|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.2.2007 7:13:26   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Jutrooooo Amazona!!

A ne morš spat, ko si pa tako lepa dariladobila a??user posted image user posted image

Jutro čveka!
Saj se, vedla da morš spet bit prvauser posted image
Ne morem spati, ker ga mala serje že od 6huser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
15.2.2007 7:16:48   
Clody
Hvala enako!!!

Jest nevem kaj je to z najinima otrokoma. user posted image user posted image

Veš kaj, jima vsaj ne bo problema za na šiht ustajat!!!user posted image user posted image

Je pa tud res, da zbiram zlate medalje. Rada bi jih na zid obesla!!user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
15.2.2007 7:25:34   
Clody

Evo,Valentinovo je za nami. Sva z user posted image ugotovila, da nisva čisto nič romantična, ampak prou obupna.  Nikoli se ne obdarujeva, za noben praznik. Mogoč za RD, pa še to takrat ko res nekaj rabiva.

Frrrr
luštna frizura. To ne boš imela nobenga dela. Mal boš pokuštrala pa bo.

Drgač bi pa tud midva mela še enga, ampak morva še tolk stvari poštimat. Bajto bi mogla celo prenovit, ker je vse staro cca 40 let. Od pohištva do oken, vseeeee, Zdej šparava.
Sem se odločila, da pri drugem dojenčku ne bom hotla vedt spola. Zdej sem ga vedla, ker nisem zdržala.

Vidim, da je večina od vas pridnih in delate še za službo. Pridnee!!!Jest jo bom mogla pa najprej sploh poiskat. Namreč ko sem zvedla, da sem noseča, sem zvedla tud da gre podjetje v katerem sem delala v likvidacijo, tako da nisem vedla al naj se jokam al smejem. Čez poletje se je firma zaprla, tako se doma že od junija.

Mali klile!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
15.2.2007 7:25:46   
štorkljica
GSMček pa me še čaka da se do konc napolni, tam ob 8.30 ga štartamuser posted image user posted image

Mam eno vprašanje za vse ki bodo vedele odgovor!!
Danes sem se odločila, da bom Ajdi zvečer ali pa ponoči dodala obrok po flaški z upanjem da bo potem bolj spala. Namreč včeraj se je zvečer pred spanjem se je prav fino nabasala z mojim mlekom, pa je ob 23.15 že tulila (zdaj nevem ali od lakote ali od osamljenosti-je pač hotela, da jo nekdo vzame k sebi) se mi sprva sploh ni hotela pomirit, potempa je s pomočjo dude le zaspala in se je zbudila že ob 00.50-lačna. Jo nahranim, potem spet "lakota" ob 3.00 damo dudo spi nazaj, potem spet lakota ob 5.10 spet damo dudo zaspi nazaj, potem hranjenje še eno ob 6.15, ko jo dam nazaj spat ne more več sploh redno zaspati, samo premetava se.
Zdaj pa me zanima ali naj ji po flaški dodam zvečer pred spanjem (sicer mam tedaj še zadosti mleka da se nahrani) ali pa potem tisto prvo rundo enkrat med 23 - 24uro? Ker tak več dalje ne gre. Ona poje ponoči več kot med dnevom. Jaz mam zdaj dojke čisto prazneuser posted image  Groza!

Neposredna povezava do sporočila: 5854
15.2.2007 7:26:55   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Veš kaj, jima vsaj ne bo problema za na šiht ustajat!!!user posted image user posted image

Saj vrtec jih bo naučil "kozjih molitvic"user posted image  bodo spali kot polhki!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
15.2.2007 7:30:40   
štorkljica
Frrrr frizura je super, si prava mačkauser posted image  
Ste me zdaj vzpodbudile, da sem se še jaz naročila mojo frizerko na dom. Ker sem že kot konjski rep. Tak da jaz mam v soboto striženje. Komaj čakam!
Lu sej jaz tudi po navadi nič ne dobim, nevem kako mi je to uspelo, da so enkrat tudi mene obdariliuser posted image  Saj pravim, a sem se topila od ugodja pred blagajnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5856
15.2.2007 7:32:12   
Arabela
Dobro jutro!
Če malecka danes ne bi pri meni spala verjetno ne bi nič spale... se je zbujala kar na uro user posted image .. no jokala ni je pa ves čas stokala... pa je spala na svoji strani postelje, pa sem jo morala vseeno vsake toliko podojit user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
15.2.2007 7:34:18   
štorkljica
Ja pa še tole, Ajda se je začela pripravljati na to, da se bo prekopicnila iz hrbta na trebuh. Se je včeraj pred kopanjem tako vrtela po previjalni, da sva jo komaj lovila, pol je bla pa tako smešna, se je zarotirala z nogami v levo in s še skoraj celima telesom, samo glave ji ni še uspelo dvigniti, da bi bla na trebuho, potem pa se je nazaj zavrtela in začela jokcat, češ "mami zakaj mi ne gre eeeee hočem na trebuh eeeee" Faca resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5858
15.2.2007 7:34:22   
Arabela
Amazona, jaz sem tudi hotela malecko po flaški nafutrat pred spanjem, pa mala ni hotela, ker se je dovolj napapala....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
15.2.2007 7:36:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

še eno vprašanje..ali še katero tko obšasno kar obliva..no to mene od poroda naprej namerč kot da bi bla v meni..(user posted image ) ampak resno.no.....kaj mi je ???user posted image

Mene je nekaj časa oblivalo, zdaj pa več ne ali pa mogoče redko, ko je res vroče v stanovanju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
15.2.2007 7:37:43   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Amazona, jaz sem tudi hotela malecko po flaški nafutrat pred spanjem, pa mala ni hotela, ker se je dovolj napapala....user posted image

Hm...res nevem kaj naj več, če ne bo hotela pred spanjem, pa jo bom v prvi rundi bujenjauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
15.2.2007 7:39:47   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

Zakaj jih nekatere cepite za ROTA virus..ali so vam pediatri rekli???

amazona kakšen tel. si pa kupila??

Sony Ericsson Z550i

Ker so to baje zlo razširjeni virusi, pa če otrok stakne to je obolenje res hudo.
Sam matr je pa dragouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
15.2.2007 7:56:17   
Clody
Amazona, ne skrbi zaradi mlekarn! Tud če so mehke niso prazne, samo zdi se nam.

arabela, a Katarinca se pa  rada ponoč  k teb stiska a?

Pri meni Nejc spi v kosu 3-4 ure (pa ne zmeraj), tako da mata vidve še mal hujšo situacijo!!

Neposredna povezava do sporočila: 5863
15.2.2007 7:56:53   
altati
dobro jutro vsem! kako ste? ste v redu spale...zdaj pa šibam....Jaša kliče!!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
15.2.2007 8:00:04   
Clody
Altati , pa sej veš, da ne vemo več kaj je to spanec!!user posted image user posted image user posted image

Gaya, dej napiš kej no!!!!!Kje se skrivaš?? A sam pospravljaš al kaj??

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
15.2.2007 8:06:13   
Clody
Frrrr sem si vzela 9 minut časa pa pogledala tega starega s smešnim smehom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
15.2.2007 8:18:59   
Arabela
Clody, naša mala prihaja v fazo "nespanja" ali pa vsaj nemirnega spanca... ćez dan je včeraj spala samo v vozeku urco in pol, zvečer pa sploh ni hotela.. no pa je mami zaspala pa je ona zaspala z menoj ob pol sedmih... pa sva imeli ritem zmešan, ker takrat se kopava...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
15.2.2007 8:24:40   
Arabela
Pri nas pa ni user posted image ... pa veter ful piha..
upam da ne bo user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
15.2.2007 8:34:14   
Lu
Jutro!

Mamica81 in EVA čestitke za 4 mesece!!!!

Pri nas pa je dežek. Samo baje naj bi bil popoldne sonček??? Bomo videli.

Spanje. Zakon. Do jutra. Vsi štirje. ( oba user posted image user posted image , mami in )

Porod.Prvič. Dop. sem dobila tabletko ob 11, čez dan nič dogajalo, ob 17 dobila še eno, sem šla ob 18 v porodno nič odprta in rodila šele ob 2.41. 2.porod. Ekspresno hitro. Z svojimi popadki prišla v porodnišnico ob ene 9-sem mogla še kavo zjutraj spit, pa otroka v vrtec spravtuser posted image , ob cca 12 sem prišla v porodno, ker prej ni bilo frej postelje in ob 12.21 rodila. user posted image Tako bi šla še enkrat.

Dojenje. Amazona tudi jaz imam zdaj občutek, da so moje mlekarne tudi bolj prazne kot ne. Še mali je včeraj skoz nekaj user posted image in hotel skoz papat. Je pa res, da sem zdaj malo prenehala z pitjem čaja za dojenje. Si ga grem kar takoj nardit.

moci tko si mislila, a nedeuser posted image

Zdaj grem pa res šihtat.

Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
15.2.2007 8:38:56   
Arabela
Mi bomo še kakšni mesec počakali,
nato pa bomo začeli delati na novi user posted image ...
Saj takoj tako ne rata, bo potrebno malce več truda...

Sem včeraj videla sosedo, ima 5letnega sineka in 3letno pupo in je spet noseča... pa človek kar takoj dobi lušte...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5870
15.2.2007 8:45:42   
Arabela
user posted image

Vse najboljše Mamica81 in Eva

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
15.2.2007 8:49:19   
Arabela
user posted image
Lep dan vam želim!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
15.2.2007 8:49:31   
altati
Vidim, da že fullll razmišljate o novih user posted image . Jaz sem pri vsakemu rekal da je zadnji, potem ko so bili stari 4 leta, sem rekla pa JAZ BI ŠE!!!!!! Ampak Jaša je pa rpi nas res zadnji, ker jaz ne smem več...drugače bi pa ŠE!!!!!
Jaša spi, jaz moram it pa posteljnino preobleči....šibam!!! Zunaj izgleda pa bolj žalostno, deževno vreme.....ne vem če bo kaj za sprehajat...žal!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
15.2.2007 8:51:10   
Pikabu
Dobro jutro še iz našega konca.

Mi smo bolj tako tako. Ema smrka in ima čudne učke, Maks je ponoči tudi bolj nemirno spal, malo se je slišal nosek, ampak še ni sile. Upam, da mi ne zbolita.

Frrr
, tega mi ni pa nič povedal. user posted image Danes se mi zdi, da je že malo boljše, malo še pazim, kako ugriznem.

Amazona, jaz sem pri Emi dajala tako, da sem dala predzadnji obrok flašo, zadnjega sva se pa dojili. To sem pa naredila tako zato, ker je Ema zaspala ob dojenju in takrat še ni znala drugače zaspati. Zdaj pri Maksu sem pa samo dvakrat posksusila dodati k dojenju in je dobil flašo po dojenju, pa je enkrat spil le 15 ml, drugič pa nič.

Arabela, user posted image user posted image user posted image za odočitev o še enem user posted image . Tale mesec bo hitro minil, potem pa veselo na delo. Kaj pa veš, mogoče pa takoj uspe. Joj, jaz bi že tudiiiiiiiii, ampak mislim, da bom jaz čez kakšno leto tako rekla.

clody, nisem še pogledala albuma, ali ne utegnem ali pa pozabim. Danes obljubim, da si vzamem čas.

Zdaj pa grem, da še mojedva sončka uredim. Mi bomo vejretno danes kar noter, a grem lahko ven, če je Ema prehlajena? Drugače pa jamra, da jo grlo boli. Vročino pa še nima, je pa bolj topla. user posted image

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
15.2.2007 8:52:37   
Pikabu
Čestitke za štiri mesece:

user posted image mamica81 in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?