tasha23
|
plenice:mi uporabljamo Pampers New baby iz Muellerja - tiste rumene, poskusili smo tudi Huggies super flex in DM-jeve Baby love - z vsemi tremi smo zadovoljni, le pri Baby love moram dati malo več kreme za ritko, ker če ne ima takoj rdečo nočno previjanje - tega ne izvajamo, saj mali prespi celo noč, zadnje previjanje je ob 21.00 in naslednje pa okoli 6.30 zjutraj Pikabu: Ema in Maks sta si kar podobna - ja pa kaj si dajala Emi jest, da so ji laski tako rastli Maxica : super avatar, jaz sem poskusila, pa mi ne uspe mis: čeprav joka je res kokola ta tvoja Tina Ja muki1 no, saj imaš punčko za na razglednico - kakšen lep čopek ima Iva Cepivo za Rota virus - saj bi, pa se mi božček tako smili, ko joka že na obveznem cepljenju Včeraj po dojenju je naš mali zaspal, ga odnesem v posteljo in prižgem Angel Care, čez pol ure - SIRENAAAAAA, mali je očitno bil preutrujen in premalo pojedel, gagrem iskat in mu dam še 60 ml umetnega mleka - zaspi takoj in si vse do 6.00 Frrrr hvala - mali je včeraj res užival, ko sem ga slikarila Krema za ritko: mi imamo sicer lekarnino hladilno mazilo, včeraj pa sva z ljubim šla v DM izkoristit bone in sva vzela tudi kremo od bubchen in od weleda, pa nekaj šamponov - za potem (od Johnson & johnson pa od nivea), pa nekaj kašic za uvajanje, plenice od DM - babylove, pa mleko,.... v glavnem sva zapravila Arabela, če Katarina slabo spi in se zbuja na uro znajo bit res zobki, mi smo sicer si nabavili gel v italiji, ker se ga žal pri nas ne da več dobit. sicer pa je še lani bilo možno dobit ta gel : balsamo primi denti ( v lekarni pri nas so mi ga priporočali)- je sladkega okusa in občutno hladi in ima učinek tak, da malo umrtviči dlesen, da otroka ne boli preveč. Če bi ga rada mi sporoči, pa ti ga pošljem po pošti. BRAVO ZA DOBRO JUTRO Pikabu Pozdravi se!!! Punce tudi jaz sem spet zbolela: grlo me peče pa šmrcat sem začela , upam, da Gael ne zboli, čeprav me skrbi, da tudi on nekaj kuha, saj je imel danes fulll zamašen nosek in smo tulili na ves glas, ko sem mu zjutraj čistila nosek najprej s pumpico potem pa z narhinel-om in se veda s fiziološko - kar srce mi joka ko se tako dere, potem pa še razdraženost in jok ker ni hotel ponovno zaspati Aja mi gremo pa v maškare, nona nam je sešila medveka: