tasha23
|
stajica mi jo imamo in jo bomo v kratkem žačeli uporabljat saj je v ležalniku že tesno in mali kar skače in se prijema za lok z igračami... košara pa sem že enkrat omenila postaja vse bolj majhna, pa Gael se tako vrti, da je vedno na koncu prečno in nekomod v njej hojica mi je ne bomo imeli, prvič zato, ker nimamo prostora, drugič pa zato ker jo baje odstvetujejo. obroki - hranjenje mi imamo nek ritem, ki sicer ne velja čisto vsakokrat, je pa mali še vedno na 2 uri lačen, sicer z večjimi količinami , rada bi vidla, da se čas med hranjenjem malo podaljša, saj je včasih malo zoprno tako pogosto, če pa mu dam malo več, da bi dlje zdržal mi potem bruha, če pa ga poskusim malo zamotit, da ne sitnari pa vpali tak jok - pravo histerijo Oblekice: mi nosimo še vedno od 62-74 sicer so 62 že kratke oziroma 3/4 , najbolj prav pa nam 68 - H&M ima pa večje št. mis žal ti ne vem svetovat, saj Gael redkokdaj joče preden zaspi, saj že ob mencanju očk vemo, da smo že na dobri poti za sanje... Sorry Gaya upam, da se bolje počutiš, te razumem, saj sem tudi jaz zadnje čase bolj občutljiva in žalostna - pa ne vem zakaj Tu pa je nekaj slikic, ki sem jih danes šklocnla: