snegu user posted image

Lu, 10cm pa ni tako malo.. user posted image user posted image  za frizurco...
sedaj ti spredaj ne bodo nagajali user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 17.2.2007 6:21:24 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
17.2.2007 6:17:35   
Arabela
Gaya, user posted image  za novo ginekologinjo.. ampak tako kot vemo, so vedno sestre problem.. kot da čuvajo zdravnike pred nami kot kakšni zmaji... Jaz na srečo nisem rabila zamenjati g. ker se je medtem menjal kader sester in so ta nove čudovite...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
17.2.2007 6:20:46   
Arabela
Pikabu, tudi jaz sem zasledila nesrečne vesti, sem se zgrozila, ampak poskušam ne misliti na to... tragedije se vsak dan dogajajo okrog nas in ne smemo na to misliti.. user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
17.2.2007 6:32:38   
Arabela
Sva pa midva z Tianom tudi danes izkoristila sonček in sva psa odpeljala daleč na sprehod. Je bil pes čist hin. In potem za nagrado mi je pa še zbežal in prišel tako blaten nazaj da sem ga dala samo pod tuš. Potem ob 14 sem bila že pri naših. Me zdaj mami razvaja z kosilom.

Tudi mi smo včeraj odšli na dolgi sprehod (čeprav se je pri nas sonček skril), ampak namesto psa je dedi zapeljal vozek v globoko blato tako da je po sprehodu sledila čistilna akcija user posted image ...

Lu, kakšne pasme pa je Kin? A je večji? Ste ga imeli ko je bila Maja majhna? In kako ste uskladili psa in otroke? Nam zaenkrat gre kar dobro, čeprav je psička stara šele malo več kot leto in ful igriva,  je lepo sprejela KAtarino, me pa zanima kako bo, ko bo Katarina začela kobacati...
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
17.2.2007 7:03:15   
gaya

Jutro

tud midve sva že vstali. Rana ura zlata ura user posted image .

ne vem a ste že mele debato o plenicah, ampak mam resne težaveuser posted image . Uporabljava Pampers active fit. Ampak imam občutek da jo 3 že malo tišči, ker je na pregibih nogic vsa odrgnjena in se vidi odtis pleniceuser posted image  saj veste kaj mislim, upam. In sem ji kupila iste samo 4. In za te mam pa občutek, da se je zgubila v njih user posted image . Dajte mi povedat, ste še vse na 3 al je katera na 4 in je ok. Ker jst mam občutek da bo pri straneh vse vn prišlo. Saj doma mi ni panike, ampak če kam greva me skrbi.

Pikabu, sem brala za nazaj. Pri Gaji je čisto enak problem zaletavanja. Ful hitr je in na debelo požira,. pol pa kr naenkrat brez zraka ostane in kako sekundo traja da spet zajame zrak. Mene skor kap zadene v takih trenutkih. Mala pa prav s ta velikimi okicami pogleda. Včasih clo mal zajoka.user posted image  Jst ji ne znam pomagat, če ti najdeš kako rešitev je dobrodošla.

Tko, sem osvojila novi sistem pisanjauser posted image , zdaj grem pa malo nafutrat ker res že krega vse po vrsti v ležalniku. Verjetno so vse igrače zdaj krive, da je njjena mami na RR user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
17.2.2007 7:06:14   
Arabela
Pri nas ima user posted image  zjutraj službene opravke,
z user posted image  pa se bova odpravile user posted image ... 
Greva v mesto HMja oropat, pa mogoče še Aladina...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
17.2.2007 7:12:05   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

ne vem a ste že mele debato o plenicah, ampak mam resne težaveuser posted image . Uporabljava Pampers active fit. Ampak imam občutek da jo 3 že malo tišči, ker je na pregibih nogic vsa odrgnjena in se vidi odtis pleniceuser posted image  saj veste kaj mislim, upam. In sem ji kupila iste samo 4. In za te mam pa občutek, da se je zgubila v njih user posted image . Dajte mi povedat, ste še vse na 3 al je katera na 4 in je ok. Ker jst mam občutek da bo pri straneh vse vn prišlo. Saj doma mi ni panike, ampak če kam greva me skrbi.

Te popolnoma razumem.Naša debeluščka ima take krače, da če bi jo spekli ko pujseka bi se kar pošteno najedli user posted image user posted image user posted image ... Tudi midve imava Active fitke 3, saj so od 4-9kg pa so ji tudi malce tesne, 4 pa prevelike.. pa bodyji so ji tudi zaradi tega premali... jaz ji pač redno menjavam pleničke in ji rdeče pregibe namažem s kremico... pa je zaenkrat ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
17.2.2007 7:32:39   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Te popolnoma razumem.Naša debeluščka ima take krače, da če bi jo spekli ko pujseka bi se kar pošteno najedli user posted image user posted image user posted image ... Tudi midve imava Active fitke 3, saj so od 4-9kg pa so ji tudi malce tesne, 4 pa prevelike.. pa bodyji so ji tudi zaradi tega premali... jaz ji pač redno menjavam pleničke in ji rdeče pregibe namažem s kremico... pa je zaenkrat ok...

jst tud, samo nima smao rdeče pregibe, ma prav na boku ob straneh na obeh straneh odtis pleničke. Pa ma pripeto čist na koncu kar se da. Bom verjetno danes šla še po en paket 3, pa bova vidle. Madona bodo mogli začet 3+ delat za takele primerke kot sta najini user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
17.2.2007 8:13:16   
altati
oj, dobro jutro
samo to dodam: mi imamo plenice št. 4.
Jaša ima namreč že krepko čez 7 kg in so mu prav. Pri št. 3 je že vse ven uhajalo (beri kakec).
Lep dan vsem, pa veliko krofov in veselih maškar. Zraven mene ravno sedi ena Pika Nogavička (včasih je to bila Tiauser posted image )....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?