Pikabu
|
Dobro jutro še iz našega konca. Mi smo bolj tako tako. Ema smrka in ima čudne učke, Maks je ponoči tudi bolj nemirno spal, malo se je slišal nosek, ampak še ni sile. Upam, da mi ne zbolita. Frrr, tega mi ni pa nič povedal. Danes se mi zdi, da je že malo boljše, malo še pazim, kako ugriznem. Amazona, jaz sem pri Emi dajala tako, da sem dala predzadnji obrok flašo, zadnjega sva se pa dojili. To sem pa naredila tako zato, ker je Ema zaspala ob dojenju in takrat še ni znala drugače zaspati. Zdaj pri Maksu sem pa samo dvakrat posksusila dodati k dojenju in je dobil flašo po dojenju, pa je enkrat spil le 15 ml, drugič pa nič. Arabela, za odočitev o še enem . Tale mesec bo hitro minil, potem pa veselo na delo. Kaj pa veš, mogoče pa takoj uspe. Joj, jaz bi že tudiiiiiiiii, ampak mislim, da bom jaz čez kakšno leto tako rekla. clody, nisem še pogledala albuma, ali ne utegnem ali pa pozabim. Danes obljubim, da si vzamem čas. Zdaj pa grem, da še mojedva sončka uredim. Mi bomo vejretno danes kar noter, a grem lahko ven, če je Ema prehlajena? Drugače pa jamra, da jo grlo boli. Vročino pa še nima, je pa bolj topla. Uživajte.