Pikabu
|
Altati, bomo ostali kat notri. Ima vročino. Sicer še ni hudega, le toliko, da je povišana, pa vseeno. Zdaj pa kot največji ubošček leži na kavču, zadelana z deko, s čajem na mizi in gleda risanke. Se pa pri nas kaže sonce, dež je padal ponoči. Maxica, a misliš, da se že tako to prenaša? Kar preko ZS? Joj, joj, potem se pa že bojim. Naša še nima visoke vročine, ampak ona občasno kašlja, pa smrka tudi. Prej sva klicali mamo po telefonu in ji je rekla, da jo boli ušesek. Meni je pa zjutraj rekla, da jo ne, tako da bomo videli. Zaenkrat je ne bom vozila k zdravniku, razen če bi jo zelo ušesa bolela, da ne staknemo kaj hujšega. Me pa res skrbi za Maksa. Zadnjič se je isto zgodilo, tik pred cepljenjem Ema zboli, da sem potem vsa panična še zanj. Pa maškarce zgleda odpadejo. Sva se menila če greva v soboto na pustno sobotno iskrico v LJ ali pa potem v nedeljo k našim domov, kjer imajo karneval. Bomo videli, kako se bo tole odvijalo naprej. altati, te moram nekaj vprašati. A ti mogoče veš, kje je Svet knjige v Kranju? Bi morala do torka iti kaj kupit, pa nam lažje znese, če gremo do Kranja kot do Domžal. mtina, drži se jutri, saj bo hitro mimo, potem boš pa rešena težav, držimo pesti in mislimo nate. Maxica, pri nas je tudi točno na uro narejen. Zjturaj ob pol osmih je vstajanje. Je zdaj en dan jedel okoli pol sedmih in nazaj zaspal, sem se že veselila, da bo dlje spal. Jok, brate, odpade. Ob pol osmih je bil auf. Kar se pa stajice tiče. Mi smo pri Emi imeli prenosno posteljico, pa ni bila nič kaj rada noter, veliko raje je bila na tleh. Pri Maksu pa sploh ne vem, če jo bomo postavili, malo tudi zato, ker ni prostora. Zdaj ima Ema svojo mizo s stoloma tam, kjer je prej stala posteljica. Maks je kar zadovoljen na tleh, pa ves čas lahko gleda Emo, tako da dokler bo šlo to, bo kar tako. Zdaj grem pa crkljat našega bolnika. Maks na srečo spi v vozičku.