Pikabu
|
Saj ne morem brez vas. Je danes bolj umirjeno. Ema je ful pridna, Maks pa tudi. Prej sva z Emo gledali Garfilda, pa Čebelico Majo. Vmes sem skuhala zelenjavno juho, pa spanirala cvetačo. Zdaj samo čakam, da gospod mož pokličejo in pripravim do konca. Maks je dopoldne lepo dve uri spal v vozku, zdaj pa tudi že eno uro spi. Upam, da bo še malo. Ema je pa tudi zaspala na kavču, spet. Jaz sem pa malo bolje, le glava me še boli, pa grlo praska. Se vidi, da je danes tako lepe vreme, ker se nič ne dogaja tukaj gor. Saj je prav, kar izkoristite. Lucika, za prespano noč. Le tako naprej. Lucika, halooooooo, kaj imajo pa rože v gostilni veze s krstom? A veš kaj, če se pa zaradi tega drži, je pa res bolje, da je ni. Tasha, luštkan medvedek. Emi smo pa dajali za jest čisto isto kot Maksu, pa so njej tako rasli laski, Maksu pa tudi vidiš, kako rastejo. Frrrr, uživajte še za nas. @lina, jaz sem samo lekadol C vzela, pa granobil imam. Čaja ne maram preveč, limone ni nobene doma. Pa poooooočivam.... Beki, komaj sem našla Tinkaro tam vmes. Našedva sta oba ista. S tem, da je Ema zdaj pliškote zamenjala za knjige. Ko zaspi, ji vse poberem ven in dam na polico, da jih zjutraj doseže in spet lahko "bere" naprej. Moci, paše ji, prav res. Le navadite jo. Altati, privošči si. Grem nazaj počivat. Uživajte v prelepem vremenu. A je toplo tudi, kajne?