|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.2.2007 22:19:28   
Pikabu
Uf, pri nas se pripravljamo na izredno stanje. mis, nikoli več ne bom pametna glede česarkoli. Pri nas je bila trenutno zgodba identična vaši. Joooooooook. Malo je imel zamašen nosek, pa sem mu ga šla ščistit in je dobil histeričen napad. Sem ga dala na joško, je vlekel, spustil, se drl, vlekel, spustil, se drl... Sem mislila, da ni mleka, grem k možu, da naredi flašo. Prinese flašo: spet histeričen napad. Se premetava po postelji, menjam položaje, še bolj joooooook. Mu dam prst, ga besno grize. Aha, mogoče so zobki. Krema od Eme je prestara, torej nam ni pomoči. Joka nikakor ne moremo umiriti. Ga vzamem v naročje in grem z njim sedet na žogo, se guncat in ga zraven z roko trpljam po riti. Trpljam ga tako, da me pošteno krč prime v roko. user posted image Mali se umiri, a ne zaspi, poskusim srečo in ga dam v košek. Malo še božam po obrazku... trenutno je tišina. Upam, da spi in da se scena ponoči ne ponovi. Tole te pa res napsihira. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
15.2.2007 22:21:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI
JA pikabu jz sm porajtala da se mojemu tud zaletava in sicer SLINA...saj mislm da je tko...

Ampak mene tole res spravlja v obup. Sem ga še sedaj oapzovala, prav v trebuščku mu ropota. Mene ful skrbi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
15.2.2007 22:27:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Clody
Pikabu, nevem kako ti ga rata uspavat za tolko ur v vozičku noter. Blagor!

Danes mi ga ni. Ne vem, tudi Ema je tako spala. Očitno mu paše ozračje, pa zelo zadelan pride noter, mogoče se počuti varnega, ker ni tako vse veliko. Pojma nimam. Je pa res super, če tako spi, sem danes videla, kako mi je manjkalo, da bi tako spal.

IZVIRNO SPOROČILO: Clody
Pikabu , oba sončka sta izrazita atija. Zdej moraš pa še enega naštimat, dabo tebi podoben.

V načrtu je, samo če povem po pravici, me vse bolj postaja strah. Danes me je novica o dogodku v Larixu čisto vrgla s tira. Me je postalo pošteno strah, če bom znala svoja otroka obvarovati, če sem res vedno 100°pozorna na njiju in se potem sprašujem, kako bi šlo šele s tremi, če se pri dveh bojim. No, načeloma bo želja premagala strah, tako da res upam, da en še sigurno bo. Glede podobnosti bomo pa videli. Glede na to, da je mož dva tako pdoobna sebi naredil, se bojim, da bo pri tretjem ravnal enako. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
15.2.2007 22:29:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
Pikabu - imamo podobno stanje kot vi, mogoče še slabše - starejšega imam cel teden že doma, ma take zelene sveče iz nosa... Mlajši je začel pokašljevat, se mi zdi da ne bo nič s cepljenjem v sredo... Slabše je pa zato, ker sva se nalezla tudi oba z možem - živ obup!

@lina, sočustvujem z vami. Evo, obljubim, da ne bom jamrala in se smilila sama sebi. Zmoremo vse, saj smo mamice. Drži se, pa čim prej pridite skozi to fazo, da boste potem lahko samo uživali. Saj, ko boš gledala za nazaj, se ti ne bo več zdelo tako grozno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
15.2.2007 22:30:59   
Pikabu
Altati, kaj pa ti tako pozno delaš tukaj gor?

Sem zdaj ostala sama? A moram spat, a ne? Da bom ponoči lažje prenašala take in drugačne izpade...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
15.2.2007 22:50:19   
Pikabu
Frrrr, te čakam, da kaj napišeš.... Ne morem se spraviti spat. Mož je zaspal spodaj. Ga ne upam budit.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
15.2.2007 23:06:54   
Pikabu
OK, saj vem, da se sama s sabo pogovarjam. Saj zdaj bom šla. Maks se je spet prebudil, trenutno je zadostovala duda. Za koliko časa? user posted image Me je že strah nocojšne noči. Ampak sem pripravljena in me nič ne more presenetiti. user posted image

Clody, končno sem pogledala slike. user posted image user posted image user posted image Kakšen lepotec, pa doborovoljček. Tisto igračko na prvi sliki ima pa pri nas Ema, mu je dala ime Bobi. Pa isti kompletek žabice in majčko imamo (na žabicah piše boy). Snežak je pa itak zakon.

Zdaj pa res grem.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
15.2.2007 23:09:16   
frrrr
Maxica, js nimam določenih ur hranjenja, se mu prilagajam... če sva z doma, tut 4 ure ne je, če pa sva doma, pa kdaj tut na uro je. Zelooooo lep avatar!

tasha, kolk lepo se smejčka Gael user posted image

če niste zihr glede stajice in menite, da boste kdaj prenosno posteljo potrebovali, raje slednjo kupite in jo doma uporabljajte še kot stajico... vsaj js bi tk nardila, no...

moci, js sm v DMu nabavla une pleničke za enkratno uporabo... mislim, da 4 eure pride 12 komadov

piskot, ponoci se previjamo le v primeru, da pride skoz (pred 4. uro zjutraj zihr ne) ali je res fuuuuull nabita (okrog 6ih zjutraj)... drugače pa od 19ih pa do 7:30, 8:00 že počaka... se vedno zbudi, vendar ga ignorirava in mu s tem pokaževa, da je še noč... v spalnici ga potem pristavim in zaspi nazaj
mi tut imamo žirafo... bi tut rada vedela kako se oglaša user posted image bo treba v zoo?

Pikabu, Jaša se po vetrovnih kapljicah vedno pokaka... in zadnje čase ni več krčev, ga pa proti jutru kaj zvija in joka brez pravega razloga oz. ker je mamica bedarije pred spanjem jedla (A VE ŽE JESTE ČOKOLADO Z LEŠNIKI? js se ji ne morem upreti user posted image ), mu dava kapljice, pol ga je pa potrebno čez 5 minut previt, ker naredi masaker v plenico user posted image

ležalnik - mi tut Jašo privezujemo že nekaj časa, ker bi nam drgač pobegnil user posted image

Beki, stajice so uporabne do 15 kg... vaša Tinkara jih ne bo tk hitr pridelala tolk... se pa otrok lako giblje (ne kot v ležalniku) in igrače mu lahko daš notr...
plavalne plenice DM pa od 4-9, ene pa od 7-12 al neki takega

Maxica, una voda z okusom jabolka je tut mene na wc pognala, ne le tamaučka zvijala user posted image lešniki so pač oreščki, ki se odsvetujejo user posted image no, js sm se kr hitr pregrešila v tem... predvidevam, da je kriva čokolada - no, verjetno ne poješ 100-200g dnevno kot jaz user posted image ne morem se zadržat... še več bi je user posted image

hvala vsem za INFO o PLENICAH! bomo v Interspar skočili... no, zdej jih bom res na smučariji kupila, da ne bo tolk za sabo nosit...

amazona, ste Hoferjeve tut poskusili? js sm zaenkrat sam Pampers in Huggies sprobala...
miš, Tina je lepa tut ko joka user posted image

muki, Iva ima tako čupco, al je to Neža?

Pikabu, Maks je kr podoben Emi in možu seveda user posted image ... oba otroka sta fuuuull lepa, za moža ne upam komentirat user posted image je bila Ema zlatenčna v prvem mesecu, al je le takšna svetloba?
sm te pa pustila čakat, ha user posted image me dolgo ni blo gor in sm brala, ter sproti odgovarjala..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
15.2.2007 23:14:45   
Pikabu
Sem še kar tukaj. Maks je zaspal nazaj. Frrrr, zdaj si mi pa pokvarila namene, da bi sama zapolnila celo stran. user posted image

Tiste, ki sem vam en dan pošiljala neke maile, a ste lahko odprle tistega, kjer je bil naslov nekaj v tem smislu: Ko sem bila majhen, luštkano. Tasha mi je napisala, da ne more odpreti, če tudi ostale niste, se bom potrudila tako poslati, da bi lahko odprle.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
15.2.2007 23:16:54   
Pikabu
Muki, super frizura. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
15.2.2007 23:19:03   
frrrr
Pikabu, js sm lahk odprla... res luštkano!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
15.2.2007 23:19:39   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
je bila Ema zlatenčna v prvem mesecu, al je le takšna svetloba?

Je bila zlatenčna, ja. Je bila tudi pod lučko, zato so pa Maksa dali že en dan prej, čeprav je bil ravno na meji.

Zdaj sem pa res sama.

OK, saj res grem.

Še enkrat: lahko noč. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
15.2.2007 23:21:17   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Zdaj sem pa res sama.

OK, saj res grem.

Še enkrat: lahko noč. user posted image

ne čist, še @lina in js sva tu... no, grem pančkat... še nč nism spakirala... jutr bo veliiiiko dela, pa pranje morm še spedenat user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
15.2.2007 23:58:07   
muki1
pIKABU, RRRRN RRRRRRRRN, SE GREVA GREBST, KATERA BO PRVA PO POLNOČI?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
15.2.2007 23:59:18   
muki1
Frrrr, to je Iva na sliki.....ma tako avstrijsko čupo. Spredaj pleša, zadaj dolge user posted image . Mislim, da bom upoštevala Altati in jo čez kakšna dva tedna postrigla.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
16.2.2007 0:00:37   
muki1
Maks in Ema sta si podobna. Oblika obraza in temnost user posted image . Kar nekaj si besede izmišljam, da bi le prva bila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
16.2.2007 0:01:05   
muki1
USPELO USPELOOOOOOOOOOOOO user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
16.2.2007 0:21:49   
frrrr
hihi, muki... nisi pa zadnja user posted image

punce, katero kremo za ritko uporabljate?
js uporabljam hladilno mazilo kozmetike Makra, na poti pa Niveino za ritko (z vodo jo je težko odstranit, z robčki gre), Bubchen sploh ne upam uporabit, ker se mi zdi, da je še bolj mastna, kar je za ritko sicer bolje...

nočko!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
16.2.2007 7:00:17   
Arabela
Dobro jutro!

Poročilo s fronte: spali od 20ih do 22ih (2uri), nato pa v kosu še od 00ih do 02,30... nato pa sva se budili vsako uro!!!!! Je najprej spala v svoji posteljici, potem sem jo dala k sebi in me je ves čas papcala!!

Saj nisem tolko utrujena kot sem tečna!! Stanje vsako noč slabše!!! Čez dan pa je spala enkrat urco in pol in enkrat pol urce.. in to je to!!!

Mogoče pa ji ne paše, da spi zraven mene user posted image ... ker zdaj spi že urco in pol sama v postelji... no jo bom danes ves čas dajala v njeno posteljico pa bomo videli... duda pa pri nas tako al tako ne pali...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 16.2.2007 7:05:56 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
16.2.2007 7:08:17   
Arabela
Hvala za odgovore glede gela.. saj zaenkrat še ni tako hudo, je ne matra ves čas ampak dobi takšne histerične napade...

Za ritko pa jaz uporabljam Lamprehtovo kremo (otroško mazilo) od mariborskih lekarn....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
16.2.2007 7:09:49   
Arabela
Saj ne vem kaj naj počnem.. bi si oprala lase pa ko ne vem ali bo mali vragec spal ali ne..

Eh, grem raje peglat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
16.2.2007 7:16:10   
mis
dobro jutro

arabela pri nas enako. ob pol polnoči, poltreh, pol petih, pol šestih, pol sedmih, vmes pa še parkrat duda... ne vem.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
16.2.2007 7:36:27   
Clody
Dobro jutrooo,

Evo, spet sem vsa zalita in mokra. Ponoči je bil nek rekord v nezbujanju in mi mlekarne pokajo kot za šalo. Mali je zaspal ob osmih in zahteval prvo hranjenje šele ob štirih.  Mogoče je pa res pomagalo to, da je spal čez dan v kosu 4 ure, nevem. Sem mislila, da sanjam. Je pa res, da sem se vseeno zbujala, že iz navade. Pa ugotovila sem, da bi bilo bolje če bi nabavla spalno vrečo in ga mela notri , ker mi vsak večer zleze pod kouter. Kko greva spat ga pokrijem do pasu, sredi noči je pa že z glavo po njim.
Pol pa vsa panična skačem in ga odkrivam.

Muki, smo že povedal, da nočnih "prvih" ni. Žal, ni medalje!!user posted image user posted image user posted image

Frrr, jest jem čokolado z lešnki, ampak lešnike pljuvam ven. Si prinesem ka r eno skodelco in pljuvam al mi jo ppa ljubavi obgrize!!user posted image user posted image Za ritko pa uporabljam kar hladilno od gorenjskih lekarn!! ( sem skoraj napisala mlkearn)

Arabela, si pa res boga. Resno se moraš pogovorit s katarinco in ji povej da tako ne gre več!user posted image    Ko je meni tako spal sem ga tudi imela pri sebi, ampak sem bla še bolj fertik, ker sem se sama zbujala na 15 minut, tako da na koncu sploh ne spiš, ampak dremaš!

@lina, a vdva oba z možem delata v računovodstvu? Imata doma servis al kako?? Tud sama sem delala dve leti v tem fohu in vem kako zgledajo tile meseci do marca!!user posted image user posted image user posted image

Jooj, neki me šraufa!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
16.2.2007 7:55:30   
Arabela
Evo zdaj pa je malecka spala 2uri (sicer nemirno) brez joka.. mogoče pa hoče biti sama v sobi user posted image ...
Pa da bi bila ona pokrita?! Ni šans... vse zbrca s sebe.. zdaj leži med samimi dekami, ona pa odkrita.. ji bom poskušala dati letno odejico, pa bomo videli..

No zdaj pa se je zbudila.. jo čujem ko jucka in cvili..

PRihajam princeska moja!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
16.2.2007 8:08:55   
Pikabu
Danes se pa samo javim, potem pa ne vem, če se bom še kaj oglašala.

Najprej noč: spanje do štirih, potem pa najprej nežno pogovarjanje in gruljenje, čez čas jok. Sem si kar košek pripeljala do postelje, popravljala dudo in ga vozila sem in tja. Zaspal je ob šestih nazaj, ob pol osmih je bil že buden. Zdaj se pa pogovarja z vrtiljakom.

Drugače sem pa tudi sama zbolela, grlo, nos, glava, me je možek pocrkljal z lekadolom, preden je šel, pa upam, da bo kmalu doma, ker ne vem, kako bom funkcionirala danes. z Emo bova obe počivali. Toliko, da boste vedele, zakaj me nič ni.

Je pa danes pri nas spet krasno vreme, sonček sije in je res lepo. Prav škoda, da ne moremo ven.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?